kızlar benim de lohusa akıntım hala bitmedi yaa...
çatala çıkarır dr diye ben de gitmek istemiyorum...
benim kanamam çok az olmuştu acaba ondan mı bu kadar uzun sürdü diyorum :26:
offf offff
gece sinirden çok ağladım oğlumda yüzüme bakıyor kendi kendine ses çıkartıyor.ben uyumadım yavrumda uyumadı. oturma odasında yattık ikimizde. bu kadar sinirlenecek ne var anlamış değilim. kaza atlattık demiştim önümüze motor çıkmıştı. sürücü kaçınca eşim motoru yerden yere vurdu mazot tankını kırdı. 13 senedir tanıyorum eşimi 6 yıllık evliyiz ilk kez bu kadar sinirli görüyorum.çok fazla yazmak fırsat olmasa da uzun süredir blogu takip ediyorum ve bildiğim kadarıyla eşinle aranızda güzel bir iletişim ve sevgi vardı bebek öncesi..bir insan 180 derece nasıl birden bire değişebilir ki, artık bebek var diye daha hassas olması gerekirken üstelik.gerçekten okurken saskınlık duyuyorum..insanı iş yormaz ama böyle laf söz kırgınlıklar çok yorar, stres yapmamaya bak bence bebekler hemen hissediyolar ne hikmetse.bırak akışına eninde sonunda altındaki neden ortaya çıkar kalmaz böyle.umursamamaya tepki vermemeye çalış, karşındakine kızıp bagırıp cagırırsın cogu zaman umru duymaz ama bazen tepki ve cevap vermezsin kudurur, sen de Allaha havale et bebişini sev boşşşverrr.seni bu hayatta en çok sevecek erkek büyüyor az kaldı annesi..
amin canım...kızlar benim de lohusa akıntım hala bitmedi yaa...
çatala çıkarır dr diye ben de gitmek istemiyorum...
benim kanamam çok az olmuştu acaba ondan mı bu kadar uzun sürdü diyorum :26:
offf offff
allahım egomegonun yüzünü güldürür inşallah...
allahım şifa versin selime...
ayyyy dertsiiiiz bu adam düzelicene iyice huysuz bi şey olmaya başladı...
sanki odada keyif yapıyosun,kuran okuyosun,bu kadar sinirlenecek ne var
allah ıslah etsin kocanı....dün benimki de diyo ki kv'me çocuktan önce çok mutluyduk,hiç kavga etmezdik...
kv biliyo oğlunun huysuz olduğunu...
geçen biz de konuşmuyoduk,kv kızmış oğluna...
ben de senin gibiyim,her işimi yapıp yetiştiriyorum...
bi sürü misafir ağırlıyorum ama bazen yaranamadığımı hissediyorum...
kv kızıma badi almış,badinin önünde ''anne sen uyu,babam baksın işi ne '' yazıyo...
düşün yani bi anne oğluna kolay kolay kızmaz...
bizimkisi o kadar huysuz ki anası bile benim tarafımda...
benim sürekli elim ayağım yanıyor ateş basması oluyor annem sende menepoza girmiş gibisin aynıyız dedi sürekli kanamam olmasa aklıma ilginç seyler gelmiyo değil hani
başka bi dr a gidip iç takımlar yerinde mi diye bi kontrol ettireyim diyorum
Gunaydin,
Bugun selim bebis bugun ameliyata giriyor.
Dualarimizi esirgemeyelim
Rabbim selim bebekin annesinin kucagina saglikla gelmesini hayirlisiyla nasip etsin.
Amin.
ay inşallah canım ya...
rabbim egomegonun yüzünü güldürsün bugün.
kızlar benim moralim çok bozuk.
akşamdan beri topiğe giriyorum egomegomun msjını görünce yazmadım
ama birine anlatmam lazım aklıma geldikçe deliriyorum.
dün akşam oğlumu emzirdim (2 saat emmez bidaha) duşa girdim.
sonrada kuran okumaya başladım toplasan 1 saat sürmedi.
okuduğum surenin bitmesine 5,6 ayet kaldı oğlum uyandı
ağlamaya başladı. az kaldı bitireyim diye bırakmadım.
karnı tok çünkü gazdan ağlıyor .eşimede ağlarsa gazını çıkart dedim.
oğlum ağlamaya başlayınca bir hışımla yanıma geldi.
