2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
lierac eczanelerde ne kadar kızlar bilginiz varmı?

Tatlım eczaneler pahalı. 100ml. 60 70 lira. Ben üç tane 100 ml. 106 liraya internetten aldım. Ertesi gün geldi. Bence internetten al. Eczaneye hiç bulaşma. Benim kardeşim 2 sene önce hamileyken 100 ml. sini 76 liraya alıp kullanıyordu. Fiyatı eskiden daha pahalıymış.

Günaydınlar :) kız ben bouna mı kutluyorum diyosun hay allah. 12 hafta değil mi burda da öyle yazınca. çok fark etmez ama demek ki bu durumda ilk trımester bitmedi mi diyosun?

Bende 12. Hafta bitiminde doktora gitmiştim, büyük bir hevesle bugün 3. Ayımız da bitti ne güzel dedim. Doktor ne bitmesi daha bir hafta var deyince hevesim kursağımda kalmıştı :))) bir haftacık daha dayandım be bugün bitiyor :))

naz0675'

Canım benim ikili testi sormuşsun.
Tok yada aç gitmenin hiç bir önemi yok.
Özellikle sıkışık olmaman gerekiyor,hatta bana doktorun asistanı lavaboya gidip gelin yine isterseniz demişti.
Karından bakılıyor.Doktor ultrasonda belli ölçümler yapıyor ve asistana bunları not aldırıyor.
Sende o sırada tabi böyle havalara uçmuş şekilde oy bebeğim nasılda büyümüş diyerek ekrandan gözünü alamıyorsun:)
Ben çikolata yiyerek gitmiştim,bebeğim çok hareketliydi.Artık bir etkisi oldumu bilmiyorum.
Sonrasında işde doktorum bana testin sonucunu vede cd verdi.Bebeğimin uştrason görüntüleri var cd de:)
Sonrada kan testi verdim.Onun sonucunuda 1 hafta sonra aldım.Doktor ikisini karşılaştırdı ve ilaçlarımı değiştirdi.
nemu arkadaşımız yazmış karından ölçememiş ve alttan bakmış sen yinede hazırlıklı ol tatlım.

canım bende grupanya dan takip ediyorum şuan 36,5 indirimde yine

İnternetten alırken de güvenilir bir siteden almak lazım. Piyasada sahte ürün satan çok varmış.

Hoşgeldin canım tebrik ederim yok hiç geç kalmış falan olmuyorsun 2 li teste. Başınız sağolsun deden nur içinde yatsın inşallah. Bişey olmaz hemen öyle bebeğe biz de başta herşeye korkup üzülüp endişeleniyorduk ama artık alıştık burda birbirimize güç ve moral veriyoruz. Allah inşallah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

cnm ben aktara gittim hamilelikde çatlakları önlemek için yağ alıcam dedim oda bana krem gibi bişey verdi 5-6 tane yapın karışımı varmış kakao susam portakal falan sende sor eğer aklına yatmazsa netten araştır yağları al eşit oranda karıştır sür

Camım hoşgeldin aramıza.İkili test için geç kalmadın canım.İkili test için son gün 13+6 da.
Ben uzanıp karnıma baktığımda karnımın pıt pıt attığını görüyorum ve hissediyorum.
Benim oğluşum olucak,erkek bebekler hareketli olurmuş kendini çabuk gösterirmiş böyle göz seğirmesi gibi bir şey :)
Bulantılarının geçmesi çok normal,sakın kendini sıkıntıya sokma.Benimde 12 haftada geçmişti ve bende senin gibi çok korkmuştum.
Ama korkulacak hiç bir şey yok.Ptesine az kalmış az sabır bak sonra nasıl rahatlıcaksın allahın izniyle.

cnm korkuların çok normal emnin ol işte bu korku değil aslında annelik duygusu allah inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin ama böle tedirgin olursan hem sana zarar hem bebeğe zarar hamileliğin tadını çıkar cnm bence

cnm ya çok uyguna almışsın hangi siteden aldın acaba

evet şimdi gg den baktım 3'lü 114 tl yazıyor..100ml..
seninki daha uygun yinede..

Canım bilgiler için çok sağol çok işimi gördü

h h aha ha ha ah hay allahım yaaa ozaman seni tebrik ederiz maşallah diyelim darısı başıma 1 hafta sonraya :)

sedagg canım düşmüşsün galibaArada arkadaş yazmış geçmiş olsun diye okudum.
Ne oldu canımcım kıyamam sana iyisin değil mi? Ay içim gitti okuyunca kız

Ya ben grupanyadan ne aldıysam hep şikayetçi ldum, hiç memnun kalmadım krem konusunda güvenilir midir acaba? Sahte ürün satmazlar dimi?

genelde eşim çok kullanıyor o siteyi o memnun ben ürün anlamında birşey almadım yemek,sinema kuponu almıştım o yüzden kesin güvenilirdir diyemiorum.kendin bilirsn.

bugün gidip bir sorayım bakalım neler göstercekler duruma göre karar veririm saol cnm.

cnm misafirin hayırlı olsun iyi dileklerin içinde sağol atlattım walla hemde çok ucuz

sağol bitanem bide gitti gidiyora bak istersen orada uygun fiyatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…