2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Canım, biz de normal hayatımıza bayağı zor döndük. Kavgaların soğukluğun nedeni kankalıkmış diye düşünüyorum. Erkekler kalple değil başka bir taraflarıyla hissediyorlar ya Kaynana gittikten sonra bayağı bir süre ilişkimiz düzene girmiyor, ortalığı karıştırıp duruyor kadın. Allah ıslah etsin hepsini!!!
Benimki de artık beni hep ikinci plana atıyor, hasta olsam sütünden çocuğa bir zarar gelmesin diye başlıyor mesela. ÖLSEM UMRUNDA OLMAYACAK GİBİ, tek derdi çocuğu kim doyuracak olur sanırım. Offf offf...Evlilik zor işmiş vesselâm. Bazen oğluşu alıp gideyim buralardan diye geçiyor içimden. Hele kv var ya doktor bana bir ilaç verse hemen çocuğa bir zararı gelmesin diye konuşup duruyor. Ben ölüp gideyim Sanki doktordan iyi doktor ve sanki bebeğimi benden çok düşünüyor. Allah sabır versin canım sana da. En yakın zamanda düzelir inşallah her şey

kızlar mrb benim bebeğim 50 günlük oldu 1 hafta önce sağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu kötü tekrar kan vermeniz gerekir dediler kanı dün verdik.
sürekli okuyorum ama sizden böyle bisorun yaşayan olmadı galiba.
sonuçlar yanlış çıkabiliyomuş netten araştırdığım kadarıyla.sizden minik kuzum için dua istiyorum güzel anneler inşallah sonuç yanlıştır yavrumun bi sorunu yoktur.

Dertsiz canim ilk anneligimde bizde 60 günü gecirmistik esinde sana dokunmaktan korkuyor olabilir bence gayet normal sen moralini bozma hormonlar anca duzene giriyor. Yasadigim icin yazmak iistedim.2. Cide 40 ı zor bekledik

tek sorun yaşayan ben değilmişim demekki. evin içinde huzursuzlukta hiç çekilmiyor. allah bir an önce eşlerimize akıl fikir versin.
çok haklısın voltajım sorunların biri bitiyor biri başlıyor.
doğum yaptım diye kendimi hiç bırakmadım.
her zamanki gibi öğlen yemeğe gelicek eşim diye yemek yapmaya çalışıyorum.
gündüz ayrı, akşam ayrı misafir ağırlıyorum pastamı böreğimi çöreğimi kendim yapıyorum
ev işi temizlik herşeyi yetiştiriyorum bu kadar şeye rağmen gülerek karşılıyorum eşimi.
öyle çok abartılacak kadar kilo almadım hadi beğenmiyor soğudu desem o da yok.
1 tane çatlağım bile yok ama kocamda iş yok işte.

kv konusuna gelince onun derdi başka şimdi
eşime ev aldırmaya çalışıyorlar oturdukları siteden.
benim kbmın üzerinde bankada olan altınlarımı bozacaklarmış
evi de niye ısrar ettiklerini duysan daha çok kızarsın
aynı sitede dayısı oturuyor onların oturdukları ev satılmış
kiralık ev yok sitede satılık var
bize ev aldırıp kendi kardeşini otutturacak kv.
eve iyi bakarlar 50,100 daha ucuza verirsiniz kirayı diyor
sanki eşim 10 milyar maaş alıyorda hadi olsun dicez
tek maaş kendimize zor yetiyoruz.
son 1 yılımız burda bir an önce tayin olup gitsek diyorum artık.
dipdibe yaşamaktan bıktım.

canım burdan meryem arkadaşımızın bebeğiydi sanırım onunda topuk kanını tekrar almışlardı sonuç iyi çıkmıştı. bir sorun olsa bile tedavisi var tatlım sakın üzülme. eşimin teyzesinin torununda sorun çıkmıştı ilaçla tedavi edildi çocuk 3 yaşında maşallah sağlıklı şimdi.

benim oğlumda aynı öyle çok ağlıyordu sabah akşam 1 tatlı kaşığı anason verdim çok rahatlatıyor şimdi çok şükür çaya filan da gerek kalmadı gayet iyi

