2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

slm o doktor nerde öğrenebilir miyim? hepinize hayırlı olsun bebişleriniz bu arada

Allah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım...o kadar kısa zamanda belli oluyor muymuş ki?heyecanlandım bak şimdi

merhaba arkadaşım bende kayseriliyim çok olmadı bu topiğe katılalı aceba hangi dr gidiyorsun onu mrak ettim?

duru_mg cnm çok sağol ağrılar baya baya azaldı şimdi çok hafif var doktora gitmedim kısmetse pazar günü Tr ye geliyorum orda gideceğim hem de cinsiyetini sorarım :))
Aslında bazen ne düşünüyorum biliyor musun,doğuma kadar öğrenmesem mi :))
sizin belli mi?

Çok saol yıldızımmm sizin topikte de yazmıştım ben hatırlıyormusun? Sizin doğuma az kaldı size imrendim diye :)))Belki görmüşsündür.Seninde inş bebişin hayırlı uğurlu olur. :)

evt hatırladım inşallah biz yolun yarısını geçtik darısı hepinize olsun inşaallah

bugün benim kuzum mu büyümüş teyzeleri, resmi mi değişmiş, ters duruyordu düzelmiş mi, amon da amon amon da amon, şu tatlılığa bir bakın güzel teyzeleri

bugün benim kuzum mu büyümüş teyzeleri, resmi mi değişmiş, ters duruyordu düzelmiş mi, amon da amon amon da amon, şu tatlılığa bir bakın güzel teyzeleri

günaydın şimdiden böyle seviyosak doğunca ne yapıcaz kim bilir

günaydın cnm dünden bugüne iyice kafam karıştı ben doktoru değiştirmeyi planlıyordum ama eşim acele etme bidaha gidelim eğer yine aynı tavrı sergilerse öle değiştir diyor bende vakit kaybetmek istemiyorum biranönce bu doktora başlamak istiyorum

cnm bana bi saat sölemedi ama günde bi tane tok karnına dedi

Maşaallah annesi her gün biraz daha büyüyor bebişler :)
Ben resim değiştikçe tarih atıp bilgisayarıma kopyalıyorum, sonlara doğru yanyana ekleyip gelişim takvimi gibi birşey yapmayı planlıyorum.

Günaydıın :)
Ben ve pek çok arkadaşım için haftanın son iş günü su gibi geçsin inşallah..

Sana da günaydın canım. Benim için son iş günü yarın

günaydın şimdiden böyle seviyosak doğunca ne yapıcaz kim bilir

Maşaallah annesi her gün biraz daha büyüyor bebişler :)
Ben resim değiştikçe tarih atıp bilgisayarıma kopyalıyorum, sonlara doğru yanyana ekleyip gelişim takvimi gibi birşey yapmayı planlıyorum.

Büyüsünü büyüün yerim onu ben mıncık mıncık yaparım ısırırım popişini

günaydın tatlım,bence de eşin haklı çok acele etme;son gidişin hariç doktorundan memnundun sonuçta.. unutma o da bir insan,kafası dalgın yada yorgun bir gününe denk gelmiş olabilirsin sonuçlarını almak için gideceksin zaten o zaman bir daha bak durumuna.. aklında kalmaması için de bir gün acıbadem'e gider doktoktorla tanışırsın.. ama mümkünse 20. haftadan önce doktor konusunda kesin kararını vermiş ol

yaa büyüyor işte annesi;dışarı çıkıp sana kavuşmak için her gün büyüyorsen kuzucuğunu boş boş yatıyor mu sandın yoksa

merhaba canım,iyi olmanıza sevindim maşallah size pek girmiyorsun;çalışıyor muydun?

çalışıyorum canım kamuda taşeron firma elemanı olarak çalışıyorum.işlerim çok yoğun birim değiştirmeye çalışıyorum bakalım hayırlısı olur inşallah.sizleri takip etmeye çalışıyorum ama çok hızlı sayfalar atıyor takip edemiyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…