Ben kontrole gittiğimde 12 haftalıktı ve doktor tam anlayamamıştı. Belki anladı da emin olmadığı için söylememiş olabilir diye düşünüyorum canım. 1 ay sonra söylerim cinsiyetini dedi daha net olur diye.. Şimdi 2 haftam kaldı geriye..geçen kontrole gittigimde ense kalınlıgını burnunun ölçümünü yaptı bayagı detaylı. Sonrasında kan tahlilini olup sonucunu da 1 hafta sonra alın demişti. çok şükür ki birşey çıkmadı..
o zaman benim çıkma ihtimali düşük daha bugün 11 hafta doldu 12 haftadan önce çıkmaz değil mi? ben de çok merak ediyorum
ayy şahane tesadüfün böylesi demi gerçekten harika bir kadın bayılıyorum ona bende yarın tınaztepeye gideceğim ikili testi yaptı mı sana bana geçen ay demedi hiç önümüzdeki ay ikili test var diye bende ne yapacak neden oraya çağırdı merak içindeyim cinsiyet konusunda bişey diyor mu ayy kafanı şişirdim resmen sorularla ama ne yapayım merak anlarsın beni
hoş geldin canım,bebişin hayırlı olsun..Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahbenimde sat 9 temmuz, tahmini doğum tarihi 14 nisan, istanbul,26 yaşındayım ilk bebeğim olacak,normal doğum dedi doktorum, bende öyle istiyorum zaten 3 ayım bugün doldu, babası erkek diye seviyo ama daha belli değil cinsiyeti
allah kavuştursun tatlım.. Yavrusunun yavrusu olacak nasıl dursun kadıncağız :) melek annelerimiz bizim
ikili tarama sonucum benimde iyi çıktı çok şükür üçlü taramayı ister mi ki acaba..bekleyip görüşücez bakalım
oy kuzum benim sayende dudaklarımda tebessüm gözlerim de yaş var :) allahın izniyle bundan sonra hep güzel haberler paylaşacağız inşallah ( amin ) senin de güzel haberler ile geleceğini gönülden hissediyorum ama senden duymak daha güzel olacak..
ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
sizden bişi rica edeceğim.. Ben yazılanları okuduğumda cinsiyetleri öğrendiğinizi görüyorum test henüz yaptırmadım ikili test ile öğreniliyor mu ? Yanlış mı anladım?
hoş geldin
Allah tüm hamilelere yavrularını koklamayı nasip etsin inşallah
allah kavuştursun tatlım.. Yavrusunun yavrusu olacak nasıl dursun kadıncağız :) melek annelerimiz bizim
ikili tarama sonucum benimde iyi çıktı çok şükür üçlü taramayı ister mi ki acaba..bekleyip görüşücez bakalım
oy kuzum benim sayende dudaklarımda tebessüm gözlerim de yaş var :) allahın izniyle bundan sonra hep güzel haberler paylaşacağız inşallah ( amin ) senin de güzel haberler ile geleceğini gönülden hissediyorum ama senden duymak daha güzel olacak..
ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
sizden bişi rica edeceğim.. Ben yazılanları okuduğumda cinsiyetleri öğrendiğinizi görüyorum test henüz yaptırmadım ikili test ile öğreniliyor mu ? Yanlış mı anladım?
hoş geldin
hoş geldin
yok tatlım 11. hafta çok erken,13. hafta içindeyken öğrenme ihtimalin daha yüksekbende dayanamayıp erken gitmiştim,dr göremedi beklemem gerekmişti
benimde sat 9 temmuz, tahmini doğum tarihi 14 nisan, istanbul,26 yaşındayım ilk bebeğim olacak,normal doğum dedi doktorum, bende öyle istiyorum zaten 3 ayım bugün doldu, babası erkek diye seviyo ama daha belli değil cinsiyeti
sende izmirdesin süper çok sevindim izmirli bir kişi daha vardı ama hatırlayamadım 3 kişi falan olduk sanırım hangi hastaneye gidiyorsun ben bucada oturuyorum bucatıp hastanesine aylin hanıma gidiyorum çok memnunum sen hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun memnun musun hemşehri muhabbeti yapalım bari
bende izmirdeyim kızlar kemalpaşa devlet hast. Gidiorum mecburen en yakın yer orası ama oğlumu tepecik doğum evinde doğurdum bu bebeğimdede oraya gideceğim birazdaha vakit geçsin....
neyse mesaii bitti herkese iyi hafta sonları pazartesi görüşürüzzzzzz
Hanimlaaaaaar iyi aksamlaaaaaar
Dun gece kocisim hastalandi hastanede gecirdik 4saat , sabah kalktik yine hastaneyw
cok sukur hersey yolunda bgn ewde oldugu icin yazamadim hic
sagolsun gelen gidenden
Biz iyiyiz teyzeleri mide yanmam disinda yapcak bise yok
herbirinizi opuyor iyi aksamlar diliyorum
(tlfondan yaziorum harf hatalarini gormeyin XD )
ben de ben de İzmirdeyim :) Ege Ünv.nde teksin hocaya gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?