şimdi ailenin yanına geçtiniz dimi..Senin için hayırlısı ne ise o olsun hakkında..durumlar düzelince çıkarsınız yine kendi evinize..herkese iyi akşamlar taşınma telaşı bitti çok şükür. Sayfaları okumayı ancak bitirebildim :) Öptüm hepinizi
günaydınlar herkese
yaa büyüyor işte annesi;dışarı çıkıp sana kavuşmak için her gün büyüyorsen kuzucuğunu boş boş yatıyor mu sandın yoksa
günaydınlar herkese
hayırlı sabahlar herkese:))
​Kızlar dün ve bugün meme uçlarım içine gömüldü sanki, sizde de öyle mi? Ameliyatlı olduğumdan mı acaba
güzel anneler günaydın.ben tam bulantılarım geçtı diyordumkı dün akşam son 1 haftanın patlamasını yaşadım.sabahta ağrıyan bır miğdeyle kalkttım.dun bır arkadaşım kafamı karıstırdı.12. haftadayım 2lı test yaptırman gerekıyodu dedı.ben gelecek hafta yaptırıcam.geçmı kaldım sızce.sevgiler
​Kızlar dün ve bugün meme uçlarım içine gömüldü sanki, sizde de öyle mi? Ameliyatlı olduğumdan mı acaba
şimdi ailenin yanına geçtiniz dimi..Senin için hayırlısı ne ise o olsun hakkında..durumlar düzelince çıkarsınız yine kendi evinize..
katinam sen dün arkadaşına çatlak için krem soracağını söylemiştin;sordun mu?yağ için henüz erken ama iyi bir nemlendirici kullanmak gerekli artık
günaydın tatlım,bence de eşin haklı çok acele etme;son gidişin hariç doktorundan memnundun sonuçta.. unutma o da bir insan,kafası dalgın yada yorgun bir gününe denk gelmiş olabilirsinsonuçlarını almak için gideceksin zaten o zaman bir daha bak durumuna.. aklında kalmaması için de bir gün acıbadem'e gider doktoktorla tanışırsın.. ama mümkünse 20. haftadan önce doktor konusunda kesin kararını vermiş ol
Günaydın herkese mutlu sabahlar:))
Evet canım ailemin yanına geçtik. Teşekkürler hayırlısı.
kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?