bana kan hapı maltofer yazmıstı..hem demir hem folik..
Napıcaksam bu saatten sonra foliği..
Doktor doktorr dedim yaz bana ordan bi elevit..
Bide ferrum yaz hocam herkes bunları kullanıyo ben maltofer..hey allahım doktoruda ben yönetiyorum
garibim oda yazdı
herkese iyi akşamlar taşınma telaşı bitti çok şükür. Sayfaları okumayı ancak bitirebildim :) öptüm hepinizi
duru_mg cnm çok sağol ağrılar baya baya azaldı şimdi çok hafif var doktora gitmedim kısmetse pazar günü tr ye geliyorum orda gideceğim hem de cinsiyetini sorarım :))
aslında bazen ne düşünüyorum biliyor musun,doğuma kadar öğrenmesem mi :))
sizin belli mi?
bugün benim kuzum mu büyümüş teyzeleri, resmi mi değişmiş, ters duruyordu düzelmiş mi, amon da amon amon da amon, şu tatlılığa bir bakın güzel teyzeleri
günaydın şimdiden böyle seviyosak doğunca ne yapıcaz kim bilir :d
günaydın cnm dünden bugüne iyice kafam karıştı ben doktoru değiştirmeyi planlıyordum ama eşim acele etme bidaha gidelim eğer yine aynı tavrı sergilerse öle değiştir diyor bende vakit kaybetmek istemiyorum biranönce bu doktora başlamak istiyorum
maşaallah annesi her gün biraz daha büyüyor bebişler :)
ben resim değiştikçe tarih atıp bilgisayarıma kopyalıyorum, sonlara doğru yanyana ekleyip gelişim takvimi gibi birşey yapmayı planlıyorum.
​kızlar dün ve bugün meme uçlarım içine gömüldü sanki, sizde de öyle mi? Ameliyatlı olduğumdan mı acaba
canım bende öyle bişey olmadı ama ya benimde çok afedersin ama şeyim ağrıyo ara ara batmalar olup geçiyor internetten araştırdım rahim genişlemesine bağlı normal doğuma hazırlamaya başlıyomuş kendini.inşallah öyledir kötü bişey değildir ya
Sinirlenme hiç, biliyorsundur sen kocanın huyunu :) bende de var seninkinin benzeri :)) kırk yılda bir arkadaşımla buluşayım derim kalkana kadar elli kere arar ne zaman eve geçiyorsun diye. Takma kafana hiç.
Canım çalışıyoruz biz sonuçda.
Yani bu kadarda abartılmaz ki.
Öyle büyüttü ki sinir etti beni resmen.
Gitsemde artık içim rahat oturamıcam ki sayesinde.
kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:
Ayy yaa kız çocukları babalarına çok düşkün olurlar zaten babalarda kız çocuklara.
Çok ama çok sevindim senin için.Bende oğluşumu kimselere vermem gelin kısmı gelsin yanımda otursun diyorum.
Hahahahah :) Ne muhteşem duygular bunlar ya.Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
kız hemen kaynanalık yapmaya başladın bakıyorum:d şaka tabikide walla insan hiç kıyamıyor ya annemi anlıyorum şimdi
yani bide bişey olsa ben sana demiştim dicek hemen
bende çıkıorum dışarda işlerimvar öğleden sonra ancak gelirim kendinize iyi bakın çok kaynatmayın haaaa
Ayy eşim beni sinir etti kızlar.
Akşam arkadaşlarımla buluşucaz.2 seferdir ekiyorum kızları.
Kendimide iyi hissediyorum yani sıkıntım yok allaha şükür.
Neymiş efendim gitmicekmişim,ben totomun üzerinde oturamıyormuşum.
Arayıp annemi babamı onlardan da izin alcakmışım.
Sonra bana bir şey olursa sorumluluk eşimde olmucakmış.
Ayyyyyyy sinirden köpürdüm.Sonuçda ben çalışıyorum işede gidip geliyorum dedim.
O zaman işdende mi çıkayım dedim.Çık diyor paşa.Bende kapadım telefonu.
Birde ben ısrar edince git tamam ama 8 de kalk diyor.
Hayır zaten 7 yada 7:30 gibi buluşcaz.Merhaba diyip mi kalkıcam.
Offffffffffff akşam eve gidip ağlamıcakmışım birde.Ayyy sinirlerim tepe çıktı.
cnm hoşgeldin çok sevindim telaşeyi atlatmışsın ne yaptın durumları düzelttinmi canını sıkmıyorsun demi artık
güle güle huzur ve sağlıkla oturun canım benim inşallah çok iyi ettin.
Ben eşimede kaynanamın taklidini yapıyorum arada :) Yok kız ben çektim gelinim çekmesin derdim annem gibi :)
Bilinçli insanlarız sonuçda.Benim erkek kardeşiminde kız arkadaşı var birlik oturcaz diyor.
Diyorum asla birlik olmaz yürütemezsiniz.Evet annem çok iyidir,ki herkesin annesi kendine iyidir ama kız gelip gidiyor bize annem gerçekden iyidir.
Yinede olmaz.Ben bir kere kızın yanında söyledim.Asla birlik olmaz diye kız nasıl sevindi.Anlıyorum yani onu oğluşumuda gelinimide anlarım ben kesin:)
Aynen öyle canım hevesde bırakmadı.
eşin seni düşünüyor bence sinir olma ve eminim onu ikna edersin tatlı bi şekildesorumluluk konusunda haklı sana birsey olsa ailen ona soracak hemen ne yaptın kızımıza diye :)) şaka bir yana biz gergin oldugumuz ıcın abartıyoruz bence eşlerimizin söz ve davranışlarını.. aç telefonunu merak etmemesi için ona sık sık haber vereceğini söyle tatlığa bağla.. bence yani :) hiç uzatma
Kızlar sizde varmı bilmiyorum ama hani hamileler bebekleriyle ilgili endişe duyduğu için rüyalarına girermiş hatta bazen kabus görürlermiş ya.
Benim yerime kaç gecedir eşim görüyor :) Zaten hamile kaldığımdan beri benim yerime onun midesi bulanıyor, onun canı bişeyler çekiyor...
Sabah kalkmış çocuğa dikkat et diyor bana.. Tamam diyorum sanki itiraz etmişim gibi tehditkar bir şekilde tekrar ediyor Dikkat et dedim sana!... Rüyasında annesini hamile görmüşde..
İşim var benim bu kocamla :)
Kızlar sizde varmı bilmiyorum ama hani hamileler bebekleriyle ilgili endişe duyduğu için rüyalarına girermiş hatta bazen kabus görürlermiş ya.
Benim yerime kaç gecedir eşim görüyor :) Zaten hamile kaldığımdan beri benim yerime onun midesi bulanıyor, onun canı bişeyler çekiyor...
Sabah kalkmış çocuğa dikkat et diyor bana.. Tamam diyorum sanki itiraz etmişim gibi tehditkar bir şekilde tekrar ediyor Dikkat et dedim sana!... Rüyasında annesini hamile görmüşde..
bencede ne kadar iyide olsa olmaz yeni nesil çok şanslı biz gibi değil olmazda biz herşeyi araştıyoruz okuyoruz
benim dün hamilelik takvimimde yazıyodu..3.ayınız bitmiştir diye..
Yani 14+0 da bitiyo demekki 3.ay
Bana da yazdı da :) ha ah aha aha bu takvim bizle dalga mı geçiyor allahaşkına :) anneme söyledim sabah kutladı falan sonra ankardan ablam aradı birazönce tebrik için ben de daha erkenmiş dedim hevesi kursağında kaldı kızcağazın ha haaha:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?