2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlı uğurlu olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla

tatlım geç saatlere kadar 9-10 bazen 11 tüm randevular bitene kadar bakıyor.. doğuma kendisi giriyor,bir de sen sezeryan düşünüyorsun randevulu gibi yani :) ilgili,bilgili,güler yüzlü bir doktor,ben de tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım.. inşallah sende memnun kalırsın

kızlar ben vitamini çok merak ediyorum takip ediyorum ama vitamini bugün hiç görmedim dua edelim inşallah iyidir vitamin nerdesin

ayy canımmm benim beni mi merak ettiniz sizi çok seviyorum ben ya.kızlar bugün ilk mesaime gittim ve internetimiz borcundan dolayı kapalı bu ara iş yerinde.eve yeni geldim.aklım hep sizlerdeydi.korkmayın çok iyiyim çok şükür.sizler nasılsınız.inşallah kötü bi haber yoktur okuyamadım yemek yapmam gerekiyo öpüyorum gelcem sonra yine

Arkadaşlar merhaba bugün başka doktora gittim ve %90 kız dedi :) Ama ben erkek hissetmiştim hemde yoğun bir şekilde. Ama kesin değil dedi birdahaki ultrasona inş. belli olurmuş. Arkadaşlar bu doktorum eleviti yemekten 2 saat önce yada yemekten 2 saat sonra iç dedi. Yani aç karna iç dedi. Diğer doktorum tok karna sabah hatta kahvaltıyla brlikte iç dedi. Kafam karıştı??? Size ne dendi elevit hakkında?

bu arada ilacımı içmeyi unutmuşum hatırlatmış oldun canım sağol
ben sabah aç karnına kan hapı içiyorum kahvaltıdan sonrada coraspirin o yüzden eleviti öğle yemeğinden sonra içiyorum eczacı kutunun üstüne tok yazmış dr da hehangi birşey söylemedi bana:26:

canım kan hapı bulantı yapıyor mu?

annelerimiz sağlıklı beslenmişmi zamanında..şimdi herşey ilerledi herşey fazlalaştı diye yiyoruz..
beni çok geç öğrenmiş çokda ağır işler yapmıs..sapasağlam hatunum vallahi

Ama zamanında da yedikleri içtikleri hep sağlıklıymış. Radyasyon günümüzdeki gibi değilmiş. Biz çürük yetişiyoruz.

Ay öyle oluyor ara ara yapacak bir şey yok. Ben hiç ağrı kesici almadım, kullanabiliyoruz da madem ben neden 2 gün önce migren çektim üüüüüüüüüüü

Ben akşam sana bir yasin okuyayım, çok heveslendim bugün.

cnm benimde var migren hatta bugun sordum doktora minoset kullanabilirsin dedi hatta minoset plus da kullanabilirsin dedi

Bana hiç bir şey demedi, eczacıya sordum, onun da ne dediğini hatırlamıyorum bile, öğle yemeğinden sonra içiyorum.. Unuttuğumda da ki bugün de unuttum dün de unutmuştum akşam içiyorum.

canım benim hayırlı ugurlu olsun minnoşun kızda bizim erkekte
eli ayagı düzgün olsun inşallah..
ben bugun eczaneden alıcam eleviti eczacı kıza sorucam ama senin doktorun neyi uygun gördüyse o şekilde kullan..
propektüsündede nasıl alman gerektiği yazıyo olabilir..
en kötü doktoruna sor

Selam canlar..
Okuyorum okuyorum ama surekli yazamiyorum..
Cinsiyetler bir bir belli oluyor.. Bizim daha kontrolumuze cok var.. Gunler gecmek bilmiyor gibi..
17sinde randevumuz.. Uclu taramamizi yaptircaz hemde o gun.. Ama ben uclu degil direk dortlu isteyecegim..
Sizin doktorlariniz bu konuda ne diyor?
Birde elevit vermedi bana doktor. Gyno ferro sanol iciyorum.. Ac karnina veya yemeklerle araainda 2 saat olcak sekilde.. Demir icerikli ilaclar ac karnina alinmali ki vucut faydalanabilsin.. Prospektuslerdede yaziyor zaten.. Bazi besinler demir emilimini azaltiyor..

herkezin bebişi hayırlı ugurlu olsun rabbim hayırlısı ile kucaklarınıza almayı nasip etsin hepimizinkini inŞALAALLAH
canım naneli_limon senin msj görünce dayanamayıp yazayım dedim
gözün aydın kızın geliyomuş rabbim tamamına erdirsin inşallah
herkeze ii akşamlar bebişlerinize kendinize iii bakın

bana kan hapı maltofer yazmıstı..hem demir hem folik..
napıcaksam bu saatten sonra foliği..
doktor doktorr dedim yaz bana ordan bi elevit..
bide ferrum yaz hocam herkes bunları kullanıyo ben maltofer..hey ALlahım doktoruda ben yönetiyorum
garibim oda yazdı

Bana bugun Verdi eleviti. Yemekten sonra ic dedi.

Çok saol yıldızımmm sizin topikte de yazmıştım ben hatırlıyormusun? Sizin doğuma az kaldı size imrendim diye :)))Belki görmüşsündür.Seninde inş bebişin hayırlı uğurlu olur. :)

herkese iyi akşamlar taşınma telaşı bitti çok şükür. Sayfaları okumayı ancak bitirebildim :) Öptüm hepinizi

banada aç tok fark etmez dedi.. Şaka gb bu doktorlar :))

slm canım
ne yaptın ağrın nasıl oldu?doktoruna gittin mi?

benimde dün randevum vardı. gyno ferra sanol verdi sabah aç karnına alıcakmışım.. bide ikili test ve kan uyuşmazlığı olduğu için coombs testi yaptırdık.. bakalım sonuçlar haftaya artık hayırlısı.. iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…