süpersin canım
arkadaşlarınla ilerleyen haftalarda daha rahat buluşursun ama buluşma yerinizi sana yakın yerlerden seçmeye çalışın;o zaman sen de eşin de daha rahat olursunuz:) hem böylece arkadaşlarına senin için fedakarlık yapma şansı vermiş olursun
Yok kız benim ilk ama maşallah gayet büyük göbişim :)
Artık pantalonun düğmesini tüm gün açarak dolaşmam gerekiyor.
Acil pantalon almam lazım.Çok rahatsız etmeye başladı.
Hepinize merhabalar Nisan Anneleri :)) . Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
kızlar ya egomego arkadasımız nerede kaç gün oldu gelmiyo..
işyerindeki kızla sürekli tartışıyodu..bişimi oldu acaba..çk merak ediyorum şu kızı..inşallah iyidir..
inşallah tatlım ya;ama kötü düşünmeyelim biz belki işleri yoğundur bu günlerdekızlar ya egomego arkadasımız nerede kaç gün oldu gelmiyo..
işyerindeki kızla sürekli tartışıyodu..bişimi oldu acaba..çk merak ediyorum şu kızı..inşallah iyidir..
Hepinize merhabalar Nisan Anneleri :)) . Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Slm kızlar ikili taramanızda doktorunuz ortalama kaç dk ultrasonla baktı?? bende toplamda 40 saniye baktı herşey gayet normal dedi sepetledi sinirlendim de...
Slm kızlar ikili taramanızda doktorunuz ortalama kaç dk ultrasonla baktı?? bende toplamda 40 saniye baktı herşey gayet normal dedi sepetledi sinirlendim de...
3-4 dk sürdü canım 2 kere kontrol etti ense kalınğını boyunu fln başını kalbini ne sorduysam gösterdi tmm dır çok güzel dedi biraz kısa sürmüş(ben ssk hast. gidiorum)
kızlar ya egomego arkadasımız nerede kaç gün oldu gelmiyo..
Bu arada Hayırlı Cumalar hepinize.
Ankete baktımda oğlan anneleri çoğunlukta. Ben geçen kontrolümde 12 haftalıktım doktor tam emin olamadığı için cinsiyetini söylemedi. Nasipse ayın 19'unda gidince öğrenicez çikomuzun(şimdiki ismi) cinsiyetini. Acayip merak ediyorum kızlar ya.. Günler geçmek bilmiyor gibi geliyor. Bebek eşyalarını almamak için zor tutuorum kendimi. ayh.
benimde göbeğim bayagı çıktı. Kotlarımın ilk düğmesini açıyordum ama o da kötü görünüyordu. bulundugunuz yerde var mı bilmiyorum C&A mağazasında geçen gün tesadüfen beli lastikli kot pantlarından gördüm uygun fiyata(LCW tarzında değil) hemde çok rahat hamilelik sonrasında da kullanılabilir.Tavsiye ederim.Ben acayip rahatladım . Artık üstümde üniforma gibi oldu bu pantolon :
Biliyorum tatlım o anın siniriyle kendimi haklı görüyordum ama şimdi sakinim.
Eşimede hak veriyorum.Aldım bütün banka kartlarını,akbili yanıma.
Akşam gelip beni alma şansıda yok biliyor,o yüzden birazda endişesi.
Geç saatte yolda tek kalmamı istemiyor.Dur ariyim de gönlünü alayım kocişin ya.
Aradım konuştum kızlar kıyamam ya.
Diyorki hayatım sen ne zaman bir yere gitsen ya akşamına ya sabahına sorun yaşıyoruz.
Ben şimdi bunu bile bile nasıl tek göndereyim seni.Gelip alabilsem bir derece ama tüm kartlar sende biliyorsun diyor.
Haklısın kociş ben eve gidicem doğruca dedim.Aferim benim uslu hatunuma diyor:)
Akşam çok istersem birlikde dışarı çıkarmışız:)
zaten arada bi doktor ellerse atlarım falan diyor ama bende girmesini istemem şahsen destek mi oluyor köstekmi anlamadım cnm aslında canı bişey istiyo hadi aşkım yapar benim karım yağlıo bide e kalkda yapma bi keresinde gece wc kalktım birden başım döndü dedim beni götürürmüsün uyku sersemi nie kendin gidemionmu dedi benimde gücüme gitti sabah dedim bana böle böle dedin walla hatırlamıom dedi şimdi bi görsen çok komiğiz ya gece wc gidiyorum o götürüo elimden tutup kapıda beklio sonra gidip yatıoz seviom kız kocamı
hoşbulduk canım benim maalesef işteyim evde olsam dahada yorardım kendimi bir sürü iş var bayramdan sonra kaynanamlar gelicek doğumada kadar kalıcak onlara oda hazırlıyorum bayram temizili kocamın istekleri bitmiyor çilem. yok tatlım triod değil iç kulakta ödem oluşuyor menier denilen bir hastalık tuz kola kahve bunlar yasak bana onlarsız yaşamaya alıştım
bugün yoğun galiba herkes bende yanlızım ofiste bugün işte yok takılıom öle muhteşem yüzyılı izleyememiştim onu izliomedelim edelim
kızlar doktorlarınız size hiç yasak koymadı mı?benden başka yasak paylaşan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?