kızlar ne oldu bugün parmaklar çalışyor resmen kimsenin şikayeti kalmadı tabi demi kusmak yok, bulantı yok, ikili testler yapıldı, cinsiyetler öğrenildi şimdi kenara çekildiniz ama ben daha gitmedim yarın doktora gideceğim test yaptırıyorum dua edin lütfen herşey güzel geçsin.
galiba öyle oldu neyse başka sefere artık akşam olmak üzereöğle yemeğinden sonra dağıldık toparlanıp hararetli bir konuda muhabbet edemedik yahu..
Cuma diye yoğunlaştı da herkes çok çalışıyor heralde..
kızlar ne oldu bugün parmaklar çalışyor resmen kimsenin şikayeti kalmadı tabi demi kusmak yok, bulantı yok, ikili testler yapıldı, cinsiyetler öğrenildi şimdi kenara çekildiniz ama ben daha gitmedim yarın doktora gideceğim test yaptırıyorum dua edin lütfen herşey güzel geçsin.
Kızlar kızlar gelem mi yanagnizdan opem mi:)
Çok şükür maşallah diyin teyzeleri prof. A gittim kanama durmuş eşinden
Ense kalınlığı normal çıktı kanlarimi verdim dönüyoruz çok şükür ikili test sonucu çarşamba cikicak
Cepten girdim haber vermek için kaçtım bacilar sonra görüşürüz mucks
Ense kalınlığı normal çıktı kanlarimi verdim dönüyoruz çok şükür ikili test sonucu çarşamba cikicak
yaaabulantı konusunda en şanssız olan benim sanırım. ben hala çıkartıyorum ya 5. haftadan beri bi bitmedi (( test de yaptırmadım, Allaha emanet ettim... ama cinsiyetini bilmek onu görmek hareketlerini izlemek çok hoş :)
inşallah tüm sonuçların güzel çıkar.. Rabbim seni de bebeğini de korusun.. dün akşam yine okudum ve burdaki herkesin bebeği için dua ettim.. inşallah sağ sali kucağımıza alırız da doğum hikayelerimizi anlatırız artık :) ALLAHIM NASİP ET hepimize
merhaba hoşgeldin amin canım hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalım. ya profil resmindeki yüzükler sizin alyanlar mı benim alyansıma çok benziyor bu markanın alyansını kullanıyorum piyasada nadir yerlerde var senin profilde görünce şaşırdım.
2 gündür bağlantı problemi yaşıyorum arkadaşlarımYazıyorum yazıyorum,aaa bir bakıyorum bağlantı uçmuş :84:[/QUOTE
sitede desorun var bende yazı yazıp paylaıyorum 5 sn sonra bağlanacak diyor kasıyor falan sadece sizin bağlantıda problem yok
cnm ben şimdi acıbademi aradım 1500-2500 arası isteğine göre doğum paketi yada vıp ekletirsen
Yaşasııın haftasonu geldi.. Hepinize mutlu haftasonları hamişler.
Ben temizlik yapmayı planlıyorum kocişimin yardımıylaPazartesi günü görüşmek üzere..
öp bebeci öp yanağımızdan kendimize gelelim güzel haberlerini almak çok güzel gelmiş geçmiş olsun, bebişin
testi de iyi geçmiş darısı başıma işallah bende geçen gün kanama geçirdim ya biraz merak var bende bir an önce cumartesi olsun istiyorum
yaaabulantı konusunda en şanssız olan benim sanırım. ben hala çıkartıyorum ya 5. haftadan beri bi bitmedi (( test de yaptırmadım, Allaha emanet ettim... ama cinsiyetini bilmek onu görmek hareketlerini izlemek çok hoş :)
inşallah tüm sonuçların güzel çıkar.. Rabbim seni de bebeğini de korusun.. dün akşam yine okudum ve burdaki herkesin bebeği için dua ettim.. inşallah sağ sali kucağımıza alırız da doğum hikayelerimizi anlatırız artık :) ALLAHIM NASİP ET hepimize
Teşekkür ederim. Toplantıya girince biraz gecikmeli oldu kusura bakma. Evet alyanslarımız :) Kemeraltında bir tandığımızdan aldık çok severek.
kızlar ne oldu bugün parmaklar çalışmıyor resmen kimsenin şikayeti kalmadı tabi demi kusmak yok, bulantı yok, ikili testler yapıldı, cinsiyetler öğrenildi şimdi kenara çekildiniz ama ben daha gitmedim yarın doktora gideceğim test yaptırıyorum dua edin lütfen herşey güzel geçsin.
Ben temizlik yapmayı planlıyorum kocişimin yardımıylaPazartesi günü görüşmek üzere..
sende izmirdesin süper çok sevindim izmirli bir kişi daha vardı ama hatırlayamadım 3 kişi falan olduk sanırım hangi hastaneye gidiyorsun ben bucada oturuyorum bucatıp hastanesine aylin hanıma gidiyorum çok memnunum sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun memnun musun hemşehri muhabbeti yapalım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?