- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
kızlar biz hala normal hayatımıza dönemedik.65 günlük olmamıza rağmen kankalık bile devam ediyor. hadi izindi şuydu buydu dedim ama hiçbişey eskiye dönmüyor oğlum yüzünden sürekli tartışıyoruz. gık dese eşim bana kızıyor ağlatma çocuğumu diyor. bende ağlamasını istemiyorum gazdan kıvranmaya başlayınca elimden bişey gelmiyor. eşimin yok yere bana laf söylemesine tahammül edemiyorum susmayı beceremiyorum bende karşılık veriyorum al sana bir kavga. her sabah işe giderken şapşup öpen adam yüzüme bile bakmıyor ben yanaşıyorum öpmek için oğlumdan sonra seni öpmek çok kötü diyor bana. iyice bunaldım ben yaaaa....
Hiç üzülme bizde papazıs.. Boşanmaya bile kalktı m.. Evde dolanması bıle batmaya basladı.. Doğum yapan arkadaslarıma sordum herkes ilk 6 ay aynı seylerı yasamış bakalım bekliyorum zaman gecsın yoksa boyle hayat gecmez..
Dertsiz canim ilk anneligimde bizde 60 günü gecirmistik esinde sana dokunmaktan korkuyor olabilir bence gayet normal sen moralini bozma hormonlar anca duzene giriyor. Yasadigim icin yazmak iistedim.2. Cide 40 ı zor bekledik
Canım, biz de normal hayatımıza bayağı zor döndük. Kavgaların soğukluğun nedeni kankalıkmış diye düşünüyorum. Erkekler kalple değil başka bir taraflarıyla hissediyorlar yaKaynana gittikten sonra bayağı bir süre ilişkimiz düzene girmiyor, ortalığı karıştırıp duruyor kadın. Allah ıslah etsin hepsini!!!
Benimki de artık beni hep ikinci plana atıyor, hasta olsam sütünden çocuğa bir zarar gelmesin diye başlıyor mesela. ÖLSEM UMRUNDA OLMAYACAK GİBİ, tek derdi çocuğu kim doyuracak olur sanırım. Offf offf...Evlilik zor işmiş vesselâm. Bazen oğluşu alıp gideyim buralardan diye geçiyor içimden. Hele kv var ya doktor bana bir ilaç verse hemen çocuğa bir zararı gelmesin diye konuşup duruyor. Ben ölüp gideyimSanki doktordan iyi doktor ve sanki bebeğimi benden çok düşünüyor. Allah sabır versin canım sana da. En yakın zamanda düzelir inşallah her şey
çok haklısın voltajım sorunların biri bitiyor biri başlıyor.Haklısın.
Okurken ben bile kırıldım seni anlıyorum.cok moralim bozuldu.ilk cocukta bizde cok acemiydik.anne baba olmayi ayni zamanda kari koca olmayi bilemedik.daha bende cocuktum.
Bugünler gecer ama yerine değişik sorunlar gelir.Bu mantıkla da gecen hergun bir öncekini aratır.Açıkcası esın kaybetmenin ne demek olduğunu yasamamış.sen hep eldesin.dertsiz evin demirbasidir.
Bunlar kısa kısa seni tuketip yoketme cabaları.kalbimi fesata baglamayayim diyorum ama bu olanlarin eşinin şahsi düşüncesi olduğunu sanmıyorum.Anadan keskin destek bence.
"sen olmasan anam var de" seklinde dedirtecek bir destek.
Cocuğun beslenme bakım kadar sevgiyede ihtiyacı var.siz ne kadar severseniz birbirinizi cocukta daha ballaniyor.hata sende olsa bir dünya şey söylerim ama ah o gomtan.
Beceri hizmet saygı görgü herseyin var daha ne istersin diyesim var.Biran evvel düzeltseniz cok iyi olur ama senin yaklaşımlarına bombos duruyorsa daha sana sunu yap demeye insan Allah'tan korkar.
Ve siz birbirinizi seven bir çiftsiniz.insallah düzelir.
Bizde kankaliktan zor çıktık.
Malum benim agrilarim cok uzun sürdü.
Ama kankaliktan bir çıktık kendimizi durdurmuyoruzAllah'tan bağlattim yoksa bu hıza 4 te gelirdi .
