canım benim özür dileme ben zaten turşu canavarıyım sipariş verdik gelecek bugün bana da ne güzel bahane çıktıayyyyy zapzup özür dilerim ya.. asılında burda yiyecek şeylerin isimlerinden bahsetmek tehlıkelı artık dikkat edicemama ulaşılabilir birsey en azından.. mutlaka al ye tamam mı
ya benim eşim ellemiyor karnımı bebekten korkuyormu anlamıyorum ben babaşi sev bizi diyorum elini koyuyor 5 saniye hemen çekiyor bazen öpücük konduruyor ama alışamadım diyor ben anca doğunca anlayacağım diyor birde doğunca kucağına almayacakmış korkarım hiç yeni doğan bebek tutmadım diyor ya bu korkular geçer mi birazcık sevsin ilgilensin istiyorum
hahay karı koca hamile gibi gezin bakalım ama eşler böyle eşlik edince kadınlar için iyi oluyor motive ediyorlar ama doğuma girmek istemesi ne güzel gerçekten destekçi bir eş ama eşler doğuma girince bazen o görüntüden dolayı eşlerinden cinsel anlamda soğuyormuş ben bunu duyunca istememiştim girmesin benden soğursa çok üzülürüm çünkü
ben aslında çok az tuz kullanıyorum;yaptığım yemeklere eşim tuzu sonradan ekler..ne evde ne dışarıda tuzluk kullanmam yemek/salata önüme nasıl gelirse öyle yerim.. ama peynir çok seviyorum,çeşit çeşit yemek hoşuma gidiyor;doktor tuzluk kullanmaman yetmez peynirin tuzunu da alma dedi,tuzsuz peynir yenir mi yaaaa
ben aslında çok az tuz kullanıyorum;yaptığım yemeklere eşim tuzu sonradan ekler..ne evde ne dışarıda tuzluk kullanmam yemek/salata önüme nasıl gelirse öyle yerim.. ama peynir çok seviyorum,çeşit çeşit yemek hoşuma gidiyor;doktor tuzluk kullanmaman yetmez peynirin tuzunu da alma dedi,tuzsuz peynir yenir mi yaaaa
canım ben kaynanama kıyamıyorum ondan yapıyorum yapmazsam dayanamaz kadın kalkar yapar e yaşıda var o bana kıyamaz ben ona kıyamam o gelmeden herşeyi bitireyim ki azcık rahat etsin kadın kayınbabam rahatsız kaynanam ona bakıyor kadın hiç gün yüzü görmemiş hem onun gelmesini eşimden çok ben istiyorum çok güzel yemekler yapar tatlı dilli ayy çok özleidm onu ya
ya benim eşim ellemiyor karnımı bebekten korkuyormu anlamıyorum ben babaşi sev bizi diyorum elini koyuyor 5 saniye hemen çekiyor bazen öpücük konduruyor ama alışamadım diyor ben anca doğunca anlayacağım diyor birde doğunca kucağına almayacakmış korkarım hiç yeni doğan bebek tutmadım diyor ya bu korkular geçer mi birazcık sevsin ilgilensin istiyorum
saol camım size ne oldu öyle kocişinle sana nazarmı değdi yapmayın böyle hep mutlu olun sana tavsiyem önce ara bi gönlünü al sen nasıl yapıcanı bilirsin sonra tatlı tatlı gidebilirmiyim de o zaman kıyamaz sana hey benimkine bunlarda fayda etmiyor ya :)
:) sen de mi turşuculardansın :) benim de 2-3 gündür eskisinden daha fazla midem bulanır oldu zaman ilerledikçe azalıp geçeceğine daha fena oldumdün yemek bile yapamadım eşim dvam etti bitirdi yaptı yemeği sonra da biraz zor yedim bitiremedim bugün de şimdi kara kara düşünüyorum nasıl yemek yicem diye sabah da yiyemedim doğrudüzgün
hoşbulduk canım benim maalesef işteyim evde olsam dahada yorardım kendimi bir sürü iş var bayramdan sonra kaynanamlar gelicek doğumada kadar kalıcak onlara oda hazırlıyorum bayram temizili kocamın istekleri bitmiyor çilem. yok tatlım triod değil iç kulakta ödem oluşuyor menier denilen bir hastalık tuz kola kahve bunlar yasak bana onlarsız yaşamaya alıştım
Biliyor ama kızlarlar 15 günde bir en azından buluştuğumuza.
Hamile olana kadar sıkıntı yoktu,gelip alırdı beni birlikde giderdik.
Ama şimdi 1 aydır hafta sonları dahil evdeyiz.Midem bulanıyorduya önceden hala öyle sanıyor.
