2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Oyy kızlar maşallah ne kadar sohbet etmişsiniz böyle.
Annemlerdeyiz kociş kardeşimle gitti alışverişe bende fırsat bu fırsat diyip hemen pc başına geçtim.
İnsanın annesinin yanında olması müthiş bir duygu fena nazlıyorlar beni:)

Canım benim iyi olmana çok ama çok sevindim.Aklımız hep sendeydi.
Allahım yardımcınız olsun.Çifte bayram olucak sizin için inşallah.
Gerçekden çok ama çok güçlüsün.

Daha ne olsun kuzucum.
Cumada bana arkadaşım geldi eşi ve 6 aylık kızçesiyle.
Eve dönerken haberim oldu.
Hemen girdim pastaneye börek,pogça,susamlı çubuk,pasta,tuzlu kurabiye.
Allah ne verdiyse aldım.O ara arkadaşım aradı dedim yemek yemeyin hazırlıcam ben :)
Pastanecide gülüyor.Dedim ne yapayım yeni haber verdiler çalışıyorum ancak bu kadar.
eve gittim hemen bir patates salatası yaptım.Ben evi topladım eşim süpürge açtı gelmelerine yetiştirdik.
Ben sudenazı gördüm daha herkesi unuttum eşim dahil.Yerım ben onu ya darısı bizim başımıza kızlar şahane bir duygu:)

Canımsın allahım yardımcın olsun canım.Seni eşini bebişini korusun.
Allahım savaş göstermesin.Çok zor.Psikolojin nasıldır kim bilir.
Fırsat buldukça gel yaz rahatlarsın.

Canım benim.Bebeğinin iyi olmasına çok ama çok sevindim.Kanama için hiç endişe duyma benimde vardı ama son gittiğimde artık hiç kalmamışdı.Bebeğin iyi olsun da gerisinin önemi yok.

Kayınvalidenede çok geçmiş olsun umarım çok büyük sıkıntılarla karşılaşmazsınız.Allahım eşininde seninde yardımcın olsun

Günaydın hayırlı sabahlarr hepinize anneler :)))
Hadii kalkın kalkın kızartın ekmekleri çıkarın ezine peynirleri zeytinleriii :))
bu kardeşiniz bugün Türkiye'ye geliyor çoooook mutluu :)))

Canım benim sevincine ortak olmak ne hoş :) Hayırlısıyla gel inşallah.

Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyor bana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.

Canım benim çok geçmiş olsun.
bol bol dinlen,C vitamini al,sıvı gıdalar tüket.
Biliyorum zor ama çıkarmamaya çalış.
eğer geçmesse bence hastaneye git en azından serum takarlar belki gücün yerine gelir.

Kizlar hastaneye gittim bebegim iyi cok sükür bana da bi ilac verdi ama ilgisiz bi doktora denk geldim maalesef sinir etti beni ama ben kizinca düzeldi. Bana diyorki neden agri kesici falan almadin pardon dedim ben hamileyim antibiotik mi alsaydim eger ne alacagimi bilsem zaten sana gelmem dedim sustu.iste böyle annecim bakiyor bana insallah iyi olurum atlatirim. Carsamba ikili testimiz var allah izin verirse. Hepinize iyi aksamlar

kızlar nasılsınız??? 3 gündür annemlerdeyiz ye iç ye iç kilo aldım ya ve göbeğim fırladı artık.moralim bozuldu daha kaç ay olduki hemen böyle oldum

kızlar nasılsınız??? 3 gündür annemlerdeyiz ye iç ye iç kilo aldım ya ve göbeğim fırladı artık.moralim bozuldu daha kaç ay olduki hemen böyle oldum

Sorma yaa kendi evimde herşey kötü kokuyor yiyemiyorum su içsem çıkartıyorum.. bende 2 gündür annemdeydim ye ye kocaman oldum fil gb hissediyorum kendimi. Bu arada hamile kaldığım kilodayım hala hiç almadım mide bulantılarımdan ama bi şişlik var karın da sanki kilo almış gb gözüküyor bebiş olduğu da belli değil sinir oldum bende bugün :)

Çok sevindim şekerim.Çok şükür bebeğin iyiymiş.Bazen denk geliyor öyle doktorlar allahtan ınatlaşmamışda ilgilenmiş.

Sormayın kızlar bende aynı dertten müzdaribim.
Bugun birde elbise giydim gögüsden oturuyor ya göbek iyice fırlıyor.
Annemde sürekli bir şeyler hazırlıyor.Birde kilo almışsın demez mi arkadaşım.
Ay bir bozuldum dedim ben aynı kilodayım yahu almadım.
Oda diyorki niye kızıyorsun hamişsin olcak o kadar.
Tabi ben kabullenmedim:) amannn bebişler sağlıkla gelsinde dünyaya alsakda veririz ne yapalım.

merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum sizi takip ediyordum devamlı okuyordum ama bir fırsat bulup da üye olup yazamadım ben de 12+1 günlük hamileyim. başlarda biraz mide bulantım oldu ama şimdi hiçbir şey yok gayet iyiyim :)) 9 aylık evliyim çocuk düşünmezken geldi bizimki :)) çünkü şark hizmetindeyiz en kötü yerlerden birindeyiz hem de sizden ricam doktorunuzun söylediklerini benimle paylaşmanız çünkü buradaki tek hastane devlet hastanesi 2 tane kadın doğumcu var biri çok iyi ama diğeri kötü iyi olan doktoru da arada bir ilçelere görevlendirme ile gönderiyorlar daha çocuğumun kalp atışlarını bile duymak nasip olmadı düşünün...

