2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar benim de lohusa akıntım hala bitmedi yaa...
çatala çıkarır dr diye ben de gitmek istemiyorum...
benim kanamam çok az olmuştu acaba ondan mı bu kadar uzun sürdü diyorum :26:
offf offff

benim sürekli elim ayağım yanıyor ateş basması oluyor annem sende menepoza girmiş gibisin aynıyız dedi sürekli kanamam olmasa aklıma ilginç seyler gelmiyo değil hani
başka bi dr a gidip iç takımlar yerinde mi diye bi kontrol ettireyim diyorum

selim bebişimizden hayırlı haberler alalım inşallah.. rabbim egomegonun yüzüne baksın selimini kucağına alsın inşallah..
dertsiz canım çok üzüldüm okuyunca bende bu doğumda b işeyle yaşadım çok zor
rabbim yardımcın olsun allah eşini ıslah etsin canım
moralini bozma stresten sütün falan çekilir allah korusun
istersen senin için huzurun için tefriciye okuyalım...

gece sinirden çok ağladım oğlumda yüzüme bakıyor kendi kendine ses çıkartıyor.ben uyumadım yavrumda uyumadı. oturma odasında yattık ikimizde. bu kadar sinirlenecek ne var anlamış değilim. kaza atlattık demiştim önümüze motor çıkmıştı. sürücü kaçınca eşim motoru yerden yere vurdu mazot tankını kırdı. 13 senedir tanıyorum eşimi 6 yıllık evliyiz ilk kez bu kadar sinirli görüyorum.

amin canım...
bir işe dokunmazlar ama her zaman söyleyecek lafları vardır.
ben kuran okurken eşim 101 oynuyordu.
hadi komutan falan arasa telde konuşuyor o yüzden kızdı desem o da yok.
bugüne kadar hiçbir gece kalkıpta niye ağlıyor bir yeri mi ağrıyor dememiştir.
kendi hiç ilgilenmiyor işten geliyor 10 dk kucağına alıyor kolum yoruldu diyor
uzaktan sevcek beyfendi.
benim kv laf söyletmez canım. seninki yine iyiymiş senin tarafında

ben de hala lohusa gibi terliyorum
benim iç takımlarda sıkıntı var canım yaaa...
kesin dr'a gitmem lazım ama doğumda o kadar çektim ki hiiiiç gidesim yok...
ama akıntının bendeki problemle alakalı olmadığını biliyorum...
kadın olmak ne zor yaaa

Rabbim sifa versin selim bebege insallahh..

Dertsiz cnm esinin bi sıkıntisi var ama derdi ne anlamis degilim cnm. Allah yardimcin olsun benim esim sinir kupudur birden parlar ama su ana kadar en fazla duvara yumruk falan atmistir ki en deli oldugum seydir hele ki cocuktan sonra. senin esin baya gergin acaba bi kac gun ilimli yaklasip bi agzini mi arasan ??

Alalh'ım yavruna, selim bebeğe şifalar versin inşallah. onun yüzünün güldüğü, senin ona sarıldığın günler yakındır inşallah. bugün ameliyatı varmış, sen güçlüsün, bebeğin de güçlü, bunlara dayanacak ve atlatacaksınız inşallah.
okurken bile içim o kadar acıdı ki, dayan demek zor biliyorum ama Allah'a sığınıp bol bol dua etmeliyiz. sakın umudunu yitirme, ailenizi güzel günler bekliyor inşallah.
dualarımızdasınız.

güzel haberler verirsin inşallah.

Yarabbim, sizin yar ve yardımcısı olsun, selim bebeğe sağlık sıhhat versin, artık yüzünüzü güldürsün.

senin eşin asker mi? polis ve askerler çok stresli bir meslek yapıyolar.yada bizim gibi uzun süredir yalnızken bi anda çocuk farklı gelmiş olabilir benim eşimde ilk zaman biraz yardım ediyodu şimdi hiiiç arkasını döner uyur sanki tek başımıza yaptık bunları anlamadım eşiminde işyerinde bazı problemleri var biliyorum ondan alttan alıyorum yoksa uçucam yani

Cnm isim yuzunden olabilirmi sen nasil sesleniyorsun ogluna?? Insallah kisa surede agzinizin tadi yerine gelir evde huzursuzluk cok cok zor..allah yardimciniz olsun

Dertsiz allah kolaylik versin çok zor valla işin oturup sakince konuşma imkanınız yokmu kanamadan kendiliğinden geçecek bi durum gibi değil sanki allah yardımcın olsun zor bi dönem atlatiyorsun

canım allah sana bolca sabır versin yuvana huzur versin.evde huzursuz olmak gerçekten çok zor..ama ilk defa bu kadar sinirli diyorsun mutlaka içinde bi sıkıntısı vardır..benim babamda böyle yapardı..annem ağlar üzülürdü ne oldu diye babamda bişey yok der kızar bağırırdı..annem çok sabırlıdır sakindir hep alttan alırdı o alttan aldıkça babam daha çok eziyet ederdi.. sonra babamın (genelde işle ilgili olurdu ) sıkıntısı geçince normale dönerdi..eşim doğumda düzelmişti sanırım tekrar neden böyle oldu acaba kv nin günahını almak istemem ama acaba omu sıkıştırıyo ki..çünkü biz ne zaman eşimle huzursuz olsak böyle sebepsiz yere bağırsa altından kv çıkıyo bi laf söylüyo tlfnda oda sinirleniyo ortada bişey yokken bana kızıyo sonradan öğreniyorum tlfnda söylediğini

söylenecek kelime bulamıyorum Allahım bebiğini sağlıklı sıhhatli biran önce kucağına vermeyi nasip etsin

tam olarak link gönderebilirmisin.ben bulamadım netten.belki şimdide gönderiyolardır.üye olunca.

