2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hanipeks canım hafta sonu epey yorulmuşsun,hiç dinlenmeye fırsatın olmamış şimdi nasılsın?uykunu alabildin mi bari?
Allah yaptıklarınızı sağlıkla,ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah

Gece sol el bileğim ağrıdı, sabah kalktığımda geçmişti, hem ctesi hem pazar deliksiz uyudum şükür ki. Amin inşşş. Yiyelim güzelleşelim :)

Ben 10+6nın cinsiyet için çok erken olduğunu düşünüyorum. Bilimsel olarak da kesin bir yargıda bulunmak mümkün değil :) Bu benim düşüncem tabi.

günaydın anneleer bende bugün sonuçlarımı alcam doktora gidicem bakalım cinsiyeti de söyleyecek mi :)))

Hayırlı sonuçlarını bekliyoruz arkadaşım. Doktor ne diyecek bakalım?

Oy oy oy kıyamam.
İnşallah gerek kalmaz canım benim.
Maşallah bebişimize:)

cnm zamanında olursa bizim bebişler aynı gün geliyor :d

Cinsiyet belli mi diye sordum belli %50 kız dedi ben de aaaaa falan derken şaka olduğunu geç anladım %50 kız % 50 de erkek diyince söylemedi yani gördüyse bile bilemiyorum. Erkek olsa pipisini görürdü herhalde kız sağlıklı olsun da artık hayırlısı ile fark etmez.

Ay haydi inşallah bir de dedi ki öyle günü gününe gelmez bebekler dedi benim için mesela 24 mart ile 16 nisan arası doğurur isem normal kabul edilirmiş. öncesi veya sonrası erken doğum veya gecikmiş doğum olur dedi. Sanırım herkes için bir tarih aralığı belirleniyor. Geçen seneki anneleri okuyordunuz ya hep martta falan diye demek ondan mış.

cnm zamanında olursa bizim bebişler aynı gün geliyor :d

Çok şekersin ya :)
Allahım sağlıkla nasip etsinde gerisinin önemi yok.

Sağol canımmmm sondan başa okumaya başladım ya öyle cevaplıyorum :) doktor bizi heyecanlı saf buldu dalga geçip durdu anlayacağın. :) cinsiyeti belliymiş ya kız ya erkekmiş ha haahaa ha:) sağolsun :)

çok şekersin ya :)
allahım sağlıkla nasip etsinde gerisinin önemi yok.

Kızlar size bir şey danışıcam.

Ben şimdi böyle uzanıp göbişime baktığımda.
Göbişim pır pır atıyor,göz segirmesi gibi sanki.
Bu sizdede oluyor mu?

Sağol canımmmm sondan başa okumaya başladım ya öyle cevaplıyorum :) doktor bizi heyecanlı saf buldu dalga geçip durdu anlayacağın. :) cinsiyeti belliymiş ya kız ya erkekmiş ha haahaa ha:) sağolsun :)

Doktorun esprili olmasıda iyi ama moralinizi hep yüksek tutar:)
Sizin o halinizi şaşkınlığınızı tahmin edebiliyorum :):)

Bu sizdede oluyor mu?

aynısı bende de oluyo ama bağırsak diyorlar ilk gebeliği olanlar ayırt edemezmiş

aynısı bende de oluyo ama bağırsak diyorlar ilk gebeliği olanlar ayırt edemezmiş

Ama gebelikden önce böyle bir şey olmuyordu ki.
Bu durumda son iki haftadır filan oluyor.Doktora mı sordun canım?
Doktorumu arayıp sorsam mı abartılcak bir şey yok mu?

Ama gebelikden önce böyle bir şey olmuyordu ki.
Bu durumda son iki haftadır filan oluyor.Doktora mı sordun canım?
Doktorumu arayıp sorsam mı abartılcak bir şey yok mu?

doktora sormadım kime sorduysam öyle dediler ama bebişlerimizdir belki de :)

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

Günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankaradayım bayan doktor arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.

Bu sizdede oluyor mu?

cnm ya benim ultrasona girdimi bebek sol tarafda ama bir iki gündür sağ tarafımda bir seğirme gibi oluyor tepiyormu napıyor anlamadım

Inşallah hiçbirimize gerek kalmadan atlatırız benim yaş ta var ya onun için bilemiyorum artık sağolasın canım. Hepiniz sağolun.

cnm hiç sıkıbtı yapma benim halama da yapacaklardı o istemedi çünkü bi öncesinde bebeğini kaybetti aminosentezi yaptırdıktan sonra ikinciye hamile kalınca yaptırmıcam dedi özürlüde olsa allah nasip etmiş bakarım dedi çocuğu bi görsen şimdi o kadar akıllı o kadar afacanki maşallah hiç korkma allahın koruduğunu kimse korumaz eğer doktor istersede kendin ver kararını

günaydın güzeller
Hadi bakalım doktora gidenler;sırayla bebişlerden güzel haberler verin de günümüz güzelleşsin

​günaydın nazcım, ne yaptın cumartesi, hadi anlat, sabırsızlıkla bekliyoruz.

nazcım hadi bakalım gelsin güzel haberler

inşallah canım çok sağol :) alla'ım hepimizin bebeklerini korusun kollasın inşallah.

iyi haberlerle dönmene çok sevindim inşallah perşembeyide sorunsuz atlatırsın cuma günü kutlarız

inşallah darısı ikili teste gidecek diğer arkadaşların başına olsun. çok sağol. :)

maşallah bebişimize Hadi geçmiş olsun tatlım,merak etme tatlım allahın izniyle riskinde iyi çıkar inşallah..
Darısı gideceklerin başına inşallah

evet yaaa kocamandı gerçekten de çok hareketliydi :) iyi dileklerin için çok sağol canım. Eşim de çok sevindi tbai görünce hatta erkek istiyordu ya çekinmden de bana dile getiriyordu şimdi diyor ki canı gönülden söylüyorum kız olsun erkek olsun hiç fark etmez sağlıklı olsun diyor o stresi yaşadıktan sonra cinsiyet önemsiz kaldı :)

asıl doktorum bu adam değil bu sadece hastanedeki bütün hamileleirin testlerini yapan kişi. Ben uyuz oldum böyle o kdar heyecanlıyken esprileri falan annem de diyor ki sevinmen lazım bebek iyi ki espri yapabiliyor ya kötü bişey görseydi espri yapacak hali olur muydu diyor. :)

doktorun esprili olmasıda iyi ama moralinizi hep yüksek tutar:)
sizin o halinizi şaşkınlığınızı tahmin edebiliyorum :):)

cnm ya benim ultrasona girdimi bebek sol tarafda ama bir iki gündür sağ tarafımda bir seğirme gibi oluyor tepiyormu napıyor anlamadım

Bana bebişlerimizin hareketleri gibi geliyor.
Çünkü hamilelikden önce ve son iki haftaya kadar nerdeyse böyle bir durum yoktu.
İçimizi rahatlatıyoruz belkide:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…