Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
Bana bebişlerimizin hareketleri gibi geliyor.
Çünkü hamilelikden önce ve son iki haftaya kadar nerdeyse böyle bir durum yoktu.
İçimizi rahatlatıyoruz belkide:)
Kızlar size bir şey danışıcam.
Ben şimdi böyle uzanıp göbişime baktığımda.
Göbişim pır pır atıyor,göz segirmesi gibi sanki.
Bu sizdede oluyor mu?
Arkadaşlar merhaba ben yeni üyeyim. Bişey sormak istiyorum ama yeni konu açamadığım için burdan yazıyorum. bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. ben bu ay ilk defa kadın doğum doktoruna gittim jinekolojik muayene oldu. ama kafama takılan bişey var. o an ki stresle fark edemedim doktor ultrason aletini temzledi mi diye bunların temizliği nasıl yapılıyo acaba ve eğer temizlenmediyse bi riski olabilir mi? mikrop kapma gibi ya da aletin üstünde önceki hastadan sperm kalmış olabilir mi? lütfen yardımcı olun bana kafama takılıyo
asıl doktorum bu adam değil bu sadece hastanedeki bütün hamileleirin testlerini yapan kişi. Ben uyuz oldum böyle o kdar heyecanlıyken esprileri falan annem de diyor ki sevinmen lazım bebek iyi ki espri yapabiliyor ya kötü bişey görseydi espri yapacak hali olur muydu diyor. :)
Günaydın kızlar bebek görünürde iyiymiş bir problem yoktu çok şükür gayet iyi dedi kan sonucu da perşembe saat 5 te çıkacakmış yaşımı başımı herşeyi derleyip toplayıp programa aktardıklarında sonuçlarla birlikte risk analizi çıkacakmış. Umarım sırf yaştan dolayı amniyosentez falan istemezleryaş 37 ya . Işte böyle çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz ve merak ettiğiniz için allah razı olsun hepinizden. Sizler nasılsınız. Geldim bilgisayarı açtım takıldı kaldı yazamıyorum bir türlü neyse şimdi kendine geldi de yazım. Bebeği hareket ederken görmek çok güzeldi :) çok tatlıydı dvd verdiler eve götürdük annem teyzem eniştem eşim hepbirlikte kısacık cd'yi 50 kere izledik. Böyle elleriyle gözlerini oğuşturuyo gibi böyle utanmış gibi çok şekerdi bayıldık. 2-3 kere yazdım gönderemeden internet gitti kusura bakmayın bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.
Hıı burada bebek yine 4 gün dah fazla gelişmiş çıktı geçen sefer de öyleydi bu durumda normalden 8 gün ileri görünüyor toplamda. Bunu ölçü alacağız dedi doktor doğru bilgiyi bebeğin şuandaki durumu gösterir regl tarihine göre falan hesaplamayı bırakın dedi. Oturduğum yerden doğum tarihi biraz daha önde geldi :) 16 nisan :) oldu işte böyle herşeyi yerliyerindeymiş çok şükür burnunu gördü ense kalınlığı normalmiş çok şükür. Organları falan da öyle :) çok sevindik. Cümlemizi allah tamamına erdirir inşallah. Daha sizin yazdıklarınızı okuyamadım şimdi bakıcam. Hııı burarada sonuç ne çıkarsa çıksın üçlü dörtlü teste falan gerek yok dedi istemedi eğer gerekir ise allah korusun en doğru sonucu amniyosentez verir dedi ki ben ondan çok korkuyorum riskli birşey diye inşallah gerek kalmaz
Cinsiyet belli mi diye sordum belli %50 kız dedi ben de aaaaa falan derken şaka olduğunu geç anladım %50 kız % 50 de erkek diyincesöylemedi yani gördüyse bile bilemiyorum. Erkek olsa pipisini görürdü herhalde kız sağlıklı olsun da artık hayırlısı ile fark etmez.
bana uzun zamandır dirileri tepik atıo ama tam anlayamıyordum dün akşam uzandım resmen at koşuyor içimde sakin olmaya çalıştım elimle göbeğimi okşadım durdu bekledim bekledim bir daha yapmadı devam etseydi eşime söylicektim baktım durdu bende sesimi çıkarmadım uyumuşum sonra.(2. bebeğim ondan herhalde)
bide dün gün içinde birkaç defa konuşurken falan sert tek hamleler hissetmeye başladım bakalım devamı olacakmı yanlız ilk buraya yazıyorum kimseye söylemedim dalga geçerler falan die :)))
belkide artık hissediyoruzdur aman annesi yesin onun hareketlerini
kızlar merhaba Akçakaleden döndük. olayların olduğu gün apar topar ayrıldık oradan. bayrama kadar eşimin yanındayım, arefe günü askerlikte bitiyor zaten. bayramdan sonra birlikte döneceğiz artık. umarım o zamana kadar olaylar bitmiş olur. Türkiye 'yi savaşa sürüklerlerse, iş iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. Allahım korusun.....