çocuğu üstüme bıraktı tutmamı falanda beklemiyor.
oturma odasına geçti bu çocuk ağlamıcak ağlarsa göstericem sana diyor
pusetini yerden yere vurdu, kırlentleri duvara çarpıyor.
içeriye girdim manyak mısın, kafayı mı yedin yedim.
git gözüm görmesin seni diyor. sen bidaha ağlat bak noluyor diyor.
yüzünü görmek istemiyorum
bu kadar sinirlencek ne var anlamadım.
ay inşallah canım ya...
ay inşallah canım ya...
ay inşallah canım ya...
güzel anneler
canlarım inşallah iyisinizdir aklım hep sizde ama kötü herşey çok kötü ne diyeceğimi bilmiyorum üzmek sıkıntılarımla sizleride kötü etmek istemiyorum çok canım acıyor hergün gücüm tükeniyor elimden birsey gelmiyor en çok da o koyuyor bebeğim yatıyor öylece ama ne yüzüme bakıyor ne sesini duyuruyor ellerinde ki oynamalar azaldı eskisi gibi hareket ettirmiyor hocalarla görüştük yüz güldürücü hiç birsey olmadığını söylüyorlar dün yine E.E.G ye indirdiler yavrumu sonuç pazartesi çıkacakmış o kadar canım yanıyor ki yanımda olsun istiyorum bende bebeğimle sarılıp yatmak istiyorum ben kime ne yaptım ki milyon da bir olan birsey geldi beni buldu kimseyi bulmasın ben nasıl koyarım o güzel pamuk tenli yavrumu soğuk toprağa onu orada nasıl bırakıp uyurum sıcak yatağım da mecbur yaşıyorum yaşatıyor rabbim buna yasamak denirse tabi ki kalbinin atması nefes almak yasamaksa yasıyorum evet o kadar güzel ki yavrum teyzeleri görseniz pamuk gibi yumusacık kar tanesi gibi beyaz yeşil gözlü elleri parmakları o kadar güzel ki küçücük bir burnu uzun kirpikleri var ayakları minnak minnak saçlarımız düz açık kumral kocaman dolgun dudaklarımız var kibarcık kulaklarımız öpmelere doyamayacağım tombik yanaklarımız o kadar güzel ki benim gibi artık onunda gücü tükeniyor biliyorum daha ne kadar dayanabilir kuzum bilmiyorum hergün yeni bir kötü haber hergün bir yeni acı ekleniyor deseler sen ver canını yasayacak feda olsun benim canım o daha fazla acı cekmesin yeter ki dayanamıyorum ki ben evet biliyorum çoğu kişiye göre çok güçlüyüm yada öyle görünmeye çalışıyorum bilmiyorum 15 güne falan kadar iznim de bitiyor ne yapacağımı bilmiyorum benim iş yerinin ne kadar iğrenç olduğunu biliyorsunuz hamileyken bile neler yasadığımı bu acının üzerine bide oranın stresi ne yapacağımı bilmiyorum sabretmeye çalışıyorum artık takatim kalmadı inanın artık yeni bir adım atmaktan korkar oldum nasıl bir acı beni bekliyor diye tüm gücümü sabrımı iyi seyler olacağına olan inancımı kaybettim sütüm bitti oğlumu besleyemiyorum bile neye yararım ki ne biçim anneyim ben bana ihtiyacı var ben hiç birsey yapamıyorum neden yasadıgımı da bilmiyorum bu nasıl bir yangınmış neden ki ben ne yaptım allahıma bana bunu reva gördü evladımı benden alacak ne kötülük ettim ki bu dayanılmaz acıyı yasıyorum dısarıda oturuyorum bi banka etrafı seyrediyorum ne güzel gülüyor o cocuklar ne güzel sımsıkı tutuyorlar annelerinin elini onlara dua ediyorum hiç kimseye yasatma allahım bana yasattıgını diyorum sigara ya basladım yineyiyip içemiyorum günde bir öğün belki evde duramıyorum sanki hep oğlum buradaymış gibi onun olmadığı eve girmek istemiyorum eş dost akrabam ailem kafam dağılsın diye götürüyor biryerlere ama yok nasıl unutur ki anne evladını yalandan gülüyorum saçma salak seyler yapıyorum ne uyuyorum ne uyanığım bu nasıl birseydir ne yerdeyim ne gökteyim arafta olmak bu sanırım öyle bi içmek istiyorum ki adımı bile unutayım
tam olarak link gönderebilirmisin.ben bulamadım netten.belki şimdide gönderiyolardır.üye olunca.
