hanipeks canım hafta sonu epey yorulmuşsun,hiç dinlenmeye fırsatın olmamışşimdi nasılsın?uykunu alabildin mi bari?
Allah yaptıklarınızı sağlıkla,ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah
günaydın kızlar cinsiyet konusunu merak edenlere söylüyorum. ben cuma günü gittiğimde dr kontrolüne 10+6 günlüktü ve cinsiyetini söyledi. erkek gibi görünüyor dedi ben kız hissediyodum öyle istediğimden heralde ama hayırlısı. belki yanılmıştır diye desem adam prof. bilmiyorum artık :)
günaydın anneleer bende bugün sonuçlarımı alcam doktora gidicem bakalım cinsiyeti de söyleyecek mi :)))
Hıı burada bebek yine 4 gün dah fazla gelişmiş çıktı geçen sefer de öyleydi bu durumda normalden 8 gün ileri görünüyor toplamda. Bunu ölçü alacağız dedi doktor doğru bilgiyi bebeğin şuandaki durumu gösterir regl tarihine göre falan hesaplamayı bırakın dedi. Oturduğum yerden doğum tarihi biraz daha önde geldi :) 16 nisan :) oldu işte böyle herşeyi yerliyerindeymiş çok şükür burnunu gördü ense kalınlığı normalmiş çok şükür. Organları falan da öyle :) çok sevindik. Cümlemizi allah tamamına erdirir inşallah. Daha sizin yazdıklarınızı okuyamadım şimdi bakıcam. Hııı burarada sonuç ne çıkarsa çıksın üçlü dörtlü teste falan gerek yok dedi istemedi eğer gerekir ise allah korusun en doğru sonucu amniyosentez verir dedi ki ben ondan çok korkuyorum riskli birşey diye inşallah gerek kalmaz
hıı burada bebek yine 4 gün dah fazla gelişmiş çıktı geçen sefer de öyleydi bu durumda normalden 8 gün ileri görünüyor toplamda. Bunu ölçü alacağız dedi doktor doğru bilgiyi bebeğin şuandaki durumu gösterir regl tarihine göre falan hesaplamayı bırakın dedi. Oturduğum yerden doğum tarihi biraz daha önde geldi :) 16 nisan :) oldu işte böyle herşeyi yerliyerindeymiş çok şükür burnunu gördü ense kalınlığı normalmiş çok şükür. Organları falan da öyle :) çok sevindik. Cümlemizi allah tamamına erdirir inşallah. Daha sizin yazdıklarınızı okuyamadım şimdi bakıcam. Hııı burarada sonuç ne çıkarsa çıksın üçlü dörtlü teste falan gerek yok dedi istemedi eğer gerekir ise allah korusun en doğru sonucu amniyosentez verir dedi ki ben ondan çok korkuyorum riskli birşey diye inşallah gerek kalmaz
cnm zamanında olursa bizim bebişler aynı gün geliyor :d
Cinsiyet belli mi diye sordum belli %50 kız dedi ben de aaaaa falan derken şaka olduğunu geç anladım %50 kız % 50 de erkek diyincesöylemedi yani gördüyse bile bilemiyorum. Erkek olsa pipisini görürdü herhalde kız sağlıklı olsun da artık hayırlısı ile fark etmez.
çok şekersin ya :)
allahım sağlıkla nasip etsinde gerisinin önemi yok.
oy oy oy kıyamam.
Inşallah gerek kalmaz canım benim.
Maşallah bebişimize:)
Sağol canımmmm sondan başa okumaya başladım ya öyle cevaplıyorum :) doktor bizi heyecanlı saf buldu dalga geçip durdu anlayacağın. :) cinsiyeti belliymiş ya kız ya erkekmiş ha haahaa ha:) sağolsun :)
Kızlar size bir şey danışıcam.
Ben şimdi böyle uzanıp göbişime baktığımda.
Göbişim pır pır atıyor,göz segirmesi gibi sanki.
Bu sizdede oluyor mu?
aynısı bende de oluyo ama bağırsak diyorlar ilk gebeliği olanlar ayırt edemezmiş
Ama gebelikden önce böyle bir şey olmuyordu ki.
Bu durumda son iki haftadır filan oluyor.Doktora mı sordun canım?
Doktorumu arayıp sorsam mı abartılcak bir şey yok mu?
Kızlar size bir şey danışıcam.
Ben şimdi böyle uzanıp göbişime baktığımda.
Göbişim pır pır atıyor,göz segirmesi gibi sanki.
Bu sizdede oluyor mu?
Inşallah hiçbirimize gerek kalmadan atlatırız benim yaş ta var ya onun için bilemiyorum artık sağolasın canım. Hepiniz sağolun.
bugun oğluşumla bana metroda ilk kez yer verdiler:)
biraz utandım ama işimede gelmedi değil :)
umarım hepimiz çok güzel bir hafta geçiririz kızlar,dertsz tasasız.
Naz ne yaptı acaba?hafta sonu geldim özellikle bakdım ama yazmamışdı.
günaydın güzeller
Hadi bakalım doktora gidenler;sırayla bebişlerden güzel haberler verin de günümüz güzelleşsin
​günaydın nazcım, ne yaptın cumartesi, hadi anlat, sabırsızlıkla bekliyoruz.
nazcım hadi bakalım gelsin güzel haberler
iyi haberlerle dönmene çok sevindim inşallah perşembeyide sorunsuz atlatırsın cuma günü kutlarız
maşallah bebişimizeHadi geçmiş olsun tatlım,merak etme tatlım allahın izniyle riskinde iyi çıkar inşallah..
Darısı gideceklerin başına inşallah
oy oy oy canımsın benim.
Bebişinin iyi olmasına çok ama çok sevindim canım.
Allahın izniyle hiç bir şey olmadan atlatıcaksın inşallah.
Bebişin büyümüştür kocaman olmuştur,eşin ne tepki verdi çok merak ediyorum :)
cinsiyetiyle ilgili bir şey demedi mi?
doktorun esprili olmasıda iyi ama moralinizi hep yüksek tutar:)
sizin o halinizi şaşkınlığınızı tahmin edebiliyorum :):)
cnm ya benim ultrasona girdimi bebek sol tarafda ama bir iki gündür sağ tarafımda bir seğirme gibi oluyor tepiyormu napıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?