kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:
canım çok hoş ya çok güldüm :)) ben bir iki kez gördüm ama güzeldi bebeğimi emzirmeye çalışıyordum beceremiyordum falan :) ama eşinin görmesi bu kadar hassas olması da hoş bir şey :) dikkat et sen çocuğa yine de sonra ne diyeceksin babasına :))
nemucum..benim eşiminde bi ara çok midesi bulandı..hamişliğin ilk haftalarındaydım..kalkıp ona nane limon yapardım gece yarısı..
belki rahatlar midesi diye..annemle konusuyorduk bigün..o bana dediki sen nasıl olursan eşinede yansır demişti..
hakikatende öyle oldu..adamın canı bişiler çekiyo arada..midesi bulanıyo..uykusu geliyo
hamiş kocamm benim
Hahahahah ay koptum yaaa :) Şaka gibi.
Ay valla güldüğümü görse şirkettiler delirdi bu kız dicekler :)
Bende dün gece eşimin yanında uyuya kalmışım.
Vadiyi izliyordu paşa.Böyle karnımda bir karıncalanma oldu.
Gözlerimi bir açtım korkarak ne oluyor diye.Eşim karnımı seviyormuş :)
Kesinlikle.Ne olursa olsun bende yaşadım biliyorum o sıkıntıyı.
He ben eşimden dolayı şanslıydım çok şükürde atlattık.
Ama çoğu erkek birlik olayına yatkın malesef.
cnm merak etme sen benimkide öle benden çok aşeriyor acıkıyor kilo alıyor ben diyorum bide diyoki gazetede okumuş eşini çok seven koca eşi ne yaşarsa hamilelikde oda onu yaşarmış diyo geçende dediki doğuma gireceğim bende dedi ama şakamı dedi gerçekmi bilmiorum
ayy eşim beni sinir etti kızlar.
Akşam arkadaşlarımla buluşucaz.2 seferdir ekiyorum kızları.
Kendimide iyi hissediyorum yani sıkıntım yok allaha şükür.
Neymiş efendim gitmicekmişim,ben totomun üzerinde oturamıyormuşum.
Arayıp annemi babamı onlardan da izin alcakmışım.
Sonra bana bir şey olursa sorumluluk eşimde olmucakmış.
Ayyyyyyy sinirden köpürdüm.sonuçda ben çalışıyorum işede gidip geliyorum dedim.
O zaman işdende mi çıkayım dedim.çık diyor paşa.bende kapadım telefonu.
Birde ben ısrar edince git tamam ama 8 de kalk diyor.
Hayır zaten 7 yada 7:30 gibi buluşcaz.merhaba diyip mi kalkıcam.
Offffffffffff akşam eve gidip ağlamıcakmışım birde.ayyy sinirlerim tepe çıktı.
bende tuzu hiç kısmadım, hatta bulantılarımı tuzlu şeyler geçirdiği için artırdım tuzu. Doktora da sordum şimdilik sorun yok ama yavas yavas kes yoksa son aylarda bidon gibi olursun dedi :)) şimdilik tek önceliğim bulantılarımı kesmek.. Ben aynen devam.. Bı de şu ye ekşiyi getir ayşeyi tezi doğru sanırım ben tatlı manyağı biriydim hamile kaldıgımdan berı tatlı sürmedım ağzıma canım istemıyo ama turşu kavanozu salonda elimin altında hatta abartıp turşu suyu içmeye başladım ben :))) offfff yine istedim bak
kızlar sizde varmı bilmiyorum ama hani hamileler bebekleriyle ilgili endişe duyduğu için rüyalarına girermiş hatta bazen kabus görürlermiş ya.
Benim yerime kaç gecedir eşim görüyor :) zaten hamile kaldığımdan beri benim yerime onun midesi bulanıyor, onun canı bişeyler çekiyor...
Sabah kalkmış çocuğa dikkat et diyor bana.. Tamam diyorum sanki itiraz etmişim gibi tehditkar bir şekilde tekrar ediyor dikkat et dedim sana!... Rüyasında annesini hamile görmüşde..
