2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar benim şimdi hiç kaşıntım filan yok,herhangi bir çatlama belirtisi yaşamıyorum.
Sizce bende kullanmaya başlamalı mıyım.Doktorumada sormadım gerçi henüz.
Ama bende çatlamak istemiyorum her bayan gibi.Doktora sorup öylemi başlasam.

Canım bilgiler için çok sağol çok işimi gördü

h h aha ha ha ah hay allahım yaaa ozaman seni tebrik ederiz maşallah diyelim darısı başıma 1 hafta sonraya :)

benim dün hamilelik takvimimde yazıyodu..3.ayınız bitmiştir diye..
yani 14+0 da bitiyo demekki 3.ay

Canım zaten önemli olan kaşıntı gibi çatlama belirtileri oluşmadan sürüp önlem almak. Bende de hiç kaşıntı yok ama doktorum geçen hafta verdi. Daha alamadım, alır almaz kullanmaya başlıcam. Zaten bitkisel bir krem olduğu için herhangi bir zararı yok. Yine de kendi doktoruna danış tabi ki. Bakalım sana hangi kremi önerecek.

kızlar kasımda dikiş makinesi gelicek bana..
hiç anlamam dikişten falan ama bebikime belki bişiler örerim
emzirme yastıgını falan dikebilirim ama..çok rahat bişi..

sedagg canım düşmüşsün galibaArada arkadaş yazmış geçmiş olsun diye okudum.
Ne oldu canımcım kıyamam sana iyisin değil mi? Ay içim gitti okuyunca kız

korkma cnm sağol merdivenlerden iniyordum birden gözüm karardı kendimi otururken buldum allah tan çok basamak yoktu hemen poliklinik yakın gittim doktoru aradım yolda hemen gir kayıt falan yaptırma dedi girdim daha konuşturmadan ultrasonda baktık ama kalbim nasıl atıo çıkacak gibi allahtan bişey olmamış
mışıl mışıl yatıo du teyzesi doktor dedi kızımıza bişey olmamaış maşalllah diye cinsiyetini bilmiodum bu bahane ile öğrendim

Ayy eşim beni sinir etti kızlar.

Akşam arkadaşlarımla buluşucaz.2 seferdir ekiyorum kızları.
Kendimide iyi hissediyorum yani sıkıntım yok allaha şükür.
Neymiş efendim gitmicekmişim,ben totomun üzerinde oturamıyormuşum.
Arayıp annemi babamı onlardan da izin alcakmışım.
Sonra bana bir şey olursa sorumluluk eşimde olmucakmış.
Ayyyyyyy sinirden köpürdüm.Sonuçda ben çalışıyorum işede gidip geliyorum dedim.
O zaman işdende mi çıkayım dedim.Çık diyor paşa.Bende kapadım telefonu.

Birde ben ısrar edince git tamam ama 8 de kalk diyor.
Hayır zaten 7 yada 7:30 gibi buluşcaz.Merhaba diyip mi kalkıcam.
Offffffffffff akşam eve gidip ağlamıcakmışım birde.Ayyy sinirlerim tepe çıktı.

benim dün hamilelik takvimimde yazıyodu..3.ayınız bitmiştir diye..
yani 14+0 da bitiyo demekki 3.ay

Doktorum 13. Hafta bitiminde 3. ay bitecek dedi. 13+1 de 13. Hafta bitmiş 14. Haftaya girmiş oluyoruz. Yani 14+0 olunca 15. Haftaya girilmiş olunuyor. Benim doktorumun söylediği bu :)

cnm sıkma canını eve çağır madem arkadaşlarını sende emin ol hepimizin eşi az çok böle bende hafta sonları oldumu sabahtan arar çarşıya gidecekmisin evet diyorum 2 saate git gel yorma kendini zaten yol 2 saat sürüyor ne yapacaksın sen herşeye tamam de kendi bildiğini yap

Ayyyyy inanmıyorum ya her şerde vardır bir hayır derler ya.
Kız yiyenim mi olcak.Nasıl sevindim anlatamam.
Bizim paşaya gelin adayı geliyor desene :)
Bak söz çok cici bir kaynana olurum ben:):)
Çok geçmiş olsun kuzucum dikkat et kendine.

Canım çalışıyoruz biz sonuçda.
Yani bu kadarda abartılmaz ki.
Öyle büyüttü ki sinir etti beni resmen.
Gitsemde artık içim rahat oturamıcam ki sayesinde.

öle kuzum ya ama rüyamda görmüştüm biliomusun bi gün önce hatta burdada yazdım annem ablam ben pazara gidiyoruz kız kıyafetleri alıoruz ama doktor tam belli değil ama kıza benzio dedi walla babası şimdiden kimseye vermm dio turşusunu kuracaz kızın

Sinirlenme hiç, biliyorsundur sen kocanın huyunu :) bende de var seninkinin benzeri :)) kırk yılda bir arkadaşımla buluşayım derim kalkana kadar elli kere arar ne zaman eve geçiyorsun diye. Takma kafana hiç.

Arkadaşlar benim misafirim uyandı, şimd kahvaltıydı sohbetti ancak gittikten sonra gelebilirim. Bensiz çok kaynatmayın merak ediyorum sonra

Ayy yaa kız çocukları babalarına çok düşkün olurlar zaten babalarda kız çocuklara.
Çok ama çok sevindim senin için.Bende oğluşumu kimselere vermem gelin kısmı gelsin yanımda otursun diyorum.
Hahahahah :) Ne muhteşem duygular bunlar ya.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…