2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Morgokyuzu, i m here gız.
Ya ben bakıyorum ama muhabbet koptu gibi.hani hep bebek ve bebek sorunları gelişimi vs oldu.
Ha Bu topicteki amaçta o zaten.
Başka bir topigimiz olursa muhabbet namına katilabilinir.cocuktan fırsat olmuyor diyebilirler ama benim cok olmasada fırsatım oluyor.
Alıştım artık çünkü.
Çocuklarla yasamaya onlarla hayata katılmaya.
Ömrümü cocuk üzerine yaparsam bende nefes alamam.ben alt degisirken ,emzirirken ,tuvalette ,yemegin sogani kavrulurken ,camasir katlarken yazıyorum yani.
Muhabbet topigi olursa katılırım.cocuk olayları biraz boğdu beni.umarim anlasilmisimdir.
Bu arada benimde kızımın elleri yüzünde ve ağzında kendini tanıyor su an.
Opuyorum sizi ...

Kizlar birde bebeklerin atesini neresinden olcuyorsunuz?? Cocuk doktoru kulak ve kol alti yanlis sonuc verir popodan ölc hep dedi ama pek cesaret edemiyorum ben.inciltirim diye

Popodan bende cesaret edemiyorum kol altindan olcuyorum kol altindan olcumlerde 37.3 alti normal sayiliyormus bundan fazla olursa atesi var demek oluyor ama popodan 1 derece daha fazlasi normal sayilirmis olcum daha dogru oldugundan

Canim bende merak etmistim seni acaba uc cocuk yoruyor mu diye dusundum ama masallah senin enerjin hepsine yeter

bebeğimin huysuzluğunun sebebi anlaşıldı.
idrar tahlilleri normal çıkmıştı, idrar kültüründe enfeksiyon görülmüş. yani idrar yolu enfeksiyonu.dün doktora gittik tekrar, 10 gün kullanılacak antibiyotik verdi. karın ağrısı oluyodur diye şurup ve fitil.
hani sürekli kusuyoduya...
çok ağladığında memeye dayıyodum, oda içip içip kusuyodu. meğerse karnının ağrısından ağlıyomuş yavrum. çok üzüldüm ya bazen memede bile çığlıklar atıyodu almak istemiyodu
antibiyotik bittikten hemen sonra sünnetini yaptırın, bu tür enfeksiyonlara sünnet derisi sebep oluyo dedi ama tekrar kontrole çağırmadı.
hasta olmaları ayrı dert şurupları vermek işkence gibi hem bana hem bebişime.

Popodan bende cesaret edemiyorum kol altindan olcuyorum kol altindan olcumlerde 37.3 alti normal sayiliyormus bundan fazla olursa atesi var demek oluyor ama popodan 1 derece daha fazlasi normal sayilirmis olcum daha dogru oldugundan

Dogru her doktor ayri telden caliyor..en yanlis sonucu kulaktan aldim ben bi 44 derece bi 33 gosteriordu meger kulaklari daha ufak oldugunaymis..

Gecmis olsun cnm..

Ahh butun gun disardaydik cocuk parasi icin muracaat etmem lazimdi onlari hallettim..24 aylik olana kadar evdeyim:) disarisi 38derece kizimin suyu cikti resmen kadin doktoru yine yatti cunki hepsinin aradi 1 saat mesafe arabamda klima yok.yeni eve geldim hemen dusa girdik ikimizde..fakat cok sicak ya of

burası da çok sıcak malesef evin içi30 dışarısı daha yüksek...
evde ve dışarı çıkarken ne giydiriyorsun bebişe?

burası da çok sıcak malesef evin içi30 dışarısı daha yüksek...
evde ve dışarı çıkarken ne giydiriyorsun bebişe?

Evin icinde kisa kollu body var tek..disaridada kisa kollu pantolon ve tshirt veya sifir kollu elbise..disari cikarke gunes kremi suruyorum ve cook ince bir örtü günes direk tenine temas etmesin diye.. sen?

Kizlar bazilariniz yastik kullaniyor galiba..iyi degil bebeklerde yastik kullanmak.belleri acisindan iyi olmuyormus 1yasina kadar kullanmamak gerekiyormus
Cnm biz yastıktan bahsetmiştik yastık kullanmıyorumda yün yatakta kafası gömüldüğü için çok terliyor ve baş aşağı gibi yatıyor
Bu yuzden 2 gündür yenidoğan pamuk yastık almıştım onu kullanıyorum zaten kalınlığıda 1.5 cm falan kafayı kaldırmıyor bile
Kizlar birde bebeklerin atesini neresinden olcuyorsunuz?? Cocuk doktoru kulak ve kol alti yanlis sonuc verir popodan ölc hep dedi ama pek cesaret edemiyorum ben.inciltirim diye

Popodan nasıl ölçülür ki hiç durmaz bnmki altı açıkken
Hep koltukaltından ölçüyorum

Günaydın herkese kızlar dün gündüz uykusunu oğlum sessiz ortamda uyudu ilk defa gece çok sık uyandı sanırım gece ile gündüzü karıştırdı
bende şu anda tv sesini açtım ve salonda uyutuyorum birdaha da gündüzleri sessiz olmamaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…