- 29 Mart 2012
- 796
- 90
- 118
Arkadaşlar bu arada kaynımın düğünü kasımın sonları gibi olacakmışoff yaa moralim çok bozuldu ben yaza yaparlar diye düşünürken. Sorun kına gecesi bize 13 saat mesafede bir ilde olacak. Ve ben bu halimle nasıl giderim. Düğündede bu göbekle ne giyecem ( ağlamak istiyorum ((
Ne güzel işte tatlım yaa göğüs altından robalı elbise giyersin.. Doğumdan sonra daha sıkıntı ya hepimiz kocaman olucaz :)) 13 saat sıkıntıymş uçakla gitsen?
zaten arada bi doktor ellerse atlarım falan diyor ama bende girmesini istemem şahsen destek mi oluyor köstekmi anlamadım cnm aslında canı bişey istiyo hadi aşkım yapar benim karım yağlıo bide e kalkda yapma bi keresinde gece wc kalktım birden başım döndü dedim beni götürürmüsün uyku sersemi nie kendin gidemionmu dedi benimde gücüme gitti sabah dedim bana böle böle dedin walla hatırlamıom dedi şimdi bi görsen çok komiğiz ya gece wc gidiyorum o götürüo elimden tutup kapıda beklio sonra gidip yatıoz seviom kız kocamı
Allah öncelikle sabır versin..kv için..zor yani aynı evde bayada kalıcaklarmıs..
rahatsızlıgın içinde geçmiş olsun canım..benimde böyle arada kaşıntı oluyo kulagımda o nasıl bi kaşıntı ama geçiyorum kendimden tee boğazıma kadar inen bir kaşıntı..karınca yürür gibi sesler geliyo..esasında benimde gözükmem lazım ama iş ev harab ediyouz kendimize bakamıyoruz ne yazıkki..
Slm kızlar ikili taramanızda doktorunuz ortalama kaç dk ultrasonla baktı?? bende toplamda 40 saniye baktı herşey gayet normal dedi sepetledi sinirlendim de...
Ya kaşınmayın benim gibi pişman olacaksınız sonradan ben artık kendimi yormak mı bir daha tövbe, doktor eşi kanıyor dedi ya dünya basıma yıkıldı birgun önce temizlik yapmıştım bir daha yok sizde abartmayın artık tek canlı değilsinizçokkk ama sadece ev süpürürken değil ütü yaparken bankonun başında iş yaparken galiba uzun süre ayakta kalınca oluyor die tahmin ediyorum dinlenerek yaparsak cok ağrımız olmaz herhalde dün tam 2 saat durmadan ütü yaptım belim koptu valla yattım hemen duramadım ayakta daha fazla
öp bebeci öp yanağımızdan kendimize gelelim güzel haberlerini almak çok güzel gelmiş geçmiş olsun, bebişin testi de iyi geçmiş darısı başıma işallah bende geçen gün kanama geçirdim ya biraz merak var bende bir an önce cumartesi olsun istiyorum
Çok teşekkür ederim canımcimçok sevindim cnm benim hayırlı haberlerine
Âmin canım güzel duaların için çok teşekkür ederiz teyzesi Allah hep neşemizi arttırsın hep güzel haberler alıp verelimohhh beeeee iyi ki açabildim işlerimi toparlayıpsenden hayırlı haberler aldık yarın bizlere de moral oldu. Çok şükür Allah tamamına erdirsin arkadaşım benim. Çok sevindim hayırlı olsun tebrik ederim. Neşen daim olsun herzmaan Allahım hiçbirzaman bizlere çocuklarımızın acısını göstermesin.
Amin , Hosgeldiniz :)ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
Sizde Hosgeldiniz aramızda 6 gün var :) benimde 15 Temmuz İstanbul 27 yaşındayım bebeğin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olur inşallahbenimde sat 9 temmuz, tahmini doğum tarihi 14 nisan, istanbul,26 yaşındayım ilk bebeğim olacak,normal doğum dedi doktorum, bende öyle istiyorum zaten 3 ayım bugün doldu, babası erkek diye seviyo ama daha belli değil cinsiyeti
çok gecmis olsun canım hayirdir ?Hanimlaaaaaar iyi aksamlaaaaaar
Dun gece kocisim hastalandi hastanede gecirdik 4saat , sabah kalktik yine hastaneyw
cok sukur hersey yolunda bgn ewde oldugu icin yazamadim hic
sagolsun gelen gidenden
Biz iyiyiz teyzeleri mide yanmam disinda yapcak bise yok
herbirinizi opuyor iyi aksamlar diliyorum
(tlfondan yaziorum harf hatalarini gormeyin XD )
Sen biraz kabaca olacak ama otur oturduğun yerde ki doktoruna sorduğunda da aynı şeyi söyleyecek benim düşük tehlikem geçtiği halde arabayla iki saatten fazla bi yere gidemezsin dedi o da ozel arabanla ancak uçak izin verdi sadece sen bosuna kıyafet arama durumu anlat anlamazlarsa sana ayıp zaten emin ol bişey olursa kendini asla affetmezsin o yüzden sakınahh cnm yaa maddi olarak en kötü zamanımıza denk geldi ev borcu ödüyoruz ayda 2000e yakın, araba alcaz kasımda ve doğalgaza geçtik onun masrafı. Benm kıyafet sorunlarım ve kıyafet alışverişimi çocuğun masraflarını saymıyorum bile. Bide altın takmak lazm. ah ah... uçak işi zor olur gibi geliyor bana. Hemde masraflı ve yoğun temoya zaten gelemiyorum kahverengi akıntı geliyo. Benm düşük tehlikem hala var ve devam ediyo. Bilemiyorum gitmesem ayıp olurmuki? Zaten giyecek bişey de bulması çok sıkıntı.Göbekten açılan kıyafet aradım taradım hiç bir yerde bulamadım. Bu nasıl iştir anlamadım?? Saçımın boyası da iğrençççç offfffffffff
canım benim hadi geçmiş olsun,41 kere maşallah hem bebişimize hem sana
duru_mg cnm çok sağol ağrılar baya baya azaldı şimdi çok hafif var doktora gitmedim kısmetse pazar günü Tr ye geliyorum orda gideceğim hem de cinsiyetini sorarım :))
Aslında bazen ne düşünüyorum biliyor musun,doğuma kadar öğrenmesem mi :))
sizin belli mi?