Bizimde oldu kardes bizde bayağı telaslandik gazi üniversitesinde de kan verdik tekrar cok şükür sonuclar iyi çıktı.hangi degeri kötü acaba.endislenme çokça dua et kardes inşallah hatalıdır

:S allah yardımcın olsun umarım birşey çıkmaz ama dediğin gibi yanlış yapıyor olabilirler yada kanı yeterikadar ii almamışlardır ondna tekrarı istenebiliyormuş

biz kanka değiliz ama bu yaşadıklarını aynen yaşıyoruz
çocuğu neden ağlatıyormuşum bnede ona veriyorum 10 dk bakamıyor ağlayınca bu seferde bana kızıyor gel çocukla ilgilen diye
bende kızdım bana dadı muamelesi yapma özür diledi çocuk ağladı aramızda bu konuşma hiç geçmemiş gibi başa döndük neymiş ben anneymişim doğuştan annelik duygusu varmış bizlerde çocuğun dilini anlamam gerekiyormuş
bizmiyiz evde bunalığp stres yaşlayan bunlarmı anlamadım

anneler kulubune uye olmuştm hamile iken gönderdiler
bir tane çay
5 tane içerisinde olan niveanın ıslak mendili
tek kullanımlık şampuan
küçük bir dergi
böyle şeyler vardı içerisinde

Bizde de aynı sorun olmuştu bi daha almştılar çok şükür sorun çıkmadı ama genellikle böyle oluyor bol bol dua edin Allahın izni ile sonuçlar güzel olur inşallah ama anlamadığım bu ikinci topuk kanı ise neden bu kadar geç aradılar

Valla süperman gibi hatunmuşsun dertsiz
biz hala annemdeyiz eşim sorun etmiyor
Bn normal doğum yaptım doğumum çok zor olmuştu doğumdan sonrada çok acı çektim
64 gün oldu hala akıntı devam ediyor demekki içerisi hala daha iyileşmedi
Ben çok korktuğum için tık olmuyordu eşimde anlayışla karşılıyordu ayrıca 10 kilo fazlam var ve karnım da felaket çatladı kendime hiç bakmıyorum inanılmaz paspal haldeyim ilk kez iki gün önce yanaşmasına izin verdim ama yine korkuyla yinede sorun etmiyor adamcağızım maşallah diyim
Bizler kolay süreçlerden geçmiyoruz başta eşlerin ve ailelerin destek olması gerekiyor
Biz Arada bir kendi evimize geçiyoruz 3 gün kalıyosak 1 kere yemek yapıyorum misafir falan kabul etmedm evime daha
çocuk bakıyorum ve halim olmuyor temizlik desen gücüm olursa yapıyorum hiç kasmıyorum
Sen akşam yemeği temizlik öğlen yemeği misafir börek çörek birde çocuk helal olsun vallahi
eşin seni başının üstünde gezdireceğine birde laf söylüyorsa yazıklar olsun derim ben kusura bakma
Kv konusuna gelince ben kv de 5 gün kaldım bir kere sinirimi bozdu çıktım anneme geldm hiç kimse için kendimi yıpratamam vallahi
Zaten geçiş dönemindeyiz hayatımız düzene girmemiş birde milletin söylediği sözlere kafamı takamam
Sende takma diycem ama ne yapacaksın bi şekilde geçinmek zorundasın Allah sana kolaylık eşine anlayış versn kaynananları da ıslah etsin inşallah biran önce tayniniz çıkarda kurtulursun şunlardan

ayni sorun bizde de var canim. 58 gun oldu hala kankayiz. gecen hafta bana tak etti artik aglaya zirlaya konustum esimle niye boyle yapiyosun diye hatta suslendim puslendim filan. duzelir merak etme dha cocuk cok kucuk sen emziriyosun filan dedi. cok kanima dokundu cok uzuldum gercekten. o gunden beri sutum azaldi. cunku hep aklima o geliyo emziriyorum diye istemiyo beni anlasilan. bi de artik beni cocugumun annesi diye seviyo. bende dedim ayni zamanda karinim senin unutma diye. guldu.

bakalim nereye kadar gidecek. ben dogum sonrasi depresyona girmedim ama esim girdi sanirim ve onun yuzunden bende giricem

size de allah sabır versin kızlar.

