2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

İnşallah canım, rahim büyüyor bebek büyüyor oley.

muhtemelen ondandır çünkü içe değil dışa doğru genişliyor gitgide bebişlerimiz gelene kadar ortalama(kişiye göre) başparmak kadar olacak ki bebiş rahat emsin

Şu ana kadar hep dışa doğru büyüyordu, 2 gündür içe girdi.

ben de kontrol ettim şuan senin dediğin gibi görünüyor

Kontrol ettim dedin ya gözümde canlandı çok güldüm

kızlar yaa ben bişi sorcam öyle tuzsuz şeyler yememeye dikkat etmiyorum..tuzu kısmadım yani hayatımda..
ödemler başladımı sizde..en çok da ödemden korkuyorum.. :18:

Ben tuzsuz yemekten geçtim, eskisinden de tuzlu yiyorum.

Bugün benim 1. Trımesterim sona erdi arkadaşlar . Yaşasınnnnnn. Allah'ım bugünleri gösterdi :)

Ohhh büyüdü bebişler, oh oh

Eki Görüntüle 524559 Günaydııın annişleeer Güzel ve hayırlı birgün olması dileğiyle...

Günaydın canım, geç oldu ama selam vermek istedim.

Hoşgeldiniz aramıza.

Ay keşke benim eşim de beni kıskansa da gitme dese :)

egomego nerde acep kızlar hiç gelmiyor artık.İnşallah iyidir,iş yerindeki kız başına dert açmamışdır.

Ben de merak ediyorum.

Hem gülümsedim okurken hem de duygulandım. Ne hoş.

Sağolsunlar, Allah razı olsun.

laternecim kısmetse haftaya Türkiye'deyim orda gidicem doktora ne yasak etti ne dedi heppsini tek tek yazarımm :)

evi süpürürken beline ağrı giren var mı ?

benim fıtık var canım baya belim ağrıyo yer süpürdüğüm akşam..

Son düzenleme:
laternecim kısmetse haftaya Türkiye'deyim orda gidicem doktora ne yasak etti ne dedi heppsini tek tek yazarımm :)

çokkk ama sadece ev süpürürken değil ütü yaparken bankonun başında iş yaparken galiba uzun süre ayakta kalınca oluyor die tahmin ediyorum dinlenerek yaparsak cok ağrımız olmaz herhalde dün tam 2 saat durmadan ütü yaptım belim koptu valla yattım hemen duramadım ayakta daha fazla

bana tuzu kes demişti..neye dayanarak söyledi bilmiyorum tabi..ama ben kestimmi tabiki hayır..bol bol tuzlu ayran

bana da sözde diyet vermedi ama tatlı,tuzlu ve unlu gıdalar yasak şimdiden toplam 1 kilo aldım ama akşam çok geç gittiğimiz için doktorun tartısında 2 kilo almışım gibi çıktım
şuan kilom 55 boyum 1.70,ama dr ödem olabilir dikkatli davranmalıyız dedi

ayy kııyamam yaa kaynanan ne güne duruyo yapsın işte hey Allahım yaaaaaaaaa

güle güle gel tatlım,şimdiden hayırlı yolculuklar :)
girmez mi tatlım hem de nasıl ben uzun zamandır süpürmüyorum çok şükür kolayını buldum ama ütüden kaçamıyorum malesef o da acayip bel ağrıtıyor

geçmiş olsun tatlım,doğum fıtığına iyi gelir miymiş bşy dedimi doktorun?bazen doğum öneriyorlar kadınlara fıtık için..

iyimi gelirmiş..asıl iyi gelmediği için sezeryan yapıcak diye söylemiyorum doktoruma fıtık oldugunu..
ilk kez duydum
tabi böyle bişi varsa süper olur o zaman..

nazcımmm güldürdün benii..ev süpüren varmı hee

ayy kııyamam yaa kaynanan ne güne duruyo yapsın işte hey Allahım yaaaaaaaaa

yapıo bezen canım o da belinden rahatsız (4 yıl önce kırıldı beli 1 sene yatalak kaldı oğlum doğunca yürümeye başladı bebek gibi yürüteçlerde 3 yıldırda yürüyor) kim boşta kalıosa o yapıo

offfffffffff çok üzüldüm bak böyle önyargılı konustugum için..
oğluşuna nasıl bakıyo peki..

çok büyük geçmiş olsun tatlım,Allaha şükür düzelmiş yine ayaklanmış.. zor günler geçirmişsiniz

kızlar doktorlarınız size hiç yasak koymadı mı?benden başka yasak paylaşan yok
olmaz mı canım kola çay kahve cips çikolata bunlar hep yasak tuz demedi ama yakında der bende hamilelikten önce az tuzlu yerdim şimdi tuzlu yemeğe başladım tuzsuz geliyor yemekler

ev süpürmesi falan yok tatlım 2 aydır eşim siliyor süpürüyor ben toz alıyorum o kadar ben temizliğe kendimi çok kaptırıyorum haldır haldır temizlik yapınca bana yaptırmamaya başladı sakin davranamıyorm temizlik hırsı :)

Kızlar kızlar gelem mi yanagnizdan opem mi:)
Çok şükür maşallah diyin teyzeleri prof. A gittim kanama durmuş eşinden
Ense kalınlığı normal çıktı kanlarimi verdim dönüyoruz çok şükür ikili test sonucu çarşamba cikicak
Cepten girdim haber vermek için kaçtım bacilar sonra görüşürüz mucks

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…