slm kızlar bugün havuza gidicem kapalı havuz ama sorun olur mu acabaaa
çok teşekkür ederim canım, mesajınıda okudum. zaten en çok bebeğim için endişelendim. o son gece toplar günbür gümbür patlarken. karnıma sarılıp ağlaya ağlaya uyumaya çalıştım. çok zordu çok... umarım o kötü zamanların psikolojisinden etkilenmemiştir.
çok teşekkür ederim canım, mesajınıda okudum. zaten en çok bebeğim için endişelendim. o son gece toplar günbür gümbür patlarken. karnıma sarılıp ağlaya ağlaya uyumaya çalıştım. çok zordu çok... umarım o kötü zamanların psikolojisinden etkilenmemiştir.
​Canım nasılsın? Sağlığın sıhhatin bebişin nasıl?
kızlar merhaba Akçakaleden döndük. olayların olduğu gün apar topar ayrıldık oradan. bayrama kadar eşimin yanındayım, arefe günü askerlikte bitiyor zaten. bayramdan sonra birlikte döneceğiz artık. umarım o zamana kadar olaylar bitmiş olur. Türkiye 'yi savaşa sürüklerlerse, iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Allahım korusun....
hoş geldin canım,bebişin hayırlı olsun..Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım hoşgeldin hakkında hayırlısı inşallah herşey gönlünce olsun.
kızlar merhaba Akçakaleden döndük. olayların olduğu gün apar topar ayrıldık oradan. bayrama kadar eşimin yanındayım, arefe günü askerlikte bitiyor zaten. bayramdan sonra birlikte döneceğiz artık. umarım o zamana kadar olaylar bitmiş olur. Türkiye 'yi savaşa sürüklerlerse, iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Allahım korusun....
Amaaan bu hormonlardan mı artık neden bilmiyorum kendimi yanlız hissediyorum sanki eşim hevesini almış ta sıkılmış gibi geliyor 2 gündür yoğunmuş iş yerinde güya :) aramıyor sormuyor falan ya zaten alınganız biz hamileler hemen bıktı sıkıldı bu durumlardan diye düşünmeye başladımya da son günlerde övdük ettik kocalarımızı kendi kendimize nazar değdirdik dünden beri herkesinki bi garipleşti. Inşallah herşey güzel olur. Bizim bir de sigaraya karışıyorum diye benden nefret ediyordur. Ama artık ben karışmayım kim karışsın hamile olunca bırakıcam dedi yine bırakmadı içse bana dert içmese berbat bir surat bi thaammülsüzlük yine bana dert
Merhaba Canım, bende şimdi okuyayım dedim neler olmuş..
Çarşamba gittik kontrole bebeğim çok şükür iyi haftasında ilerliyor .Önce hareketsizdi ama kalp atışı iyiydi . Dedim dr.uma benimki bu saatlerde dinleniyor demek yine hareketsiz ben öyle dediğim anda görüntüden kaydı hareketlendi. .Annesini duydu sanki :))
Bende ama hala kanama alanı duruyor hiç azalmadan. Pazartesi ikili testim var .Bakalım o gün karar verecek böyle olursa ıstirahatini uzatıcam dedi. Bebek bu kadar tutunmuş iyiyken riske atamayız dedi. Bebeğim iyi olsunda yeterki ben yatmaya razıyım.
Temmuz27 , Orda ki duruma çok üzüldüm. Tvden haberleri yakın takip ediyorum. Senin iyi olmana sevindim ..
Ben ara ara giriyorum ama hatırladığım Naz'ın iklisi vardı Cuma yazdı mı ki buraya durumunu?
Canım benim ya bi doğsalar da ısırsak. Aferin bebişine annesi, o da seni çok istiyor. İnşallah kanama alanı da azalır hemencecik. Sabredeceğiz, dua edeceğiz.
Nazın 2li testi bugün. Pazartesi alacağız iyi haberlerini inşallah. Benim de cuma günü, sabırsızlıkla bekliyorum.
meryemcim kayserilisin sanırsamhoşgeldin
hangi dr.a gidiyorsun hangi semtte oturuyorsun ayy ne çok soru sordum
bende kayseriye gelin geldim Adanalıyım aslen , ama kayseride heryıl 3 ayımı geçirirdim çokda yabancı sayılmam yanee
ewet kayseriliyim.. ildemde oturuyorum.. erciyes hastanesinde rakip beye gidiyorum..
merhaba ozaman
memnun musun cnm ragıb beyden hastaneden fln
rakip beyden şimdilik memnunum çok doktor gezdim en son onda karar kıldım ilgili bir dr. sen kayseridemisin? eğer öyleyse kime gidiyorsun?
Meraba arkadaslar ben nezle oldum ya cok fenada öksürüyorum bebegime bi zarari olur mu sizce ???
Tesekkür ederim benim asil korkutugum benim düsük tehlikemde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?