Haydi hayırlısı canım.Tekrar gelebilcek misin haber vermeye yarın mı gelirsin merak ederiz kız şimdi.
maşallah kuzucuğumuza,sağlığı daim olsun inşalah.allah hep hayırlı,güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah canım.
ohh iyi haberlerinle haftaya güzel başladık. Darısı başımıza inş. Benim de cuma günü yapılacak, günler geçmiyor sanki. Bende en son ki kontrolde cd ya da dvd istedim, doktorum erken henüz, vereceğim zamanı var demişti. Umarım bu cuma verir, çok istiyorum görmeyi. Doktorunun cinsiyet tahminine de bayıldım bayıldım. Benim doktor yüzde yüz emin olmadıkça söylemeyeceğini söyledi, heveslenme dedi
annene kesinlikle katılıyorum canım :) doktor bence çok iyiymiş.
Bizimkide çok yaramaz erkek geliyor diye haber vermişti birden bire ben şok olmuştum :)
suratsız olsa daha zor olurdu.
günaydın anneleer bende bugün sonuçlarımı alcam doktora gidicem bakalım cinsiyeti de söyleyecek mi :)))
merhaba arkadaşlar
uzun süredir giremiyordum aylardır annemdeydim nete fln giremedm umarım herkes iyidir
salı günü randevum var ikili test yapılacak
önce allah rızası için dualarınızı istiyorum
birde sorum olacak
ben özel hastanede muayene oluyorum ama test biraz pahalı oluyo
devlet hastanesindemi yaptırsam diyorum
eşimde orada çok ilgilenmezseler fln diyo
ne yapayım sizce birde ikili test randevu günüm 12+0 erken mi sizce siz nezaman yaptırdınız testi
maşallah kuzucuğumuza,sağlığı daim olsun inşalah.allah hep hayırlı,güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah canım.
ohh iyi haberlerinle haftaya güzel başladık. Darısı başımıza inş. Benim de cuma günü yapılacak, günler geçmiyor sanki. Bende en son ki kontrolde cd ya da dvd istedim, doktorum erken henüz, vereceğim zamanı var demişti. Umarım bu cuma verir, çok istiyorum görmeyi. Doktorunun cinsiyet tahminine de bayıldım bayıldım. Benim doktor yüzde yüz emin olmadıkça söylemeyeceğini söyledi, heveslenme dedi
annene kesinlikle katılıyorum canım :) doktor bence çok iyiymiş.
Bizimkide çok yaramaz erkek geliyor diye haber vermişti birden bire ben şok olmuştum :)
suratsız olsa daha zor olurdu.
günaydın anneleer bende bugün sonuçlarımı alcam doktora gidicem bakalım cinsiyeti de söyleyecek mi :)))
merhaba arkadaşlar
uzun süredir giremiyordum aylardır annemdeydim nete fln giremedm umarım herkes iyidir
salı günü randevum var ikili test yapılacak
önce allah rızası için dualarınızı istiyorum
birde sorum olacak
ben özel hastanede muayene oluyorum ama test biraz pahalı oluyo
devlet hastanesindemi yaptırsam diyorum
eşimde orada çok ilgilenmezseler fln diyo
ne yapayım sizce birde ikili test randevu günüm 12+0 erken mi sizce siz nezaman yaptırdınız testi
walla cnm öğle paydosunda gideceğim doktoru bulabilirsem gelicem ama yine hemen
kızlar ikilitest sonuçlarım çıkmış öğlende almaya gideceğim bakalım heyecan bastı walla
Meraba arkadaslar ben nezle oldum ya cok fenada öksürüyorum bebegime bi zarari olur mu sizce ???
kızlar ikilitest sonuçlarım çıkmış öğlende almaya gideceğim bakalım heyecan bastı walla
iyiyim bende canım..çok peynir yedim midem bulandı
ya hiç yemiyorum yada yedimmi mokunu çıkartıyorum
Cumartesi günü eşimin doğum günü idi, hem ctesi misafirlerle kutladık hem de pazar günü ailesi ile kutladık. Eşime hazırlattığım süpriz pastaları sizinle de paylaşayım istedim.
Cumartesi günü eşimin doğum günü idi, hem ctesi misafirlerle kutladık hem de pazar günü ailesi ile kutladık. Eşime hazırlattığım süpriz pastaları sizinle de paylaşayım istedim.
Kızlar birşey sorucam. Sizin göbek deliğinizin sağ tarafında bir sızı var mı?. Dikkatimi çekti sabah giyinirkene ordan bir damar gözüküyor. sanki o ağrı yapıyormuş gibi hissediyorum. Geceleri mümkün olduğunda sol tarafıma yatıyorum.
Tedirgin oldum bak şimdi.
Kızlar birşey sorucam. Sizin göbek deliğinizin sağ tarafında bir sızı var mı?. Dikkatimi çekti sabah giyinirkene ordan bir damar gözüküyor. sanki o ağrı yapıyormuş gibi hissediyorum. Geceleri mümkün olduğunda sol tarafıma yatıyorum.
