2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Herkezin kandili mubarek dualari kabul olsun ins.

amin cnm cümlemizin..ALLAH ıma dua ediyorum bütün yavruları annelerine bağışlasın İNŞALLAH.hasta olan bebeklere acil şifalar versin RABBİM.bu arada yüzüm uyuşuyo demişsin.benim yengeminde öyle oluyodu.ALLAK korusun yüz felci oldu.en kısa zmnda bi dr a görün cnm.seni korkutmak için demedim.sadece önlemini al derim.bnde epidural normal doğum yaptım.bende öyle bişey yok çünkü.

canım ben bir ayda 3 kez adet gördüm yada ben öyle zannediyorum.sürekli kahverengi akıntım oluyor dr a gideyim diyorum fırsat olunca
Benim adet kanaması değil lohusa akıntısı hala aynı şekilde devam ediyor dr a bnmde gitmem lazım ama çatala çıkmk istemyrm off
Evet normal epiduraldi cnm..ya gunde 3-4 kez oluyor goz etrafi ve yanagim..daha cok sinirlenip uzuldugum gunlerde fazla oluyor ilk firsatta giderim ins.

Teyzemin kızında da aynı şey olmştu dr a gitti ilaç tedavisi gördü şimdi iyi çok şükür sakın ihmal etme Allah korusun
Yarın hemen git dr a

Kızlar kızım hiç gündüz uykusu uyumuyo toplasan 1 saat falan uyuyodur sabah kalktı ve daha yeni uyudu ağlamaktan bitap düştü artık zor uykuya daldı ve bi süre sıçradı uykuya dalarken
Çocuğum böyle değildi nolduda bu kadar huysuz oldu anlamadm sinirle bi kaç kere bağırdm çocuğa şimdide vicdan azabı çekiyrm
Kolllarım belim kırıldı ne yapacağımızı
Şaşırıyoruz böyle olduğu zaman

Haklisiniz kizlar ihmal etmemem lazim yarin bi termin aliyim insallah bisey yoktur..ben geceleri dislerimi cok skiyorum ondanmiki acaba..neyse doktor teyze bi baksin nasil kontrok ediorlar onu?

Cnm bebisini bi oku bakalim..kendinide pek stresse sokma cok hissediorlar sakin okmaya calis..yazik onlarda sicaktan mahvoluyorlar

evet gerçekten yaşayan bilir canım.insan baktıkça kıyamıyo gözyaşına engel olamıyo..
Allah razı olsun dualrın için rabbim senin bebeğinede şifa versin inşallah düşük çıkar sonucun.
Bizi ilk aradıklarında tiroid yüksek dediler başka biyerde kan verdik sonuç normal çıktı.tekrar topuk kanıda istediler verdik..ozamanda tiroid normalse fenilanalin yüksek olabilir dediler..oda aynı tiroid gibi zeka geriliğine yol açıyomuş normalde ne yüksekse söylemeleri lazım bize eziyet ediyolar o değilse bu yüksek diye.. Allah kimseye göstermesin böyle hastalıkları..

haklısın canım mutlaka başja yerde yaptırmak lazım tiroid için özel biyerde verdik kanı sonuç normal çıktı çok şükür ama bu seferde fenilanalin yüksek olabilir dediler.bizi aradıklarında bu değerinde yüksek olabileceğlni söylese onada baktırırdım ama kendileride bilmiyoki ne yaptıklarını

benim kizin da duzeni 1 gunde bozulmustu. ben artik yarim kundak yapip yatiriyorum uzadi uyku sureleri. bu donemde ellerini kollarini farketmeye basliyolarmis o yuzden cok hareket ettiriyolar.

bi de gecen tv.de dr soyledi uykusu geldiginde uyuyamayan bebekte bi hormon salgilaniyomus ve bebegi strese sokup daha da uyumasini engelliyomus. o hormonu salgilatmamak lazim :)

tiroid ultrasonu çektirmemizi istediler bizden.çektirdik bi sorun çıkmadı.ALLAH korusun doğuştan tiroid bezleri olmayabiliyomuş.bazen özeillikle normal doğumlarda bebek de anne kadar strese girdiği için çok yüksek çıkabiliyomuş değerler.bizim çok yüksek çıkınca endokrin uzmanına görünmemizi istedi dr umuz.ama takip ettirdik gittikçe düştü gerek kalmadı.İNŞALLAH iyice düşmüştür son kontrle gidicez.normale döndüyse bi daha çıkmazmış zaten.sende bi ultrason çektir.eğer bi sorun yoksa tiroid yüksekliğinin tedavisi varmış.ufacık bi ilaçla tedavi ediliyormuş.üzülme demek kolay biliyorum ama inan seni çok iyi anlıyorum.RABBİM çaresiz hastalık vermesin.

evet aynı şeyi bn kızımda farkettim.gece braz uyuduğu zaman gündüz de uyuyo.ama gece uyumadımı artık arkası geliyo.demek bu yüzdenmiş.hain hormon.

egomego canım rabbim bir an önce şifa versin selime.
biz okurken dayanamıyoruz sen bunları yaşıyorsun allahım sana da sabır versin.
dualarımız sizinle.

