kızlar merhaba Akçakaleden döndük. olayların olduğu gün apar topar ayrıldık oradan. bayrama kadar eşimin yanındayım, arefe günü askerlikte bitiyor zaten. bayramdan sonra birlikte döneceğiz artık. umarım o zamana kadar olaylar bitmiş olur. Türkiye 'yi savaşa sürüklerlerse, iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Allahım korusun....
Kuzum pasta börek grubundan 2 çeşit ben yaptım, 1 çeşit satın aldım, 2 çeşit birine parayla yaptırdım, 1 çeşit de teyzem yaptı, oldu mu sana 6 çeşit. Meyve+çerez de üstüne. Daha napimm :26:
Ama eşler bi yiyo ki sorma. Neyse bu toplantı eşimin iş arkadaşları ile düzenlediğimiz gün aslında. Çekilişte 1i ben çektimkimse de değiştirmek istemedi. Neyse kaz gelecek yerden tavuk esirgenmezmiş.
çok teşekkür ederim canım, mesajınıda okudum. zaten en çok bebeğim için endişelendim. o son gece toplar günbür gümbür patlarken. karnıma sarılıp ağlaya ağlaya uyumaya çalıştım. çok zordu çok... umarım o kötü zamanların psikolojisinden etkilenmemiştir.
Merhaba Canım, bende şimdi okuyayım dedim neler olmuş..
Çarşamba gittik kontrole bebeğim çok şükür iyi haftasında ilerliyor .Önce hareketsizdi ama kalp atışı iyiydi . Dedim dr.uma benimki bu saatlerde dinleniyor demek yine hareketsiz ben öyle dediğim anda görüntüden kaydı hareketlendi. .Annesini duydu sanki :))
Bende ama hala kanama alanı duruyor hiç azalmadan. Pazartesi ikili testim var .Bakalım o gün karar verecek böyle olursa ıstirahatini uzatıcam dedi. Bebek bu kadar tutunmuş iyiyken riske atamayız dedi. Bebeğim iyi olsunda yeterki ben yatmaya razıyım.
Temmuz27 , Orda ki duruma çok üzüldüm. Tvden haberleri yakın takip ediyorum. Senin iyi olmana sevindim ..
Ben ara ara giriyorum ama hatırladığım Naz'ın iklisi vardı Cuma yazdı mı ki buraya durumunu?
Nazcım nbr? Nasıl geçti Hakan beyle ikili. Bende Pazartesi gidicem..
Eşim bu aralar ciddi bir sabır imtihanından geçiyor . Annesinin hastalığı çıktı. Bana üzlürken O'nunda derdine düştü garibim. Boyunla Omurilik arasında bir tıkanma var ciddi olduğu söyleniyor. Sürekli hastanelerde Beyin cerrahlarıyla kim yapar ameliyatı daha doğrusu olabilecek mi oda belli değil velhasıl Kocamın son haftaları hastanelerde geçiyor benimle başladı annesiyle devam ediyor... Akşamları benim yanıma geliyor benim bulantı kusmalarımla mahvoluyor sabahları gidiyor annesiyle hastanelere ..(( Ben mümkün olduğunca iyiyim demeye çalışıyorum ama bende çok iyi değilim bulantılar birgün olmuyor sonra şiddetleniyor ...
Eşim evlenirken sigarayı bıraktı sağolsun hiç imedi 3 yıldır ama Ben annemlerde kaldığımdan babacım sigara içtiğinden akşam adamı balkona hapsediyoruz ki ben kokuyu ordan almam da tuvalete koşmama yetiyor. Adamcağız nasıl suçlanıyor üzlüyor artık odalara kaçıyor yok burnum o kadar hassas ki ince bir koku almam yetiyor. Artık dalga geçiyorlar senle ava çıkmak lazım diye :)))
Günaydın hayırlı sabahlarr hepinize anneler :)))
Hadii kalkın kalkın kızartın ekmekleri çıkarın ezine peynirleri zeytinleriii :))
bu kardeşiniz bugün Türkiye'ye geliyor çoooook mutluu :)))
Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyorbana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.