Abarttım kiz Gül sen.
Sorun ondan da kaynaklanır .
İnsallah biter bugünler.rabbim esine sükunet versin.duayla...
Dipnot:
Unuttum demeyi
Oğlundan önce seni öpsün.
Hem sen oyle citir bir erkeği optukten sonra babasını öpmeye gocunmuyorsun da gomtan niye gocunuyor
canım burdan meryem arkadaşımızın bebeğiydi sanırım onunda topuk kanını tekrar almışlardı sonuç iyi çıkmıştı. bir sorun olsa bile tedavisi var tatlım sakın üzülme. eşimin teyzesinin torununda sorun çıkmıştı ilaçla tedavi edildi çocuk 3 yaşında maşallah sağlıklı şimdi.kızlar mrb benim bebeğim 50 günlük oldu 1 hafta önce sağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu kötü tekrar kan vermeniz gerekir dediler kanı dün verdik.
sürekli okuyorum ama sizden böyle bisorun yaşayan olmadı galiba.
sonuçlar yanlış çıkabiliyomuş netten araştırdığım kadarıyla.sizden minik kuzum için dua istiyorum güzel anneler inşallah sonuç yanlıştır yavrumun bi sorunu yoktur.
Bizim kiz gündüzleri nerdeyse hiç uyumuyor tilki uykusunda toplasan 1.5 saat Anca hep ağlıyor dün çaresizlikten oturdum bende onla ağladım nasil olacak böyle bilmiyorum evde hiç iş yapamıyorum akşama ikimizinde pestili çıkıyor birtek denemediğim anason çayı kaldi onuda denemsem mi bilemiyorum( hem ruhen hem bedenen cok yoruluyorum
Bizimde oldu kardes bizde bayağı telaslandik gazi üniversitesinde de kan verdik tekrar cok şükür sonuclar iyi çıktı.hangi degeri kötü acaba.endislenme çokça dua et kardes inşallah hatalıdırkızlar mrb benim bebeğim 50 günlük oldu 1 hafta önce sağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu kötü tekrar kan vermeniz gerekir dediler kanı dün verdik.
sonuçlar yanlış çıkabiliyomuş netten araştırdığım kadarıyla.sizden minik kuzum için dua istiyorum güzel anneler inşallah sonuç yanlıştır yavrumun bi sorunu yoktur.
Bnmkide çok kalın yün değil 4 cm falan üstünede 3 kat çarşaf var vucudu gömülmüyor ama kafası gömülüyor işte oyuzden pamuk yastık koyuyorum ince ona gömülmüyor daha az terliyor
mrb ben mart annelerınden mısafrım sıze:) benım bebısımde 28 mart dogumlu yastık konusuyorsunz hastanedekı eb yastık koyarsanız kusmAZ DEMISTI O YUZDEN BEN PENOLOPE kaz tuyu bebek yastıgı kullanıyorum ve terletmıo.yatk olarakda moje .elyaf yastık yatklar acayıp terletıo zaaten cogu anne bu yuzden hasta edıyor bırde tavsıyem bebegı kusan var ıse soguk su meyve suyu vs ıcmeyın yemeyın bunun cok etkısı var hayrlı gunler
mrb ben mart annelerınden mısafrım sıze:) benım bebısımde 28 mart dogumlu yastık konusuyorsunz hastanedekı eb yastık koyarsanız kusmAZ DEMISTI O YUZDEN BEN PENOLOPE kaz tuyu bebek yastıgı kullanıyorum ve terletmıo.yatk olarakda moje .elyaf yastık yatklar acayıp terletıo zaaten cogu anne bu yuzden hasta edıyor bırde tavsıyem bebegı kusan var ıse soguk su meyve suyu vs ıcmeyın yemeyın bunun cok etkısı var hayrlı gunler
aynen benim oğlumda acayip kusuyordu
emdikten sonra aman hemen gazını alayım demeyin zaten 45 derecelik açı ile emzirdiğinizden o şekilde dokunmayın 5 dk felan sonra gazını çıkarın
yatarkende ben büyük kaz tüyü yastığı kullanıyorum ( iki gün bebek yastığı kullandım kendisini kaydırmış kafasını yatağa indirmişti) şimdi düzeldi çok şükr kusması pek yastık kullanmıyorum hıçkırınca kusuyor birde arada esik atıyor
kızlar mrb benim bebeğim 50 günlük oldu 1 hafta önce sağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu kötü tekrar kan vermeniz gerekir dediler kanı dün verdik.
