2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:

valla tatlım ben de en çok ödemden korkuyorum;hatta doktorum benden daha çok korkuyor tuz ve hatta sodyum oranı yüksek doğal besinleri mümkün olduğunca az tüket dedi

Ben de çok gülüyorum onun bu hallerine zaten duymuş bizimki de babalar da yaşayabilir böyle şeyler diye aşermeler falan ondandır diye düşünüyorum ama rüya görmesi falan başka bir boyuta geçti diyorum artık :)
Bide malum olurmuş diye endişe ediyorum bu gece biraz sıkıtılı görmüş rüyayı ama Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin artık...

Boşver kız uyuz olma ne güzel işte seni düşünüyor çocuk

aynen ben de bu bulantı yüzünde buarada yemediğim kadar tuz yemişimdir. Benim de canım hiç ama hiç tatlı istemiyor midemi bulandırıyor tatlı elmanın bile ekşisini terdih ediyorum okadar yani. Armut falan normalde severim üzüm falan aşırı tatlı geliyor.

çok komikmiş canım yaaaa dikkat et diyorum sana!!! Falan ha aha ha ha ah:) aynı benim eşim :) tehditkar dedin ya ona gülüyorum ben de :)

hoş geldin canım aramıza dedene üzüldüm Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.İkili test için geç kalmadın 12+5 teyim ve yarın gidiyorum kontrole.

kızlar kasımda dikiş makinesi gelicek bana..
hiç anlamam dikişten falan ama bebikime belki bişiler örerim
emzirme yastıgını falan dikebilirim ama..çok rahat bişi..
ben dikişten anlıyorum ve bebişimin yatak kenar koruyucusunu kendim dikeceğim burda da nasıl yaptığımı anlatırım daha zaman var gerçi nevresim takımını ta kendim yapacağım dikiş dikmek zevkli hele kendi bebişin için daha da zevkli birşey

ayy çok güldüm size yine ya aslında gitsen görüşsen iyi gelir motive olursun eşin korkuyor size bişey olur diye koruma iç güdüsüyle öyle davranıyor ama maşallah size

ahh benim de ağzım sulandı ya şimdi bir kavanoz olsa yerim suyunuda içerim öğlen marketten almam lazım turşu aş eriyorummmmm MEZOPOTAMYA82 canımı çektirdin

kızlar çok yorgunum uykum var yorgunluktan kemiklerim sızlıyor benim tuzla normalde aram yoktur yıllar önce bana tuz yasaklandı ama hamilelikten dolayı arada gizli gizli turşu atıyorum ağzıma geçen eşim farkeeti bu eve turşu girmiycek sen canınamı susadın diye ama çok yemiyorum bir iki tanecik ya :)

walla kızlar ben herşeyi tuzla yiyorum çok tüketiorum havuçu falan bile tuzla yiyorum ne yapacağım bilmem

hoşgeldin canım evdeysen bol bol uyu istirahat et..tiroitle alakalı bi rahatsızlıkmı var..

walla kızlar ben herşeyi tuzla yiyorum çok tüketiorum havuçu falan bile tuzla yiyorum ne yapacağım bilmem

canım ben yıllardır yemiyorum bu tuz yüzxünden ölümden döndüm doktorum tuzun hiç faydası yok dedi tuz kullanmak yerine bol bol yeşil sebzelwr tüket demişti mecburen alıştım am şimdi turşuya dayanamıyorum

ayyyyy zapzup özür dilerim ya.. asılında burda yiyecek şeylerin isimlerinden bahsetmek tehlıkelı artık dikkat edicem ama ulaşılabilir birsey en azından.. mutlaka al ye tamam mı

h

ayy çok güldüm size yine ya aslında gitsen görüşsen iyi gelir motive olursun eşin korkuyor size bişey olur diye koruma iç güdüsüyle öyle davranıyor ama maşallah size

Ahh birde eşim bu açıdan baksa ne hoş olacak.
Eşim iş ve ev beni bunalttı dememe bozuldu bence.
Demek istediğim eve git,tv ye bak yemek ye uyu ertesi gün işe git.
1 aydır hafta sonlarıda evdeyiz ya ben bunaldım iyice onu demek istedim aslında.
Neyse ya bakıcaz artık.

