lierac eczanelerde ne kadar kızlar bilginiz varmı?
Günaydınlar :) kız ben bouna mı kutluyorum diyosun hay allah. 12 hafta değil mi burda da öyle yazınca. çok fark etmez ama demek ki bu durumda ilk trımester bitmedi mi diyosun?
aslında totomuza göğüslere falanda sürmek lazım..oralarda çatlıyo sonucta..
seda demiş pehlivan gibi olduk iyice
Eczanede 79 lira çok pahalıunnado diye bir site var orada indirimli satılıyor, adedi 37 liraya geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşım aldı da benim doktorum daha söylemedi diye almamıştım. Almak için kampanyanın yeniden başlamasını bekliyorum. Hergün takip ediyorum ben siteyi, çıkınca hebr veririm
Tatlım eczaneler pahalı. 100ml. 60 70 lira. Ben üç tane 100 ml. 106 liraya internetten aldım. Ertesi gün geldi. Bence internetten al. Eczaneye hiç bulaşma. Benim kardeşim 2 sene önce hamileyken 100 ml. sini 76 liraya alıp kullanıyordu. Fiyatı eskiden daha pahalıymış.
merhaba kizlar ben bu topigi yeni gordum uzun zamandir kk'ya giremiyodum. Bnde allah nasip ederse nisan annesi olucam. Size bikac sey sormak istemiyorum, 11+6 dayim ptesi kontrolum var ikili test icin gec kalmadim dimi? Bide icinizde bu zamanlarda olup da bebisini hisseden varmi insanlar bna soruyo hareketleri basladimi hissediyomusun bisiler die ama ben hic bisi hissetmiyorum henuzson bi haftadir hic bulantim falan da olmuyo,ptesi gunu dedemi kaybettim cenazemiz oldugu icin cok uzulduk bnde simdi cok korkuyorum bebegim saglikli mi die.
canım bende grupanya dan takip ediyorum şuan 36,5 indirimde yine
benim bildiğim şimdi çok fazla kendimizi kasmaya gerek yok ama yavaş yavaş tuzu azaltmamız lazım ödem son 3 ayda olmuştu bende oda çok azdı zaten herşeyin fazlası normaldede zararlı dimi canlar...
tebrikler canım allah 2. ve 3. de bitirmeyi nasip eder inş. hepimize
bu yağ karışımını biz mi belirliyoruz yoksa hazırmı oluo çok merak ettim hangi yağları tavsiye ediyolar birde bende ölyle almayı düşünüyorumda sorayım dedim.
internetten alırken de güvenilir bir siteden almak lazım. Piyasada sahte ürün satan çok varmış.
merhaba kizlar ben Bu topigi yeni gordum uzun zamandir kk'ya giremiyodum. Bnde Allah nasip ederse nisan annesi olucam. Size bikac sey sormak istemiyorum, 11+6 dayim ptesi kontrolum var ikili test icin gec kalmadim dimi? Bide icinizde bu zamanlarda olup da bebisini hisseden varmi insanlar bna soruyo hareketleri basladimi hissediyomusun bisiler die ama ben hic bisi hissetmiyorum henuzson bi haftadir hic bulantim falan da olmuyo,ptesi gunu dedemi kaybettim cenazemiz oldugu icin cok uzulduk bnde simdi cok korkuyorum bebegim saglikli mi die.
Hosbulduk cnm cok saol amin dileklerin icin. Ins dedigin gib sagliklidir bebegim 3.tüp bebek denememde kavustuk ona daha once de biri tutmadi ikincisi düstü 3.de de bugune kadar gelebildik Allahin izniyle o yuzden cok korkuyorum yine bisi olcak die Allahim korusun ins devami gelir .
kızlar merhaba,
Bende 3 lü set şeklinde satılan lierac krem aldım. 106 tl. Akşamları sürüyorum. Bir kutusu bitmek üzere. Müstella yollamışlar birde numune olarak. O krem içinde iyi oluğunu duymuştum. Fakat o krem çok yağlı. Sürdükten sonra epey beklemen gerekiyor. Vıcık vıcık yapıyor. Lierac öğle değil. Süre sürmez vücut emiyor. Aktardan birde karışık yağ alacam. Sürekli lierac süremem. Pahalıya gelir. Artık ikisini karışık kullanırım.