mervecim gurbette olunca iş başa düşüyor. bi de yalnız yaşamaya alışmışım ben kimseyi yanımda istemedim. 10 gün annem kaldı 10 günde kv kaldı. 20. günden beri yalnızım tek başıma herşeye yetişmeye çalışıyorum. eşim o kadar rahat ki akşam 6da misafir kabul edebiliyor çok güveniyor bana. off bazen kızıyorum kendime naz yap, hastayım de,herşeyi yetiştirme bırak olduğu kadar olsun diyorum.

inşallah meryem gibi benimde yüzüm güler bu sonuçta desteğin için teşekkür ederim canım

Bizimde oldu kardes bizde bayağı telaslandik gazi üniversitesinde de kan verdik tekrar cok şükür sonuclar iyi çıktı.hangi degeri kötü acaba.endislenme çokça dua et kardes inşallah hatalıdır

biz kanı yine sağlık ocağında verdik acaba başka bi yerde mi verseydim :S tiroid yüksek çıktı dediler ilk aradıklarında daha doğrusu iki topuk kanı değeri birbirini tutmuyo dediler birinde tiroid yüksek çıkmış sanırım.tiroid hormonları için koldan kan verip test yaptırdık sonuç normal çıktı çok şükür..ama dün hemşire topuk kanında enzimede bakılıyo belkide diğer değer yüksektir dedi onlara söylememişler sonuç kötü tekrar kan alınacak demişler..bu kadar özenli (!) iş yapıyorlar.

:S allah yardımcın olsun umarım birşey çıkmaz ama dediğin gibi yanlış yapıyor olabilirler yada kanı yeterikadar ii almamışlardır ondna tekrarı istenebiliyormuş

kanı çok aldı aslında yavruma bayağı eziyet etti hemşire.nette okumuştum çok sıkınca topuğu sonuçta yalancı pozitiflik oluyomuş.umarım öyledir bunlarla avutuyorum kendimi

2 hafta önce aradılar tekrar alınabilir haber veririz belli değil dediler sonrada çağırdılar bende anlamadım neden böyle olduğunu 15 gün içinde haber gelmezse sorun yok demişlerdi ama 1 ayı geçince aradılar bizi..

bende her seferinde yapmıycam nazlancam desemde olmuyor hemen bişey olduğunda zıplayıp kalkıyorum ayağa..yat işte yapamıyorum de sızlan ama yook sezaryenle doğum yaptım 3. gün ayakta dolanmaya başladım annem 20 gün kaldı sonra temizlik yemek ütü bebek yatılı misafir uğraşıp duruyorum..bu çabamın karşılığını alıyormuyum tabiki hayır..aynen senin gibi dertsizcim üzerine bir sürü kavga gürültü oluyo yaptıklarım zaten yapmam gerekiyormuş gibi algılanıyo .. kv olayına hiiç girmycem zaten ama kocamın beni görmeyip onun üzerine düşmesine sinir oluyorum gıcık oluyoruummm

Valla bravo dertsizim ama eşinin birazda seni düşünmesi lazım bu kadın hangi birşeye koşsun
Valla bu işte kabiliyet meselesi ben beceremezdim helal sana
Ama keşke yaptıklarına değse de takdir görsen
Bizimde tsh hormonu yüksek çıkmştı ikinci kez doğduğu hastanede kan verdik perişan olmştuk bütün aile sonra biz aradık sağlık bakanlığını çok şükür sonuçlar normal demşlerdi
Ama size yapılan tam vurdumduymazlık inşallah Allahım yüzünüze bakarda sonuçlarınız tertemiz çıkar bilirim nasıl bir durum olduğunu
Hayırlı haberlerini getirirsin inşallah yavrucuğunun

kızlar biberonlar için sterilizatör kullanan var mı, memnun olanlar hangi ürünleri kullandığınızı yazabilir misiniz?
sterilizatör şart oldu bana.
bide merak ediyorum sterilizatör de sadece biberonlar mı sterilize edilebiliyor. emzik, kaşık gibi şeyleri sterilize edebilir miyiz?

