bu benim ikinci gebeliğim bir oğlum var daha önce zerrin hanıma da gittim çok azarlıyor insanı ben o yüzden sevmedim.. bu doğumum sezeryan olacağım için rahatça gidiyorum rakip beyeewt cnm kayserideyim talasda
2 dr.um war biri kartal erciyes hastanesinde zerrin hnm,ama 2 ayda bir gidiyorum zerrin hnm.a
her ay düzenli gittiğim ömür hastanesinde Mustafa Ertürk .. gerçekten çok iyi bi dr. fakat emekli olcak diye duyum aldım da sorcam bi bakalım
bu benim ikinci gebeliğim bir oğlum var daha önce zerrin hanıma da gittim çok azarlıyor insanı ben o yüzden sevmedim.. bu doğumum sezeryan olacağım için rahatça gidiyorum rakip beye
ALLAH bağışlasın yawrularınızı sizlere
zerrin hnm bana öyle bi tawırla gelemez eşim sinirlidir herhangi bi ters lafında fena olur, tecrübeyle sabittirkimseye laf söyletmez
zerrin hnm.a gitmememin nedeni,aceleci we ayrıntılı bakmaması ilgilenmemesi .. günlük hasta kotasını doldurmak için heralde aceleci dawranıyor ama ters bi lafını duymadım
ragıp bey sezeryandan mı yana yoksa özel bir sebebimi war cnm
Günaydın hayırlı sabahlarr hepinize anneler :)))
Hadii kalkın kalkın kızartın ekmekleri çıkarın ezine peynirleri zeytinleriii :))
bu kardeşiniz bugün Türkiye'ye geliyor çoooook mutluu :)))
günaydın sevgili anneler ve bebişleri :))) sağlıklı mutlu huzurlu günler
Günaydın hayırlı sabahlarr hepinize anneler :)))
Hadii kalkın kalkın kızartın ekmekleri çıkarın ezine peynirleri zeytinleriii :))
Günaydıııııın....
Herkese iyi pazarlar...
Günaydın
günaydınGünaydın hayırlı sabahlarr hepinize anneler :)))
evet bu bayram çifte bayram olacak bize ayrılığımız bitiyor çok şükür. 3,5 yıllık evliyiz kesintisiz 7 ay birlikte yaşadık, onun dışında sadece hafta sonları ya ben gittim ya o geldi o şekilde... tam bir araya gelecekken savaş patlak vermez inşallah.temmuzcum ben konuyu hatırlayamadım ama eşin için gözün aydın demek istedim..
Çİfte bayram olucak sana..Allah ayırmasın bir daha..
biz iyiyiz canım çok şükür. olayların ilerlememesi hem kendimiz hem de ülkemiz için tek dileğim...Temmuz27 , Orda ki duruma çok üzüldüm. Tvden haberleri yakın takip ediyorum. Senin iyi olmana sevindim ..
okullar şimdiye kadar hep tatildi canım yani sadece 4gün gittim diğer günler tatildi.... bundan sonra tatil devam eder mi bilmiyorum takip edeceğim, tatil yapmazlarsa rapor alacağım başka yolu yok. tek başıma gidemem artık oraya...cnmsen akçakalede öğretmendin demek..gerçektern kötü şeyler oldu orda.nAPACAKSIN ŞİMDİ OKULLAR NE ZMAAN KADAR TATİL OLACAKKİ..SEN DE STRES YAPMA..BEBİŞİNE YANSITMAYA ÇALIŞCANIM BENİMM
zaman az kaldı diye o kadarda mutluydum ki askerliği falan takmıyodum kafama, işler bu boyuta gelmeseydi.... Rabbim hiç kimseyi ayırmasın eşinden çok zor gerçekten, hele ki hamileyken ve çaresizken.ALLAH korusun cnm bnm , ben kocam askerdeyken ewlendim ayy nası zordu çifte bayram yapacaksınız inşALLAH tez zamanda kawuşun bebişinle
ALLAH ayırmasın bidahacanım
Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyorbana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.
geçmiş olsun canım,Allah acil şifalar versin.. ateşinin çıkmamasına dikkat et..Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyorbana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.
Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyorbana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.
Hanimlaaaaaar iyi aksamlaaaaaar
Dun gece kocisim hastalandi hastanede gecirdik 4saat , sabah kalktik yine hastaneyw
cok sukur hersey yolunda bgn ewde oldugu icin yazamadim hic
sagolsun gelen gidenden
Biz iyiyiz teyzeleri mide yanmam disinda yapcak bise yok
herbirinizi opuyor iyi aksamlar diliyorum
(tlfondan yaziorum harf hatalarini gormeyin XD )
iyi akşamlar ikili testin sonucunu yarın alıp doktora göstereceğim inş her şey yolundadır 14. haftam bitiyor, acaba yarın cinsiyetini öğrenebilir miyim çok merak ediyorum ne bileyim tüm yorumlara tahminlere bakıyorum kız ya da erkek diyemiyorum içime de bir şey doğmuyor göbeğim de çıkmadı hiç kilo da almadım bazen üzülüyorum bebeğim de mi büyümüyor diye doktor normal diyo yarın öğrenirsem çok mutlu olacağım, inş öğrenirim öğrenen de çok olmuş darısı başıma
Arkadaşlar bu arada kaynımın düğünü kasımın sonları gibi olacakmışoff yaa moralim çok bozuldu ben yaza yaparlar diye düşünürken. Sorun kına gecesi bize 13 saat mesafede bir ilde olacak. Ve ben bu halimle nasıl giderim. Düğündede bu göbekle ne giyecem ( ağlamak istiyorum ((
kızlar kayınvalidemlerle aramızdaki durumu biliyorsunuz.
uzun süredir hiç konuşmadık.
akşam eşim annesiyle konuşuyordu tam kapatacakken dertsizinde selamı var dedi
kayınvalidemde eşime gerçekten selam söylüyor mu dedi
eşimde evet dedi vereyim mi dedi kayınvalidem yok verme dedi.
sonra eşim ben söylerim arar dedi
teli kapatınca sen hiç annemleri aramadın mı dedi
aramadım dedim. onlarda beni aramıyorlar falan diye bişey demedim.
yarın bir ara dedi. eşimle tartışmak istemiyorum. aramakta istemiyorum.
aranması gereken benim. günlerdir yemek yapamıyorum.
arkadaşlarım sağolsunlar yemek taşıyıp durdular bana.
kayınvalidem sen de napıyorsun demedi.
ben şimdi ne yapayım. eşim ara diye ısrar edicek biliyorum.
ararsam kayınvalidem içindekini dökecek beni sinir edecek.
sizce ne yapayım?
hanipeks canım hayırlıysa olur inşallah.
eşimin ara demesine de anlam veremiyorum.
çünkü kendisi benim ailemi bayramda bile aramıyor.
benim annem babamda üzülüyor hatta ağlıyorlar.
biz ne yaptık diye. benim ailem haketmediği halde eşim böyle davranıyor.
ama ben niye onun ailesini pışpışlayıp durayım ki diyorum.
defalarca konuştum eşeklik ettim diyor. ama yine aynı yine aynı değişen bişey yok.
bayram gelicek diye korkuyorum artık.izinde falanda gitmeyiz gidersek 1 gece kalırız.
eşim işte şuan 12de gelicek bidaha ara derse ararım hoparlörüde açarım duysun annesini.
ama yalnız aramam. akşam vereyim dediğinde istemedi çünkü eşim evde beni azarlayamayacak.
o kadar uyanık ki...
güünaaaaaaaydın sewgili anneler we tatlı bebeişleriiiiiiiiiii
nasılsınız canlaaaaaaaaar
bnm kociş maşşALLAH iyi , dün dinlendi bi önceki gece serumları yedi biras iyi olmuştu ztn , çok yoruluyo yaaa haşat gibi oluyo tatlım bnm
bnde iyiyim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?