En büyük kabusum çatlamak. Ömür boyu taşıyorsun ve hiç bir şekile tedavisi yok meletin.
lierac eczanelerde ne kadar kızlar bilginiz varmı?
Tatlım eczaneler pahalı. 100ml. 60 70 lira. Ben üç tane 100 ml. 106 liraya internetten aldım. Ertesi gün geldi. Bence internetten al. Eczaneye hiç bulaşma. Benim kardeşim 2 sene önce hamileyken 100 ml. sini 76 liraya alıp kullanıyordu. Fiyatı eskiden daha pahalıymış.
naz0675'
canım benim ikili testi sormuşsun.
Tok yada aç gitmenin hiç bir önemi yok.
özellikle sıkışık olmaman gerekiyor,hatta bana doktorun asistanı lavaboya gidip gelin yine isterseniz demişti.
Karından bakılıyor.doktor ultrasonda belli ölçümler yapıyor ve asistana bunları not aldırıyor.
Sende o sırada tabi böyle havalara uçmuş şekilde oy bebeğim nasılda büyümüş diyerek ekrandan gözünü alamıyorsun:)
ben çikolata yiyerek gitmiştim,bebeğim çok hareketliydi.artık bir etkisi oldumu bilmiyorum.
Sonrasında işde doktorum bana testin sonucunu vede cd verdi.bebeğimin uştrason görüntüleri var cd de:)
sonrada kan testi verdim.onun sonucunuda 1 hafta sonra aldım.doktor ikisini karşılaştırdı ve ilaçlarımı değiştirdi.
Nemu arkadaşımız yazmış karından ölçememiş ve alttan bakmış sen yinede hazırlıklı ol tatlım.
bende 12. Hafta bitiminde doktora gitmiştim, büyük bir hevesle bugün 3. Ayımız da bitti ne güzel dedim. Doktor ne bitmesi daha bir hafta var deyince hevesim kursağımda kalmıştı :))) bir haftacık daha dayandım be bugün bitiyor :))
Ya ben grupanyadan ne aldıysam hep şikayetçi ldum, hiç memnun kalmadımkrem konusunda güvenilir midir acaba? Sahte ürün satmazlar dimi?
cnm ben aktara gittim hamilelikde çatlakları önlemek için yağ alıcam dedim oda bana krem gibi bişey verdi 5-6 tane yapın karışımı varmış kakao susam portakal falan sende sor eğer aklına yatmazsa netten araştır yağları al eşit oranda karıştır sür
cnm misafirin hayırlı olsun iyi dileklerin içinde sağol atlattım walla hemde çok ucuzGünaydın güzel annişler :)
Dün misafirim olduğu için ayıp olmasın diye yazamadım ama ara ara okumaya çalıştım. Gerçi misafirim gece kaldı uyuyor hala içerde, bugün de akşama kadar yazamayabilirim
Burası çok acayip bi şey oldu yahu. Çok sevdiğim bir arkadaşım beni görmeye, kalmaya geliyor ama benim aklım ne konuşuyorsunuz, neler oluyor acaba diye sizde :))
Arada okuduklarımdan aklımda kalanlan sedaggcım düşmüş, çok geçmiş olsunyakın olman ve hemen doktora gidebilmen senin için büyük şans. Allah korusun benim başıma benzer bi durum gelse doktoruma gidebilmek için aradan en az bir buçuk saat geçer. İyi olmanıza çok sevindim. Kızın da hayırlı olsun :))
Arkadaşlar benim doktorum çatlaklar için lierac almamı söyledi.
Eleviti tek başına kullanıyorum. Onun içinde de folic asit olduğu için doktorum sadece elevit kullan dedi.
Bir de 13. Hafta bittiğinde 3. Ayımız bitmiş oluyormuş. Burdaki günlük tabloya baktığımızda 12. Hafta diyor ama sonlarına bakarsanız o zaman hamilelik 10 ay sürüyor.
Eczanede 79 lira çok pahalıunnado diye bir site var orada indirimli satılıyor, adedi 37 liraya geliyor yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşım aldı da benim doktorum daha söylemedi diye almamıştım. Almak için kampanyanın yeniden başlamasını bekliyorum. Hergün takip ediyorum ben siteyi, çıkınca hebr veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?