2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ayyyyy zapzup özür dilerim ya.. asılında burda yiyecek şeylerin isimlerinden bahsetmek tehlıkelı artık dikkat edicem ama ulaşılabilir birsey en azından.. mutlaka al ye tamam mı
canım benim özür dileme ben zaten turşu canavarıyım sipariş verdik gelecek bugün bana da ne güzel bahane çıktı

zaten arada bi doktor ellerse atlarım falan diyor ama bende girmesini istemem şahsen destek mi oluyor köstekmi anlamadım cnm aslında canı bişey istiyo hadi aşkım yapar benim karım yağlıo bide e kalkda yapma bi keresinde gece wc kalktım birden başım döndü dedim beni götürürmüsün uyku sersemi nie kendin gidemionmu dedi benimde gücüme gitti sabah dedim bana böle böle dedin walla hatırlamıom dedi şimdi bi görsen çok komiğiz ya gece wc gidiyorum o götürüo elimden tutup kapıda beklio sonra gidip yatıoz seviom kız kocamı

ayy karnım acıkdı walla ya

canım bana normalde tuz yasak doktorum bana bir marka önermişti tuz oranı yok derecesine az ama tadı çok güzel ay şimdi aklıma gelmedi adı ya ufff migrostan alırım hep büyükmarketlerde satılır aklıma gelince yazarım keyifle yiyebileceğin bir peynir

ne güzel cnm allah bozmasın ama sen yinede dikkat et kendine fazla yorma

Geçer tatlım geçer.Hele bir görsün bebişinizi bak o zaman sana bırakıyormu.
İnan bana çok evhamlı olmasından daha iyidir.
Dün midem bulandı uzanayım dedim yan dönmüşüm.
Eşim hemen sırt üstü çevirdi,bebiğimiz ezilmesin diye.
Nasıl bir mantığa bürünüyor eşim ben artık anlamıyorum :)

Yok tatlım eşimle küs kalmayız biz öyle bir huyumuz yok.
Ama ben sinir oldum,ve akşam gitmicem heves filan kalmadı yani.

canım yeşil elmayı denedinmi bende çok işe yarıyor bu yüzden günde 1 kilo elma yiyiyorum midemin bulandığını hissettiğim an elma yiyorum

Allah öncelikle sabır versin..kv için..zor yani aynı evde bayada kalıcaklarmıs..
rahatsızlıgın içinde geçmiş olsun canım..benimde böyle arada kaşıntı oluyo kulagımda o nasıl bi kaşıntı ama geçiyorum kendimden tee boğazıma kadar inen bir kaşıntı..karınca yürür gibi sesler geliyo..esasında benimde gözükmem lazım ama iş ev harab ediyouz kendimize bakamıyoruz ne yazıkki..

tatlım hiç sinir olma kocişine,senin tüm kötü hallerini gördü ve tam anlamıyla düzeldiğine inanamıyordur.. eskiden tek seni düşünüyordu ki gayet sağlıklıydın dışarda olduğunda endişe duymasını gerektirecek bir durum yoktu.. ama şimdi bir can daha taşıyorsun,düşünmesi gereken iki kişi var.. Allah korusun miden tutar,başın döner dışarılarda diye endişe ediyordur ki çok normal

böyle kaynana gelin ilşkisin dünyada varmıymış ya ben o kadar hasta oldum kanamam oldu enfeksiyon oldum bir telefon etmedi bana hep oğlunu arar sanki oğlu hamile ilk defa dün aradı kaynanam kesin eşim aratmıştır yoksa umursamaz beni kanamam oldu hastaneden geldik bir tabak yemek yapıp getirmemiş bide ee yemek yoksa yapayım ben diyor numaracı annem verdi yemek var yemeğimiz dedim ben yatıyorum düşük iğnesi vuruldum kadın mağaza gezmeye alışverişe gitti ee Allah büyük onun hesabını o kesecek elbet ama sen şanslısın ne güzel böyle anlaşmak birbirini düşünmek hiç bozulmasın aranız

maşallah maşallah size Allah nazardan korusun sizi ne güzel anlaşıyorsunuz böyle ömür bile uzar

Biliyorum tatlım o anın siniriyle kendimi haklı görüyordum ama şimdi sakinim.
Eşimede hak veriyorum.Aldım bütün banka kartlarını,akbili yanıma.
Akşam gelip beni alma şansıda yok biliyor,o yüzden birazda endişesi.
Geç saatte yolda tek kalmamı istemiyor.Dur ariyim de gönlünü alayım kocişin ya.

Aradım konuştum kızlar kıyamam ya.
Diyorki hayatım sen ne zaman bir yere gitsen ya akşamına ya sabahına sorun yaşıyoruz.
Ben şimdi bunu bile bile nasıl tek göndereyim seni.Gelip alabilsem bir derece ama tüm kartlar sende biliyorsun diyor.
Haklısın kociş ben eve gidicem doğruca dedim.Aferim benim uslu hatunuma diyor:)
Akşam çok istersem birlikde dışarı çıkarmışız:)

al kız walla kızmayın kocalarınıza onlar bizi bizden çok düşünüo emin ol kırmayın birbirinizin kalbini boş yere

süpersin canım
arkadaşlarınla ilerleyen haftalarda daha rahat buluşursun ama buluşma yerinizi sana yakın yerlerden seçmeye çalışın;o zaman sen de eşin de daha rahat olursunuz:) hem böylece arkadaşlarına senin için fedakarlık yapma şansı vermiş olursun

Hepinize merhabalar Nisan Anneleri :)) . Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…