Allah sana dayanma gücü yavruna acil şifalar versin. Yaşadıkların çok zor Rabbim hepimizi türlü sınavlardan geçiriyor senin sınavın çok zor güçlü olmalısın diycem ama nasıl güçlü olunur ki bu durumda bilmiyorum. Ya Rabbim ya Rabbim ya Rabbim sen şifa ver Selim kuluna.
güzel anneler
canlarım inşallah iyisinizdir aklım hep sizde ama kötü herşey çok kötü ne diyeceğimi bilmiyorum üzmek sıkıntılarımla sizleride kötü etmek istemiyorum çok canım acıyor hergün gücüm tükeniyor elimden birsey gelmiyor en çok da o koyuyor bebeğim yatıyor öylece ama ne yüzüme bakıyor ne sesini duyuruyor ellerinde ki oynamalar azaldı eskisi gibi hareket ettirmiyor hocalarla görüştük yüz güldürücü hiç birsey olmadığını söylüyorlar dün yine E.E.G ye indirdiler yavrumu sonuç pazartesi çıkacakmış o kadar canım yanıyor ki yanımda olsun istiyorum bende bebeğimle sarılıp yatmak istiyorum ben kime ne yaptım ki milyon da bir olan birsey geldi beni buldu kimseyi bulmasın ben nasıl koyarım o güzel pamuk tenli yavrumu soğuk toprağa onu orada nasıl bırakıp uyurum sıcak yatağım da mecbur yaşıyorum yaşatıyor rabbim buna yasamak denirse tabi ki kalbinin atması nefes almak yasamaksa yasıyorum evet o kadar güzel ki yavrum teyzeleri görseniz pamuk gibi yumusacık kar tanesi gibi beyaz yeşil gözlü elleri parmakları o kadar güzel ki küçücük bir burnu uzun kirpikleri var ayakları minnak minnak saçlarımız düz açık kumral kocaman dolgun dudaklarımız var kibarcık kulaklarımız öpmelere doyamayacağım tombik yanaklarımız o kadar güzel ki benim gibi artık onunda gücü tükeniyor biliyorum daha ne kadar dayanabilir kuzum bilmiyorum hergün yeni bir kötü haber hergün bir yeni acı ekleniyor deseler sen ver canını yasayacak feda olsun benim canım o daha fazla acı cekmesin yeter ki dayanamıyorum ki ben evet biliyorum çoğu kişiye göre çok güçlüyüm yada öyle görünmeye çalışıyorum bilmiyorum 15 güne falan kadar iznim de bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum benim iş yerinin ne kadar iğrenç olduğunu biliyorsunuz hamileyken bile neler yasadığımı bu acının üzerine bide oranın stresi ne yapacağımı bilmiyorum sabretmeye çalışıyorum artık takatim kalmadı inanın artık yeni bir adım atmaktan korkar oldum nasıl bir acı beni bekliyor diye tüm gücümü sabrımı iyi seyler olacağına olan inancımı kaybettim sütüm bitti oğlumu besleyemiyorum bile neye yararım ki ne biçim anneyim ben bana ihtiyacı var ben hiç birsey yapamıyorum neden yasadıgımı da bilmiyorum bu nasıl bir yangınmış neden ki ben ne yaptım allahıma bana bunu reva gördü evladımı benden alacak ne kötülük ettim ki bu dayanılmaz acıyı yasıyorum dısarıda oturuyorum bi banka etrafı seyrediyorum ne güzel gülüyor o cocuklar ne güzel sımsıkı tutuyorlar annelerinin elini onlara dua ediyorum hiç kimseye yasatma allahım bana yasattıgını diyorum sigara ya basladım yineyiyip içemiyorum günde bir öğün belki evde duramıyorum sanki hep oğlum buradaymış gibi onun olmadığı eve girmek istemiyorum eş dost akrabam ailem kafam dağılsın diye götürüyor biryerlere ama yok nasıl unutur ki anne evladını yalandan gülüyorum saçma salak seyler yapıyorum ne uyuyorum ne uyanığım bu nasıl birseydir ne yerdeyim ne gökteyim arafta olmak bu sanırım öyle bi içme, duk istiyorum ki adımı bile unutayım
güzel anneler
canlarım inşallah iyisinizdir aklım hep sizde ama kötü herşey çok kötü ne diyeceğimi bilmiyorum üzmek sıkıntılarımla sizleride kötü etmek istemiyorum çok canım acıyor hergün gücüm tükeniyor elimden birsey gelmiyor en çok da o koyuyor bebeğim yatıyor öylece ama ne yüzüme bakıyor ne sesini duyuruyor ellerinde ki oynamalar azaldı eskisi gibi hareket ettirmiyor hocalarla görüştük yüz güldürücü hiç birsey olmadığını söylüyorlar dün yine E.E.G ye indirdiler yavrumu sonuç pazartesi çıkacakmış o kadar canım yanıyor ki yanımda olsun istiyorum bende bebeğimle sarılıp yatmak istiyorum ben kime ne yaptım ki milyon da bir olan birsey geldi beni buldu kimseyi bulmasın ben nasıl koyarım o güzel pamuk tenli yavrumu soğuk toprağa onu orada nasıl bırakıp uyurum