valla va rya bizim ev berbat berbat yaşanacak gibi değil bakalım biz napıcaz.
ben de afedersin sürekli bulantı halindeyim çıkarmıyorum ama sürekli gece gündüz midem bulanıyorAllah yardımcımız olsun.
nazımm pazartesi güzel haberlerini heyecanla bekliyor olacağım
işe gelince önce bebişi yaz,sen girene kadar çatlıyorum sonra bak :18:
Rabbim hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
ya inşallah tez vakitte atlatırız nazcım.. bulantımın biteceği istediğim herşeyi yiyeceğim günleri iple çekıyorum resmen aç geziyorum bu halimle.. korkudan yiyemıyorum..
bu arada benim ev de pislik içinde.. ütüler dağ gibi oldu.. mutfak desen tam takır durumdabebiş felç etti bizim ev düzenini şimdiden :) kadın gelecek yarın temizliğe ama ben kendi elimle yapınca daha bi içime siniyor neyse bu süreci biraz pasaklı biraz destek alarak atlatırız inş..
hepinize eşleriniz ve bebeklerinizle güzel bir hafta sonu dilerim kızlar..
ya inşallah tez vakitte atlatırız nazcım.. bulantımın biteceği istediğim herşeyi yiyeceğim günleri iple çekıyorum resmen aç geziyorum bu halimle.. korkudan yiyemıyorum..
bu arada benim ev de pislik içinde.. ütüler dağ gibi oldu.. mutfak desen tam takır durumdabebiş felç etti bizim ev düzenini şimdiden :) kadın gelecek yarın temizliğe ama ben kendi elimle yapınca daha bi içime siniyor neyse bu süreci biraz pasaklı biraz destek alarak atlatırız inş..
hepinize eşleriniz ve bebeklerinizle güzel bir hafta sonu dilerim kızlar..
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim tabiki yazacağım merak etme çok sağol canımmmm. testlerden güzel haberleri sen başlatttın inşalalh bizler de devam ettireceğiz Allah'ın izni ile. :) topiğimizin uğurlarısınız siz ilk hamileler :) biz de arkanızdan geliyoruz inşallah bütün ilkleri sizinle yaşıyoruz Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok duygulandım bitaraftan ağlıyorum bir taraftan da yazıyorum :)
İkili tarama sonucum benimde iyi çıktı çok şükür üçlü taramayı ister mi ki acaba..Bekleyip görüşücez bakalım
Allah kavuştursun tatlım.. yavrusunun yavrusu olacak nasıl dursun kadıncağız :) melek annelerimiz bizimyarın annem de geliyor inşallah yazlıktaydı hamile olarak ilk görüşmemiz olcak hayırlısı ile :) çok sevinçliyim. Biz biraz geç söyledik herkese özellikle rahatları kaçmasın diye. zaten öğrendiğinden beri annem ben gelicem diyip duruyor ben de gelme ihtiyacım yok vallahi diyodum. Neyse yarın geliyor inşallah :)
sende izmirdesin süper çok sevindim izmirli bir kişi daha vardı ama hatırlayamadım 3 kişi falan olduk sanırım hangi hastaneye gidiyorsun ben bucada oturuyorum bucatıp hastanesine aylin hanıma gidiyorum çok memnunum sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun memnun musun hemşehri muhabbeti yapalım bari
ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
hoş geldinben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
Teşekkürler hoşgeldin arkadaşım. Hoş bugun bende yeni katıldım arkadaşların arasına ama sanki uzun zamandır bu topicdeymişim gibi hissettirdiler sağolsunlar.. Bundan sonra bendee buradayım güzel hamişlerŞimdilk Hoşçakalın bebişlerinize dikkat edin. Kendinizi çok yormayın . Allaha emanet olun.
canım ikili test randevunda dr ultrasonda bebeğe bakarken cinsiyetine de bakıyor;cinsiyet belirginleşmişse ve bebek kendini saklamıyorsa dr söylüyor kız/erkek diye,yada tahmin de bulunuyor.. mesela benim % 80 erkek :)sizden bişi rica edeceğim.. ben yazılanları okuduğumda cinsiyetleri öğrendiğinizi görüyorum test henüz yaptırmadım ikili test ile öğreniliyor mu ? yanlış mı anladım?
hoş geldin aramızaben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
Bende İzmirli var mı acaba diye soracaktım. Tesadüf bende Aylin Hanıma gidiyorum.. Çok ama çook memnunum. Müthiş bir talep var Aylin Hanıma ayrıca. Helal olsun kadına nasıl yetişiyor diye şaşırıyorum. Hatta geçen gittiğimiz randevuda sadece 3 saatlik uyku ile durdugunu soylemıştı. Şaşırmıştım. ama işini hakikaten çok iyi yapıyor.
Hayırlısıyla kucağımıza alalım. 19 Ekimde diğer randevum var o zaman 16 haftalık olucam. Nasipse cinsiyetini de öğrenicez :) Geçen kontrolum Tınaztepedeydı.Yine oraya çağırrdı. Bize biraz uzak kalıyor . ayrıca muayene ücreti 2 katı.:44:
Bizim mesai bitiyor arkadaşlar. Hafta sonu evde netim yok giremeyebilirim. Pazartesi kaldığımız yerden devam ederiz:)
sizden bişi rica edeceğim.. ben yazılanları okuduğumda cinsiyetleri öğrendiğinizi görüyorum test henüz yaptırmadım ikili test ile öğreniliyor mu ? yanlış mı anladım?
canım ikili test randevunda dr ultrasonda bebeğe bakarken cinsiyetine de bakıyor;cinsiyet belirginleşmişse ve bebek kendini saklamıyorsa dr söylüyor kız/erkek diye,yada tahmin de bulunuyor.. mesela benim % 80 erkek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?