2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Öğle yemeğinden sonra dağıldık toparlanıp hararetli bir konuda muhabbet edemedik yahu..
Cuma diye yoğunlaştı da herkes çok çalışıyor heralde..

kızlar ne oldu bugün parmaklar çalışmıyor resmen kimsenin şikayeti kalmadı tabi demi kusmak yok, bulantı yok, ikili testler yapıldı, cinsiyetler öğrenildi şimdi kenara çekildiniz ama ben daha gitmedim yarın doktora gideceğim test yaptırıyorum dua edin lütfen herşey güzel geçsin.

Son düzenleme:
2 gündür bağlantı problemi yaşıyorum arkadaşlarım Yazıyorum yazıyorum,aaa bir bakıyorum bağlantı uçmuş :84:

yaaa bulantı konusunda en şanssız olan benim sanırım. ben hala çıkartıyorum ya 5. haftadan beri bi bitmedi (( test de yaptırmadım, Allaha emanet ettim... ama cinsiyetini bilmek onu görmek hareketlerini izlemek çok hoş :)
inşallah tüm sonuçların güzel çıkar.. Rabbim seni de bebeğini de korusun.. dün akşam yine okudum ve burdaki herkesin bebeği için dua ettim.. inşallah sağ sali kucağımıza alırız da doğum hikayelerimizi anlatırız artık :) ALLAHIM NASİP ET hepimize

öğle yemeğinden sonra dağıldık toparlanıp hararetli bir konuda muhabbet edemedik yahu..
Cuma diye yoğunlaştı da herkes çok çalışıyor heralde..
galiba öyle oldu neyse başka sefere artık akşam olmak üzere

dualarımız seninle canım inşallah çooooooook güzel geçecek mutlu haberlerle geleceksin sende

öp bebeci öp yanağımızdan kendimize gelelim güzel haberlerini almak çok güzel gelmiş geçmiş olsun, bebişin testi de iyi geçmiş darısı başıma işallah bende geçen gün kanama geçirdim ya biraz merak var bende bir an önce cumartesi olsun istiyorum

çok sevindim cnm benim hayırlı haberlerine

senin de yakında geçer bulantılar baksana çoğu kişi dekalmadı yakında düzelir arkadaşım. güzel dileklerin için teşekkürler dualarınız koruyor bizleri bende istiyorum yasin okumak beni de çok heveslendirdiniz birkaç gündür gelen giden oldu kendimi toparlayamadım işallah bu akşam okurum yarın için dua ederim rabbim hayırlı haber duyursun bizlere

Teşekkür ederim. Toplantıya girince biraz gecikmeli oldu kusura bakma. Evet alyanslarımız :) Kemeraltında bir tandığımızdan aldık çok severek.

[

Yaşasııın haftasonu geldi.. Hepinize mutlu haftasonları hamişler.
Ben temizlik yapmayı planlıyorum kocişimin yardımıyla Pazartesi günü görüşmek üzere..

canım benim hadi geçmiş olsun,41 kere maşallah hem bebişimize hem sana

canım sen de yarın gideceksin değil mi benim gibi hadi hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz için dua ediyorum.

Allah razı olsun canım ağzına sağlık. Birşey olmayacak Allaha emanet inşallah. Acaba bana da yarın testte söyler mi cinsiyetini uyku uyuyamam bugün yarın onu görücem diye kurban olsun annesi onaaa. İnşallah bu ekip hiç ama hiç dağılmayalım kader arkadaşı olduk biz şimdi duygulandım bak ağlıyorum. Nisan anneleri başlığı ile devam edebiliriz doğurduğumuz da da yazarız sonra bebeklerle ilgili yazışırız ömür boyu kopmayalım. haytım boyunca en keyif alarak yazıştığım topik oldu vallahi.

ohhh beeeee iyi ki açabildim işlerimi toparlayıpsenden hayırlı haberler aldık yarın bizlere de moral oldu. Çok şükür Allah tamamına erdirsin arkadaşım benim. Çok sevindim hayırlı olsun tebrik ederim. Neşen daim olsun herzmaan Allahım hiçbirzaman bizlere çocuklarımızın acısını göstermesin.

Teşekkür ederim. Toplantıya girince biraz gecikmeli oldu kusura bakma. Evet alyanslarımız :) Kemeraltında bir tandığımızdan aldık çok severek.

sende izmirdesin süper çok sevindim izmirli bir kişi daha vardı ama hatırlayamadım 3 kişi falan olduk sanırım hangi hastaneye gidiyorsun ben bucada oturuyorum bucatıp hastanesine aylin hanıma gidiyorum çok memnunum sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun memnun musun hemşehri muhabbeti yapalım bari

hadi canım sende güle güle git hayırlı haberler ile gel inşallah
bizim için de bak bebişe doya doya

valla va rya bizim ev berbat berbat yaşanacak gibi değil bakalım biz napıcaz.

Ben temizlik yapmayı planlıyorum kocişimin yardımıyla Pazartesi günü görüşmek üzere..

ben de afedersin sürekli bulantı halindeyim çıkarmıyorum ama sürekli gece gündüz midem bulanıyor Allah yardımcımız olsun.

valla va rya bizim ev berbat berbat yaşanacak gibi değil bakalım biz napıcaz.Size de bize de kolay gelsin :)

ben de afedersin sürekli bulantı halindeyim çıkarmıyorum ama sürekli gece gündüz midem bulanıyor Allah yardımcımız olsun.

Bende İzmirli var mı acaba diye soracaktım. Tesadüf bende Aylin Hanıma gidiyorum.. Çok ama çook memnunum. Müthiş bir talep var Aylin Hanıma ayrıca. Helal olsun kadına nasıl yetişiyor diye şaşırıyorum. Hatta geçen gittiğimiz randevuda sadece 3 saatlik uyku ile durdugunu soylemıştı. Şaşırmıştım. ama işini hakikaten çok iyi yapıyor.
Hayırlısıyla kucağımıza alalım. 19 Ekimde diğer randevum var o zaman 16 haftalık olucam. Nasipse cinsiyetini de öğrenicez :) Geçen kontrolum Tınaztepedeydı.Yine oraya çağırrdı. Bize biraz uzak kalıyor . ayrıca muayene ücreti 2 katı.:44:
Bizim mesai bitiyor arkadaşlar. Hafta sonu evde netim yok giremeyebilirim. Pazartesi kaldığımız yerden devam ederiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…