Benim misafirler 1 ay önceden haberliydi, o yüzden önceden hazırlık yapma şansım oldu neyseki :) Ben de hamile olduğumu öğrendikten sonra okuldaki çocukları daha bi mıncıklamaya başladım. Garip duygular...
slm öncelikle tebrik ederim...sen de Niilüferdensin Bursa di mi?hangi doktora gidiyosun öğrenebilir miyim?
CNM WALLA ARTIK SON ÇARE ALACAĞIM NE YAPAYIM Bİ GÖRSEN HALİMİ KAMYON ÇARPMIŞ GİBİ:d
günaydın güzel anneler
Bugun oğluşumla bana metroda ilk kez yer verdiler:)
Biraz utandım ama işimede gelmedi değil :)
Umarım hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz kızlar,dertsz tasasız.
Naz ne yaptı acaba?Hafta sonu geldim özellikle bakdım ama yazmamışdı.
günaydın güzeller
hadi bakalım doktora gidenler;sırayla bebişlerden güzel haberler verin de günümüz güzelleşsin
Gününüz aydın olsun güzel hamişler
ya kızlar pert durumdayım iki gündür hiç uyuyamadım eşim horladı ikide bi uyandım walla başım çatlıyor hadi dün falan gündüz uyudum bugun bide işe geldim fenayım ne yapacağımbilmiorum gece gittim salonda yattım kendide üzülüor bana o bantlarda al diyo öle deyince bende üzülüorum ama şimdi uyku dğzeni nasıl olursa bebek doğuncada öle oluyormuş ikide bir uyanmakda istemiorum bi dahaki kontrole doktora gideceğiz horlama için sanırım
günaydın.çalışan hamilelere iyi bir hafta diliyorum.hafta sonum çok yoğun geçti sabahta midem maf etti anlıcanız haftaya üzerimden kamyon geçmiş gibi başlıyorum.
canım benim ilk gebeliğimde kaynımın düğünü vardı doğumuma denk getirdiler söylememize rağmen(5-6 saatlik yoldu) bende gitmedim eşimde gitmedi senin halini biliyorlarsa durumunu açıklarsın kınaya gitmezsin düğün aynı bulunduğun şehirdeyse bence ona gitmen yeterli kendini sıkmaya hiç gerek yok bebeğini düşün kimse ondan kıymetli değil.(bu arada düğünün ertesi günü doğum yaptım herkes anladı ne kadar ciddi birşey olduğunu beni zorla götürmek istiyolardı bende gelemem sancılarım olmaya başladı demiştim kimse inanmaştı allah korusun ya gitseydim yollarda doğururmuşum vallaahh cnm yaa maddi olarak en kötü zamanımıza denk geldi ev borcu ödüyoruz ayda 2000e yakın, araba alcaz kasımda ve doğalgaza geçtik onun masrafı. Benm kıyafet sorunlarım ve kıyafet alışverişimi çocuğun masraflarını saymıyorum bile. Bide altın takmak lazm. ah ah... uçak işi zor olur gibi geliyor bana. Hemde masraflı ve yoğun temoya zaten gelemiyorum kahverengi akıntı geliyo. Benm düşük tehlikem hala var ve devam ediyo. Bilemiyorum gitmesem ayıp olurmuki? Zaten giyecek bişey de bulması çok sıkıntı.Göbekten açılan kıyafet aradım taradım hiç bir yerde bulamadım. Bu nasıl iştir anlamadım?? Saçımın boyası da iğrençççç offfffffffff
kızlar merhaba Akçakaleden döndük. olayların olduğu gün apar topar ayrıldık oradan. bayrama kadar eşimin yanındayım, arefe günü askerlikte bitiyor zaten. bayramdan sonra birlikte döneceğiz artık. umarım o zamana kadar olaylar bitmiş olur. Türkiye 'yi savaşa sürüklerlerse, iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Allahım korusun....
günaydın anneleer bende bugün sonuçlarımı alcam doktora gidicem bakalım cinsiyeti de söyleyecek mi :)))
Günaydın kızlar bebek görünürde iyiymiş bir problem yoktu çok şükür gayet iyi dedi kan sonucu da perşembe saat 5 te çıkacakmış yaşımı başımı herşeyi derleyip toplayıp programa aktardıklarında sonuçlarla birlikte risk analizi çıkacakmış. Umarım sırf yaştan dolayı amniyosentez falan istemezleryaş 37 ya . Işte böyle çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz ve merak ettiğiniz için allah razı olsun hepinizden. Sizler nasılsınız. Geldim bilgisayarı açtım takıldı kaldı yazamıyorum bir türlü neyse şimdi kendine geldi de yazım. Bebeği hareket ederken görmek çok güzeldi :) çok tatlıydı dvd verdiler eve götürdük annem teyzem eniştem eşim hepbirlikte kısacık cd'yi 50 kere izledik. Böyle elleriyle gözlerini oğuşturuyo gibi böyle utanmış gibi çok şekerdi bayıldık. 2-3 kere yazdım gönderemeden internet gitti kusura bakmayın bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.
maşallah bebişimizeGünaydın kızlar bebek görünürde iyiymiş bir problem yoktu çok şükür gayet iyi dedi kan sonucu da perşembe saat 5 te çıkacakmış yaşımı başımı herşeyi derleyip toplayıp programa aktardıklarında sonuçlarla birlikte risk analizi çıkacakmış. Umarım sırf yaştan dolayı amniyosentez falan istemezleryaş 37 ya . Işte böyle çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz ve merak ettiğiniz için allah razı olsun hepinizden. Sizler nasılsınız. Geldim bilgisayarı açtım takıldı kaldı yazamıyorum bir türlü neyse şimdi kendine geldi de yazım. Bebeği hareket ederken görmek çok güzeldi :) çok tatlıydı dvd verdiler eve götürdük annem teyzem eniştem eşim hepbirlikte kısacık cd'yi 50 kere izledik. Böyle elleriyle gözlerini oğuşturuyo gibi böyle utanmış gibi çok şekerdi bayıldık. 2-3 kere yazdım gönderemeden internet gitti kusura bakmayın bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.
Günaydın kızlar bebek görünürde iyiymiş bir problem yoktu çok şükür gayet iyi dedi kan sonucu da perşembe saat 5 te çıkacakmış yaşımı başımı herşeyi derleyip toplayıp programa aktardıklarında sonuçlarla birlikte risk analizi çıkacakmış. Umarım sırf yaştan dolayı amniyosentez falan istemezleryaş 37 ya . Işte böyle çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz ve merak ettiğiniz için allah razı olsun hepinizden. Sizler nasılsınız. Geldim bilgisayarı açtım takıldı kaldı yazamıyorum bir türlü neyse şimdi kendine geldi de yazım. Bebeği hareket ederken görmek çok güzeldi :) çok tatlıydı dvd verdiler eve götürdük annem teyzem eniştem eşim hepbirlikte kısacık cd'yi 50 kere izledik. Böyle elleriyle gözlerini oğuşturuyo gibi böyle utanmış gibi çok şekerdi bayıldık. 2-3 kere yazdım gönderemeden internet gitti kusura bakmayın bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?