Kizlar cok fenayim grip mahvetti beni heryerim agriyor dün gece sabaha kadar uyuyamadim basim yüzüm cok agriyor ihlamur iciyorum ama ictigim affedersiniz midemde durmuyorbana dua edin bebegime bisey olmasin. Hepiniz allaha emanet olun.
merhaba arkadaşlar
uzun süredir giremiyordum aylardır annemdeydim nete fln giremedm umarım herkes iyidir
salı günü randevum var ikili test yapılacak
önce Allah rızası için dualarınızı istiyorum
birde sorum olacak
ben özel hastanede muayene oluyorum ama test biraz pahalı oluyo
devlet hastanesindemi yaptırsam diyorum
eşimde orada çok ilgilenmezseler fln diyo
ne yapayım sizce birde ikili test randevu günüm 12+0 erken mi sizce siz nezaman yaptırdınız testi
ya kızlar pert durumdayım iki gündür hiç uyuyamadım eşim horladı ikide bi uyandım walla başım çatlıyor hadi dün falan gündüz uyudum bugun bide işe geldim fenayım ne yapacağımbilmiorum gece gittim salonda yattım kendide üzülüor bana o bantlarda al diyo öle deyince bende üzülüorum ama şimdi uyku dğzeni nasıl olursa bebek doğuncada öle oluyormuş ikide bir uyanmakda istemiorum bi dahaki kontrole doktora gideceğiz horlama için sanırım
SİZLERE DE GÜNAYDIN KIZLAR
Cumartesi çalıştım 3 e kadar, ordan çık kuaföre git, ordan çık evde masa hazırla misafir ağırla, gece 1 e kadar ortalığı topla. Pazar günü sabahtan kayınvalidelere kahvaltıya git, oradan eşimin anneannesine git, orada akşam 10a kadar barbunya ayıkla, domates yap, fasülye yap. Karıncalar gibi çalıştım valla. Hem bana hem kayınvalidemlere hem de anneannelere kışlık depolama yaptık beraberce
Günaydın kızlar bebek görünürde iyiymiş bir problem yoktu çok şükür gayet iyi dedi kan sonucu da perşembe saat 5 te çıkacakmış yaşımı başımı herşeyi derleyip toplayıp programa aktardıklarında sonuçlarla birlikte risk analizi çıkacakmış. Umarım sırf yaştan dolayı amniyosentez falan istemezleryaş 37 ya . Işte böyle çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz ve merak ettiğiniz için allah razı olsun hepinizden. Sizler nasılsınız. Geldim bilgisayarı açtım takıldı kaldı yazamıyorum bir türlü neyse şimdi kendine geldi de yazım. Bebeği hareket ederken görmek çok güzeldi :) çok tatlıydı dvd verdiler eve götürdük annem teyzem eniştem eşim hepbirlikte kısacık cd'yi 50 kere izledik. Böyle elleriyle gözlerini oğuşturuyo gibi böyle utanmış gibi çok şekerdi bayıldık. 2-3 kere yazdım gönderemeden internet gitti kusura bakmayın bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.
bana uzun zamandır dirileri tepik atıo ama tam anlayamıyordum dün akşam uzandım resmen at koşuyor içimde sakin olmaya çalıştım elimle göbeğimi okşadım durdu bekledim bekledim bir daha yapmadı devam etseydi eşime söylicektim baktım durdu bende sesimi çıkarmadım uyumuşum sonra.(2. bebeğim ondan herhalde)
bide dün gün içinde birkaç defa konuşurken falan sert tek hamleler hissetmeye başladım bakalım devamı olacakmı yanlız ilk buraya yazıyorum kimseye söylemedim dalga geçerler falan die :)))
canım ilk gebeliğimde 1 kere öyle baktılar ve o alete poşete benzer tek kullanımlık birşey taktılar çünkü ben toparlanırken onu çöpe attığını gördüm kafana takma ama içini rahatlatmak için ara sor doktoruna.
Günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım ankaradayım bayan doktor arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim.
günaydın kızlar geçmişi okumadım iyisiniz inşallah..
cnm hiç sıkıbtı yapma benim halama da yapacaklardı o istemedi çünkü bi öncesinde bebeğini kaybetti
aminosentezi yaptırdıktan sonra ikinciye hamile kalınca yaptırmıcam dedi özürlüde olsa allah nasip etmiş bakarım dedi çocuğu bi görsen şimdi o kadar akıllı o kadar afacanki maşallah hiç korkma allahın koruduğunu kimse korumaz eğer doktor istersede kendin ver kararını
Günaydınlaaar...
Hepimiz için hayırlı,sağlıklı,keyifli bir hafta olması dileğiyle...
Günaydınlar, tebrikler, hoşgeldiniz aramıza..
Günaydın katinam, iyiyiz iyiyiz, sen nasılsın?
kızlar ikilitest sonuçlarım çıkmış öğlende almaya gideceğim bakalım heyecan bastı walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?