Ben bugün ultrasona girdim ilkdefa üstten baktılar.. Artık vajinal ultrasona gerek yokmuş.. Sıkışık değildim dr rahat gördü bebeği..Cinsiyetide çok büyük ihtimal öğrendik bir oğlumuz oluyor Allahın izniyle..
aa çok iyiymiş cnm ya kaça kadar bakıo doktorlar acaba biliormusun bide çok soru sordum ama doktoru anlatırmısın bana mesela doğuma kendimi girio ne bilm artık herşeyden tedirgin oluorum bu son doktorum olsun bidaa değiştirmiim
kızlar ben vitamini çok merak ediyorum takip ediyorum ama vitamini bugün hiç görmedim dua edelim inşallah iyidir vitamin nerdesin
Arkadaşlar merhaba bugün başka doktora gittim ve %90 kız dedi :) Ama ben erkek hissetmiştim hemde yoğun bir şekilde. Ama kesin değil dedi birdahaki ultrasona inş. belli olurmuş. Arkadaşlar bu doktorum eleviti yemekten 2 saat önce yada yemekten 2 saat sonra iç dedi. Yani aç karna iç dedi. Diğer doktorum tok karna sabah hatta kahvaltıyla brlikte iç dedi. Kafam karıştı??? Size ne dendi elevit hakkında?
bu arada ilacımı içmeyi unutmuşum hatırlatmış oldun canım sağol
ben sabah aç karnına kan hapı içiyorum kahvaltıdan sonrada coraspirin o yüzden eleviti öğle yemeğinden sonra içiyorum eczacı kutunun üstüne tok yazmış dr da hehangi birşey söylemedi bana:26:
annelerimiz sağlıklı beslenmişmi zamanında..şimdi herşey ilerledi herşey fazlalaştı diye yiyoruz..
beni çok geç öğrenmiş çokda ağır işler yapmıs..sapasağlam hatunum vallahi
Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım benim başım tuttugaliba parol alacağım yine çamaşır makinamız bozuldu mutfakta tuhaf bir koku çamaşır makinasının mutfakta olması kötüymüş...
yine ne yemek yapasım var ne de yemek yiyesim birkaç meyve biraz ekmek arası idare ediyorum işte ...
üst kattaki yine başladı piyano çalmaya neyse iyi geliyor biraz...
pazar günü gidiyorum kısmetse vatanıma anneme babama gün sayıyorum ev de öyle kirli ki hiç temizlemeye halim yok iyice sümsük bişey oldum çıktım bugün kendimi forumun depresif annesi ilan ediyorum :)
kızlar benim içinde dua eder misiniz?
çok ama çok heyecanlıyım.
iş başvurumu netten yapmıştım yarında evraklarımı teslim edicem.
eğer kabul edilirsem pazartesi mülakat var hem de o gün bebişimi görücem ikili testimiz yapılcak teyzeleri.
güzel haberlerle geliriz inşallah.
cnm benimde var migren hatta bugun sordum doktora minoset kullanabilirsin dedi hatta minoset plus da kullanabilirsin dedi
Arkadaşlar merhaba bugün başka doktora gittim ve %90 kız dedi :) Ama ben erkek hissetmiştim hemde yoğun bir şekilde. Ama kesin değil dedi birdahaki ultrasona inş. belli olurmuş. Arkadaşlar bu doktorum eleviti yemekten 2 saat önce yada yemekten 2 saat sonra iç dedi. Yani aç karna iç dedi. Diğer doktorum tok karna sabah hatta kahvaltıyla brlikte iç dedi. Kafam karıştı??? Size ne dendi elevit hakkında?
herkezin bebişi hayırlı ugurlu olsun rabbim hayırlısı ile kucaklarınıza almayı nasip etsin hepimizinkini inŞALAALLAH
canım naneli_limon senin msj görünce dayanamayıp yazayım dedim
gözün aydın kızın geliyomuş rabbim tamamına erdirsin inşallah
herkeze ii akşamlar bebişlerinize kendinize iii bakın
duru_mg canım gaz sancısı da çektim ama bu nasıl bir ağrı biliyor musun sanki karnımın içinde birşeyleri tutup iki yandan çekiyorlar çarşaf gibi :) kanamam yok şükür.
ben rahim büyüdüğü için olabilir diyorum ama tabi doktora da soracağım.
Bir de haklısın ayakları üşütmemek çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?