Boşver kız uyuz olma ne güzel işte seni düşünüyor çocuk

Beni düşünüyor evet,ama ben bu durumdan pekde haz almıyorum.
Çünkü gerçekden kafa dağıtmaya ihtiyacım var.
Eşime telefonda hem iş hem ev bunaldım hayatım diyor.
Ben sana ne yaptım hayatım diyor.Dedim hayatım seninle ilgisi yok.
Birazda ona bozuldu bence.

hoşgeldin canım evdeysen bol bol uyu istirahat et..tiroitle alakalı bi rahatsızlıkmı var..

hoşbulduk canım benim maalesef işteyim evde olsam dahada yorardım kendimi bir sürü iş var bayramdan sonra kaynanamlar gelicek doğumada kadar kalıcak onlara oda hazırlıyorum bayram temizili kocamın istekleri bitmiyor çilem. yok tatlım triod değil iç kulakta ödem oluşuyor menier denilen bir hastalık tuz kola kahve bunlar yasak bana onlarsız yaşamaya alıştım

Oy oy çok geçmiş olsun canımcım.
Ben de öyle aşırı tuz tüketmem ama bende dayanamam yani turşuya.
Allahım yardımcımız olsun.

walla nerde yasaklı zararlı şey var cnm istiyor abur cubur kola fastfood bazen dayanamayıp azıcık tadına bakıorum

cnm boşver çok yorma kendini kim gelirse gelsin bebeğinden kıymetli değil sen hamilesin kimse senin temizliğine laf edecek değil diyeceğim ama bende hafta sonu bayram temizlik yapmayı düşünüyorum

:) sen de mi turşuculardansın :) benim de 2-3 gündür eskisinden daha fazla midem bulanır oldu zaman ilerledikçe azalıp geçeceğine daha fena oldum dün yemek bile yapamadım eşim dvam etti bitirdi yaptı yemeği sonra da biraz zor yedim bitiremedim bugün de şimdi kara kara düşünüyorum nasıl yemek yicem diye sabah da yiyemedim doğrudüzgün

ya benim eşim ellemiyor karnımı bebekten korkuyormu anlamıyorum ben babaşi sev bizi diyorum elini koyuyor 5 saniye hemen çekiyor bazen öpücük konduruyor ama alışamadım diyor ben anca doğunca anlayacağım diyor birde doğunca kucağına almayacakmış korkarım hiç yeni doğan bebek tutmadım diyor ya bu korkular geçer mi birazcık sevsin ilgilensin istiyorum

hahay karı koca hamile gibi gezin bakalım ama eşler böyle eşlik edince kadınlar için iyi oluyor motive ediyorlar ama doğuma girmek istemesi ne güzel gerçekten destekçi bir eş ama eşler doğuma girince bazen o görüntüden dolayı eşlerinden cinsel anlamda soğuyormuş ben bunu duyunca istememiştim girmesin benden soğursa çok üzülürüm çünkü

Oy oy çok geçmiş olsun canımcım.
Ben de öyle aşırı tuz tüketmem ama bende dayanamam yani turşuya.
Allahım yardımcımız olsun.

saol camım size ne oldu öyle kocişinle sana nazarmı değdi yapmayın böyle hep mutlu olun sana tavsiyem önce ara bi gönlünü al sen nasıl yapıcanı bilirsin sonra tatlı tatlı gidebilirmiyim de o zaman kıyamaz sana hey benimkine bunlarda fayda etmiyor ya :)

ben aslında çok az tuz kullanıyorum;yaptığım yemeklere eşim tuzu sonradan ekler..ne evde ne dışarıda tuzluk kullanmam yemek/salata önüme nasıl gelirse öyle yerim.. ama peynir çok seviyorum,çeşit çeşit yemek hoşuma gidiyor;doktor tuzluk kullanmaman yetmez peynirin tuzunu da alma dedi,tuzsuz peynir yenir mi yaaaa

cnm boşver çok yorma kendini kim gelirse gelsin bebeğinden kıymetli değil sen hamilesin kimse senin temizliğine laf edecek değil diyeceğim ama bende hafta sonu bayram temizlik yapmayı düşünüyorum

canım ben kaynanama kıyamıyorum ondan yapıyorum yapmazsam dayanamaz kadın kalkar yapar e yaşıda var o bana kıyamaz ben ona kıyamam o gelmeden herşeyi bitireyim ki azcık rahat etsin kadın kayınbabam rahatsız kaynanam ona bakıyor kadın hiç gün yüzü görmemiş hem onun gelmesini eşimden çok ben istiyorum çok güzel yemekler yapar tatlı dilli ayy çok özleidm onu ya

Tuzu ben de kesemiyorum midemi tuzlu gıdalar bastırıyor turşu çok yemiyorum ama tuzu yemeklere kullanıyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…