2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende çıkıorum dışarda işlerimvar öğleden sonra ancak gelirim kendinize iyi bakın çok kaynatmayın haaaa

çok tatlısın yaaaa hocayı yönlendiriyor malesef ben de senin gibiyim kendi kendime toksoplazmaya bakılmadı bende bi ona baktıralım vitamin yazalım falan öyle konuşuyorum kadın dalga geçti herhalde ben demeden nerden biliyorsunuz falan dedi. :)

güle güle huzur ve sağlıkla oturun canım benim inşallah çok iyi ettin.

herkese iyi akşamlar taşınma telaşı bitti çok şükür. Sayfaları okumayı ancak bitirebildim :) öptüm hepinizi

valla dayanamam ben öğrenmeden duramam :)

ayy canım çok tatalı olmuş maşallah tü tü tü allah nazarlardan saklasın inşallah
bugün benim kuzum mu büyümüş teyzeleri, resmi mi değişmiş, ters duruyordu düzelmiş mi, amon da amon amon da amon, şu tatlılığa bir bakın güzel teyzeleri

aman hiç sorma severken mıncıklarken parça pinçik etmeyelim de :)

günaydın şimdiden böyle seviyosak doğunca ne yapıcaz kim bilir :d

eşin haklı acele etme canım birdahaki seferden sonra karar ver istersen.

çok iyi fikir harika olur :)

maşaallah annesi her gün biraz daha büyüyor bebişler :)
ben resim değiştikçe tarih atıp bilgisayarıma kopyalıyorum, sonlara doğru yanyana ekleyip gelişim takvimi gibi birşey yapmayı planlıyorum.

canım benim de bazen öyle oluyor benimki de ikisi başka başka biri büyük biri küçük gibi ben de ona üzülüyorum çünkü 6 ay önce ağrı falan oldu sağ göğsümde ultrasonla baktırdım kist varmış iltihap toplamıştı içten dıştan da kırmızı kırmızı falan olmuştu uzun süre devam etti ağrı sızı şimdi buaralar yine baktırmam gerekiyor doktor 6 ay sonra gel demişti geçti bile kadın doğumcuya sordum bebek için baktırmanın bir sakıncası olur mu diye olmaz baktır dedi. Hatta baktırman şart dedi. E bişey çıkarsa allah korusun bişey yaptıramıcam ki dedim olsun baktır dedi. Senin ameliyattan kaynaklandığını sanmıyorum sen küçültme yaptırmıştın değil mi? Silikon yok bişey yok yani içinde. Bazen hepimizn öyle içeri kaçmış gibi oluyor bence.

​kızlar dün ve bugün meme uçlarım içine gömüldü sanki, sizde de öyle mi? Ameliyatlı olduğumdan mı acaba

bazen bende de oluyor normal olabilir. Ben e kim nerem ağrıyor dese benim de ağrıyor oluyor :) tövbe yarabbim. :)

Sinirlenme hiç, biliyorsundur sen kocanın huyunu :) bende de var seninkinin benzeri :)) kırk yılda bir arkadaşımla buluşayım derim kalkana kadar elli kere arar ne zaman eve geçiyorsun diye. Takma kafana hiç.

Biliyor ama kızlarlar 15 günde bir en azından buluştuğumuza.
Hamile olana kadar sıkıntı yoktu,gelip alırdı beni birlikde giderdik.
Ama şimdi 1 aydır hafta sonları dahil evdeyiz.Midem bulanıyorduya önceden hala öyle sanıyor.
O yüzden eve gelip ağlama diyor.Ayy neyse düşünmicem keyfi bilir.

kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:

bende tuzu hiç kısmadım, hatta bulantılarımı tuzlu şeyler geçirdiği için artırdım tuzu. doktora da sordum şimdilik sorun yok ama yavas yavas kes yoksa son aylarda bidon gibi olursun dedi :)) şimdilik tek önceliğim bulantılarımı kesmek.. ben aynen devam.. bı de şu ye ekşiyi getir ayşeyi tezi doğru sanırım ben tatlı manyağı biriydim hamile kaldıgımdan berı tatlı sürmedım ağzıma canım istemıyo ama turşu kavanozu salonda elimin altında hatta abartıp turşu suyu içmeye başladım ben :))) offfff yine istedim bak

kız hemen kaynanalık yapmaya başladın bakıyorum:d şaka tabikide walla insan hiç kıyamıyor ya annemi anlıyorum şimdi

kız hemen kaynanalık yapmaya başladın bakıyorum:d şaka tabikide walla insan hiç kıyamıyor ya annemi anlıyorum şimdi

Ben eşimede kaynanamın taklidini yapıyorum arada :) Yok kız ben çektim gelinim çekmesin derdim annem gibi :)
Bilinçli insanlarız sonuçda.Benim erkek kardeşiminde kız arkadaşı var birlik oturcaz diyor.
Diyorum asla birlik olmaz yürütemezsiniz.Evet annem çok iyidir,ki herkesin annesi kendine iyidir ama kız gelip gidiyor bize annem gerçekden iyidir.
Yinede olmaz.Ben bir kere kızın yanında söyledim.Asla birlik olmaz diye kız nasıl sevindi.Anlıyorum yani onu oğluşumuda gelinimide anlarım ben kesin:)

yani bide bişey olsa ben sana demiştim dicek hemen

Aynen öyle canım hevesde bırakmadı.