Tedirgin oldum bak şimdi.
evet bu bayram çifte bayram olacak bize ayrılığımız bitiyor çok şükür. 3,5 yıllık evliyiz kesintisiz 7 ay birlikte yaşadık, onun dışında sadece hafta sonları ya ben gittim ya o geldi o şekilde... tam bir araya gelecekken savaş patlak vermez inşallah.
biz iyiyiz canım çok şükür. olayların ilerlememesi hem kendimiz hem de ülkemiz için tek dileğim...
okullar şimdiye kadar hep tatildi canım yani sadece 4gün gittim diğer günler tatildi.... bundan sonra tatil devam eder mi bilmiyorum takip edeceğim, tatil yapmazlarsa rapor alacağım başka yolu yok. tek başıma gidemem artık oraya...
zaman az kaldı diye o kadarda mutluydum ki askerliği falan takmıyodum kafama, işler bu boyuta gelmeseydi.... Rabbim hiç kimseyi ayırmasın eşinden çok zor gerçekten, hele ki hamileyken ve çaresizken.
İnşallah ya Nisan gibide doğumlarımızı konuşucaz , Allah'ın izniyle :)))
Benimde ikili testim Pazartesi , inşallah ..
Nazcım nbr? Nasıl geçti Hakan beyle ikili. Bende Pazartesi gidicem.)))
Canım benim ya bi doğsalar da ısırsak. Aferin bebişine annesi, o da seni çok istiyor. İnşallah kanama alanı da azalır hemencecik. Sabredeceğiz, dua edeceğiz.
Nazın 2li testi bugün. Pazartesi alacağız iyi haberlerini inşallah. Benim de cuma günü, sabırsızlıkla bekliyorum.
çok teşekkür ederim canım, mesajınıda okudum. zaten en çok bebeğim için endişelendim. o son gece toplar günbür gümbür patlarken. karnıma sarılıp ağlaya ağlaya uyumaya çalıştım. çok zordu çok... umarım o kötü zamanların psikolojisinden etkilenmemiştir.
Hanimlaaaaaar iyi aksamlaaaaaar
Dun gece kocisim hastalandi hastanede gecirdik 4saat , sabah kalktik yine hastaneyw XD )
valla sorsan her yerimde sızı var :) kendimi dinleyince bir sürü sızı ve ağrı buluyom.. geçen akşam eşime sızlanırken birden farkına vardım yaşlı teyzeler gibiyim :) karnım ağrıyo, midem ağrıyo, kasıklarım ağrıyo. ha bi de göğsüm ağrıyo :) göbek deliğim içine çöktü gibi geliyo bana :)
sol tarafa yatmak tavsiye ediliyor zaten evham yapma canım birşey yoktur..
Her yanımda bir sızı bir ağrı var canım.
Benim bu şikayetlerim mızmızlanmam yüzünden eşimle 3 haftadır hafta sonlarını evde geçiriyorduk.
Dün ilk kez çıkdık gezdik bende mümkün olduğunca şikayet etmedim.
Ama bir ara yemekden sonra uyuyordum :) Hepimizde farklı etkileri oluyor.
Allahım yardımcımız olsun.
amin canım ya geçer inşallah.Sabredicez. ben de cumartesi günü çok kötüydüm. adet sancısı gibi bir ağrı vardı.. belim ağrıdı hep. mide bulantısı hepsi bir araya geldi daha önceden böyle olmamıştım. Annemde korkudan geldi yanıma hemen. Tansiyonum 9-5 civarı çıktı. Halim yoktu yattım . tuzlu ayran falan içtim. dayanamadım doktoru aradım. Emedur içtikten sonra bulantım kesildi birşeyler yiyince düzeldim çok şükür. hiç böyle olmamıştım. Ben bile korktum kendimden. Nazar değdi bana ya..
Günaydın kızlar bebek görünürde iyiymiş bir problem yoktu çok şükür gayet iyi dedi kan sonucu da perşembe saat 5 te çıkacakmış yaşımı başımı herşeyi derleyip toplayıp programa aktardıklarında sonuçlarla birlikte risk analizi çıkacakmış. Umarım sırf yaştan dolayı amniyosentez falan istemezleryaş 37 ya . Işte böyle çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz ve merak ettiğiniz için allah razı olsun hepinizden. Sizler nasılsınız. Geldim bilgisayarı açtım takıldı kaldı yazamıyorum bir türlü neyse şimdi kendine geldi de yazım. Bebeği hareket ederken görmek çok güzeldi :) çok tatlıydı dvd verdiler eve götürdük annem teyzem eniştem eşim hepbirlikte kısacık cd'yi 50 kere izledik. Böyle elleriyle gözlerini oğuşturuyo gibi böyle utanmış gibi çok şekerdi bayıldık. 2-3 kere yazdım gönderemeden internet gitti kusura bakmayın bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.
nazcım güzel anne tebrik ederim bebişin sağlıklıymış..hadi atlattın darısı kan sonucuna inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?