tatlım geç saatlere kadar 9-10 bazen 11 tüm randevular bitene kadar bakıyor.. doğuma kendisi giriyor,bir de sen sezeryan düşünüyorsun randevulu gibi yani :) ilgili,bilgili,güler yüzlü bir doktor,ben de tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım.. inşallah sende memnun kalırsın
Ben bugün ultrasona girdim ilkdefa üstten baktılar.. Artık vajinal ultrasona gerek yokmuş.. Sıkışık değildim dr rahat gördü bebeği..Cinsiyetide çok büyük ihtimal öğrendik bir oğlumuz oluyor Allahın izniyle..
ya bnm kocişim tek erkek we gerçekten çok kıymetli,sülalede erkek ewlat war ama bnm kociş çok kıymetli anlatsam sayfalar yetmez tüm kayseri / talas bilir o derece
o yüzden bacım imkansız ütülemez aslında onun adına karar werdim ama şimdiye kadar da hiç teklif etmedim ya da laf arasında ütülermisin diye de sormadm akşam sorsam mıışansımı deneyim ya tutarsaaaaaaaaaaaaa
ztn akşama kadar koşturuyo bi de bnde kıyamıyorum ki :26:
slm o doktor nerde öğrenebilir miyim? hepinize hayırlı olsun bebişleriniz bu arada
Çok saol yıldızımmm sizin topikte de yazmıştım ben hatırlıyormusun? Sizin doğuma az kaldı size imrendim diye :)))Belki görmüşsündür.Seninde inş bebişin hayırlı uğurlu olur. :)
bugün benim kuzum mu büyümüş teyzeleri, resmi mi değişmiş, ters duruyordu düzelmiş mi, amon da amon amon da amon, şu tatlılığa bir bakın güzel teyzeleri
tatlım geç saatlere kadar 9-10 bazen 11 tüm randevular bitene kadar bakıyor.. doğuma kendisi giriyor,bir de sen sezeryan düşünüyorsun randevulu gibi yani :) ilgili,bilgili,güler yüzlü bir doktor,ben de tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım.. inşallah sende memnun kalırsın
Arkadaşlar merhaba bugün başka doktora gittim ve %90 kız dedi :) Ama ben erkek hissetmiştim hemde yoğun bir şekilde. Ama kesin değil dedi birdahaki ultrasona inş. belli olurmuş. Arkadaşlar bu doktorum eleviti yemekten 2 saat önce yada yemekten 2 saat sonra iç dedi. Yani aç karna iç dedi. Diğer doktorum tok karna sabah hatta kahvaltıyla brlikte iç dedi. Kafam karıştı??? Size ne dendi elevit hakkında?
bugün benim kuzum mu büyümüş teyzeleri, resmi mi değişmiş, ters duruyordu düzelmiş mi, amon da amon amon da amon, şu tatlılığa bir bakın güzel teyzeleri
Günaydıın :)
Ben ve pek çok arkadaşım için haftanın son iş günü su gibi geçsin inşallah..
günaydın şimdiden böyle seviyosak doğunca ne yapıcaz kim bilir
Maşaallah annesi her gün biraz daha büyüyor bebişler :)
Ben resim değiştikçe tarih atıp bilgisayarıma kopyalıyorum, sonlara doğru yanyana ekleyip gelişim takvimi gibi birşey yapmayı planlıyorum.
Günaydıın :)
Ben ve pek çok arkadaşım için haftanın son iş günü su gibi geçsin inşallah..
günaydın cnm dünden bugüne iyice kafam karıştı ben doktoru değiştirmeyi planlıyordum ama eşim acele etme bidaha gidelim eğer yine aynı tavrı sergilerse öle değiştir diyor bende vakit kaybetmek istemiyorum biranönce bu doktora başlamak istiyorum
merhaba canım,iyi olmanıza sevindim maşallah sizepek girmiyorsun;çalışıyor muydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?