Işim var benim bu kocamla :)
hoş geldin canım aramıza dedene üzüldüm Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.İkili test için geç kalmadın 12+5 teyim ve yarın gidiyorum kontrole.
merhaba kizlar ben Bu topigi yeni gordum uzun zamandir kk'ya giremiyodum. Bnde Allah nasip ederse nisan annesi olucam. Size bikac sey sormak istemiyorum, 11+6 dayim ptesi kontrolum var ikili test icin gec kalmadim dimi? Bide icinizde bu zamanlarda olup da bebisini hisseden varmi insanlar bna soruyo hareketleri basladimi hissediyomusun bisiler die ama ben hic bisi hissetmiyorum henuzson bi haftadir hic bulantim falan da olmuyo,ptesi gunu dedemi kaybettim cenazemiz oldugu icin cok uzulduk bnde simdi cok korkuyorum bebegim saglikli mi die.
ben dikişten anlıyorum ve bebişimin yatak kenar koruyucusunu kendim dikeceğim burda da nasıl yaptığımı anlatırım daha zaman var gerçi nevresim takımını ta kendim yapacağım dikiş dikmek zevkli hele kendi bebişin için daha da zevkli birşeykızlar kasımda dikiş makinesi gelicek bana..
hiç anlamam dikişten falan ama bebikime belki bişiler örerim
emzirme yastıgını falan dikebilirim ama..çok rahat bişi..
ayy çok güldüm size yine ya aslında gitsen görüşsen iyi gelir motive olursun eşin korkuyor size bişey olur diye koruma iç güdüsüyle öyle davranıyor ama maşallah sizeAyy eşim beni sinir etti kızlar.
Akşam arkadaşlarımla buluşucaz.2 seferdir ekiyorum kızları.
Kendimide iyi hissediyorum yani sıkıntım yok allaha şükür.
Neymiş efendim gitmicekmişim,ben totomun üzerinde oturamıyormuşum.
Arayıp annemi babamı onlardan da izin alcakmışım.
Sonra bana bir şey olursa sorumluluk eşimde olmucakmış.
Ayyyyyyy sinirden köpürdüm.Sonuçda ben çalışıyorum işede gidip geliyorum dedim.
O zaman işdende mi çıkayım dedim.Çık diyor paşa.Bende kapadım telefonu.
Birde ben ısrar edince git tamam ama 8 de kalk diyor.
Hayır zaten 7 yada 7:30 gibi buluşcaz.Merhaba diyip mi kalkıcam.
Offffffffffff akşam eve gidip ağlamıcakmışım birde.Ayyy sinirlerim tepe çıktı.
ahh benim de ağzım sulandı ya şimdi bir kavanoz olsa yerim suyunuda içerim öğlen marketten almam lazım turşu aş eriyorummmmm MEZOPOTAMYA82 canımı çektirdinbende tuzu hiç kısmadım, hatta bulantılarımı tuzlu şeyler geçirdiği için artırdım tuzu. doktora da sordum şimdilik sorun yok ama yavas yavas kes yoksa son aylarda bidon gibi olursun dedi :)) şimdilik tek önceliğim bulantılarımı kesmek.. ben aynen devam.. bı de şu ye ekşiyi getir ayşeyi tezi doğru sanırım ben tatlı manyağı biriydim hamile kaldıgımdan berı tatlı sürmedım ağzıma canım istemıyo ama turşu kavanozu salonda elimin altında hatta abartıp turşu suyu içmeye başladım ben :))) offfff yine istedim bak
kızlar çok yorgunum uykum var yorgunluktan kemiklerim sızlıyorbenim tuzla normalde aram yoktur yıllar önce bana tuz yasaklandı ama hamilelikten dolayı arada gizli gizli turşu atıyorum ağzıma geçen eşim farkeeti bu eve turşu girmiycek sen canınamı susadın diye ama çok yemiyorum bir iki tanecik ya :)
kızlar çok yorgunum uykum var yorgunluktan kemiklerim sızlıyorbenim tuzla normalde aram yoktur yıllar önce bana tuz yasaklandı ama hamilelikten dolayı arada gizli gizli turşu atıyorum ağzıma geçen eşim farkeeti bu eve turşu girmiycek sen canınamı susadın diye ama çok yemiyorum bir iki tanecik ya :)
walla kızlar ben herşeyi tuzla yiyorum çok tüketiorum havuçu falan bile tuzla yiyorum ne yapacağım bilmem
hoş geldin canım aramıza dedene üzüldüm Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın.İkili test için geç kalmadın 12+5 teyim ve yarın gidiyorum kontrole.
