canım bende öyle bişey olmadı ama ya benimde çok afedersin ama şeyim ağrıyo ara ara batmalar olup geçiyor internetten araştırdım rahim genişlemesine bağlı normal doğuma hazırlamaya başlıyomuş kendini.inşallah öyledir kötü bişey değildir ya
İnşallah canım, rahim büyüyor bebek büyüyor oley.
muhtemelen ondandır çünkü içe değil dışa doğru genişliyor gitgide bebişlerimiz gelene kadar ortalama(kişiye göre) başparmak kadar olacak ki bebiş rahat emsin
Şu ana kadar hep dışa doğru büyüyordu, 2 gündür içe girdi.
ben de kontrol ettim şuan senin dediğin gibi görünüyor
Kontrol ettim dedin ya gözümde canlandı çok güldüm
kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:
Ben tuzsuz yemekten geçtim, eskisinden de tuzlu yiyorum.
Bugün benim 1. Trımesterim sona erdi arkadaşlar . Yaşasınnnnnn. Allah'ım bugünleri gösterdi :)
Ohhh büyüdü bebişler, oh oh
Eki Görüntüle 524559 Günaydııın annişleeerGüzel ve hayırlı birgün olması dileğiyle...
Günaydın canım, geç oldu ama selam vermek istedim.
merhaba kizlar ben Bu topigi yeni gordum uzun zamandir kk'ya giremiyodum. Bnde Allah nasip ederse nisan annesi olucam. Size bikac sey sormak istemiyorum, 11+6 dayim ptesi kontrolum var ikili test icin gec kalmadim dimi? Bide icinizde bu zamanlarda olup da bebisini hisseden varmi insanlar bna soruyo hareketleri basladimi hissediyomusun bisiler die ama ben hic bisi hissetmiyorum henuzson bi haftadir hic bulantim falan da olmuyo,ptesi gunu dedemi kaybettim cenazemiz oldugu icin cok uzulduk bnde simdi cok korkuyorum bebegim saglikli mi die.
Hoşgeldiniz aramıza.
Ayy eşim beni sinir etti kızlar.
Akşam arkadaşlarımla buluşucaz.2 seferdir ekiyorum kızları.
Kendimide iyi hissediyorum yani sıkıntım yok allaha şükür.
Neymiş efendim gitmicekmişim,ben totomun üzerinde oturamıyormuşum.
Arayıp annemi babamı onlardan da izin alcakmışım.
Sonra bana bir şey olursa sorumluluk eşimde olmucakmış.
Ayyyyyyy sinirden köpürdüm.Sonuçda ben çalışıyorum işede gidip geliyorum dedim.
O zaman işdende mi çıkayım dedim.Çık diyor paşa.Bende kapadım telefonu.
Birde ben ısrar edince git tamam ama 8 de kalk diyor.
Hayır zaten 7 yada 7:30 gibi buluşcaz.Merhaba diyip mi kalkıcam.
Offffffffffff akşam eve gidip ağlamıcakmışım birde.Ayyy sinirlerim tepe çıktı.
Ay keşke benim eşim de beni kıskansa da gitme dese :)
egomego nerde acep kızlar hiç gelmiyor artık.İnşallah iyidir,iş yerindeki kız başına dert açmamışdır.
Ben de merak ediyorum.
Kızlar sizde varmı bilmiyorum ama hani hamileler bebekleriyle ilgili endişe duyduğu için rüyalarına girermiş hatta bazen kabus görürlermiş ya.
Benim yerime kaç gecedir eşim görüyor :) Zaten hamile kaldığımdan beri benim yerime onun midesi bulanıyor, onun canı bişeyler çekiyor...
Sabah kalkmış çocuğa dikkat et diyor bana.. Tamam diyorum sanki itiraz etmişim gibi tehditkar bir şekilde tekrar ediyor Dikkat et dedim sana!... Rüyasında annesini hamile görmüşde..
İşim var benim bu kocamla :)
Hem gülümsedim okurken hem de duygulandım. Ne hoş.
canım ben kaynanama kıyamıyorum ondan yapıyorum yapmazsam dayanamaz kadın kalkar yapar e yaşıda var o bana kıyamaz ben ona kıyamam o gelmeden herşeyi bitireyim ki azcık rahat etsin kadın kayınbabam rahatsız kaynanam ona bakıyor kadın hiç gün yüzü görmemiş hem onun gelmesini eşimden çok ben istiyorum çok güzel yemekler yapar tatlı dilli ayy çok özleidm onu ya
Sağolsunlar, Allah razı olsun.