Allah yardımcıları olsun tüm dualarmız onnlaGunaydin,
Bugun selim bebis bugun ameliyata giriyor.
Dualarimizi esirgemeyelim
Rabbim selim bebekin annesinin kucagina saglikla gelmesini hayirlisiyla nasip etsin.
Amin.
ay inşallah canım ya...
canım çok sağol allah bin kere razı olsun.selim bebişimizden hayırlı haberler alalım inşallah.. rabbim egomegonun yüzüne baksın selimini kucağına alsın inşallah..
dertsiz canım çok üzüldüm okuyunca bende bu doğumda b işeyle yaşadım çok zor
rabbim yardımcın olsun allah eşini ıslah etsin canım
moralini bozma stresten sütün falan çekilir allah korusun
istersen senin için huzurun için tefriciye okuyalım...
canım benim eşim tartıştığımızda sesini bile yükseltmezdi hep ölçülü konuşurdu ne oldu bilmiyorum.Rabbim sifa versin selim bebege insallahh..
Dertsiz cnm esinin bi sıkıntisi var ama derdi ne anlamis degilim cnm. Allah yardimcin olsun benim esim sinir kupudur birden parlar ama su ana kadar en fazla duvara yumruk falan atmistir ki en deli oldugum seydir hele ki cocuktan sonra. senin esin baya gergin acaba bi kac gun ilimli yaklasip bi agzini mi arasan ??
tatlım eşim asker ama mesleğiyle ilgili bir sıkıntısı yok. hatta en sakin dönemde şu an. olsa bile hemen anlatır bana da.senin eşin asker mi? polis ve askerler çok stresli bir meslek yapıyolar.yada bizim gibi uzun süredir yalnızken bi anda çocuk farklı gelmiş olabilir benim eşimde ilk zaman biraz yardım ediyodu şimdi hiiiç arkasını döner uyur sanki tek başımıza yaptık bunları anlamadım eşiminde işyerinde bazı problemleri var biliyorum ondan alttan alıyorum yoksa uçucam yani
bilmiyorum canım ya...ama eşim evdeyken ismiyle hitap etmiyorum oğluma.Cnm isim yuzunden olabilirmi sen nasil sesleniyorsun ogluna?? Insallah kisa surede agzinizin tadi yerine gelir evde huzursuzluk cok cok zor..allah yardimciniz olsun
sağol canım eşimle konuşulmaz. dinlemez beni her zaman kendisinin doğruyu söylediğini kabul eder.Dertsiz allah kolaylik versin çok zor valla işin oturup sakince konuşma imkanınız yokmu kanamadan kendiliğinden geçecek bi durum gibi değil sanki allah yardımcın olsun zor bi dönem atlatiyorsun
amin canım cümlemize inşallah.kv olduğunu sanmıyorum. çocuk konusunda çok hassas mı diyeyim ne diyeyim bilemedim. keşke bütün çocuklar ağlamadan hasta olmadan büyüse...ama bu bizim elimizde olan bişey değil ki.bende ağlatmamak için dikkat ediyorum wcye bile gitmiyorum ona rağmen azarı işitiyorum yine.canım allah sana bolca sabır versin yuvana huzur versin.evde huzursuz olmak gerçekten çok zor..ama ilk defa bu kadar sinirli diyorsun mutlaka içinde bi sıkıntısı vardır..benim babamda böyle yapardı..annem ağlar üzülürdü ne oldu diye babamda bişey yok der kızar bağırırdı..annem çok sabırlıdır sakindir hep alttan alırdı o alttan aldıkça babam daha çok eziyet ederdi.. sonra babamın (genelde işle ilgili olurdu ) sıkıntısı geçince normale dönerdi..eşim doğumda düzelmişti sanırım tekrar neden böyle oldu acaba kv nin günahını almak istemem ama acaba omu sıkıştırıyo ki..çünkü biz ne zaman eşimle huzursuz olsak böyle sebepsiz yere bağırsa altından kv çıkıyo bi laf söylüyo tlfnda oda sinirleniyo ortada bişey yokken bana kızıyo sonradan öğreniyorum tlfnda söylediğini
amin canım.söylenecek kelime bulamıyorum Allahım bebiğini sağlıklı sıhhatli biran önce kucağına vermeyi nasip etsin
milupanın sitesiymiş
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Üyelik - Üye Ol
Allah yardımcıları olsun tüm dualarmız onnla
gelgit akıllı oldular Allah sanada yardımcı olsun biran önce düzelir inş.
