2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben ikili test konusunda kararsızım doktorum da ikili ya da üçlü birini yaptırman yeter dedi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? ikisini de yaptırmalı mıyım ilk hamileliğim hiç bir fikrim yok bu konuda

benimde sat 9 temmuz, tahmini doğum tarihi 14 nisan, istanbul,26 yaşındayım ilk bebeğim olacak,normal doğum dedi doktorum, bende öyle istiyorum zaten 3 ayım bugün doldu, babası erkek diye seviyo ama daha belli değil cinsiyeti

o zaman benim çıkma ihtimali düşük daha bugün 11 hafta doldu 12 haftadan önce çıkmaz değil mi? ben de çok merak ediyorum

yok tatlım 11. hafta çok erken,13. hafta içindeyken öğrenme ihtimalin daha yüksek bende dayanamayıp erken gitmiştim,dr göremedi beklemem gerekmişti

Gerçekten çok iyi oldu aynı doktora gitmemiz. . Burdan konuşuruz yaşadıklarımızı. Bende hep merak içindeyim çok normal.

12 haftalıkta 2li testi oldum canım benım. Bende gittigimde kontrole bilmiyordum. o zaten yönlendiriyor seni. cinsiyete dediğim gibi birşey demedi. Ama çok baktı . Hatta bak bacakları şimdi kurbağa gibi falan diye söyledi bayağı gülüştük. İyi ilgilendi yani.. Sende de ister gitiiğinde 2'li taramayı. 1 hafta sonra da sonucunu aldırıyor zaten. İnşallah iyi sonuçlar alırsın. Dua edelim birbirimize Ayda 1 çağırdığı için cinsiyetini de 15+6 haftalıkken öğrenmiş olucam.Sen yine de söyle belki cinsiyetini söyler sana. Çünkü tam bu zamanlar belli olmuştur seninde. Umarım söyler. Artık pazartesi konuşuruz . ayh kocam kızcak bana halen çıkmadım işten diye. Aşağıda beni bekliyordur.

hoş geldin canım,bebişin hayırlı olsun..Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Evet yaaa annelerimizin hakkı hiç ödenmez allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.

allah kavuştursun tatlım.. Yavrusunun yavrusu olacak nasıl dursun kadıncağız :) melek annelerimiz bizim

çok şükür gözün aydın canım.

ikili tarama sonucum benimde iyi çıktı çok şükür üçlü taramayı ister mi ki acaba..bekleyip görüşücez bakalım

çok sağol canım çok moral verdim bana inan heyecanım kalmadı sayende ağlama kızzz kıyamam :) inşallah canım.

hoşgeldin canım cümlemize inşallah ikili test yaptıran arkadaşların çoğu için doktorlar yorum yaptılar canım cinsiyet hakkında az çok.

ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....

sizden bişi rica edeceğim.. Ben yazılanları okuduğumda cinsiyetleri öğrendiğinizi görüyorum test henüz yaptırmadım ikili test ile öğreniliyor mu ? Yanlış mı anladım?

allah ağzından duysun ne güzel dualar bunlar .)

hoş geldin
Allah tüm hamilelere yavrularını koklamayı nasip etsin inşallah

Evet yaaa annelerimizin hakkı hiç ödenmez allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini.

allah kavuştursun tatlım.. Yavrusunun yavrusu olacak nasıl dursun kadıncağız :) melek annelerimiz bizim

ikili tarama sonucum benimde iyi çıktı çok şükür üçlü taramayı ister mi ki acaba..bekleyip görüşücez bakalım

çok sağol canım çok moral verdim bana inan heyecanım kalmadı sayende ağlama kızzz kıyamam :) inşallah canım.

hoşgeldin canım cümlemize inşallah ikili test yaptıran arkadaşların çoğu için doktorlar yorum yaptılar canım cinsiyet hakkında az çok.

ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....

sizden bişi rica edeceğim.. Ben yazılanları okuduğumda cinsiyetleri öğrendiğinizi görüyorum test henüz yaptırmadım ikili test ile öğreniliyor mu ? Yanlış mı anladım?

hoş geldin

hoş geldin

Canım hoşgeldin hakkında hayırlısı inşallah herşey gönlünce olsun.

hepinize güzel bir akşam diliyorum kızlar
bebişlere iyi bakın güzel besleyin onları ki hemen büyüsünler
-katinamm sütünü içmeyi ihmal etme-

ben de ben de İzmirdeyim :) Ege Ünv.nde teksin hocaya gidiyorum.

Hanimlaaaaaar iyi aksamlaaaaaar

Dun gece kocisim hastalandi hastanede gecirdik 4saat , sabah kalktik yine hastaneyw

cok sukur hersey yolunda bgn ewde oldugu icin yazamadim hic

sagolsun gelen gidenden

Biz iyiyiz teyzeleri mide yanmam disinda yapcak bise yok

herbirinizi opuyor iyi aksamlar diliyorum

(tlfondan yaziorum harf hatalarini gormeyin XD )

çok geçmiş olsun tatlım ciddi bir şey değildir inşallah Allah şifa versin

iyi akşamlar ikili testin sonucunu yarın alıp doktora göstereceğim inş her şey yolundadır 14. haftam bitiyor, acaba yarın cinsiyetini öğrenebilir miyim çok merak ediyorum ne bileyim tüm yorumlara tahminlere bakıyorum kız ya da erkek diyemiyorum içime de bir şey doğmuyor göbeğim de çıkmadı hiç kilo da almadım bazen üzülüyorum bebeğim de mi büyümüyor diye doktor normal diyo yarın öğrenirsem çok mutlu olacağım, inş öğrenirim öğrenen de çok olmuş darısı başıma

hanipeks benim için yasin okuyacağını söylemişsin. Allah razı olsun, Rabbim gönlünde ne varsa onu versin canım.(AMİN)

Slm kızlar bugün sabah tartıldığımda tekrar bir kilo verdiğimi gördüm yani toplamda 500gram almış sayılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…