kızlar biz hala normal hayatımıza dönemedik.65 günlük olmamıza rağmen kankalık bile devam ediyor. hadi izindi şuydu buydu dedim ama hiçbişey eskiye dönmüyor oğlum yüzünden sürekli tartışıyoruz. gık dese eşim bana kızıyor ağlatma çocuğumu diyor. bende ağlamasını istemiyorum gazdan kıvranmaya başlayınca elimden bişey gelmiyor. eşimin yok yere bana laf söylemesine tahammül edemiyorum susmayı beceremiyorum bende karşılık veriyorum al sana bir kavga. her sabah işe giderken şapşup öpen adam yüzüme bile bakmıyor ben yanaşıyorum öpmek için oğlumdan sonra seni öpmek çok kötü diyor bana. iyice bunaldım ben yaaaa....
kızlar milupanın sitesine üye oldum.her üyeye hediye paketi gönderiyolarmış.içinde mamalar anne için süt artırıcı çaylar bebeğim ve ben kitabı fln varmış.haber vereyim dedim.daha gelmedi paket .üye olupta gelen varmı.
Bizde de aynı sorun olmuştu bi daha almştılar çok şükür sorun çıkmadı ama genellikle böyle oluyor bol bol dua edin Allahın izni ile sonuçlar güzel olur inşallah ama anlamadığım bu ikinci topuk kanı ise neden bu kadar geç aradılarkızlar mrb benim bebeğim 50 günlük oldu 1 hafta önce sağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu kötü tekrar kan vermeniz gerekir dediler kanı dün verdik.
tek sorun yaşayan ben değilmişim demekki. evin içinde huzursuzlukta hiç çekilmiyor. allah bir an önce eşlerimize akıl fikir versin.
çok haklısın voltajım sorunların biri bitiyor biri başlıyor.
doğum yaptım diye kendimi hiç bırakmadım.
her zamanki gibi öğlen yemeğe gelicek eşim diye yemek yapmaya çalışıyorum.
gündüz ayrı, akşam ayrı misafir ağırlıyorum pastamı böreğimi çöreğimi kendim yapıyorum
ev işi temizlik herşeyi yetiştiriyorum bu kadar şeye rağmen gülerek karşılıyorum eşimi.
öyle çok abartılacak kadar kilo almadım hadi beğenmiyor soğudu desem o da yok.
1 tane çatlağım bile yok ama kocamda iş yok işte.
kv konusuna gelince onun derdi başka şimdi
eşime ev aldırmaya çalışıyorlar oturdukları siteden.
benim kbmın üzerinde bankada olan altınlarımı bozacaklarmış
evi de niye ısrar ettiklerini duysan daha çok kızarsın
aynı sitede dayısı oturuyor onların oturdukları ev satılmış
kiralık ev yok sitede satılık var
bize ev aldırıp kendi kardeşini otutturacak kv.
eve iyi bakarlar 50,100 daha ucuza verirsiniz kirayı diyor
sanki eşim 10 milyar maaş alıyorda hadi olsun dicez
tek maaş kendimize zor yetiyoruz.
son 1 yılımız burda bir an önce tayin olup gitsek diyorum artık.
dipdibe yaşamaktan bıktım.