Gerçekten çok iyi oldu aynı doktora gitmemiz. . Burdan konuşuruz yaşadıklarımızı. Bende hep merak içindeyim çok normal.
12 haftalıkta 2li testi oldum canım benım. Bende gittigimde kontrole bilmiyordum. o zaten yönlendiriyor seni. cinsiyete dediğim gibi birşey demedi. Ama çok baktı . Hatta bak bacakları şimdi kurbağa gibi falan diye söyledi bayağı gülüştük. İyi ilgilendi yani.. Sende de ister gitiiğinde 2'li taramayı. 1 hafta sonra da sonucunu aldırıyor zaten. İnşallah iyi sonuçlar alırsın. Dua edelim birbirimizeAyda 1 çağırdığı için cinsiyetini de 15+6 haftalıkken öğrenmiş olucam.Sen yine de söyle belki cinsiyetini söyler sana. Çünkü tam bu zamanlar belli olmuştur seninde. Umarım söyler. Artık pazartesi konuşuruz . ayh kocam kızcak bana halen çıkmadım işten diye. Aşağıda beni bekliyordur.
ahh cnm yaa maddi olarak en kötü zamanımıza denk geldi ev borcu ödüyoruz ayda 2000e yakın, araba alcaz kasımda ve doğalgaza geçtik onun masrafı. Benm kıyafet sorunlarım ve kıyafet alışverişimi çocuğun masraflarını saymıyorum bile. Bide altın takmak lazm. ah ah... uçak işi zor olur gibi geliyor bana. Hemde masraflı ve yoğun temoya zaten gelemiyorum kahverengi akıntı geliyo. Benm düşük tehlikem hala var ve devam ediyo. Bilemiyorum gitmesem ayıp olurmuki? Zaten giyecek bişey de bulması çok sıkıntı.Göbekten açılan kıyafet aradım taradım hiç bir yerde bulamadım. Bu nasıl iştir anlamadım?? Saçımın boyası da iğrençççç offfffffffff
Hepinize merhabalar Nisan Anneleri :)) . Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
Kızlar kızlar gelem mi yanagnizdan opem mi:)
Çok şükür maşallah diyin teyzeleri prof. A gittim kanama durmuş eşinden
Ense kalınlığı normal çıktı kanlarimi verdim dönüyoruz çok şükür ikili test sonucu çarşamba cikicak
Cepten girdim haber vermek için kaçtım bacilar sonra görüşürüz mucks
kızlar ne oldu bugün parmaklar çalışmıyor resmen kimsenin şikayeti kalmadı tabi demi kusmak yok, bulantı yok, ikili testler yapıldı, cinsiyetler öğrenildi şimdi kenara çekildiniz ama ben daha gitmedim yarın doktora gideceğim test yaptırıyorum dua edin lütfen herşey güzel geçsin.
ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
benimde sat 9 temmuz, tahmini doğum tarihi 14 nisan, istanbul,26 yaşındayım ilk bebeğim olacak,normal doğum dedi doktorum, bende öyle istiyorum zaten 3 ayım bugün doldu, babası erkek diye seviyo ama daha belli değil cinsiyeti
Hanimlaaaaaar iyi aksamlaaaaaar
Dun gece kocisim hastalandi hastanede gecirdik 4saat , sabah kalktik yine hastaneyw
cok sukur hersey yolunda bgn ewde oldugu icin yazamadim hic
sagolsun gelen gidenden
Biz iyiyiz teyzeleri mide yanmam disinda yapcak bise yok
herbirinizi opuyor iyi aksamlar diliyorum
(tlfondan yaziorum harf hatalarini gormeyin XD )
hanipeks benim için yasin okuyacağını söylemişsin. Allah razı olsun, Rabbim gönlünde ne varsa onu versin canım.(AMİN)
Arkadaşlar bu arada kaynımın düğünü kasımın sonları gibi olacakmışoff yaa moralim çok bozuldu ben yaza yaparlar diye düşünürken. Sorun kına gecesi bize 13 saat mesafede bir ilde olacak. Ve ben bu halimle nasıl giderim. Düğündede bu göbekle ne giyecem ( ağlamak istiyorum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?