Bizim kiz gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor tilki uykusunda toplasan 1.5 saat Anca hep ağlıyor dün çaresizlikten oturdum bende onla ağladım nasil olacak böyle bilmiyorum evde hiç iş yapamıyorum akşama ikimizinde pestili çıkıyor birtek denemediğim anason çayı kaldi onuda denemsem mi bilemiyorum( hem ruhen hem bedenen cok yoruluyorum
aynen benimki de öle ama en azından gece aralıksız 4 ya da 5 saat uyuyabiliyo sonrasında mızırdanarak uyuyo ama gündüz çok nadir uyutuyorum
sevgili annişler bişey soracağım.benim kız 84 günlük günde 4 5 defa kakasını yapıyor bunlardan birisi yeşil oluyo?anne sütü alan bebeklerin bu kadar sık kaka yapması normal mı?bide artık kokmaya başladı kakası.enfeksiyon felan var mıdır diye düşünmeye başladım.geceleri aralıksız 4 saat yada 5 saat uyur ben emzirmek için kaldırıyorum sonra bi 2 saat daha uyuyo.ama daha sonra gündüz uykuları hiç düzenli değil.yarım saat yada en fazla 1 saat uyuyo..Gaz sorunu hala devam ne zaman bitek acaba?bişey dedim baya soru sordum:)
Yok cnm dikkat ediyorum zatn bundan sonra minderde de yatırmıcam gece anneme geldik burdaki yatakta yine terlemeden uyuduCnm esra hakli kafasinin gomulmemesine dikkat et sert yerde yatsin..nezaman kendi evine geceksin?
Kendi evimdede bi formül bulucm artık
Bnm evde yatak odasında yatıramıyorum yavrumu yatakodasıyla tuvaletin kapıları karşılıklı tuvaletimin havalandırması küçük olduğundan koku çok zor çıkıyor yatakodamda küçük olduğundan hiç sirkülasyon olmuyor salonda kızımla yatıyoruz eşimde yatakodasnda yatıyor karmakarışığız vallahieger yakında bir mobilyacı falan varsa sert bir sünger alıp kılıf dikebilirsin kılıfıyla falan en fazla 30 tl mal oluyor zaten. ben 60x120 ölçüsünde kestirdim park yatagına göre, süngerin kalınlığı 7cm falan.olmadı koltuk ya da karyolanın üzerine direk çarşaf serip yatır istersen o da sert olur minderi yumuşaksa madem.
bnmkide anne sütü alıyor ve 4 5defa kaka yapıyor bi problem olduğunu sanmıyorumsevgili annişler bişey soracağım.benim kız 84 günlük günde 4 5 defa kakasını yapıyor bunlardan birisi yeşil oluyo?anne sütü alan bebeklerin bu kadar sık kaka yapması normal mı?bide artık kokmaya başladı kakası.enfeksiyon felan var mıdır diye düşünmeye başladım.geceleri aralıksız 4 saat yada 5 saat uyur ben emzirmek için kaldırıyorum sonra bi 2 saat daha uyuyo.ama daha sonra gündüz uykuları hiç düzenli değil.yarım saat yada en fazla 1 saat uyuyo..Gaz sorunu hala devam ne zaman bitek acaba?bişey dedim baya soru sordum:)
sabah kalktığında bir defa yapıyor yapamazsa çok ağlıyor gün içersinde de öyle yapamadığı zaman ıkınıyor sıkılıyor memede bile huzursuz oluyor
bizde de yeşil kaka problemi vardı ama geçti çok şükür arada sarı kakanın içinde oluyor biraz bazen kakası kusmuk gibi kokuyor yeşil kaka bir memeyi tamamen boşaltamadıklarında oluyormuş
günde 4 5 kez kaka yapması anne sütünün yeterli olduğunu gösteriyormuş. yeşil olması da annenin beslenmesinden kaynaklanıyormuş ben üşüttüğü için oluyor diye biliyordum özellikle sordum dra. koku benim oğlumdada oluyor.sevgili annişler bişey soracağım.benim kız 84 günlük günde 4 5 defa kakasını yapıyor bunlardan birisi yeşil oluyo?anne sütü alan bebeklerin bu kadar sık kaka yapması normal mı?bide artık kokmaya başladı kakası.enfeksiyon felan var mıdır diye düşünmeye başladım.geceleri aralıksız 4 saat yada 5 saat uyur ben emzirmek için kaldırıyorum sonra bi 2 saat daha uyuyo.ama daha sonra gündüz uykuları hiç düzenli değil.yarım saat yada en fazla 1 saat uyuyo..Gaz sorunu hala devam ne zaman bitek acaba?bişey dedim baya soru sordum:)
inşallah canım ya böyle giderse dayanamıcam diye korkuyorum.Dertsizcim cocuk olduktan sonra bu kavgalar cok normal bir sure sonra yoluna girecek her sey inan ki. benim esimde her seye karisirdi cocukla ilgili cok kavga ettik zamanla azaldi gitti cok sukur. ama bu sekilde konusmasi hos olmamis sen yine de cok ustunde durma erkekler dusunmeden konusur
kızlar biz hala normal hayatımıza dönemedik.65 günlük olmamıza rağmen kankalık bile devam ediyor. hadi izindi şuydu buydu dedim ama hiçbişey eskiye dönmüyor oğlum yüzünden sürekli tartışıyoruz. gık dese eşim bana kızıyor ağlatma çocuğumu diyor. bende ağlamasını istemiyorum gazdan kıvranmaya başlayınca elimden bişey gelmiyor. eşimin yok yere bana laf söylemesine tahammül edemiyorum susmayı beceremiyorum bende karşılık veriyorum al sana bir kavga. her sabah işe giderken şapşup öpen adam yüzüme bile bakmıyor ben yanaşıyorum öpmek için oğlumdan sonra seni öpmek çok kötü diyor bana. iyice bunaldım ben yaaaa....
kızlar milupanın sitesine üye oldum.her üyeye hediye paketi gönderiyolarmış.içinde mamalar anne için süt artırıcı çaylar bebeğim ve ben kitabı fln varmış.haber vereyim dedim.daha gelmedi paket .üye olupta gelen varmı.
günde 4 5 kez kaka yapması anne sütünün yeterli olduğunu gösteriyormuş. yeşil olması da annenin beslenmesinden kaynaklanıyormuş ben üşüttüğü için oluyor diye biliyordum özellikle sordum dra. koku benim oğlumdada oluyor.
Evet can benim de ole oldu şu an 67.günümüz bileli bir hafta oldu dahaKızlar doğum yapalı 63 gün oldu benim akıntım hala bitmedi varmı böyle olan
Haklısın.kızlar biz hala normal hayatımıza dönemedik.65 günlük olmamıza rağmen kankalık bile devam ediyor. hadi izindi şuydu buydu dedim ama hiçbişey eskiye dönmüyor oğlum yüzünden sürekli tartışıyoruz. gık dese eşim bana kızıyor ağlatma çocuğumu diyor. bende ağlamasını istemiyorum gazdan kıvranmaya başlayınca elimden bişey gelmiyor. eşimin yok yere bana laf söylemesine tahammül edemiyorum susmayı beceremiyorum bende karşılık veriyorum al sana bir kavga. her sabah işe giderken şapşup öpen adam yüzüme bile bakmıyor ben yanaşıyorum öpmek için oğlumdan sonra seni öpmek çok kötü diyor bana. iyice bunaldım ben yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?