Kızlar doğum yapalı 63 gün oldu benim akıntım hala bitmedi varmı böyle olan
:S allah yardımcın olsun umarım birşey çıkmaz ama dediğin gibi yanlış yapıyor olabilirler yada kanı yeterikadar ii almamışlardır ondna tekrarı istenebiliyormuş
biz kanka değiliz ama bu yaşadıklarını aynen yaşıyoruz
çocuğu neden ağlatıyormuşum bnede ona veriyorum 10 dk bakamıyor ağlayınca bu seferde bana kızıyor gel çocukla ilgilen diye
bende kızdım bana dadı muamelesi yapma özür diledi çocuk ağladı aramızda bu konuşma hiç geçmemiş gibi başa döndük neymiş ben anneymişim doğuştan annelik duygusu varmış bizlerde çocuğun dilini anlamam gerekiyormuş
bizmiyiz evde bunalığp stres yaşlayan bunlarmı anlamadım
size de allah sabır versin kızlar.ayni sorun bizde de var canim. 58 gun oldu hala kankayiz. gecen hafta bana tak etti artik aglaya zirlaya konustum esimle niye boyle yapiyosun diye hatta suslendim puslendim filan. duzelir merak etme dha cocuk cok kucuk sen emziriyosun filan dedi. cok kanima dokundu cok uzuldum gercekten. o gunden beri sutum azaldi. cunku hep aklima o geliyo emziriyorum diye istemiyo beni anlasilan. bi de artik beni cocugumun annesi diye seviyo. bende dedim ayni zamanda karinim senin unutma diye. guldu.
bakalim nereye kadar gidecek. ben dogum sonrasi depresyona girmedim ama esim girdi sanirim ve onun yuzunden bende giricem
mervecim gurbette olunca iş başa düşüyor. bi de yalnız yaşamaya alışmışım ben kimseyi yanımda istemedim. 10 gün annem kaldı 10 günde kv kaldı. 20. günden beri yalnızım tek başıma herşeye yetişmeye çalışıyorum. eşim o kadar rahat ki akşam 6da misafir kabul edebiliyor çok güveniyor bana. off bazen kızıyorum kendime naz yap, hastayım de,herşeyi yetiştirme bırak olduğu kadar olsun diyorum.Bizde de aynı sorun olmuştu bi daha almştılar çok şükür sorun çıkmadı ama genellikle böyle oluyor bol bol dua edin Allahın izni ile sonuçlar güzel olur inşallah ama anlamadığım bu ikinci topuk kanı ise neden bu kadar geç aradılar
Valla süperman gibi hatunmuşsun dertsiz
biz hala annemdeyiz eşim sorun etmiyor
Bn normal doğum yaptım doğumum çok zor olmuştu doğumdan sonrada çok acı çektim
64 gün oldu hala akıntı devam ediyor demekki içerisi hala daha iyileşmedi
Ben çok korktuğum için tık olmuyordu eşimde anlayışla karşılıyordu ayrıca 10 kilo fazlam var ve karnım da felaket çatladı kendime hiç bakmıyorum inanılmaz paspal haldeyim ilk kez iki gün önce yanaşmasına izin verdim ama yine korkuyla yinede sorun etmiyor adamcağızım maşallah diyim
Bizler kolay süreçlerden geçmiyoruz başta eşlerin ve ailelerin destek olması gerekiyor
Biz Arada bir kendi evimize geçiyoruz 3 gün kalıyosak 1 kere yemek yapıyorum misafir falan kabul etmedm evime daha
çocuk bakıyorum ve halim olmuyor temizlik desen gücüm olursa yapıyorum hiç kasmıyorum
Sen akşam yemeği temizlik öğlen yemeği misafir börek çörek birde çocuk helal olsun vallahi
eşin seni başının üstünde gezdireceğine birde laf söylüyorsa yazıklar olsun derim ben kusura bakma
Kv konusuna gelince ben kv de 5 gün kaldım bir kere sinirimi bozdu çıktım anneme geldm hiç kimse için kendimi yıpratamam vallahi
Zaten geçiş dönemindeyiz hayatımız düzene girmemiş birde milletin söylediği sözlere kafamı takamam
Sende takma diycem ama ne yapacaksın bi şekilde geçinmek zorundasın Allah sana kolaylık eşine anlayış versn kaynananları da ıslah etsin inşallah biran önce tayniniz çıkarda kurtulursun şunlardan
canım burdan meryem arkadaşımızın bebeğiydi sanırım onunda topuk kanını tekrar almışlardı sonuç iyi çıkmıştı. bir sorun olsa bile tedavisi var tatlım sakın üzülme. eşimin teyzesinin torununda sorun çıkmıştı ilaçla tedavi edildi çocuk 3 yaşında maşallah sağlıklı şimdi.