O yüzden eve gelip ağlama diyor.Ayy neyse düşünmicem keyfi bilir.
böyle kaynana gelin ilşkisin dünyada varmıymış ya ben o kadar hasta oldum kanamam oldu enfeksiyon oldum bir telefon etmedi bana hep oğlunu arar sanki oğlu hamile ilk defa dün aradı kaynanam kesin eşim aratmıştır yoksa umursamaz beni kanamam oldu hastaneden geldik bir tabak yemek yapıp getirmemiş bide ee yemek yoksa yapayım ben diyor numaracı annem verdi yemek var yemeğimiz dedim ben yatıyorum düşük iğnesi vuruldum kadın mağaza gezmeye alışverişe gitti ee Allah büyük onun hesabını o kesecek elbet ama sen şanslısın ne güzel böyle anlaşmak birbirini düşünmek hiç bozulmasın aranızcanım ben kaynanama kıyamıyorum ondan yapıyorum yapmazsam dayanamaz kadın kalkar yapar e yaşıda var o bana kıyamaz ben ona kıyamam o gelmeden herşeyi bitireyim ki azcık rahat etsin kadın kayınbabam rahatsız kaynanam ona bakıyor kadın hiç gün yüzü görmemiş hem onun gelmesini eşimden çok ben istiyorum çok güzel yemekler yapar tatlı dilli ayy çok özleidm onu ya
zaten arada bi doktor ellerse atlarım falan diyor ama bende girmesini istemem şahsen destek mi oluyor köstekmi anlamadım cnm aslında canı bişey istiyo hadi aşkım yapar benim karım yağlıo bide e kalkda yapma bi keresinde gece wc kalktım birden başım döndü dedim beni götürürmüsün uyku sersemi nie kendin gidemionmu dedi benimde gücüme gitti sabah dedim bana böle böle dedin walla hatırlamıom dedi şimdi bi görsen çok komiğiz ya gece wc gidiyorum o götürüo elimden tutup kapıda beklio sonra gidip yatıoz seviom kız kocamı
tatlım hiç sinir olma kocişine,senin tüm kötü hallerini gördü ve tam anlamıyla düzeldiğine inanamıyordur.. eskiden tek seni düşünüyordu ki gayet sağlıklıydın dışarda olduğunda endişe duymasını gerektirecek bir durum yoktu.. ama şimdi bir can daha taşıyorsun,düşünmesi gereken iki kişi var.. Allah korusun miden tutar,başın döner dışarılarda diye endişe ediyordur ki çok normal
Allah öncelikle sabır versin..kv için..zor yani aynı evde bayada kalıcaklarmıs..
rahatsızlıgın içinde geçmiş olsun canım..benimde böyle arada kaşıntı oluyo kulagımda o nasıl bi kaşıntı ama geçiyorum kendimden tee boğazıma kadar inen bir kaşıntı..karınca yürür gibi sesler geliyo..esasında benimde gözükmem lazım ama iş ev harab ediyouz kendimize bakamıyoruz ne yazıkki..[/QUsaol
saol canım benim kayınvalidemler çok iyiler kıyamam ben ona sen mutlaka bir kulak burun boğaz doktoruna git ihmal etme kulak dengeyi sağlayan duyu organımız ben bu kulak yüzünden yataktan kalkamazdım hep başım dönerdi 2 defa yoğun bakımlık olmuştum ayy çok şükür şimdi iyiyim
Biliyorum tatlım o anın siniriyle kendimi haklı görüyordum ama şimdi sakinim.
Eşimede hak veriyorum.Aldım bütün banka kartlarını,akbili yanıma.
Akşam gelip beni alma şansıda yok biliyor,o yüzden birazda endişesi.
Geç saatte yolda tek kalmamı istemiyor.Dur ariyim de gönlünü alayım kocişin ya.
böyle kaynana gelin ilşkisin dünyada varmıymış ya ben o kadar hasta oldum kanamam oldu enfeksiyon oldum bir telefon etmedi bana hep oğlunu arar sanki oğlu hamile ilk defa dün aradı kaynanam kesin eşim aratmıştır yoksa umursamaz beni kanamam oldu hastaneden geldik bir tabak yemek yapıp getirmemiş bide ee yemek yoksa yapayım ben diyor numaracı annem verdi yemek var yemeğimiz dedim ben yatıyorum düşük iğnesi vuruldum kadın mağaza gezmeye alışverişe gitti ee Allah büyük onun hesabını o kesecek elbet ama sen şanslısın ne güzel böyle anlaşmak birbirini düşünmek hiç bozulmasın aranız
amin canım çok saol bende ilk evlendiğimde kaynanama biraz bozuluyordum oğluna çok düşkün diye ama şimdi banada çok düşkün oldu benim için elinden ne geliyorsa yapıyor oğlunu şikayet ediyorum bazen bi kızıyor oğluna küsüyor ben üzülmemeyim diye hep diyor ben bu dünyada geçiciyim ben oğlumu sana emanet ettim artık sen onun yanında olucaksın sanırım ondan çok seviyor beni sürekli şükrediyorum rabbim gönlüme göre verdi umarım herkesin kaynanasıda bunu farkeder yaşlanınca yada allah gecinden versin bir muhtaçlık olduğunda eşler birbirinin yanında olucak ne ana nede çocuklar
al kız walla kızmayın kocalarınıza onlar bizi bizden çok düşünüo emin ol kırmayın birbirinizin kalbini boş yere
Aradım konuştum canım benim.
Biz zaten küs kalmayız çok şükürde en azından eşime hak verdiğimi belirttim :)
Aradım konuştum kızlar kıyamam ya.
Diyorki hayatım sen ne zaman bir yere gitsen ya akşamına ya sabahına sorun yaşıyoruz.
Ben şimdi bunu bile bile nasıl tek göndereyim seni.Gelip alabilsem bir derece ama tüm kartlar sende biliyorsun diyor.
Haklısın kociş ben eve gidicem doğruca dedim.Aferim benim uslu hatunuma diyor:)
Akşam çok istersem birlikde dışarı çıkarmışız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?