2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
herkese iyi akşamlar taşınma telaşı bitti çok şükür. Sayfaları okumayı ancak bitirebildim :) Öptüm hepinizi
şimdi ailenin yanına geçtiniz dimi..Senin için hayırlısı ne ise o olsun hakkında..durumlar düzelince çıkarsınız yine kendi evinize..
günaydınlar herkese

günaydınnnnnnn hepinizeee

​Kızlar dün ve bugün meme uçlarım içine gömüldü sanki, sizde de öyle mi? Ameliyatlı olduğumdan mı acaba

güzel anneler günaydın.ben tam bulantılarım geçtı diyordumkı dün akşam son 1 haftanın patlamasını yaşadım.sabahta ağrıyan bır miğdeyle kalkttım.dun bır arkadaşım kafamı karıstırdı.12. haftadayım 2lı test yaptırman gerekıyodu dedı.ben gelecek hafta yaptırıcam.geçmı kaldım sızce.sevgiler

​Kızlar dün ve bugün meme uçlarım içine gömüldü sanki, sizde de öyle mi? Ameliyatlı olduğumdan mı acaba

canım bende öyle bişey olmadı ama ya benimde çok afedersin ama şeyim ağrıyo ara ara batmalar olup geçiyor internetten araştırdım rahim genişlemesine bağlı normal doğuma hazırlamaya başlıyomuş kendini.inşallah öyledir kötü bişey değildir ya

geç kalmamışsın,ikili test için son gün 13+6

muhtemelen ondandır çünkü içe değil dışa doğru genişliyor gitgide bebişlerimiz gelene kadar ortalama(kişiye göre) başparmak kadar olacak ki bebiş rahat emsin

katinam sen dün arkadaşına çatlak için krem soracağını söylemiştin;sordun mu?yağ için henüz erken ama iyi bir nemlendirici kullanmak gerekli artık

Günaydın arkadaşlar inşallah hepiniz iyisinizdir daha yeni açtım şimdi okuyacağım bakalım neler yazmışsınız. :)

katinam sen dün arkadaşına çatlak için krem soracağını söylemiştin;sordun mu?yağ için henüz erken ama iyi bir nemlendirici kullanmak gerekli artık

yok canım..dün ugrayamadım yarın akşam ancak uğrayabilirim..
valla kasınmayım diye bol bol akşam yagladım kendimi kakao yağıyla

kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:

doğru diosun cnm öle yapacağım artık

kızlar merhaba,

Bende 3 lü set şeklinde satılan lierac krem aldım. 106 tl. Akşamları sürüyorum. Bir kutusu bitmek üzere. Müstella yollamışlar birde numune olarak. O krem içinde iyi oluğunu duymuştum. Fakat o krem çok yağlı. Sürdükten sonra epey beklemen gerekiyor. Vıcık vıcık yapıyor. Lierac öğle değil. Süre sürmez vücut emiyor. Aktardan birde karışık yağ alacam. Sürekli lierac süremem. Pahalıya gelir. Artık ikisini karışık kullanırım.
En büyük kabusum çatlamak. Ömür boyu taşıyorsun ve hiç bir şekile tedavisi yok meletin.

kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:

Ben de hiç kısmadım, Çok abartmadığım sürece (turşu yemezsem) kendimi rahatsız hissetmiyorum. Yinede akşamları ayaklarımı yükseğe kaldırıyorum ki rahat bir gece geçireyim.
Çok korkmamıza gerek yok sanırım, yaz gebeleri kadar şişkinliğimiz olmaz hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…