2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
slm kızlar bugün havuza gidicem kapalı havuz ama sorun olur mu acabaaa

Ay ne güzel, bence çok iyi olur. Bebişe bir zararı olmaz. Sen rahatlamış spor yapmış olursun, bebek de rahatlar.

Gözümde canlandı anlattıkların, canım benim, anlayabiliyorum seni, üzülme artık, geçti gitti, eşinin yanındasın. Askerlik bitince ne yapacaksınız?

temmuzcum ben konuyu hatırlayamadım ama eşin için gözün aydın demek istedim..
Çİfte bayram olucak sana..Allah ayırmasın bir daha..

​Canım nasılsın? Sağlığın sıhhatin bebişin nasıl?

Merhaba Canım, bende şimdi okuyayım dedim neler olmuş..

Çarşamba gittik kontrole bebeğim çok şükür iyi haftasında ilerliyor .Önce hareketsizdi ama kalp atışı iyiydi . Dedim dr.uma benimki bu saatlerde dinleniyor demek yine hareketsiz ben öyle dediğim anda görüntüden kaydı hareketlendi. .Annesini duydu sanki :))

Bende ama hala kanama alanı duruyor hiç azalmadan. Pazartesi ikili testim var .Bakalım o gün karar verecek böyle olursa ıstirahatini uzatıcam dedi. Bebek bu kadar tutunmuş iyiyken riske atamayız dedi. Bebeğim iyi olsunda yeterki ben yatmaya razıyım.

Temmuz27 , Orda ki duruma çok üzüldüm. Tvden haberleri yakın takip ediyorum. Senin iyi olmana sevindim ..

Ben ara ara giriyorum ama hatırladığım Naz'ın iklisi vardı Cuma yazdı mı ki buraya durumunu?

cnmsen akçakalede öğretmendin demek..gerçektern kötü şeyler oldu orda.nAPACAKSIN ŞİMDİ OKULLAR NE ZMAAN KADAR TATİL OLACAKKİ..SEN DE STRES YAPMA..BEBİŞİNE YANSITMAYA ÇALIŞCANIM BENİMM

ALLAH korusun cnm bnm , ben kocam askerdeyken ewlendim ayy nası zordu çifte bayram yapacaksınız inşALLAH tez zamanda kawuşun bebişinle

ALLAH ayırmasın bidaha canım

Nazcım nbr? Nasıl geçti Hakan beyle ikili. Bende Pazartesi gidicem..

Eşim bu aralar ciddi bir sabır imtihanından geçiyor . Annesinin hastalığı çıktı. Bana üzlürken O'nunda derdine düştü garibim. Boyunla Omurilik arasında bir tıkanma var ciddi olduğu söyleniyor. Sürekli hastanelerde Beyin cerrahlarıyla kim yapar ameliyatı daha doğrusu olabilecek mi oda belli değil velhasıl Kocamın son haftaları hastanelerde geçiyor benimle başladı annesiyle devam ediyor... Akşamları benim yanıma geliyor benim bulantı kusmalarımla mahvoluyor sabahları gidiyor annesiyle hastanelere .. (( Ben mümkün olduğunca iyiyim demeye çalışıyorum ama bende çok iyi değilim bulantılar birgün olmuyor sonra şiddetleniyor ...

Eşim evlenirken sigarayı bıraktı sağolsun hiç imedi 3 yıldır ama Ben annemlerde kaldığımdan babacım sigara içtiğinden akşam adamı balkona hapsediyoruz ki ben kokuyu ordan almam da tuvalete koşmama yetiyor. Adamcağız nasıl suçlanıyor üzlüyor artık odalara kaçıyor yok burnum o kadar hassas ki ince bir koku almam yetiyor. Artık dalga geçiyorlar senle ava çıkmak lazım diye :)))

Canım benim ya bi doğsalar da ısırsak. Aferin bebişine annesi, o da seni çok istiyor. İnşallah kanama alanı da azalır hemencecik. Sabredeceğiz, dua edeceğiz.

Nazın 2li testi bugün. Pazartesi alacağız iyi haberlerini inşallah. Benim de cuma günü, sabırsızlıkla bekliyorum.

İnşallah ya Nisan gibide doğumlarımızı konuşucaz , Allah'ın izniyle :)))

Benimde ikili testim Pazartesi , inşallah ..

meryemcim kayserilisin sanırsam hoşgeldin

hangi dr.a gidiyorsun hangi semtte oturuyorsun ayy ne çok soru sordum

bende kayseriye gelin geldim Adanalıyım aslen , ama kayseride heryıl 3 ayımı geçirirdim çokda yabancı sayılmam yanee

ewet kayseriliyim.. ildemde oturuyorum.. erciyes hastanesinde rakip beye gidiyorum..

rakip beyden şimdilik memnunum çok doktor gezdim en son onda karar kıldım ilgili bir dr. sen kayseridemisin? eğer öyleyse kime gidiyorsun?

ewt cnm kayserideyim talasda

2 dr.um war biri kartal erciyes hastanesinde zerrin hnm,ama 2 ayda bir gidiyorum zerrin hnm.a

her ay düzenli gittiğim ömür hastanesinde Mustafa Ertürk .. gerçekten çok iyi bi dr. fakat emekli olcak diye duyum aldım da sorcam bi bakalım

Meraba arkadaslar ben nezle oldum ya cok fenada öksürüyorum bebegime bi zarari olur mu sizce ???

merhaba cnm geçmişler olsun

c vitamini almaya bak sulu gıdalar fln

eğer bitkin hissedersen kendini çok, hastaneye gidip witaminli serum taktırabilirsin imkaanın olursa cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…