sıcak yatağım da mecbur yaşıyorum yaşatıyor rabbim buna yasamak denirse tabi ki kalbinin atması nefes almak yasamaksa yasıyorum evet o kadar güzel ki yavrum teyzeleri görseniz pamuk gibi yumusacık kar tanesi gibi beyaz yeşil gözlü elleri parmakları o kadar güzel ki küçücük bir burnu uzun kirpikleri var ayakları minnak minnak saçlarımız düz açık kumral kocaman dolgun dudaklarımız var kibarcık kulaklarımız öpmelere doyamayacağım tombik yanaklarımız o kadar güzel ki benim gibi artık onunda gücü tükeniyor biliyorum daha ne kadar dayanabilir kuzum bilmiyorum hergün yeni bir kötü haber hergün bir yeni acı ekleniyor deseler sen ver canını yasayacak feda olsun benim canım o daha fazla acı cekmesin yeter ki dayanamıyorum ki ben evet biliyorum çoğu kişiye göre çok güçlüyüm yada öyle görünmeye çalışıyorum bilmiyorum 15 güne falan kadar iznim de bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum benim iş yerinin ne kadar iğrenç olduğunu biliyorsunuz hamileyken bile neler yasadığımı bu acının üzerine bide oranın stresi ne yapacağımı bilmiyorum sabretmeye çalışıyorum artık takatim kalmadı inanın artık yeni bir adım atmaktan korkar oldum nasıl bir acı beni bekliyor diye tüm gücümü sabrımı iyi seyler olacağına olan inancımı kaybettim sütüm bitti oğlumu besleyemiyorum bile neye yararım ki ne biçim anneyim ben bana ihtiyacı var ben hiç birsey yapamıyorum neden yasadıgımı da bilmiyorum bu nasıl bir yangınmış neden ki ben ne yaptım allahıma bana bunu reva gördü evladımı benden alacak ne kötülük ettim ki bu dayanılmaz acıyı yasıyorum dısarıda oturuyorum bi banka etrafı seyrediyorum ne güzel gülüyor o cocuklar ne güzel sımsıkı tutuyorlar annelerinin elini onlara dua ediyorum hiç kimseye yasatma allahım bana yasattıgını diyorum sigara ya basladım yineyiyip içemiyorum günde bir öğün belki evde duramıyorum sanki hep oğlum buradaymış gibi onun olmadığı eve girmek istemiyorum eş dost akrabam ailem kafam dağılsın diye götürüyor biryerlere ama yok nasıl unutur ki anne evladını yalandan gülüyorum saçma salak seyler yapıyorum ne uyuyorum ne uyanığım bu nasıl birseydir ne yerdeyim ne gökteyim arafta olmak bu sanırım öyle bi içmek istiyorum ki adımı bile unutayım
Herkeze iyi pazarlar...ya kizlar benim birkac gundur sol yuzum uyusuyor cok korkuyorum bisey olcak diye..
egomego canım şu mübarek günde rabbim sana evladının acısını daha fazla yaşatmasın inşallah bi an önce kucağına alırsın oğlunu Allah şifa versin oğlunagüzel anneler
canlarım inşallah iyisinizdir aklım hep sizde ama kötü herşey çok kötü ne diyeceğimi bilmiyorum üzmek sıkıntılarımla sizleride kötü etmek istemiyorum çok canım acıyor hergün gücüm tükeniyor elimden birsey gelmiyor en çok da o koyuyor bebeğim yatıyor öylece ama ne yüzüme bakıyor ne sesini duyuruyor ellerinde ki oynamalar azaldı eskisi gibi hareket ettirmiyor hocalarla görüştük yüz güldürücü hiç birsey olmadığını söylüyorlar dün yine E.E.G ye indirdiler yavrumu sonuç pazartesi çıkacakmış o kadar canım yanıyor ki yanımda olsun istiyorum bende bebeğimle sarılıp yatmak istiyorum ben kime ne yaptım ki milyon da bir olan birsey geldi beni buldu kimseyi bulmasın ben nasıl koyarım o güzel pamuk tenli yavrumu soğuk toprağa onu orada nasıl bırakıp uyurum sıcak yatağım da mecbur yaşıyorum yaşatıyor rabbim buna yasamak denirse tabi ki kalbinin atması nefes almak yasamaksa yasıyorum evet o kadar güzel ki yavrum teyzeleri görseniz pamuk gibi yumusacık kar tanesi gibi beyaz yeşil gözlü elleri parmakları o kadar güzel ki küçücük bir burnu uzun kirpikleri var ayakları minnak minnak saçlarımız düz açık kumral kocaman dolgun dudaklarımız var kibarcık kulaklarımız öpmelere doyamayacağım tombik yanaklarımız o kadar güzel ki benim gibi artık onunda gücü tükeniyor biliyorum daha ne kadar dayanabilir kuzum bilmiyorum hergün yeni bir kötü haber hergün bir yeni acı ekleniyor deseler sen ver canını yasayacak feda olsun benim canım o daha fazla acı cekmesin yeter ki dayanamıyorum ki ben evet biliyorum çoğu kişiye göre çok güçlüyüm yada