Bilmyrm cnm nasıl olduğunu ama uyuşma falan ihmal edilecek şeyler değil git dr aHaklisiniz kizlar ihmal etmemem lazim yarin bi termin aliyim insallah bisey yoktur..ben geceleri dislerimi cok skiyorum ondanmiki acaba..neyse doktor teyze bi baksin nasil kontrok ediorlar onu?
Babası da bende okuyoruz cnmCnm bebisini bi oku bakalim..kendinide pek stresse sokma cok hissediorlar sakin okmaya calis..yazik onlarda sicaktan mahvoluyorlar
ay inşallah canım ya...
Dertsiz bu kadarına da pes sen o evin kadını değil kölesisin galibagece sinirden çok ağladım oğlumda yüzüme bakıyor kendi kendine ses çıkartıyor.ben uyumadım yavrumda uyumadı. oturma odasında yattık ikimizde. bu kadar sinirlenecek ne var anlamış değilim. kaza atlattık demiştim önümüze motor çıkmıştı. sürücü kaçınca eşim motoru yerden yere vurdu mazot tankını kırdı. 13 senedir tanıyorum eşimi 6 yıllık evliyiz ilk kez bu kadar sinirli görüyorum.
amin canım...
bir işe dokunmazlar ama her zaman söyleyecek lafları vardır.
ben kuran okurken eşim 101 oynuyordu.
hadi komutan falan arasa telde konuşuyor o yüzden kızdı desem o da yok.
bugüne kadar hiçbir gece kalkıpta niye ağlıyor bir yeri mi ağrıyor dememiştir.
kendi hiç ilgilenmiyor işten geliyor 10 dk kucağına alıyor kolum yoruldu diyor
uzaktan sevcek beyfendi.
benim kv laf söyletmez canım. seninki yine iyiymiş senin tarafında
Bende doğumda çok çektm o yuzden fobi başladı gitmk istemiyorm ama bnmde iç takımlarda sıkıntı var galibaben de hala lohusa gibi terliyorum
benim iç takımlarda sıkıntı var canım yaaa...
kesin dr'a gitmem lazım ama doğumda o kadar çektim ki hiiiiç gidesim yok...
ama akıntının bendeki problemle alakalı olmadığını biliyorum...
kadın olmak ne zor yaaa
Oh çok şükür inşallah dualarla iyileşecek kuzuAmeliyat iptal olmus cunku eeg sonucunda beyin aktiviteleri normal cikmis egomego haber verir diye bekledim ama giremedi yine heralde bende giremiyorum pek abimin yaninda bursadayim yegenim ve oglumla sira sira ilgilenmekten vaktim olmuyor ama sizi de merakta birakmak istemiyorum. Doktorlari olumlu konusmus masallah ameliyat icin toparlanmasini bekleyecekler biraz daha o ameliyat zatn midesi icin. Allah hayirlisiyla sagligina kavusmasini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?