kızlar merhaba,
Bende 3 lü set şeklinde satılan lierac krem aldım. 106 tl. Akşamları sürüyorum. Bir kutusu bitmek üzere. Müstella yollamışlar birde numune olarak. O krem içinde iyi oluğunu duymuştum. Fakat o krem çok yağlı. Sürdükten sonra epey beklemen gerekiyor. Vıcık vıcık yapıyor. Lierac öğle değil. Süre sürmez vücut emiyor. Aktardan birde karışık yağ alacam. Sürekli lierac süremem. Pahalıya gelir. Artık ikisini karışık kullanırım.
En büyük kabusum çatlamak. Ömür boyu taşıyorsun ve hiç bir şekile tedavisi yok meletin.
Bugün benim 1. Trımesterim sona erdi arkadaşlar . Yaşasınnnnnn. Allah'ım bugünleri gösterdi :)
merhaba kizlar ben Bu topigi yeni gordum uzun zamandir kk'ya giremiyodum. Bnde Allah nasip ederse nisan annesi olucam. Size bikac sey sormak istemiyorum, 11+6 dayim ptesi kontrolum var ikili test icin gec kalmadim dimi? Bide icinizde bu zamanlarda olup da bebisini hisseden varmi insanlar bna soruyo hareketleri basladimi hissediyomusun bisiler die ama ben hic bisi hissetmiyorum henuzson bi haftadir hic bulantim falan da olmuyo,ptesi gunu dedemi kaybettim cenazemiz oldugu icin cok uzulduk bnde simdi cok korkuyorum bebegim saglikli mi die.
kızlar merhaba,
Bende 3 lü set şeklinde satılan lierac krem aldım. 106 tl. Akşamları sürüyorum. Bir kutusu bitmek üzere. Müstella yollamışlar birde numune olarak. O krem içinde iyi oluğunu duymuştum. Fakat o krem çok yağlı. Sürdükten sonra epey beklemen gerekiyor. Vıcık vıcık yapıyor. Lierac öğle değil. Süre sürmez vücut emiyor. Aktardan birde karışık yağ alacam. Sürekli lierac süremem. Pahalıya gelir. Artık ikisini karışık kullanırım.
En büyük kabusum çatlamak. Ömür boyu taşıyorsun ve hiç bir şekile tedavisi yok meletin.
kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:
Bugün benim 1. Trımesterim sona erdi arkadaşlar . Yaşasınnnnnn. Allah'ım bugünleri gösterdi :)
kızlar merhaba,
kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
hoşgeldin kuzum benim sen hiç merak etme bebeğin senden sağlıklı emin ol onlar bizden daha güçlü daha dayanıklı cenazen için başın sağolsun allah yattığı yerden dinlendirsin inş cnm benimde bebem 12+4 oldu ama bende hissetmiyorum bazen et seğirmesi gibi oluyor okadar ikili için geç kalmadın tam zamanı
tebrikler canım allah 2. Ve 3. De bitirmeyi nasip eder inş. Hepimize
nazcım gözün aydın...:119::119:
katinacım ben tuzu falan kesmedim hayatıman henüz. Ama bazı akşamlar ayağım çok komik oluyor. üstü şişmiş ve parmaklar ufalmış gibi. Eşim çok gülüyor o ayaklar ne öğle falan diyor. Yorulup tüm gün ayakta kaldığımda şişiyor. Eskiden ayaklarım şiştiğini hiç olmazdı. Ne kadar yorulup ayakta kalsamda. şimdien bende başladı anlayacağın. 9. Ayda ayağı fil ayağı gibi olan tanıdıklarım var. Bende öğle olacam sanırım.
Katinacım ben tuzu falan kesmedim hayatıman henüz. Ama bazı akşamlar ayağım çok komik oluyor. Üstü şişmiş ve parmaklar ufalmış gibi. Eşim çok gülüyor o ayaklar ne öğle falan diyor. Yorulup tüm gün ayakta kaldığımda şişiyor. Eskiden ayaklarım şiştiğini hiç olmazdı. Ne kadar yorulup ayakta kalsamda. Şimdien bende başladı anlayacağın. 9. ayda ayağı fil ayağı gibi olan tanıdıklarım var. Bende öğle olacam sanırım.
lierac eczanelerde ne kadar kızlar bilginiz varmı?
bu arada ilacımı içmeyi unutmuşum hatırlatmış oldun canım sağol
ben sabah aç karnına kan hapı içiyorum kahvaltıdan sonrada coraspirin o yüzden eleviti öğle yemeğinden sonra içiyorum eczacı kutunun üstüne tok yazmış dr da hehangi birşey söylemedi bana:26:
Arkadaşlar merhaba bugün başka doktora gittim ve %90 kız dedi :) Ama ben erkek hissetmiştim hemde yoğun bir şekilde. Ama kesin değil dedi birdahaki ultrasona inş. belli olurmuş. Arkadaşlar bu doktorum eleviti yemekten 2 saat önce yada yemekten 2 saat sonra iç dedi. Yani aç karna iç dedi. Diğer doktorum tok karna sabah hatta kahvaltıyla brlikte iç dedi. Kafam karıştı??? Size ne dendi elevit hakkında?
günaydın güzel annişler :)
bir de 13. Hafta bittiğinde 3. Ayımız bitmiş oluyormuş. Burdaki günlük tabloya baktığımızda 12. Hafta diyor ama sonlarına bakarsanız o zaman hamilelik 10 ay sürüyor.
Aktara söyleyecem. Badem, kakao, kayısı çekirdeği yağı, susam yağı, fındık yağı........ Eve gelince biraz bende biraz zeytinyağı ekleyecem. Oldu bitti.
merhaba kizlar ben Bu topigi yeni gordum uzun zamandir kk'ya giremiyodum. Bnde Allah nasip ederse nisan annesi olucam. Size bikac sey sormak istemiyorum, 11+6 dayim ptesi kontrolum var ikili test icin gec kalmadim dimi? Bide icinizde bu zamanlarda olup da bebisini hisseden varmi insanlar bna soruyo hareketleri basladimi hissediyomusun bisiler die ama ben hic bisi hissetmiyorum henuzson bi haftadir hic bulantim falan da olmuyo,ptesi gunu dedemi kaybettim cenazemiz oldugu icin cok uzulduk bnde simdi cok korkuyorum bebegim saglikli mi die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?