milupanın sitesiymiş
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Üyelik - Üye Ol

Gunaydin,
Bugun selim bebis bugun ameliyata giriyor.
Dualarimizi esirgemeyelim
Rabbim selim bebekin annesinin kucagina saglikla gelmesini hayirlisiyla nasip etsin.
Amin.
Allah yardımcıları olsun tüm dualarmız onnla

gelgit akıllı oldular Allah sanada yardımcı olsun biran önce düzelir inş.

canım çok sağol allah bin kere razı olsun.
tatlım tefriciyeyi bitiremeyiz gibi geliyor bana.
birçok arkadaşımız vakit bulupta nete bile giremiyor.

canım benim eşim tartıştığımızda sesini bile yükseltmezdi hep ölçülü konuşurdu ne oldu bilmiyorum.

tatlım eşim asker ama mesleğiyle ilgili bir sıkıntısı yok. hatta en sakin dönemde şu an. olsa bile hemen anlatır bana da.

Cnm isim yuzunden olabilirmi sen nasil sesleniyorsun ogluna?? Insallah kisa surede agzinizin tadi yerine gelir evde huzursuzluk cok cok zor..allah yardimciniz olsun
bilmiyorum canım ya...ama eşim evdeyken ismiyle hitap etmiyorum oğluma.

Dertsiz allah kolaylik versin çok zor valla işin oturup sakince konuşma imkanınız yokmu kanamadan kendiliğinden geçecek bi durum gibi değil sanki allah yardımcın olsun zor bi dönem atlatiyorsun
sağol canım eşimle konuşulmaz. dinlemez beni her zaman kendisinin doğruyu söylediğini kabul eder.

amin canım cümlemize inşallah.kv olduğunu sanmıyorum. çocuk konusunda çok hassas mı diyeyim ne diyeyim bilemedim. keşke bütün çocuklar ağlamadan hasta olmadan büyüse...ama bu bizim elimizde olan bişey değil ki.bende ağlatmamak için dikkat ediyorum wcye bile gitmiyorum ona rağmen azarı işitiyorum yine.

amin canım.

ben de selim bebekten, egomegodan haber vardır diye girdim. bilen var mı?
nasıl geçmiş ameliyat?
bütün gün onlar için dua ettim.
Allah'ım egomego'ya yavrusunu bağışla.

yarın kalabalık bi misafir topluluğum var
hazırlıklarımın birazını yaptım,yoruldum...
uykum da geldi ama egomegodan haber var mı diye girdim...
yok...
inşallah güzel haberlerini alırız
iyi geceler güzel anneler...
kuzum uyurken ben de yatıp dinleniyim yarın yorucu bi gün olacak

Ameliyat iptal olmus cunku eeg sonucunda beyin aktiviteleri normal cikmis egomego haber verir diye bekledim ama giremedi yine heralde bende giremiyorum pek abimin yaninda bursadayim yegenim ve oglumla sira sira ilgilenmekten vaktim olmuyor ama sizi de merakta birakmak istemiyorum. Doktorlari olumlu konusmus masallah ameliyat icin toparlanmasini bekleyecekler biraz daha o ameliyat zatn midesi icin. Allah hayirlisiyla sagligina kavusmasini nasip etsin.

Haklisiniz kizlar ihmal etmemem lazim yarin bi termin aliyim insallah bisey yoktur..ben geceleri dislerimi cok skiyorum ondanmiki acaba..neyse doktor teyze bi baksin nasil kontrok ediorlar onu?
Bilmyrm cnm nasıl olduğunu ama uyuşma falan ihmal edilecek şeyler değil git dr a
Cnm bebisini bi oku bakalim..kendinide pek stresse sokma cok hissediorlar sakin okmaya calis..yazik onlarda sicaktan mahvoluyorlar
Babası da bende okuyoruz cnm
Allah nazardan hastalıktan görünür görünmez bütün kazalardan korusun yavrularımızı

Dertsiz bu kadarına da pes sen o evin kadını değil kölesisin galiba
Çok afedersin daha neler sayasım varda Allah ıslah etsin kocanı
Sana da sabır versin
Bende doğumda çok çektm o yuzden fobi başladı gitmk istemiyorm ama bnmde iç takımlarda sıkıntı var galiba
Oh çok şükür inşallah dualarla iyileşecek kuzu
Hastanede değil annesinin kollarında uyuyacak Rabbimin izniyle
Allahım yardım etsin onlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…