2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

merhaba kizlar ben Bu topigi yeni gordum uzun zamandir kk'ya giremiyodum. Bnde Allah nasip ederse nisan annesi olucam. Size bikac sey sormak istemiyorum, 11+6 dayim ptesi kontrolum var ikili test icin gec kalmadim dimi? Bide icinizde bu zamanlarda olup da bebisini hisseden varmi insanlar bna soruyo hareketleri basladimi hissediyomusun bisiler die ama ben hic bisi hissetmiyorum henuz son bi haftadir hic bulantim falan da olmuyo,ptesi gunu dedemi kaybettim cenazemiz oldugu icin cok uzulduk bnde simdi cok korkuyorum bebegim saglikli mi die.

cnm bende senin gibi düşünüyorum lierac ve aktrdan aldığım yağ karışımını uygulamayı düşünüyorum

hoşgeldin kuzum benim sen hiç merak etme bebeğin senden sağlıklı emin ol onlar bizden daha güçlü daha dayanıklı cenazen için başın sağolsun allah yattığı yerden dinlendirsin inş cnm benimde bebem 12+4 oldu ama bende hissetmiyorum bazen et seğirmesi gibi oluyor okadar ikili için geç kalmadın tam zamanı

totoda bacakta görür ben tiksinmeyiz ama karındada olmasın yaa..
mustelayı bir arkadasım kullanmıs hiç çatlamamıs o..

kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:

benim bildiğim şimdi çok fazla kendimizi kasmaya gerek yok ama yavaş yavaş tuzu azaltmamız lazım ödem son 3 ayda olmuştu bende oda çok azdı zaten herşeyin fazlası normaldede zararlı dimi canlar...

Bugün benim 1. Trımesterim sona erdi arkadaşlar . Yaşasınnnnnn. Allah'ım bugünleri gösterdi :)

tebrikler canım allah 2. ve 3. de bitirmeyi nasip eder inş. hepimize

bu yağ karışımını biz mi belirliyoruz yoksa hazırmı oluo çok merak ettim hangi yağları tavsiye ediyolar birde bende ölyle almayı düşünüyorumda sorayım dedim.

Canım bana tuzsuz ye denmedi yemeklere piştikten sonra tuz koyma yani tuzluk kullanma dedi okadar şimdiden daha ödem falan olmaz canım ama ben mesela eskiden söğüş domates vs üstüne de yoğurda da herşeye koyardım şimdi koymamaya çalışıyorum.

kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..

Hosbulduk cnm cok saol amin dileklerin icin. Ins dedigin gib sagliklidir bebegim 3.tüp bebek denememde kavustuk ona daha once de biri tutmadi ikincisi düstü 3.de de bugune kadar gelebildik Allahin izniyle o yuzden cok korkuyorum yine bisi olcak die Allahim korusun ins devami gelir .

Katinacım ben tuzu falan kesmedim hayatıman henüz. Ama bazı akşamlar ayağım çok komik oluyor. Üstü şişmiş ve parmaklar ufalmış gibi. Eşim çok gülüyor o ayaklar ne öğle falan diyor. Yorulup tüm gün ayakta kaldığımda şişiyor. Eskiden ayaklarım şiştiğini hiç olmazdı. Ne kadar yorulup ayakta kalsamda. Şimdien bende başladı anlayacağın. 9. ayda ayağı fil ayağı gibi olan tanıdıklarım var. Bende öğle olacam sanırım.

Günaydın güzel annişler :)

Dün misafirim olduğu için ayıp olmasın diye yazamadım ama ara ara okumaya çalıştım. Gerçi misafirim gece kaldı uyuyor hala içerde, bugün de akşama kadar yazamayabilirim

Burası çok acayip bi şey oldu yahu. Çok sevdiğim bir arkadaşım beni görmeye, kalmaya geliyor ama benim aklım ne konuşuyorsunuz, neler oluyor acaba diye sizde :))

Arada okuduklarımdan aklımda kalanlan sedaggcım düşmüş, çok geçmiş olsun yakın olman ve hemen doktora gidebilmen senin için büyük şans. Allah korusun benim başıma benzer bi durum gelse doktoruma gidebilmek için aradan en az bir buçuk saat geçer. İyi olmanıza çok sevindim. Kızın da hayırlı olsun :))

Arkadaşlar benim doktorum çatlaklar için lierac almamı söyledi.
Eleviti tek başına kullanıyorum. Onun içinde de folic asit olduğu için doktorum sadece elevit kullan dedi.
Bir de 13. Hafta bittiğinde 3. Ayımız bitmiş oluyormuş. Burdaki günlük tabloya baktığımızda 12. Hafta diyor ama sonlarına bakarsanız o zaman hamilelik 10 ay sürüyor.

Ben de çok şişmeye müsaitim

Aktara söyleyecem. Badem, kakao, kayısı çekirdeği yağı, susam yağı, fındık yağı........ Eve gelince biraz bende biraz zeytinyağı ekleyecem. Oldu bitti.

ayy olmazsın inşallah dilemcim yaa..arkadasım öyle çok şişmişti..kızı gördükçe nefesim daralıyodu..

lierac eczanelerde ne kadar kızlar bilginiz varmı?

Eczanede 79 lira çok pahalı unnado diye bir site var orada indirimli satılıyor, adedi 37 liraya geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşım aldı da benim doktorum daha söylemedi diye almamıştım. Almak için kampanyanın yeniden başlamasını bekliyorum. Hergün takip ediyorum ben siteyi, çıkınca hebr veririm

Bende henüz başlamadı canım.
Su içiyorum ama ben 1, 1.5 , 2 litre artık o günki duruma göre.
Birde hareket ettiğim için olsa gerek göbiş dışında aynı ben yani:)

Kan hapını sabah içmek seni etkilemiyor mu canım.
Ben bir kere içtim sabahın köründe 1 saat sonra kahvaltı yaptım.
Ve biliyorsun kahvaltıda süt ve süt ürünleri,çay kahve yasak oluyor.
Beni tüm gün mahfetti.Doktoruma sordum akşam yatarken al dedi.
Sabah aç kalmak farklı çünkü,tüm gece bir şey yemeyip birde üzerine ilacı almak insanı mahfediyor.

Sabah 1 tok içiyorum ben canım.

Günaydınlar :) kız ben bouna mı kutluyorum diyosun hay allah. 12 hafta değil mi burda da öyle yazınca. çok fark etmez ama demek ki bu durumda ilk trımester bitmedi mi diyosun?

Aktara söyleyecem. Badem, kakao, kayısı çekirdeği yağı, susam yağı, fındık yağı........ Eve gelince biraz bende biraz zeytinyağı ekleyecem. Oldu bitti.

aslında totomuza göğüslere falanda sürmek lazım..oralarda çatlıyo sonucta..
seda demiş pehlivan gibi olduk iyice

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun inşallah bende anneannemi kaybettim çok zor bebeğimden teselli buluyoruz şuan iyiki varlar.bende 14. haftadayım ama hissetmiyorum hareketlerini daha erken diye düşünüyorum.bende 2 li testimi 11.haftada yapmıştım geç kalmadın yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…