güzel anneler
canlarım inşallah iyisinizdir aklım hep sizde ama kötü herşey çok kötü ne diyeceğimi bilmiyorum üzmek sıkıntılarımla sizleride kötü etmek istemiyorum çok canım acıyor hergün gücüm tükeniyor elimden birsey gelmiyor en çok da o koyuyor bebeğim yatıyor öylece ama ne yüzüme bakıyor ne sesini duyuruyor ellerinde ki oynamalar azaldı eskisi gibi hareket ettirmiyor hocalarla görüştük yüz güldürücü hiç birsey olmadığını söylüyorlar dün yine E.E.G ye indirdiler yavrumu sonuç pazartesi çıkacakmış o kadar canım yanıyor ki yanımda olsun istiyorum bende bebeğimle sarılıp yatmak istiyorum ben kime ne yaptım ki milyon da bir olan birsey geldi beni buldu kimseyi bulmasın ben nasıl koyarım o güzel pamuk tenli yavrumu soğuk toprağa onu orada nasıl bırakıp uyurum sıcak yatağım da mecbur yaşıyorum yaşatıyor rabbim buna yasamak denirse tabi ki kalbinin atması nefes almak yasamaksa yasıyorum evet o kadar güzel ki yavrum teyzeleri görseniz pamuk gibi yumusacık kar tanesi gibi beyaz yeşil gözlü elleri parmakları o kadar güzel ki küçücük bir burnu uzun kirpikleri var ayakları minnak minnak saçlarımız düz açık kumral kocaman dolgun dudaklarımız var kibarcık kulaklarımız öpmelere doyamayacağım tombik yanaklarımız o kadar güzel ki benim gibi artık onunda gücü tükeniyor biliyorum daha ne kadar dayanabilir kuzum bilmiyorum hergün yeni bir kötü haber hergün bir yeni acı ekleniyor deseler sen ver canını yasayacak feda olsun benim canım o daha fazla acı cekmesin yeter ki dayanamıyorum ki ben evet biliyorum çoğu kişiye göre çok güçlüyüm yada öyle görünmeye çalışıyorum bilmiyorum 15 güne falan kadar iznim de bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum benim iş yerinin ne kadar iğrenç olduğunu biliyorsunuz hamileyken bile neler yasadığımı bu acının üzerine bide oranın stresi ne yapacağımı bilmiyorum sabretmeye çalışıyorum artık takatim kalmadı inanın artık yeni bir adım atmaktan korkar oldum nasıl bir acı beni bekliyor diye tüm gücümü sabrımı iyi seyler olacağına olan inancımı kaybettim sütüm bitti oğlumu besleyemiyorum bile neye yararım ki ne biçim anneyim ben bana ihtiyacı var ben hiç birsey yapamıyorum neden yasadıgımı da bilmiyorum bu nasıl bir yangınmış neden ki ben ne yaptım allahıma bana bunu reva gördü evladımı benden alacak ne kötülük ettim ki bu dayanılmaz acıyı yasıyorum dısarıda oturuyorum bi banka etrafı seyrediyorum ne güzel gülüyor o cocuklar ne güzel sımsıkı tutuyorlar annelerinin elini onlara dua ediyorum hiç kimseye yasatma allahım bana yasattıgını diyorum sigara ya basladım yine yiyip içemiyorum günde bir öğün belki evde duramıyorum sanki hep oğlum buradaymış gibi onun olmadığı eve girmek istemiyorum eş dost akrabam ailem kafam dağılsın diye götürüyor biryerlere ama yok nasıl unutur ki anne evladını yalandan gülüyorum saçma salak seyler yapıyorum ne uyuyorum ne uyanığım bu nasıl birseydir ne yerdeyim ne gökteyim arafta olmak bu sanırım öyle bi içmek istiyorum ki adımı bile unutayım

Allah sana dayanma gücü yavruna acil şifalar versin. Yaşadıkların çok zor Rabbim hepimizi türlü sınavlardan geçiriyor senin sınavın çok zor güçlü olmalısın diycem ama nasıl güçlü olunur ki bu durumda bilmiyorum. Ya Rabbim ya Rabbim ya Rabbim sen şifa ver Selim kuluna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…