2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar bu arada kaynımın düğünü kasımın sonları gibi olacakmış off yaa moralim çok bozuldu ben yaza yaparlar diye düşünürken. Sorun kına gecesi bize 13 saat mesafede bir ilde olacak. Ve ben bu halimle nasıl giderim. Düğündede bu göbekle ne giyecem ( ağlamak istiyorum ((

Ne güzel işte tatlım yaa göğüs altından robalı elbise giyersin.. Doğumdan sonra daha sıkıntı ya hepimiz kocaman olucaz :)) 13 saat sıkıntıymş uçakla gitsen?

Ne güzel işte tatlım yaa göğüs altından robalı elbise giyersin.. Doğumdan sonra daha sıkıntı ya hepimiz kocaman olucaz :)) 13 saat sıkıntıymş uçakla gitsen?

ahh cnm yaa maddi olarak en kötü zamanımıza denk geldi ev borcu ödüyoruz ayda 2000e yakın, araba alcaz kasımda ve doğalgaza geçtik onun masrafı. Benm kıyafet sorunlarım ve kıyafet alışverişimi çocuğun masraflarını saymıyorum bile. Bide altın takmak lazm. ah ah... uçak işi zor olur gibi geliyor bana. Hemde masraflı ve yoğun temoya zaten gelemiyorum kahverengi akıntı geliyo. Benm düşük tehlikem hala var ve devam ediyo. Bilemiyorum gitmesem ayıp olurmuki? Zaten giyecek bişey de bulması çok sıkıntı.Göbekten açılan kıyafet aradım taradım hiç bir yerde bulamadım. Bu nasıl iştir anlamadım?? Saçımın boyası da iğrençççç offfffffffff

Eveeett kizlar dila hanimida bitirdik sira bana geldi :))) benim sikintilarimin cogu gece oluyor geceleri cok fena oluyorum ferdi tayfurun sarkisi geldi aklima hani sarkida diyo ya... Aksam günesi asiyor, yine dertlerim basliyor :))) birazdan maratonum baslar sabaha kadar lavoboya kostururum.

Hehe okurken koptum kocam merak etti ona da okudum guldu ne yapsın garibim korkmuş diyor :)) kendisi de bu aralar bu konuda çok korkak :) maşallah size

Seninkisi benim gibi alerji galiba katinam ne zaman kaşınıyor bir takip et bence

Slm kızlar ikili taramanızda doktorunuz ortalama kaç dk ultrasonla baktı?? bende toplamda 40 saniye baktı herşey gayet normal dedi sepetledi sinirlendim de...

Valla benimki de çok bakmadı hemen yakaladı enseyi ona göre uzun bile bakmış sebebi de kanama varmı diye bakmasiymis duşun yoksa o kadar bile bakmayacak :/

Ya kaşınmayın benim gibi pişman olacaksınız sonradan ben artık kendimi yormak mı bir daha tövbe, doktor eşi kanıyor dedi ya dünya basıma yıkıldı birgun önce temizlik yapmıştım bir daha yok sizde abartmayın artık tek canlı değilsiniz

Kocaman öptüm hepinizi :)) merak etme senin de çok güzel haberlerini alıcaz ben eminim inşallah

çok sevindim cnm benim hayırlı haberlerine
Çok teşekkür ederim canımcim

Âmin canım güzel duaların için çok teşekkür ederiz teyzesi Allah hep neşemizi arttırsın hep güzel haberler alıp verelim

ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....
Amin , Hosgeldiniz :)
Sizde Hosgeldiniz aramızda 6 gün var :) benimde 15 Temmuz İstanbul 27 yaşındayım bebeğin sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olur inşallah

çok gecmis olsun canım hayirdir ?

Sen biraz kabaca olacak ama otur oturduğun yerde ki doktoruna sorduğunda da aynı şeyi söyleyecek benim düşük tehlikem geçtiği halde arabayla iki saatten fazla bi yere gidemezsin dedi o da ozel arabanla ancak uçak izin verdi sadece sen bosuna kıyafet arama durumu anlat anlamazlarsa sana ayıp zaten emin ol bişey olursa kendini asla affetmezsin o yüzden sakın

sevindim canım...benim de bi ara oluyodu agrılarım doktor rahmin büyümesine bağladı.geçici demişti.
sen nerdesin ki?bizim belli değil hafta içi ense kalınlığı için gidicem kısmetse...hepimizin Allah yardımıcısı olsun

slm öncelikle tebrik ederim...sen de Niilüferdensin Bursa di mi?hangi doktora gidiyosun öğrenebilir miyim?

Allah yardımcınız olsun canım koymuştur biryoluna..
Öyle lekelenmen varsa nereye gidiyosun zaten??? Hiç de bişey olmaz kim ne derse desin senin ve bebişin sağlığı herşeyden önemli şuan.. Bahane et yat aşşağa Zaten dr 13 saat yola gitmene izin vermez sanıyorum..

Hepinize merhabalar Nisan Anneleri :)) . Allah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Merhaba canim, amin

cok sevindim iyi haberlerine. Allah saglik afiyet versin, darisi basimiza ins.

o kadar yogunum ki anca yetisebildim. İyi haberlerini bekliyoruz.

ben aranıza yeni katıldım.. Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almasını nasip etsin arkadaşlar....

Hosgeldiniz aramiza guzel anneler

Cok gecmis olsun, esinize acil sifalar

hanipeks benim için yasin okuyacağını söylemişsin. Allah razı olsun, Rabbim gönlünde ne varsa onu versin canım.(AMİN)

İns kabul olur canim, var mi bir gelisme?

Tabiki de hicbir yere gitmiyorsun. Bu sorumlulugu nasil alacaksiniz hala dusuk tehliken varken

İns kabul olur canim, var mi bir gelisme?

canım dün evraklarımı teslim ettim. 1 kişi alınacak kadroya 15 kişi başvurmuş. kpss puanına göre sıralamışlar. ben 9. sıradayım. mülakata 3 kişi çağıracaklar sadece. benim işim zor gibi görünüyor şu an.tabi önümdeki 8 kişiden evraklarını teslim etmeyen olursa ben yukarılara çıkabilirim. bir de ehliyet istiyorlar ehliyeti olmayıpta başvuranda varmış. hemen ehliyet alırım diyenleri kabul etmemişler. ben ordayken bir çocuk geldi sınıf öğretmeniymiş 85 almış. ilk sırada ama konuşması falan çok kötüydü. müdürün evraklarla ilgili sorduğu soruya kem küm etti iki cümle kuramadı. bu iş için sosyal ilişkileri kuvvetli insanlarla iyi iletişim kurabilen birini istiyorlar. (yani benim gibi birini vallahi bu konuda mütevazi olamıcam) çocuk gidince müdür şimdi bu çocuk iyi güzel okumuş ama bu işi yapamaz dedi.açıkçası ben de sevindim. biz bulunduğumuz ilçede 2 yıl kalıcaz sonra tayinciyiz. o yüzden de olmayabilir ama. bakalım pazartesi evrak teslimi için son gün. salıda mülakat var.şimdilik beklemedeyim.

bu iş konusundan çok bebeğimi merak ediyorum 1 aydır görmüyorum. gelişiminde problem var mı? kalbi atıyor mu? ikili test sonucumuz nasıl çıkacak? çok merak ediyorum. pazartesi sabah 9 da görücez bebişimi. umarım bir sorun yoktur. bir daha bu kadar uzun süre beklemeyi düşünmüyorum 15 günde bir gidicem. zaten evhamlıyım bebek olunca daha da evhamlı oldum. inşallah güzel haberler veririm size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…