2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Öyle olacak artık canım.Eşimi kırmaya gerek yok.
Ben ve oğluşum çok acıktık yemeğe çıkıyorum kızlar.
Hepimize afiyet olsun.

Yok kız benim ilk ama maşallah gayet büyük göbişim :)
Artık pantalonun düğmesini tüm gün açarak dolaşmam gerekiyor.
Acil pantalon almam lazım.Çok rahatsız etmeye başladı.

benimde göbeğim bayagı çıktı. Kotlarımın ilk düğmesini açıyordum ama o da kötü görünüyordu. bulundugunuz yerde var mı bilmiyorum C&A mağazasında geçen gün tesadüfen beli lastikli kot pantlarından gördüm uygun fiyata(LCW tarzında değil) hemde çok rahat hamilelik sonrasında da kullanılabilir.Tavsiye ederim.Ben acayip rahatladım . Artık üstümde üniforma gibi oldu bu pantolon :

Ankete baktımda oğlan anneleri çoğunlukta. Ben geçen kontrolümde 12 haftalıktım doktor tam emin olamadığı için cinsiyetini söylemedi. Nasipse ayın 19'unda gidince öğrenicez çikomuzun(şimdiki ismi) cinsiyetini. Acayip merak ediyorum kızlar ya.. Günler geçmek bilmiyor gibi geliyor. Bebek eşyalarını almamak için zor tutuorum kendimi. ayh.

kızlar ya egomego arkadasımız nerede kaç gün oldu gelmiyo..
işyerindeki kızla sürekli tartışıyodu..bişimi oldu acaba..çk merak ediyorum şu kızı..inşallah iyidir..

işyerindeki kızla sürekli tartışıyodu..bişimi oldu acaba..çk merak ediyorum şu kızı..inşallah iyidir..
inşallah tatlım ya;ama kötü düşünmeyelim biz belki işleri yoğundur bu günlerde
işte böyle oluyor,birbirimize alışıyoruz haber alamadığımızda merak etmeye başlıyoruz

Slm kızlar ikili taramanızda doktorunuz ortalama kaç dk ultrasonla baktı?? bende toplamda 40 saniye baktı herşey gayet normal dedi sepetledi sinirlendim de...

Hepinize merhabalar Nisan Anneleri :)) . Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

merhaba hoşgeldin amin canım hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım. ya profil resmindeki yüzükler sizin alyanlar mı benim alyansıma çok benziyor bu markanın alyansını kullanıyorum piyasada nadir yerlerde var senin profilde görünce şaşırdım.

Slm kızlar ikili taramanızda doktorunuz ortalama kaç dk ultrasonla baktı?? bende toplamda 40 saniye baktı herşey gayet normal dedi sepetledi sinirlendim de...

3-4 dk sürdü canım 2 kere kontrol etti ense kalınğını boyunu fln başını kalbini ne sorduysam gösterdi tmm dır çok güzel dedi biraz kısa sürmüş(ben ssk hast. gidiorum)

Canım ense kalınlığını ölçmüşmü acaba? Kan tahlili verdin mi peki? İkili testte amaç bildiğim kadarıyla ense kalınlığı ölçümü ve doktorun yaptığı diğer bazı ölçümlerle kan tahlilinin birleşiminden çıkan sonuçtur.
Süre önemli değil yani doğru işlemi yapsın yeterki.

ohhh çok şükür haydi gözümüz aydın ne güzel :) maşallah.

3-4 dk sürdü canım 2 kere kontrol etti ense kalınğını boyunu fln başını kalbini ne sorduysam gösterdi tmm dır çok güzel dedi biraz kısa sürmüş(ben ssk hast. gidiorum)

canım demek ki bebeğin pozisyonu uygund hemen bakıverdi uzun sürdükçe iyi baktı anlamına gelmez ki bence içini ferah tut. Ne güzel herşey noraml demiş ya çok şükür gözün aydın.

inşallah iyidir egomego. Belki yoğunluktan girememiştir. temmuz27 de gelmedi daha sınırda ya o ne yaptı ne etti merak ediyorum benim de aklım onda

sizlere de hayırlı cumalar canım benim sağol. ohhh haftasonu geldi.
Bu arada Hayırlı Cumalar hepinize.

çiko :) çok güzel isimmiş. :) inşallah bir an ince öğeniriz saplıkla. Ben doğuma yakın birşeyler alırsam alıcam daha önce almıcam.

oraya da bir bakmak lazım güle güle kullan evet yaaaaa ben de üniforma gibi hergün aynı şeyleri giyiyorum

ohhh sevindim tatlıya bağlandığına Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah. gitme tabi biyere git evine güzel güzel :) bak istersen birlikt edışarı çıkarız demiş dah ne desin :)

merhaba canım çok sağol inşalalh sana da .

Hepinize merhabalar Nisan Anneleri :)) . Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

çok komik çok tatlısınız maşallah

geçmiş olsun canım ALLAH ŞİFA VERSİN

laternecim kısmetse haftaya Türkiye'deyim orda gidicem doktora ne yasak etti ne dedi heppsini tek tek yazarımm :)

evi süpürürken beline ağrı giren var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…