Bizimde oldu kardes bizde bayağı telaslandik gazi üniversitesinde de kan verdik tekrar cok şükür sonuclar iyi çıktı.hangi degeri kötü acaba.endislenme çokça dua et kardes inşallah hatalıdır
:S allah yardımcın olsun umarım birşey çıkmaz ama dediğin gibi yanlış yapıyor olabilirler yada kanı yeterikadar ii almamışlardır ondna tekrarı istenebiliyormuş
Bizde de aynı sorun olmuştu bi daha almştılar çok şükür sorun çıkmadı ama genellikle böyle oluyor bol bol dua edin Allahın izni ile sonuçlar güzel olur inşallah ama anlamadığım bu ikinci topuk kanı ise neden bu kadar geç aradılar
size de allah sabır versin kızlar.
mervecim gurbette olunca iş başa düşüyor. bi de yalnız yaşamaya alışmışım ben kimseyi yanımda istemedim. 10 gün annem kaldı 10 günde kv kaldı. 20. günden beri yalnızım tek başıma herşeye yetişmeye çalışıyorum. eşim o kadar rahat ki akşam 6da misafir kabul edebiliyor çok güveniyor bana. off bazen kızıyorum kendime naz yap, hastayım de,herşeyi yetiştirme bırak olduğu kadar olsun diyorum.
Valla bravo dertsizim ama eşinin birazda seni düşünmesi lazım bu kadın hangi birşeye koşsunsize de allah sabır versin kızlar.
mervecim gurbette olunca iş başa düşüyor. bi de yalnız yaşamaya alışmışım ben kimseyi yanımda istemedim. 10 gün annem kaldı 10 günde kv kaldı. 20. günden beri yalnızım tek başıma herşeye yetişmeye çalışıyorum. eşim o kadar rahat ki akşam 6da misafir kabul edebiliyor çok güveniyor bana. off bazen kızıyorum kendime naz yap, hastayım de,herşeyi yetiştirme bırak olduğu kadar olsun diyorum.
Bizimde tsh hormonu yüksek çıkmştı ikinci kez doğduğu hastanede kan verdik perişan olmştuk bütün aile sonra biz aradık sağlık bakanlığını çok şükür sonuçlar normal demşlerdiinşallah meryem gibi benimde yüzüm güler bu sonuçta desteğin için teşekkür ederim canım
biz kanı yine sağlık ocağında verdik acaba başka bi yerde mi verseydim :S tiroid yüksek çıktı dediler ilk aradıklarında daha doğrusu iki topuk kanı değeri birbirini tutmuyo dediler birinde tiroid yüksek çıkmış sanırım.tiroid hormonları için koldan kan verip test yaptırdık sonuç normal çıktı çok şükür..ama dün hemşire topuk kanında enzimede bakılıyo belkide diğer değer yüksektir dedi onlara söylememişler sonuç kötü tekrar kan alınacak demişler..bu kadar özenli (!) iş yapıyorlar.
kanı çok aldı aslında yavruma bayağı eziyet etti hemşire.nette okumuştum çok sıkınca topuğu sonuçta yalancı pozitiflik oluyomuş.umarım öyledir bunlarla avutuyorum kendimi
2 hafta önce aradılar tekrar alınabilir haber veririz belli değil dediler sonrada çağırdılar bende anlamadım neden böyle olduğunu 15 gün içinde haber gelmezse sorun yok demişlerdi ama 1 ayı geçince aradılar bizi..
bende her seferinde yapmıycam nazlancam desemde olmuyor hemen bişey olduğunda zıplayıp kalkıyorum ayağa..yat işte yapamıyorum de sızlan ama yook sezaryenle doğum yaptım 3. gün ayakta dolanmaya başladım annem 20 gün kaldı sonra temizlik yemek ütü bebek yatılı misafir uğraşıp duruyorum..bu çabamın karşılığını alıyormuyum tabiki hayır..aynen senin gibi dertsizcim üzerine bir sürü kavga gürültü oluyo yaptıklarım zaten yapmam gerekiyormuş gibi algılanıyo .. kv olayına hiiç girmycem zaten ama kocamın beni görmeyip onun üzerine düşmesine sinir oluyorum gıcık oluyoruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?