2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ohh sen şanslısın.Benimki habersiz oldu ama yapmasamda bir şeyler takılcak insanlar değil.
O yüzden çok kasmadım

Ya kızlar görmeniz lazım.
Sudenaz pusetle içeri girdi benim gözüm daha kimseyi görmedi.
O bana bakıyor kocaman gözleriyle ben ona :) Parmagımı tuttu bırakmıyor.
Uzun süre bakıştık öyle.Arkadaşımın bebeğine öyleysem benim oğluşumda ne hale gelirim kim bilir :)

günaydın.çalışan hamilelere iyi bir hafta diliyorum.hafta sonum çok yoğun geçti sabahta midem maf etti anlıcanız haftaya üzerimden kamyon geçmiş gibi başlıyorum.

günaydın güzel anneler

günaydın güzeller
hadi bakalım doktora gidenler;sırayla bebişlerden güzel haberler verin de günümüz güzelleşsin
Gününüz aydın olsun güzel hamişler

SİZLERE DE GÜNAYDIN KIZLAR

günaydın.çalışan hamilelere iyi bir hafta diliyorum.hafta sonum çok yoğun geçti sabahta midem maf etti anlıcanız haftaya üzerimden kamyon geçmiş gibi başlıyorum.

Cumartesi çalıştım 3 e kadar, ordan çık kuaföre git, ordan çık evde masa hazırla misafir ağırla, gece 1 e kadar ortalığı topla. Pazar günü sabahtan kayınvalidelere kahvaltıya git, oradan eşimin anneannesine git, orada akşam 10a kadar barbunya ayıkla, domates yap, fasülye yap. Karıncalar gibi çalıştım valla. Hem bana hem kayınvalidemlere hem de anneannelere kışlık depolama yaptık beraberce

günaydın güzel anneler ve bebişeri herkese iyi haftalar

canım benim ilk gebeliğimde kaynımın düğünü vardı doğumuma denk getirdiler söylememize rağmen(5-6 saatlik yoldu) bende gitmedim eşimde gitmedi senin halini biliyorlarsa durumunu açıklarsın kınaya gitmezsin düğün aynı bulunduğun şehirdeyse bence ona gitmen yeterli kendini sıkmaya hiç gerek yok bebeğini düşün kimse ondan kıymetli değil.(bu arada düğünün ertesi günü doğum yaptım herkes anladı ne kadar ciddi birşey olduğunu beni zorla götürmek istiyolardı bende gelemem sancılarım olmaya başladı demiştim kimse inanmaştı allah korusun ya gitseydim yollarda doğururmuşum valla)

canım benim allah korusun hepinizi iyi haberlerini aldıkya çok şükür dualarımız oradaki masum halkla inaşallah sorunsuz geçecek bugünler kendine çok dikkat et öpüyorum.

hanipeks canım hafta sonu epey yorulmuşsun,hiç dinlenmeye fırsatın olmamış şimdi nasılsın?uykunu alabildin mi bari?
Allah yaptıklarınızı sağlıkla,ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah

günaydın kızlar cinsiyet konusunu merak edenlere söylüyorum. ben cuma günü gittiğimde dr kontrolüne 10+6 günlüktü ve cinsiyetini söyledi. erkek gibi görünüyor dedi ben kız hissediyodum öyle istediğimden heralde ama hayırlısı. belki yanılmıştır diye desem adam prof. bilmiyorum artık :)

günaydın anneleer bende bugün sonuçlarımı alcam doktora gidicem bakalım cinsiyeti de söyleyecek mi :)))

Günaydın kızlar bebek görünürde iyiymiş bir problem yoktu çok şükür gayet iyi dedi kan sonucu da perşembe saat 5 te çıkacakmış yaşımı başımı herşeyi derleyip toplayıp programa aktardıklarında sonuçlarla birlikte risk analizi çıkacakmış. Umarım sırf yaştan dolayı amniyosentez falan istemezler yaş 37 ya . Işte böyle çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz ve merak ettiğiniz için allah razı olsun hepinizden. Sizler nasılsınız. Geldim bilgisayarı açtım takıldı kaldı yazamıyorum bir türlü neyse şimdi kendine geldi de yazım. Bebeği hareket ederken görmek çok güzeldi :) çok tatlıydı dvd verdiler eve götürdük annem teyzem eniştem eşim hepbirlikte kısacık cd'yi 50 kere izledik. Böyle elleriyle gözlerini oğuşturuyo gibi böyle utanmış gibi çok şekerdi bayıldık. 2-3 kere yazdım gönderemeden internet gitti kusura bakmayın bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.

iyi haberlerle dönmene çok sevindim inşallah perşembeyide sorunsuz atlatırsın cuma günü kutlarız

maşallah bebişimize hadi geçmiş olsun tatlım,merak etme tatlım Allahın izniyle riskinde iyi çıkar inşallah..
darısı gideceklerin başına inşallah

Oy oy oy canımsın benim.
Bebişinin iyi olmasına çok ama çok sevindim canım.
Allahın izniyle hiç bir şey olmadan atlatıcaksın inşallah.
Bebişin büyümüştür kocaman olmuştur,eşin ne tepki verdi çok merak ediyorum :)
Cinsiyetiyle ilgili bir şey demedi mi?

Hıı burada bebek yine 4 gün dah fazla gelişmiş çıktı geçen sefer de öyleydi bu durumda normalden 8 gün ileri görünüyor toplamda. Bunu ölçü alacağız dedi doktor doğru bilgiyi bebeğin şuandaki durumu gösterir regl tarihine göre falan hesaplamayı bırakın dedi. Oturduğum yerden doğum tarihi biraz daha önde geldi :) 16 nisan :) oldu işte böyle herşeyi yerliyerindeymiş çok şükür burnunu gördü ense kalınlığı normalmiş çok şükür. Organları falan da öyle :) çok sevindik. Cümlemizi allah tamamına erdirir inşallah. Daha sizin yazdıklarınızı okuyamadım şimdi bakıcam. Hııı burarada sonuç ne çıkarsa çıksın üçlü dörtlü teste falan gerek yok dedi istemedi eğer gerekir ise allah korusun en doğru sonucu amniyosentez verir dedi ki ben ondan çok korkuyorum riskli birşey diye inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…