kızlar nasılsınız??? 3 gündür annemlerdeyiz ye iç ye iç kilo aldım yave göbeğim fırladı artık.moralim bozuldu daha kaç ay olduki hemen böyle oldum
Kizlar hastaneye gittim bebegim iyi cok sükür bana da bi ilac verdi ama ilgisiz bi doktora denk geldim maalesef sinir etti beni ama ben kizinca düzeldi. Bana diyorki neden agri kesici falan almadin pardon dedim ben hamileyim antibiotik mi alsaydim eger ne alacagimi bilsem zaten sana gelmem dedim sustu.iste böyle annecim bakiyor bana insallah iyi olurum atlatirim. Carsamba ikili testimiz var allah izin verirse. Hepinize iyi aksamlar
kızlar nasılsınız??? 3 gündür annemlerdeyiz ye iç ye iç kilo aldım yave göbeğim fırladı artık.moralim bozuldu daha kaç ay olduki hemen böyle oldum
Sorma yaa kendi evimde herşey kötü kokuyor yiyemiyorum su içsem çıkartıyorum.. bende 2 gündür annemdeydim ye ye kocaman oldum fil gb hissediyorum kendimi. Bu arada hamile kaldığım kilodayım hala hiç almadım mide bulantılarımdan ama bi şişlik var karın da sanki kilo almış gb gözüküyor bebiş olduğu da belli değil sinir oldum bende bugün :)
merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum sizi takip ediyordum devamlı okuyordum ama bir fırsat bulup da üye olup yazamadım ben de 12+1 günlük hamileyim. başlarda biraz mide bulantım oldu ama şimdi hiçbir şey yok gayet iyiyim :)) 9 aylık evliyim çocuk düşünmezken geldi bizimki :)) çünkü şark hizmetindeyizen kötü yerlerden birindeyiz hem de sizden ricam doktorunuzun söylediklerini benimle paylaşmanız çünkü buradaki tek hastane devlet hastanesi 2 tane kadın doğumcu var biri çok iyi ama diğeri kötü iyi olan doktoru da arada bir ilçelere görevlendirme ile gönderiyorlar daha çocuğumun kalp atışlarını bile duymak nasip olmadı düşünün...
nasıl buldun fiyatları?bana makul geldi;her şey içinde hiç bir şey düşünmek zorunda değilsin.. sen onvak'tan fiyat almış mıydın?orası nasıl?
hanipeks canım hayırlıysa olur inşallah.
eşimin ara demesine de anlam veremiyorum.
çünkü kendisi benim ailemi bayramda bile aramıyor.
benim annem babamda üzülüyor hatta ağlıyorlar.
biz ne yaptık diye. benim ailem haketmediği halde eşim böyle davranıyor.
ama ben niye onun ailesini pışpışlayıp durayım ki diyorum.
defalarca konuştum eşeklik ettim diyor. ama yine aynı yine aynı değişen bişey yok.
bayram gelicek diye korkuyorum artık.izinde falanda gitmeyiz gidersek 1 gece kalırız.
eşim işte şuan 12de gelicek bidaha ara derse ararım hoparlörüde açarım duysun annesini.
ama yalnız aramam. akşam vereyim dediğinde istemedi çünkü eşim evde beni azarlayamayacak.
o kadar uyanık ki...
merhaba arkadaşlar ben daha yeni üye oldum sizi takip ediyordum devamlı okuyordum ama bir fırsat bulup da üye olup yazamadım ben de 12+1 günlük hamileyim. başlarda biraz mide bulantım oldu ama şimdi hiçbir şey yok gayet iyiyim :)) 9 aylık evliyim çocuk düşünmezken geldi bizimki :)) çünkü şark hizmetindeyizen kötü yerlerden birindeyiz hem de sizden ricam doktorunuzun söylediklerini benimle paylaşmanız çünkü buradaki tek hastane devlet hastanesi 2 tane kadın doğumcu var biri çok iyi ama diğeri kötü iyi olan doktoru da arada bir ilçelere görevlendirme ile gönderiyorlar daha çocuğumun kalp atışlarını bile duymak nasip olmadı düşünün...
ya kızlar pert durumdayım iki gündür hiç uyuyamadım eşim horladı ikide bi uyandım walla başım çatlıyor hadi dün falan gündüz uyudum bugun bide işe geldim fenayım ne yapacağımbilmiorum gece gittim salonda yattım kendide üzülüor bana o bantlarda al diyo öle deyince bende üzülüorum ama şimdi uyku dğzeni nasıl olursa bebek doğuncada öle oluyormuş ikide bir uyanmakda istemiorum bi dahaki kontrole doktora gideceğiz horlama için sanırım
Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyorbana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.