Kandiliniz mubarek olsun.
...........
Egomego rabbim yar ve yardimcin olsun. Cok sey yazmak istiyorum ama bi faydamin olmayacagini da biliyorum. Bol bol dua et ve asla isyan etme.
............
Kizlar bu kundagi nasil biraktirabiliriz? Malum havalar isindi.

Gunaydin,
Bugun selim bebis bugun ameliyata giriyor.
Dualarimizi esirgemeyelim
Rabbim selim bebekin annesinin kucagina saglikla gelmesini hayirlisiyla nasip etsin.
Amin.

Gunaydin,
Rabbim selim bebekin annesinin kucagina saglikla gelmesini hayirlisiyla nasip etsin.
Amin.
ay inşallah canım ya...
rabbim egomegonun yüzünü güldürsün bugün.

kızlar benim moralim çok bozuk.
akşamdan beri topiğe giriyorum egomegomun msjını görünce yazmadım
ama birine anlatmam lazım aklıma geldikçe deliriyorum.
dün akşam oğlumu emzirdim (2 saat emmez bidaha) duşa girdim.
sonrada kuran okumaya başladım toplasan 1 saat sürmedi.
okuduğum surenin bitmesine 5,6 ayet kaldı oğlum uyandı
ağlamaya başladı. az kaldı bitireyim diye bırakmadım.
karnı tok çünkü gazdan ağlıyor .eşimede ağlarsa gazını çıkart dedim.
oğlum ağlamaya başlayınca bir hışımla yanıma geldi.
çocuğu üstüme bıraktı tutmamı falanda beklemiyor.
oturma odasına geçti bu çocuk ağlamıcak ağlarsa göstericem sana diyor
pusetini yerden yere vurdu, kırlentleri duvara çarpıyor.
içeriye girdim manyak mısın, kafayı mı yedin yedim.
git gözüm görmesin seni diyor. sen bidaha ağlat bak noluyor diyor.
yüzünü görmek istemiyorum
bu kadar sinirlencek ne var anlamadım.

çok fazla yazmak fırsat olmasa da uzun süredir blogu takip ediyorum ve bildiğim kadarıyla eşinle aranızda güzel bir iletişim ve sevgi vardı bebek öncesi..bir insan 180 derece nasıl birden bire değişebilir ki, artık bebek var diye daha hassas olması gerekirken üstelik.gerçekten okurken saskınlık duyuyorum..insanı iş yormaz ama böyle laf söz kırgınlıklar çok yorar, stres yapmamaya bak bence bebekler hemen hissediyolar ne hikmetse.bırak akışına eninde sonunda altındaki neden ortaya çıkar kalmaz böyle.umursamamaya tepki vermemeye çalış, karşındakine kızıp bagırıp cagırırsın cogu zaman umru duymaz ama bazen tepki ve cevap vermezsin kudurur, sen de Allaha havale et bebişini sev boşşşverrr.seni bu hayatta en çok sevecek erkek büyüyor az kaldı annesi..

canım ben bir ayda 3 kez adet gördüm yada ben öyle zannediyorum.sürekli kahverengi akıntım oluyor dr a gideyim diyorum fırsat olunca

Benim adet kanaması değil lohusa akıntısı hala aynı şekilde devam ediyor dr a bnmde gitmem lazım ama çatala çıkmk istemyrm off

kızlar benim de lohusa akıntım hala bitmedi yaa...
çatala çıkarır dr diye ben de gitmek istemiyorum...
benim kanamam çok az olmuştu acaba ondan mı bu kadar uzun sürdü diyorum :26:
offf offff

Gunaydin,
Amin.
allahım egomegonun yüzünü güldürür inşallah...
allahım şifa versin selime...

ayyyy dertsiiiiz bu adam düzelicene iyice huysuz bi şey olmaya başladı...
sanki odada keyif yapıyosun,kuran okuyosun,bu kadar sinirlenecek ne var
allah ıslah etsin kocanı....
dün benimki de diyo ki kv'me çocuktan önce çok mutluyduk,hiç kavga etmezdik...
kv biliyo oğlunun huysuz olduğunu...
geçen biz de konuşmuyoduk,kv kızmış oğluna...
ben de senin gibiyim,her işimi yapıp yetiştiriyorum...
bi sürü misafir ağırlıyorum ama bazen yaranamadığımı hissediyorum...
kv kızıma badi almış,badinin önünde ''anne sen uyu,babam baksın işi ne '' yazıyo...
düşün yani bi anne oğluna kolay kolay kızmaz...
bizimkisi o kadar huysuz ki anası bile benim tarafımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…