2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
nazımm pazartesi güzel haberlerini heyecanla bekliyor olacağım
işe gelince önce bebişi yaz,sen girene kadar çatlıyorum sonra bak :18:
Rabbim hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

ya inşallah tez vakitte atlatırız nazcım.. bulantımın biteceği istediğim herşeyi yiyeceğim günleri iple çekıyorum resmen aç geziyorum bu halimle.. korkudan yiyemıyorum..
bu arada benim ev de pislik içinde.. ütüler dağ gibi oldu.. mutfak desen tam takır durumda bebiş felç etti bizim ev düzenini şimdiden :) kadın gelecek yarın temizliğe ama ben kendi elimle yapınca daha bi içime siniyor neyse bu süreci biraz pasaklı biraz destek alarak atlatırız inş..
hepinize eşleriniz ve bebeklerinizle güzel bir hafta sonu dilerim kızlar..

Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim tabiki yazacağım merak etme çok sağol canımmmm. testlerden güzel haberleri sen başlatttın inşalalh bizler de devam ettireceğiz Allah'ın izni ile. :) topiğimizin uğurlarısınız siz ilk hamileler :) biz de arkanızdan geliyoruz inşallah bütün ilkleri sizinle yaşıyoruz Allah tamamına erdirsin inşallah. Çok duygulandım bitaraftan ağlıyorum bir taraftan da yazıyorum :)

nazımm pazartesi güzel haberlerini heyecanla bekliyor olacağım
işe gelince önce bebişi yaz,sen girene kadar çatlıyorum sonra bak :18:
Rabbim hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

inşallah canım benim. Ohhh kadın mı gelecek ne güzel mis gibi oturun inşallah güzel bir haftasonu olsun huzur mutluluk ve tabi başta sağlıkla :)

Teşekkür ederim canım.. Sende çok yorma kendini. Nasılsa geçecek bulantıların..
Bende de hiç bulantı olmadı devamlı uyudum. gözlerim balık balıktı hep çok uyumaktan . Kocam tavuk demeye başlamıştı ama çok şükür ilk dönemi atlattık. Artık daha canlı ve dinamiğim. tam bu dönemde Açıköğretim ve Kpss sınavlarına hazırlanmıştım. ama çok şükür ki Aöf bitti artık. Çikomun uğuruyla geçtim. Hatta bebek doğar doğmaz gözlüklü elinde kalem, kağıt sınava hazır bir şekilde doğacak diye espri yapmaya başlamışlardı. Artık sınava girmek istemiorum.

yarın annem de geliyor inşallah yazlıktaydı hamile olarak ilk görüşmemiz olcak hayırlısı ile :) çok sevinçliyim. Biz biraz geç söyledik herkese özellikle rahatları kaçmasın diye. zaten öğrendiğinden beri annem ben gelicem diyip duruyor ben de gelme ihtiyacım yok vallahi diyodum. Neyse yarın geliyor inşallah :)

İkili tarama sonucum benimde iyi çıktı çok şükür üçlü taramayı ister mi ki acaba..Bekleyip görüşücez bakalım

oy kuzum benim sayende dudaklarımda tebessüm gözlerim de yaş var :) Allahın izniyle bundan sonra hep güzel haberler paylaşacağız inşallah ( amin ) senin de güzel haberler ile geleceğini gönülden hissediyorum ama senden duymak daha güzel olacak..

Allah kavuştursun tatlım.. yavrusunun yavrusu olacak nasıl dursun kadıncağız :) melek annelerimiz bizim

bende izmirdeyim kızlar kemalpaşa devlet hast. Gidiorum mecburen en yakın yer orası ama oğlumu tepecik doğum evinde doğurdum bu bebeğimdede oraya gideceğim birazdaha vakit geçsin....

neyse mesaii bitti herkese iyi hafta sonları pazartesi görüşürüzzzzzz

sizden bişi rica edeceğim.. ben yazılanları okuduğumda cinsiyetleri öğrendiğinizi görüyorum test henüz yaptırmadım ikili test ile öğreniliyor mu ? yanlış mı anladım?

ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....

Teşekkürler hoşgeldin arkadaşım. Hoş bugun bende yeni katıldım arkadaşların arasına ama sanki uzun zamandır bu topicdeymişim gibi hissettirdiler sağolsunlar.. Bundan sonra bendee buradayım güzel hamişler Şimdilk Hoşçakalın bebişlerinize dikkat edin. Kendinizi çok yormayın . Allaha emanet olun.

hoşbulduk teşekkür ederim arkadaşım sende Allah a emanet ol...

sizden bişi rica edeceğim.. ben yazılanları okuduğumda cinsiyetleri öğrendiğinizi görüyorum test henüz yaptırmadım ikili test ile öğreniliyor mu ? yanlış mı anladım?
canım ikili test randevunda dr ultrasonda bebeğe bakarken cinsiyetine de bakıyor;cinsiyet belirginleşmişse ve bebek kendini saklamıyorsa dr söylüyor kız/erkek diye,yada tahmin de bulunuyor.. mesela benim % 80 erkek :)

ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
hoş geldin aramıza

ayy şahane tesadüfün böylesi demi gerçekten harika bir kadın bayılıyorum ona bende yarın tınaztepeye gideceğim ikili testi yaptı mı sana bana geçen ay demedi hiç önümüzdeki ay ikili test var diye bende ne yapacak neden oraya çağırdı merak içindeyim cinsiyet konusunda bişey diyor mu ayy kafanı şişirdim resmen sorularla ama ne yapayım merak anlarsın beni

Son düzenleme:

Ben kontrole gittiğimde 12 haftalıktı ve doktor tam anlayamamıştı. Belki anladı da emin olmadığı için söylememiş olabilir diye düşünüyorum canım. 1 ay sonra söylerim cinsiyetini dedi daha net olur diye.. Şimdi 2 haftam kaldı geriye..geçen kontrole gittigimde ense kalınlıgını burnunun ölçümünü yaptı bayagı detaylı. Sonrasında kan tahlilini olup sonucunu da 1 hafta sonra alın demişti. çok şükür ki birşey çıkmadı..

canım ikili test randevunda dr ultrasonda bebeğe bakarken cinsiyetine de bakıyor;cinsiyet belirginleşmişse ve bebek kendini saklamıyorsa dr söylüyor kız/erkek diye,yada tahmin de bulunuyor.. mesela benim % 80 erkek :)

o zaman benim çıkma ihtimali düşük daha bugün 11 hafta doldu 12 haftadan önce çıkmaz değil mi? ben de çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…