Son düzenleme:

Selam canım öncelikle tebrik ederim :)) Sürpriz yapmış senin bebiş sizlere... Doktor konusuna gelince eğer kafana takılan bişey olursa bana özelden mesaj atabilirsin hemen hemen hergün girmeye çalışıyorum mutlaka sana cevap dönerim canım... Bebişler kısmetiyle gelirmiş sen sıkma canını bakarsın tayininiz falan çıkar...

merhaba arkadaşlar
uzun süredir giremiyordum aylardır annemdeydim nete fln giremedm umarım herkes iyidir
salı günü randevum var ikili test yapılacak
önce Allah rızası için dualarınızı istiyorum
birde sorum olacak
ben özel hastanede muayene oluyorum ama test biraz pahalı oluyo
devlet hastanesindemi yaptırsam diyorum
eşimde orada çok ilgilenmezseler fln diyo
ne yapayım sizce birde ikili test randevu günüm 12+0 erken mi sizce siz nezaman yaptırdınız testi

nasıl buldun fiyatları?bana makul geldi;her şey içinde hiç bir şey düşünmek zorunda değilsin.. sen onvak'tan fiyat almış mıydın?orası nasıl?

cnm onvakda hemen hemen aynı hesaba geliyor ama bana sorarsan tabiki acıbadem kendini prenses gibi hissediyorsun adamlarda sistem var sırf bu fiyat için ayrı bölüm kurmuşlar bütün detayları anlatıyorlar gerçekten herşeyleri profesyonel

kuzum o zaman sende otur eşinle adam akıllı konuş kavga gürültü etmeden durumu anlat hala anlamıyorsa onun yanında ara ama kaynana evde deme tel hoparlöre ver eşinde duysun dediklerini o zaman inanır

ya kızlar pert durumdayım iki gündür hiç uyuyamadım eşim horladı ikide bi uyandım walla başım çatlıyor hadi dün falan gündüz uyudum bugun bide işe geldim fenayım ne yapacağımbilmiorum gece gittim salonda yattım kendide üzülüor bana o bantlarda al diyo öle deyince bende üzülüorum ama şimdi uyku dğzeni nasıl olursa bebek doğuncada öle oluyormuş ikide bir uyanmakda istemiorum bi dahaki kontrole doktora gideceğiz horlama için sanırım

Hoş geldin canım aramıza.Senin bebişde bizimki gibi süpriz geldi desene.
Biz istde olmamıza ragmen şartlarımızda iyi şükür yinede erken diyorduk.Bende 4 gün sonra 11 aylık evli olucam kısmetse:)
Bebişler kısmetiyse gelir derler,size yoldaş olur,bakarsınız tayin çıkar.
Biz burda mümkün olduğunda detey paylaşmaya çalışıyoruz.Sen yinede soruların olduğnda mesaj atabilir,yada burdan yazabilirsin.
Nerdeyse sdabahdan akşama kadar burayız,mutlaka cevap bulur soruların.En kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsın inş:)

Ahh canım benimde senden farkım yok.Dün tüm gün dışardaydık eşimle,anneme gittik gezdik.
Eve döndük kendimizi direk yataga attık,sabahda erken kalkmışdık.Ama ben izinden hiç bir şey anlamadım.
Bugunde bildiğin ptesi sendromu var üzerimde gün çabuk biter inş.

O bantların eczanede tanıtımı vardı.Banada bir tane numune verdiler denedik eşimle.
Burnu açıp ferahlık sağlıyormuş.Eşimde bazen horlar ama çok sürmez.Azcık dürterim hemen uyanır sonrada geçer.
Canım kocişim yaaa :)

Bugun oğluşumla bana metroda ilk kez yer verdiler:)
Biraz utandım ama işimede gelmedi değil :)

Umarım hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz kızlar,dertsz tasasız.

Naz ne yaptı acaba?Hafta sonu geldim özellikle bakdım ama yazmamışdı.

Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyor bana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.

Sagolun kizlar. Tüm gün bi degisiklik olmazsa hastaneye git dedi ilac falanda kullanamiyorum. Gribin bebege zarari yokmus ama icim rahat degil napim sanki oda benimle aci cekiyor üzülüyorum..

Çok geçmiş olsun canım. Benim de üzerimde bir kırgınlık vardı haftasonu. Şükür ki geçti hapşuruklarım. Sana da acil şifalar diliyorum.

Benim misafirler 1 ay önceden haberliydi, o yüzden önceden hazırlık yapma şansım oldu neyseki :) Ben de hamile olduğumu öğrendikten sonra okuldaki çocukları daha bi mıncıklamaya başladım. Garip duygular...

3 ay oldu 3 ay daha ne olsun :)

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar. Hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz. Her zaman her konuda elimizden gelen desteği oluruz kızlar, duaysa dua, bilgiyse bilgi

günaydın güzeller
hadi bakalım doktora gidenler;sırayla bebişlerden güzel haberler verin de günümüz güzelleşsin

CNM WALLA ARTIK SON ÇARE ALACAĞIM NE YAPAYIM Bİ GÖRSEN HALİMİ KAMYON ÇARPMIŞ GİBİ:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…