Sagolun kizlar. Tüm gün bi degisiklik olmazsa hastaneye git dedi ilac falanda kullanamiyorum. Gribin bebege zarari yokmus ama icim rahat degil napim sanki oda benimle aci cekiyor üzülüyorum..
Kizlar hastaneye gittim bebegim iyi cok sükür bana da bi ilac verdi ama ilgisiz bi doktora denk geldim maalesef sinir etti beni ama ben kizinca düzeldi. Bana diyorki neden agri kesici falan almadin pardon dedim ben hamileyim antibiotik mi alsaydim eger ne alacagimi bilsem zaten sana gelmem dedim sustu.iste böyle annecim bakiyor bana insallah iyi olurum atlatirim. Carsamba ikili testimiz var allah izin verirse. Hepinize iyi aksamlar
Daha ne olsun kuzucum.
Cumada bana arkadaşım geldi eşi ve 6 aylık kızçesiyle.
Eve dönerken haberim oldu.
Hemen girdim pastaneye börek,pogça,susamlı çubuk,pasta,tuzlu kurabiye.
Allah ne verdiyse aldım.O ara arkadaşım aradı dedim yemek yemeyin hazırlıcam ben :)
Pastanecide gülüyor.Dedim ne yapayım yeni haber verdiler çalışıyorum ancak bu kadar.
eve gittim hemen bir patates salatası yaptım.Ben evi topladım eşim süpürge açtı gelmelerine yetiştirdik.
Ben sudenazı gördüm daha herkesi unuttum eşim dahil.Yerım ben onu ya darısı bizim başımıza kızlar şahane bir duygu:)
merhaba arkadaşlar
uzun süredir giremiyordum aylardır annemdeydim nete fln giremedm umarım herkes iyidir
salı günü randevum var ikili test yapılacak
önce Allah rızası için dualarınızı istiyorum
birde sorum olacak
ben özel hastanede muayene oluyorum ama test biraz pahalı oluyo
devlet hastanesindemi yaptırsam diyorum
eşimde orada çok ilgilenmezseler fln diyo
ne yapayım sizce birde ikili test randevu günüm 12+0 erken mi sizce siz nezaman yaptırdınız testi
Hoş geldin canım aramıza.Senin bebişde bizimki gibi süpriz geldi desene.
Biz istde olmamıza ragmen şartlarımızda iyi şükür yinede erken diyorduk.Bende 4 gün sonra 11 aylık evli olucam kısmetse:)
Bebişler kısmetiyse gelir derler,size yoldaş olur,bakarsınız tayin çıkar.
Biz burda mümkün olduğunda detey paylaşmaya çalışıyoruz.Sen yinede soruların olduğnda mesaj atabilir,yada burdan yazabilirsin.
Nerdeyse sdabahdan akşama kadar burayız,mutlaka cevap bulur soruların.En kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsın inş:)
Ahh canım benimde senden farkım yok.Dün tüm gün dışardaydık eşimle,anneme gittik gezdik.
Eve döndük kendimizi direk yataga attık,sabahda erken kalkmışdık.Ama ben izinden hiç bir şey anlamadım.
Bugunde bildiğin ptesi sendromu var üzerimde gün çabuk biter inş.
O bantların eczanede tanıtımı vardı.Banada bir tane numune verdiler denedik eşimle.
Burnu açıp ferahlık sağlıyormuş.Eşimde bazen horlar ama çok sürmez.Azcık dürterim hemen uyanır sonrada geçer.
Canım kocişim yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?