egomego nerde acep kızlar hiç gelmiyor artık.İnşallah iyidir,iş yerindeki kız başına dert açmamışdır.

eşin seni düşünüyor bence sinir olma ve eminim onu ikna edersin tatlı bi şekilde sorumluluk konusunda haklı sana birsey olsa ailen ona soracak hemen ne yaptın kızımıza diye :)) şaka bir yana biz gergin oldugumuz ıcın abartıyoruz bence eşlerimizin söz ve davranışlarını.. aç telefonunu merak etmemesi için ona sık sık haber vereceğini söyle tatlığa bağla.. bence yani :) hiç uzatma

cnm hoşgeldin çok sevindim telaşeyi atlatmışsın ne yaptın durumları düzelttinmi canını sıkmıyorsun demi artık

Hoşbulduk, Şimdilik herşey yolunda teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ve kızına:)

güle güle huzur ve sağlıkla oturun canım benim inşallah çok iyi ettin.

Teşekkürler tatlım amin öpüyorum.

bencede ne kadar iyide olsa olmaz yeni nesil çok şanslı biz gibi değil olmazda biz herşeyi araştıyoruz okuyoruz

Kızlar sizde varmı bilmiyorum ama hani hamileler bebekleriyle ilgili endişe duyduğu için rüyalarına girermiş hatta bazen kabus görürlermiş ya.
Benim yerime kaç gecedir eşim görüyor :) Zaten hamile kaldığımdan beri benim yerime onun midesi bulanıyor, onun canı bişeyler çekiyor...
Sabah kalkmış çocuğa dikkat et diyor bana.. Tamam diyorum sanki itiraz etmişim gibi tehditkar bir şekilde tekrar ediyor Dikkat et dedim sana!... Rüyasında annesini hamile görmüşde..
İşim var benim bu kocamla :)

Yok canım artık daha gitmem yani.
Biz zaten haberleşmeden duramayız eşimde bunun farkında.
Bir kere 6. haftalıkken arkadaşıma gittim akşamada kanamam oldu çok az (eski ader kanamasıymış allah bir daha göstermesin)
Tabi bende telaşlandım ağladım filan.O günden beri tek hiç bir yere gitmiyorum uzak mesafede.
İş yol rahat diye bir şey demiyor.Sürekli mesaj atıyorum tabi indim,bindim,işe geldim diye.
Sabah telle konuşuyordum yazamadım 10 dk kadar hemen merak etmiş arıyor.
Otobüslerde rahat edemiyorum sarsıntı yapıyor vede midem ayağa kalkıyor eşimde ondan binmemi istemiyor.
Tamam ama artık geçti yani.Çok abartıyor çok.

canım çok hoş ya çok güldüm :)) ben bir iki kez gördüm ama güzeldi bebeğimi emzirmeye çalışıyordum beceremiyordum falan :) ama eşinin görmesi bu kadar hassas olması da hoş bir şey :) dikkat et sen çocuğa yine de sonra ne diyeceksin babasına :))

nemucum..benim eşiminde bi ara çok midesi bulandı..hamişliğin ilk haftalarındaydım..kalkıp ona nane limon yapardım gece yarısı..
belki rahatlar midesi diye..annemle konusuyorduk bigün..o bana dediki sen nasıl olursan eşinede yansır demişti..
hakikatende öyle oldu..adamın canı bişiler çekiyo arada..midesi bulanıyo..uykusu geliyo
hamiş kocamm benim

Hahahahah ay koptum yaaa :) Şaka gibi.
Ay valla güldüğümü görse şirkettiler delirdi bu kız dicekler :)

Bende dün gece eşimin yanında uyuya kalmışım.
Vadiyi izliyordu paşa.Böyle karnımda bir karıncalanma oldu.
Gözlerimi bir açtım korkarak ne oluyor diye.Eşim karnımı seviyormuş :)

bencede ne kadar iyide olsa olmaz yeni nesil çok şanslı biz gibi değil olmazda biz herşeyi araştıyoruz okuyoruz

Kesinlikle.Ne olursa olsun bende yaşadım biliyorum o sıkıntıyı.
He ben eşimden dolayı şanslıydım çok şükürde atlattık.
Ama çoğu erkek birlik olayına yatkın malesef.

cnm merak etme sen benimkide öle benden çok aşeriyor acıkıyor kilo alıyor ben diyorum bide diyoki gazetede okumuş eşini çok seven koca eşi ne yaşarsa hamilelikde oda onu yaşarmış diyo geçende dediki doğuma gireceğim bende dedi ama şakamı dedi gerçekmi bilmiorum

Bana da yazdı da :) ha ah aha aha bu takvim bizle dalga mı geçiyor allahaşkına :) anneme söyledim sabah kutladı falan sonra ankardan ablam aradı birazönce tebrik için ben de daha erkenmiş dedim hevesi kursağında kaldı kızcağazın ha haaha:)
benim dün hamilelik takvimimde yazıyodu..3.ayınız bitmiştir diye..
Yani 14+0 da bitiyo demekki 3.ay

1,trimester bitti..yani riskli dönem bitti demek oluyo sanırım..:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…