2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm sanırım alttan bakmış doktor ama her seferinde o çubuğa yeni açılan prezervatif sanırım yada öle bişey o takılıyor sen çıkınca hemşire hemen onu atıp yenisini takıyor

Kızlar size bir şey danışıcam.

Ben şimdi böyle uzanıp göbişime baktığımda.
Göbişim pır pır atıyor,göz segirmesi gibi sanki.
Bu sizdede oluyor mu?

bana uzun zamandır dirileri tepik atıo ama tam anlayamıyordum dün akşam uzandım resmen at koşuyor içimde sakin olmaya çalıştım elimle göbeğimi okşadım durdu bekledim bekledim bir daha yapmadı devam etseydi eşime söylicektim baktım durdu bende sesimi çıkarmadım uyumuşum sonra.(2. bebeğim ondan herhalde)
bide dün gün içinde birkaç defa konuşurken falan sert tek hamleler hissetmeye başladım bakalım devamı olacakmı yanlız ilk buraya yazıyorum kimseye söylemedim dalga geçerler falan die :)))

canım ilk gebeliğimde 1 kere öyle baktılar ve o alete poşete benzer tek kullanımlık birşey taktılar çünkü ben toparlanırken onu çöpe attığını gördüm kafana takma ama içini rahatlatmak için ara sor doktoruna.

Annene kesinlikle katılıyorum canım :) Doktor bence çok iyiymiş.
Bizimkide çok yaramaz erkek geliyor diye haber vermişti birden bire ben şok olmuştum :)
Suratsız olsa daha zor olurdu.

Ohh iyi haberlerinle haftaya güzel başladık. Darısı başımıza inş. Benim de cuma günü yapılacak, günler geçmiyor sanki. Bende en son ki kontrolde cd ya da dvd istedim, doktorum erken henüz, vereceğim zamanı var demişti. Umarım bu cuma verir, çok istiyorum görmeyi. Doktorunun cinsiyet tahminine de bayıldım bayıldım. Benim doktor yüzde yüz emin olmadıkça söylemeyeceğini söyledi, heveslenme dedi

Yerim yaa :) Bende dün karnımı açıp anneme gösteriyorum bak pır pır atıyor diye:)
Annem diyor ki tam anne olmuşsun sen artık.Oğluşum diyorum başka bir şey demiyorum.
Bence hissediyoruz kesinlikle:)

belkide artık hissediyoruzdur aman annesi yesin onun hareketlerini

İnşallah ya.Eğer gerçekden hissediyorsak şahane bir duygu.
Azcık endişelensem hemen uzanıp karnımı izliyorum buda beni rahatlatıyor :)

Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo

Canım senin için endişelendik,çok şükür ki iyilik haberlerinle sevindik,Rabbim sizi korusun.Kendine çok dikkat et,bizi habersiz bırakmaDua ile canım...

Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyor bana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.

Çok geçmiş,acil şifalar dilerim canım.Bol bol sıvı al,taze sıkılmış meyva suyu iç.Biran önce sağlığına kavuşman dileğiyle...

Canım Allah hayırlı haberlerini almayı nasip etsin inşallah.Testleri bende SGK anlaşması olan bir tıp merkezinde yaptırıyorum ikili test ücreti 50 TL idi,hiç devlet hastanesinde yaptırmadım,tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır.Test günün gayet uygun canım.Güzelhaberlerini almak dileğiyle...

Canım breathe right'ın sitesini ziyaret ederek ücretsiz deneme ürünü talep edebilirsin.En azından test etmiş olursunuz.İnşallah en kısa sürede bir çözüm bulursunuz,eşin kaliteli,sen kesintisiz bir uykuya kavuşursunuz...

Çok yoğun bir hafta sonu geçirmişsin canım,maşallah enerjine sağlık.Allah sağlıkla,huzurla,ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah.

Maşallah kuzucuğumuza,sağlığı daim olsun inşalah.Allah hep hayırlı,güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah canım.

o poşet dediğin şey p.vatif

Günaydınlaaar...

Hepimiz için hayırlı,sağlıklı,keyifli bir hafta olması dileğiyle...

Ah canım yazık üzüldüm neler yaşamış ama çok şükür şimdi sağlıklı zeki bir yavrusu olduğuna çok sevindim allah bağışlasın. Evet ablamdan da yaptırmasını istemişlerdi yaptırmadı yeğenim maşallah çok normal ve zeki sağlıklı. Eğer siz bilirsiniz der ise ben de yaptırmayı düşünmüyorum allahın izni ile .

Her hastada farklı bir prezervatif kullanıyorlar canım.
Bende öle muayene oldum.Ben toparlanırken asistan onu altı attı.
Korkulacak hiç bir şey yok endşelenme.

Ben birkaç kez vajinal ultrasona girdim ucunda jel olan şeffaf eldivenin bir parmağını takıyorlar usg cihazının ucuna ve her defasında değiştiriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…