2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bu benim ikinci gebeliğim bir oğlum var daha önce zerrin hanıma da gittim çok azarlıyor insanı ben o yüzden sevmedim.. bu doğumum sezeryan olacağım için rahatça gidiyorum rakip beye

bu benim ikinci gebeliğim bir oğlum var daha önce zerrin hanıma da gittim çok azarlıyor insanı ben o yüzden sevmedim.. bu doğumum sezeryan olacağım için rahatça gidiyorum rakip beye

ALLAH bağışlasın yawrularınızı sizlere

zerrin hnm bana öyle bi tawırla gelemez eşim sinirlidir herhangi bi ters lafında fena olur, tecrübeyle sabittir kimseye laf söyletmez

zerrin hnm.a gitmememin nedeni,aceleci we ayrıntılı bakmaması ilgilenmemesi .. günlük hasta kotasını doldurmak için heralde aceleci dawranıyor ama ters bi lafını duymadım

ragıp bey sezeryandan mı yana yoksa özel bir sebebimi war cnm

benim eşimde aynı bir kez gittim tartışdım çok ukala.. benim oğlum sezeryan o yüzden sezeryan olacağım.. ben önceden orda çalışmıştım seviyorum erciyesi ve rakip bey işinde çok iyi bir dr..

günaydın sevgili anneler ve bebişleri :))) sağlıklı mutlu huzurlu günler

Günaydın hayırlı sabahlarr hepinize anneler :)))
Hadii kalkın kalkın kızartın ekmekleri çıkarın ezine peynirleri zeytinleriii :))
bu kardeşiniz bugün Türkiye'ye geliyor çoooook mutluu :)))

Hadii kalkın kalkın kızartın ekmekleri çıkarın ezine peynirleri zeytinleriii :))

Canım benim sevincini içimde hissettim.Hayırlı yolculuklar...Sağ salim sevdiklerine kavuşman dileğiyle...

günaydın sevgili anneler ve bebişleri :))) sağlıklı mutlu huzurlu günler

Günaydıııııın....

Herkese iyi pazarlar...

Sizlere de gunaydin kizlar, iyi pazarlar

Lena'cim hayirli yolculuklar tatlim, yegenimize ve kendine iyi bak.

Gözümde canlandı anlattıkların, canım benim, anlayabiliyorum seni, üzülme artık, geçti gitti, eşinin yanındasın. Askerlik bitince ne yapacaksınız?
[/QUOTE]
askerlik bitince akçakale'ye geri döneceğiz mecbur, ikimizinde görev yeri orası. bide yeni geldik kaçışımız yok yani 2-3 sene oradayız

temmuzcum ben konuyu hatırlayamadım ama eşin için gözün aydın demek istedim..
Çİfte bayram olucak sana..Allah ayırmasın bir daha..
evet bu bayram çifte bayram olacak bize ayrılığımız bitiyor çok şükür. 3,5 yıllık evliyiz kesintisiz 7 ay birlikte yaşadık, onun dışında sadece hafta sonları ya ben gittim ya o geldi o şekilde... tam bir araya gelecekken savaş patlak vermez inşallah.

Temmuz27 , Orda ki duruma çok üzüldüm. Tvden haberleri yakın takip ediyorum. Senin iyi olmana sevindim ..
biz iyiyiz canım çok şükür. olayların ilerlememesi hem kendimiz hem de ülkemiz için tek dileğim...

cnmsen akçakalede öğretmendin demek..gerçektern kötü şeyler oldu orda.nAPACAKSIN ŞİMDİ OKULLAR NE ZMAAN KADAR TATİL OLACAKKİ..SEN DE STRES YAPMA..BEBİŞİNE YANSITMAYA ÇALIŞCANIM BENİMM
okullar şimdiye kadar hep tatildi canım yani sadece 4gün gittim diğer günler tatildi.... bundan sonra tatil devam eder mi bilmiyorum takip edeceğim, tatil yapmazlarsa rapor alacağım başka yolu yok. tek başıma gidemem artık oraya...

ALLAH korusun cnm bnm , ben kocam askerdeyken ewlendim ayy nası zordu çifte bayram yapacaksınız inşALLAH tez zamanda kawuşun bebişinle
ALLAH ayırmasın bidaha canım
zaman az kaldı diye o kadarda mutluydum ki askerliği falan takmıyodum kafama, işler bu boyuta gelmeseydi.... Rabbim hiç kimseyi ayırmasın eşinden çok zor gerçekten, hele ki hamileyken ve çaresizken.

Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyor bana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.

Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyor bana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.

canım geçmiş olsun. doktorunla görüştün mü? kullanabileceğin bir ilaç vardır belki...

geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin.. ateşinin çıkmamasına dikkat et..

Sagolun kizlar. Tüm gün bi degisiklik olmazsa hastaneye git dedi ilac falanda kullanamiyorum. Gribin bebege zarari yokmus ama icim rahat degil napim sanki oda benimle aci cekiyor üzülüyorum..

Ah kuzum geçmiş olsun doktorunla konuşsan da serum fln verseler vitamin alınca ayağa kalkarsın..

Canımsın benim çok geçmiş olsun kuzucum.

İnşallah hayırlı haberlerle gel canım.Herşey normal canım kendini hiç sıkıntıya sokma.Erkek çocukları daha çabuk gelişir derler.Bizim paşa maşallah çabuk büyüyor babası gibide uzun olcak :) Bende hiç kilo almadım ama göbişim var.Bünyeden bünyeye değişiyor.Sağlıklı olsunlarda gerisi yalan.

Canım benim hiç bir yere gitme.Allah korusun bebeğine bir şey olsa kendini asla affetmessin.
Eğer laf ederlerse hiç aldırma.Herkesi memnun etmek zordur sen kendini düşün.

Kayınvaliden seni telefonda istememişse bence kendini sıkıp içinden gelmediği halde arama canım.
Eğer eşin çok ısrar ederse o zaman eşinin yanında sesi dışarı vererek konuşursun.
Dertleri ne gerçekden hiç anlamıyorum.

Canım benin eşinin iyi olmasına çok sevindim.
Sende kendine çok ama çok dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…