2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar kayınvalidemlerle aramızdaki durumu biliyorsunuz.
uzun süredir hiç konuşmadık.
akşam eşim annesiyle konuşuyordu tam kapatacakken dertsizinde selamı var dedi
kayınvalidemde eşime gerçekten selam söylüyor mu dedi
eşimde evet dedi vereyim mi dedi kayınvalidem yok verme dedi.
sonra eşim ben söylerim arar dedi
teli kapatınca sen hiç annemleri aramadın mı dedi
aramadım dedim. onlarda beni aramıyorlar falan diye bişey demedim.
yarın bir ara dedi. eşimle tartışmak istemiyorum. aramakta istemiyorum.
aranması gereken benim. günlerdir yemek yapamıyorum.
arkadaşlarım sağolsunlar yemek taşıyıp durdular bana.
kayınvalidem sen de napıyorsun demedi.
ben şimdi ne yapayım. eşim ara diye ısrar edicek biliyorum.
ararsam kayınvalidem içindekini dökecek beni sinir edecek.
sizce ne yapayım?

dertsiz tatlım içinin istemediğini çok iyi tahmin ediyorum ama arasan iyi edersin evinde ki huzur için ara ağzının ucuyla konuş hal hatır sor kapat;sinirin bozulabilir belki ama eşinle tartışıp haksız duruma düşüp bozulacağına bırak o bozsun sinirlerini..

canım anneler gününde gündüz 12 de aramışız geç kalmışız diye kıyameti koparıp beddua eden bir kadın. şimdi kalkıp bana bebeğimle ilgili bişey söyler beddua eder ben de tutamam kendimi. o yüzden hiç içimden gelmiyor yaaa.zaten ikili test yapılcak diye stresliyim. şu an bana ne dese kaldırabilecek durumda değilim. sen de çok haklısın evin huzuru daha önemli. iki arada kaldım canım.

Hayırlısı olur inşallah canım benim. Benim içimde olacağına dair güzel hisler var.

günaydın arkadaşlar

size de günaydın kızlar..

günaydına kızlar

günaydın güzeller

Günaydın arkadaşlar...

Canım benim ara, soğuk da konuşma. Evet çok zor biliyorum ama o anlasın ihmalini, sen zıtlaşırsan o da zıtlaşır. Ne kaybedeceksin? Hiç. Ama ne kazanacaksın 2 insan mutlu olmuş olacak, eşin ve kayınvaliden.

hanipeks canım hayırlıysa olur inşallah.
eşimin ara demesine de anlam veremiyorum.
çünkü kendisi benim ailemi bayramda bile aramıyor.
benim annem babamda üzülüyor hatta ağlıyorlar.
biz ne yaptık diye. benim ailem haketmediği halde eşim böyle davranıyor.
ama ben niye onun ailesini pışpışlayıp durayım ki diyorum.
defalarca konuştum eşeklik ettim diyor. ama yine aynı yine aynı değişen bişey yok.
bayram gelicek diye korkuyorum artık.izinde falanda gitmeyiz gidersek 1 gece kalırız.
eşim işte şuan 12de gelicek bidaha ara derse ararım hoparlörüde açarım duysun annesini.
ama yalnız aramam. akşam vereyim dediğinde istemedi çünkü eşim evde beni azarlayamayacak.
o kadar uyanık ki...

Boşver canım ara sen bekleme eşini, eşin gelince de kötü bile konuşmuş olsan söyleme anlatma, hem senin aileni hem de kendi ailemi aradım, bizimkiler de senden telefon bekliyor, çok ihmal ediyorsun dersin.

Boşver canım ara sen bekleme eşini, eşin gelince de kötü bile konuşmuş olsan söyleme anlatma, hem senin aileni hem de kendi ailemi aradım, bizimkiler de senden telefon bekliyor, çok ihmal ediyorsun dersin.
sağol tatlım ya. midem bulanıyor çıkıyorum ben biraz kendime geleyim ararım artık.sana kolay gelsin iyi çalışmalar.

Akşama 8 kişi misafirim gelecek pöf :/ İki gündür hazırlık yapmaktan her yerim ağrıdı

Son düzenleme:
güünaaaaaaaydın sewgili anneler we tatlı bebeişleriiiiiiiiiii

nasılsınız canlaaaaaaaaar

bnm kociş maşşALLAH iyi , dün dinlendi bi önceki gece serumları yedi biras iyi olmuştu ztn , çok yoruluyo yaaa haşat gibi oluyo tatlım bnm

bnde iyiyim işte

Tekrardan geçmiş olsun canım. İyi olmaya çalışıyorum akşama 8 kişi yetişkin gelecek, milletten pasta börek dilendim. Benim kociş de gitti milletten yaptıklarını topladı, evde onları yerleştiriyor. Markete de yolladım meyve muyve aldırdım
Akşam hizmet beni bekler

Hanipeks Allah kolaylik versin bu halde Cok zor oluyo misafir agirlamak. Cok yorma kendini.. Kolay gelsin simdiden..

ayy cnm bnm yaaaaaaa yorma kendini bak , bebişi düşün olduğu kadar olsun çok uğraşma,hamilesin farkında herkes o yüzden kusura kalmazlar

kocişler ztn böle günlerde şaşırtıcı bi performans gösteriyolar nazar değmesin

hahaha hanipeks çok tatlısın cnm :)
çaya mı geliyorlar yoksa yemek+çay+meyve+çekirdek vs vs diye uzayıp giden listeye mi :)
ama ne güzel işte yardımcıların varmış :)

kızlar merhaba Akçakaleden döndük. olayların olduğu gün apar topar ayrıldık oradan. bayrama kadar eşimin yanındayım, arefe günü askerlikte bitiyor zaten. bayramdan sonra birlikte döneceğiz artık. umarım o zamana kadar olaylar bitmiş olur. Türkiye 'yi savaşa sürüklerlerse, iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Allahım korusun....

hahaha hanipeks çok tatlısın cnm :)
çaya mı geliyorlar yoksa yemek+çay+meyve+çekirdek vs vs diye uzayıp giden listeye mi :)
ama ne güzel işte yardımcıların varmış :)

Kuzum pasta börek grubundan 2 çeşit ben yaptım, 1 çeşit satın aldım, 2 çeşit birine parayla yaptırdım, 1 çeşit de teyzem yaptı, oldu mu sana 6 çeşit. Meyve+çerez de üstüne. Daha napimm
:26:

Ama eşler bi yiyo ki sorma. Neyse bu toplantı eşimin iş arkadaşları ile düzenlediğimiz gün aslında. Çekilişte 1i ben çektim kimse de değiştirmek istemedi. Neyse kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş.

Merhaba canım, Allah korusun canım. Dönmekle çok iyi yapmışsın. Eşinin de askerliği bitiyormuş bak, sayılı gün çabuk geçer, ne kalmış şunun şurasında bitmessine :)

İyi olmana çok sevindim. Eminim kızlar da Pazartesi geldiğinde senden iyi haber geldiğine çok sevinecek. Sağlıcakla kal tatlım, bebişe dikkat.

slm kızlar bugün havuza gidicem kapalı havuz ama sorun olur mu acabaaa

çok teşekkür ederim canım, mesajınıda okudum. zaten en çok bebeğim için endişelendim. o son gece toplar günbür gümbür patlarken. karnıma sarılıp ağlaya ağlaya uyumaya çalıştım. çok zordu çok... umarım o kötü zamanların psikolojisinden etkilenmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…