2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bizim kiz gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor tilki uykusunda toplasan 1.5 saat Anca hep ağlıyor dün çaresizlikten oturdum bende onla ağladım nasil olacak böyle bilmiyorum evde hiç iş yapamıyorum akşama ikimizinde pestili çıkıyor birtek denemediğim anason çayı kaldi onuda denemsem mi bilemiyorum ( hem ruhen hem bedenen cok yoruluyorum

aynen benimki de öle ama en azından gece aralıksız 4 ya da 5 saat uyuyabiliyo sonrasında mızırdanarak uyuyo ama gündüz çok nadir uyutuyorum

sevgili annişler bişey soracağım.benim kız 84 günlük günde 4 5 defa kakasını yapıyor bunlardan birisi yeşil oluyo?anne sütü alan bebeklerin bu kadar sık kaka yapması normal mı?bide artık kokmaya başladı kakası.enfeksiyon felan var mıdır diye düşünmeye başladım.geceleri aralıksız 4 saat yada 5 saat uyur ben emzirmek için kaldırıyorum sonra bi 2 saat daha uyuyo.ama daha sonra gündüz uykuları hiç düzenli değil.yarım saat yada en fazla 1 saat uyuyo..Gaz sorunu hala devam ne zaman bitek acaba?bişey dedim baya soru sordum:)

Cnm kaka olayini bilmiyorum malesef..ama bebegini neden uyandiriyorsun emzirmek icin birsk kendisi kalksin..birde gaz cogu bebekte 3 aylik okunca bitiyor diye biliyorum..

kızlar milupanın sitesine üye oldum.her üyeye hediye paketi gönderiyolarmış.içinde mamalar anne için süt artırıcı çaylar bebeğim ve ben kitabı fln varmış.haber vereyim dedim.daha gelmedi paket .üye olupta gelen varmı.

günde 4 5 kez kaka yapması anne sütünün yeterli olduğunu gösteriyormuş. yeşil olması da annenin beslenmesinden kaynaklanıyormuş ben üşüttüğü için oluyor diye biliyordum özellikle sordum dra. koku benim oğlumdada oluyor.

kızlar biz hala normal hayatımıza dönemedik.65 günlük olmamıza rağmen kankalık bile devam ediyor. hadi izindi şuydu buydu dedim ama hiçbişey eskiye dönmüyor oğlum yüzünden sürekli tartışıyoruz. gık dese eşim bana kızıyor ağlatma çocuğumu diyor. bende ağlamasını istemiyorum gazdan kıvranmaya başlayınca elimden bişey gelmiyor. eşimin yok yere bana laf söylemesine tahammül edemiyorum susmayı beceremiyorum bende karşılık veriyorum al sana bir kavga. her sabah işe giderken şapşup öpen adam yüzüme bile bakmıyor ben yanaşıyorum öpmek için oğlumdan sonra seni öpmek çok kötü diyor bana. iyice bunaldım ben yaaaa....

Dertsizcim cocuk olduktan sonra bu kavgalar cok normal bir sure sonra yoluna girecek her sey inan ki. benim esimde her seye karisirdi cocukla ilgili cok kavga ettik zamanla azaldi gitti cok sukur. ama bu sekilde konusmasi hos olmamis sen yine de cok ustunde durma erkekler dusunmeden konusur

inşallah canım ya böyle giderse dayanamıcam diye korkuyorum.

Hiç üzülme bizde papazıs.. Boşanmaya bile kalktı m.. Evde dolanması bıle batmaya basladı.. Doğum yapan arkadaslarıma sordum herkes ilk 6 ay aynı seylerı yasamış bakalım bekliyorum zaman gecsın yoksa boyle hayat gecmez..

Ben ilk oglumdada uye olmustum ikincide bilgilerimi ekledim hamileyken dogum yapmadan önce hamile paketi geldi testir sampuan pisik kremi islakmendil 1 tane süt artırıcı cay ve hamileyim kitapcigi bebek dogunca gelmedi paket daha ek gida zamani gelio ilkinde ole olmustu...

Son düzenleme:

Dertsiz canim ilk anneligimde bizde 60 günü gecirmistik esinde sana dokunmaktan korkuyor olabilir bence gayet normal sen moralini bozma hormonlar anca duzene giriyor. Yasadigim icin yazmak iistedim.2. Cide 40 ı zor bekledik

Son düzenleme:
Haklısın.
Okurken ben bile kırıldım seni anlıyorum.cok moralim bozuldu.ilk cocukta bizde cok acemiydik.anne baba olmayi ayni zamanda kari koca olmayi bilemedik.daha bende cocuktum.

Bugünler gecer ama yerine değişik sorunlar gelir.Bu mantıkla da gecen hergun bir öncekini aratır.
Açıkcası esın kaybetmenin ne demek olduğunu yasamamış.sen hep eldesin.dertsiz evin demirbasidir.
Bunlar kısa kısa seni tuketip yoketme cabaları.kalbimi fesata baglamayayim diyorum ama bu olanlarin eşinin şahsi düşüncesi olduğunu sanmıyorum.Anadan keskin destek bence.
"sen olmasan anam var de" seklinde dedirtecek bir destek.
Cocuğun beslenme bakım kadar sevgiyede ihtiyacı var.siz ne kadar severseniz birbirinizi cocukta daha ballaniyor.hata sende olsa bir dünya şey söylerim ama ah o gomtan.
Beceri hizmet saygı görgü herseyin var daha ne istersin diyesim var.Biran evvel düzeltseniz cok iyi olur ama senin yaklaşımlarına bombos duruyorsa daha sana sunu yap demeye insan Allah'tan korkar.
Ve siz birbirinizi seven bir çiftsiniz.insallah düzelir.

Bizde kankaliktan zor çıktık.
Malum benim agrilarim cok uzun sürdü.
Ama kankaliktan bir çıktık kendimizi durdurmuyoruz Allah'tan bağlattim yoksa bu hıza 4 te gelirdi .
Abarttım kiz Gül sen.
Sorun ondan da kaynaklanır .
İnsallah biter bugünler.rabbim esine sükunet versin.duayla...

Dipnot:
Unuttum demeyi
Oğlundan önce seni öpsün.
Hem sen oyle citir bir erkeği optukten sonra babasını öpmeye gocunmuyorsun da gomtan niye gocunuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…