2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım benim allah razı olsun senden inan tüm inancımı yitirdim artık hersey çokkötü ve öyle olmaya devam edecek baska inandığım birsey yok biliyorum rabbim çok büyük ama o kadar kulun içinde sesimi duymuyor mu bilmiyorum

canım Allah'ım sana güç, kuvvet, sabır moral versin inş.elinden geleni yaptın ve yapıyosun, isyan etme dua et bol bol, tüm dualarımda sen de varsın Allah büyük, iznini erteleme imkanın varsa maddi olarak yani çok iyi olur aslında , geçicek bu günlerde inş, şimdiye kadar yaptığın gibi ayakta güçlü durmaya çalış çünkü ölesin...

Ne desek ne söylesek boş dua et kardeşim sığınacak başka kapı yok
Allah sana sabır ve dayanma gücü versin yavrucuğunun hayırlı haberlerini alırsın inşallah

Evet canim Aynen Bende dunden beri veriyorum sukur cocugum huzur buldu ilk basta cekindim ama eskilerden hemen hemen tum anneler kullanmis cocuklara bakiyorum masallah hepsi cin gibi o yuzden Bende kullanmaya karar verdim coxugum kendini mahfediyordu Yazik bitaneme

Egomego cnm ben okurke icim sizliyor..allahim sana ve bebegine guc versin.selim en kisa zamanda sagligina kavussun..rabbim bos birakmasin kollarini.isyan etme lutfen kimin basina ne gelecegi belli olmaz imtihan dunyasindayiz..bol bol dua et..sizlerde dualarimdasiniz

Selam güzel Anneler uzun zamandır giremiyorum malum bizim prenses gazlı uğraşıyorum bir de tasinma ile uğraştım kız izin vermiyor bir şey yapmama evi zor yerlestirdim ki ince işler duruyor herkes iyidir inşallah bebisler de
Egomego inşallah bitecek bu kara günler Allah şifa versin selim bebege
Hepinize sevgiler

içim acıdı yine yazdıklarını okurken.rabbim selim bebeğe güç kuvvet sana da sabır versin. inşallah herşey yoluna girer, dualarımızdasınız...

Herkeze iyi pazarlar...ya kizlar benim birkac gundur sol yuzum uyusuyor cok korkuyorum bisey olcak diye..

canım bende de oluyo bazen gözümün etrafı uyuşuyo bazen seyiriyo. spinal anesteziyle doğum yaptım onun etkisi mi diye düşünüyorum.
yanılmıyosam sen normal doğum yapmıştın, çok sık oluyosa doktora bi görün derim.

egomego canım şu mübarek günde rabbim sana evladının acısını daha fazla yaşatmasın inşallah bi an önce kucağına alırsın oğlunu Allah şifa versin oğluna

Egomego cnm icim yandi okurken ki sen yasarken nasilsin kimbilir dualarimizdasiniz her zaman Rabbim yuzunu guldursun insallahh

canım allah yavrunu sana ve eşine bağışlasın şifa versin inşallah... bende eşimde sürekli dua ediyoruz.
yazdıklarını okurken gözlerim doldu.gerçekten çok zor şeyler yaşıyorsun allah yar ve yardımcınız olsun ...

slm canlarım o kadar çok özlüyorum ki sizleri...
vede çok özeniyorum ne güzel yazmaya devam ediyorsunuz benim bazen nete girmeye bile fırsatım olmuyor bilgisiyarı açtığımda benim ki uykudan uyanıyor hissediyor mu ne
çok huysuz bir bebeğim yok çok şükür ama uyumadığı zamanlar hep kucağımda duran bi oğlum var malesefyere koyar koymaz basıyor çığlığı sanki batıyor o koltuk onayinede herşeyiyle çok şükür halimize
allah hepimizin yavrusunu korusun sağlıklı uzun ömürler versin

acaba catlak izlerinede iyi gelir mi ki? adını bilen varsa yazsın da hayrına bizde nasiplenelim

canım yaa rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetine dualarına tecelli etsin inşallah dayan demek çok zor ama elden başka bişey gelmiyor dua edip sabırla beklemek..
hayırla güzel haberlerle gel inşallah

adı nedir ilacın??

bnm bebeğiminde kötü çıktı tiroid yüksekliği çıkmıştı.normali 5.5 olması gerekirken benim bebeğimde 14 çıkmıştı.tiroid yüksekliği ALLAH korusun zeka ve gelişim geriliğine yol açan bi rahatsızlıkmış.senin ne çıktı.ben sürekli kontrol ettiriyorum.sürekli kan veriyoruz.en son 5.7 kadar düştü.10 gün sonra bi daha gidicez İNŞALLAH düşmüş olur.ALLAH senin ve yavrunun da yardımcısı olur İNŞALLAH.çok zor yaşayan bilir cnm.günlerce uyumadım hem başında bekleyip ağladım sabahlara kadar.duanı hiç eksik etme.bnm dualarım da senin ve yavrun için..

anneler kulubune uye olmuştm hamile iken gönderdiler
bir tane çay
5 tane içerisinde olan niveanın ıslak mendili
tek kullanımlık şampuan
küçük bir dergi
böyle şeyler vardı içerisinde

tam olarak link gönderebilirmisin.ben bulamadım netten.belki şimdide gönderiyolardır.üye olunca.

Evet normal epiduraldi cnm..ya gunde 3-4 kez oluyor goz etrafi ve yanagim..daha cok sinirlenip uzuldugum gunlerde fazla oluyor ilk firsatta giderim ins.

bana kalırsa başka bi yerde daha ver kan.ben hem acıbadem de hemde sağlık ocağında vermiştim.acıbademde anladılar tiroid yüksekliği oduğunu.sağlık ocağından daha arayan soran yok.ya ben özele gitmeyip sadece sağlık ocağında vermiş olsaydım kanı.bu kdr önemli bi hastalıktan haberim olmayacaktı.o yüzden bence başka bi yerde daha yaptır derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…