öyle görünmeye çalışıyorum bilmiyorum 15 güne falan kadar iznim de bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum benim iş yerinin ne kadar iğrenç olduğunu biliyorsunuz hamileyken bile neler yasadığımı bu acının üzerine bide oranın stresi ne yapacağımı bilmiyorum sabretmeye çalışıyorum artık takatim kalmadı inanın artık yeni bir adım atmaktan korkar oldum nasıl bir acı beni bekliyor diye tüm gücümü sabrımı iyi seyler olacağına olan inancımı kaybettim sütüm bitti oğlumu besleyemiyorum bile neye yararım ki ne biçim anneyim ben bana ihtiyacı var ben hiç birsey yapamıyorum neden yasadıgımı da bilmiyorum bu nasıl bir yangınmış neden ki ben ne yaptım allahıma bana bunu reva gördü evladımı benden alacak ne kötülük ettim ki bu dayanılmaz acıyı yasıyorum dısarıda oturuyorum bi banka etrafı seyrediyorum ne güzel gülüyor o cocuklar ne güzel sımsıkı tutuyorlar annelerinin elini onlara dua ediyorum hiç kimseye yasatma allahım bana yasattıgını diyorum sigara ya basladım yineyiyip içemiyorum günde bir öğün belki evde duramıyorum sanki hep oğlum buradaymış gibi onun olmadığı eve girmek istemiyorum eş dost akrabam ailem kafam dağılsın diye götürüyor biryerlere ama yok nasıl unutur ki anne evladını yalandan gülüyorum saçma salak seyler yapıyorum ne uyuyorum ne uyanığım bu nasıl birseydir ne yerdeyim ne gökteyim arafta olmak bu sanırım öyle bi içmek istiyorum ki adımı bile unutayım
canım benim oğlum 61 günlük geçen ayda bu ayda 700 gr almış. sadece anne sütü veriyorum ama doymadığını hissediyorum göğüslerim dolu dolu değil. hiç emziriyormuşum gibi değiller. buna rağmen doktor mama vermemi istemiyor.lactamil, milkplus,humana ne gördüysem alıyorum ama yine çok etkili değil. çok üzülüyorum doymuyor diye.
gulimier canım ben kontrole cumartesi gittim. 40ımız çıktığında izindeydik ancak fırsat bulabildik.
dr ultrasonla baktı önce herhangi bir sorun yok dedi. krem yazdı bana.
eczaneye geldim drun yazdığı kremi sadece plastik cerrahlar yazabiliyormuş o yüzden alamadım.
kremin fiyatı 65 liraydı izi kalırsa kalsın napayım görünen yerde değil zaten.
böyle bir krem kullanan var mı? reçeteyi netten yazdığı için kremin ismini de bilmiyorum.
Sanırım yok böyle olan!
güzel anneler
canim o kremden bana yazmis dr esim de diger ilaclarla birlikte almis. gunde 2 kere kullanin diyor ama anca 1 kere filan suruyorum biraz duzeldi gibi. benim yara izi disa dogru cikintili gibiydi o kayboldu mesela. daha duzenli sursem faydasi olcak yani
kızlar mrb benim bebeğim 50 günlük oldu 1 hafta önce sağlık ocağından aradılar topuk kanı sonucu kötü tekrar kan vermeniz gerekir dediler kanı dün verdik.
sürekli okuyorum ama sizden böyle bisorun yaşayan olmadı galiba.
sonuçlar yanlış çıkabiliyomuş netten araştırdığım kadarıyla.sizden minik kuzum için dua istiyorum güzel anneler inşallah sonuç yanlıştır yavrumun bi sorunu yoktur.
anneler kulubune uye olmuştm hamile iken gönderdiler
bir tane çay
5 tane içerisinde olan niveanın ıslak mendili
tek kullanımlık şampuan
küçük bir dergi
böyle şeyler vardı içerisinde
içim acıdı yine yazdıklarını okurken.rabbim selim bebeğe güç kuvvet sana da sabır versin. inşallah herşey yoluna girer, dualarımızdasınız...
canım bende de oluyo bazen gözümün etrafı uyuşuyo bazen seyiriyo. spinal anesteziyle doğum yaptım onun etkisi mi diye düşünüyorum.
yanılmıyosam sen normal doğum yapmıştın, çok sık oluyosa doktora bi görün derim.
inşallah meryem gibi benimde yüzüm güler bu sonuçta desteğin için teşekkür ederim canım
biz kanı yine sağlık ocağında verdik acaba başka bi yerde mi verseydim :S tiroid yüksek çıktı dediler ilk aradıklarında daha doğrusu iki topuk kanı değeri birbirini tutmuyo dediler birinde tiroid yüksek çıkmış sanırım.tiroid hormonları için koldan kan verip test yaptırdık sonuç normal çıktı çok şükür..ama dün hemşire topuk kanında enzimede bakılıyo belkide diğer değer yüksektir dedi onlara söylememişler sonuç kötü tekrar kan alınacak demişler..bu kadar özenli (!) iş yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?