ben dikişten anlıyorum ve bebişimin yatak kenar koruyucusunu kendim dikeceğim burda da nasıl yaptığımı anlatırım daha zaman var gerçi nevresim takımını ta kendim yapacağım dikiş dikmek zevkli hele kendi bebişin için daha da zevkli birşey
ayy çok güldüm size yine ya aslında gitsen görüşsen iyi gelir motive olursun eşin korkuyor size bişey olur diye koruma iç güdüsüyle öyle davranıyor ama maşallah size
ahh benim de ağzım sulandı ya şimdi bir kavanoz olsa yerim suyunuda içerim öğlen marketten almam lazım turşu aş eriyorummmmm MEZOPOTAMYA82 canımı çektirdin
h
ayy çok güldüm size yine ya aslında gitsen görüşsen iyi gelir motive olursun eşin korkuyor size bişey olur diye koruma iç güdüsüyle öyle davranıyor ama maşallah size
Boşver kız uyuz olma ne güzel işte seni düşünüyor çocuk
hoşgeldin canım evdeysen bol bol uyu istirahat et..tiroitle alakalı bi rahatsızlıkmı var..
canım ben yıllardır yemiyorum bu tuz yüzxünden ölümden döndüm doktorum tuzun hiç faydası yok dedi tuz kullanmak yerine bol bol yeşil sebzelwr tüket demişti mecburen alıştım am şimdi turşuya dayanamıyorum
hoşbulduk canım benim maalesef işteyim evde olsam dahada yorardım kendimi bir sürü iş var bayramdan sonra kaynanamlar gelicek doğumada kadar kalıcak onlara oda hazırlıyorum bayram temizili kocamın istekleri bitmiyor çilem. yok tatlım triod değil iç kulakta ödem oluşuyor menier denilen bir hastalık tuz kola kahve bunlar yasak bana onlarsız yaşamaya alıştım
ya benim eşim ellemiyor karnımı bebekten korkuyormu anlamıyorum ben babaşi sev bizi diyorum elini koyuyor 5 saniye hemen çekiyor bazen öpücük konduruyor ama alışamadım diyor ben anca doğunca anlayacağım diyor birde doğunca kucağına almayacakmış korkarım hiç yeni doğan bebek tutmadım diyor ya bu korkular geçer mi birazcık sevsin ilgilensin istiyorumHahahahah ay koptum yaaa :) Şaka gibi.
Ay valla güldüğümü görse şirkettiler delirdi bu kız dicekler :)
Bende dün gece eşimin yanında uyuya kalmışım.
Vadiyi izliyordu paşa.Böyle karnımda bir karıncalanma oldu.
Gözlerimi bir açtım korkarak ne oluyor diye.Eşim karnımı seviyormuş :)
Kesinlikle.Ne olursa olsun bende yaşadım biliyorum o sıkıntıyı.
He ben eşimden dolayı şanslıydım çok şükürde atlattık.
Ama çoğu erkek birlik olayına yatkın malesef.
cnm merak etme sen benimkide öle benden çok aşeriyor acıkıyor kilo alıyor ben diyorum bide diyoki gazetede okumuş eşini çok seven koca eşi ne yaşarsa hamilelikde oda onu yaşarmış diyo geçende dediki doğuma gireceğim bende dedi ama şakamı dedi gerçekmi bilmiorum
Oy oy çok geçmiş olsun canımcım.
Ben de öyle aşırı tuz tüketmem ama bende dayanamam yani turşuya.
Allahım yardımcımız olsun.
walla kızlar ben herşeyi tuzla yiyorum çok tüketiorum havuçu falan bile tuzla yiyorum ne yapacağım bilmem
cnm boşver çok yorma kendini kim gelirse gelsin bebeğinden kıymetli değil sen hamilesin kimse senin temizliğine laf edecek değil diyeceğim ama bende hafta sonu bayram temizlik yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?