2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
maşallah kuzucuğumuza,sağlığı daim olsun inşalah.allah hep hayırlı,güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah canım.

çok sağol canım hepimizinkilere 41 kere maşallah :) inşallah canım hep burda güzel haberler vermek nasip eder birbirimize. çok sağol.

hadi inşallah dua ediyorum sıradaki arkadaşlara inşallah verir verir daha önce bişey vermiyorlar benimki de 1 dk bile değil uzun uzun baktı ölçtü biçti falan ama kayıt çok kısa :) olsun buna da şükür.

annene kesinlikle katılıyorum canım :) doktor bence çok iyiymiş.
Bizimkide çok yaramaz erkek geliyor diye haber vermişti birden bire ben şok olmuştum :)
suratsız olsa daha zor olurdu.

evet yaaaa seninki de çok komik ve güzeldi :)

günaydın anneleer bende bugün sonuçlarımı alcam doktora gidicem bakalım cinsiyeti de söyleyecek mi :)))

haydi hayırlısı inşallah bize mutlaka yazmayı ihmal etme merak ederiz.

hadi canım inşallah güzel geçecek merak etme. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

maşallah kuzucuğumuza,sağlığı daim olsun inşalah.allah hep hayırlı,güzel haberler vermeyi nasip etsin inşallah canım.

çok sağol canım hepimizinkilere 41 kere maşallah :) inşallah canım hep burda güzel haberler vermek nasip eder birbirimize. çok sağol.

hadi inşallah dua ediyorum sıradaki arkadaşlara inşallah verir verir daha önce bişey vermiyorlar benimki de 1 dk bile değil uzun uzun baktı ölçtü biçti falan ama kayıt çok kısa :) olsun buna da şükür.

annene kesinlikle katılıyorum canım :) doktor bence çok iyiymiş.
Bizimkide çok yaramaz erkek geliyor diye haber vermişti birden bire ben şok olmuştum :)
suratsız olsa daha zor olurdu.

evet yaaaa seninki de çok komik ve güzeldi :)

günaydın anneleer bende bugün sonuçlarımı alcam doktora gidicem bakalım cinsiyeti de söyleyecek mi :)))

haydi hayırlısı inşallah bize mutlaka yazmayı ihmal etme merak ederiz.

hadi canım inşallah güzel geçecek merak etme. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Meraba arkadaslar ben nezle oldum ya cok fenada öksürüyorum bebegime bi zarari olur mu sizce ???

geçmiş olsun arkadaşım . birkaç hafta öncede bende nezleydim. Bol bol C vitamini al. Ben , ılık limonlu tarçınlı su içtim. bol bol mandalina yedim.portakal suyu içtim. C vitamini almaya bak sen. Geçer inşallah.

kızlar ikilitest sonuçlarım çıkmış öğlende almaya gideceğim bakalım heyecan bastı walla

Ben de heyecanlandım, zaman da böyle durumlarda hiç geçmiyor arkadaş :)

iyiyim bende canım..çok peynir yedim midem bulandı
ya hiç yemiyorum yada yedimmi mokunu çıkartıyorum

Ben peynir hiç yiyemiyordum ta ki düne kadar, dün bir yedim bir yedim ki şiştim.

Cumartesi günü eşimin doğum günü idi, hem ctesi misafirlerle kutladık hem de pazar günü ailesi ile kutladık. Eşime hazırlattığım süpriz pastaları sizinle de paylaşayım istedim.

Eklentiler

• $pasta 1.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 22
  • $pasta 2.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar birşey sorucam. Sizin göbek deliğinizin sağ tarafında bir sızı var mı?. Dikkatimi çekti sabah giyinirkene ordan bir damar gözüküyor. sanki o ağrı yapıyormuş gibi hissediyorum. Geceleri mümkün olduğunda sol tarafıma yatıyorum.
Tedirgin oldum bak şimdi.

Cumartesi günü eşimin doğum günü idi, hem ctesi misafirlerle kutladık hem de pazar günü ailesi ile kutladık. Eşime hazırlattığım süpriz pastaları sizinle de paylaşayım istedim.

HANİPEKS :) canım çok sevimli olmuş pastalarınız, bayıldım :) eşine seninle ve bebeğinizle uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin Allah..

valla sorsan her yerimde sızı var :) kendimi dinleyince bir sürü sızı ve ağrı buluyom.. geçen akşam eşime sızlanırken birden farkına vardım yaşlı teyzeler gibiyim :) karnım ağrıyo, midem ağrıyo, kasıklarım ağrıyo. ha bi de göğsüm ağrıyo :) göbek deliğim içine çöktü gibi geliyo bana :)
sol tarafa yatmak tavsiye ediliyor zaten evham yapma canım birşey yoktur..

Her yanımda bir sızı bir ağrı var canım.
Benim bu şikayetlerim mızmızlanmam yüzünden eşimle 3 haftadır hafta sonlarını evde geçiriyorduk.
Dün ilk kez çıkdık gezdik bende mümkün olduğunca şikayet etmedim.
Ama bir ara yemekden sonra uyuyordum :) Hepimizde farklı etkileri oluyor.
Allahım yardımcımız olsun.

Çok beğendim tatlım.Sağlıkla nice nice doğum günleri kutlamanız dileğiyle:)

temmuz 27 arkadaşım sizleri okadar merak attik ki analtamam iyi olduğunuza çok mu çok sevindim.Allah'ım sizleri korusun inşallah eşini seni bebeğini esirgesin ülkemizi milletimizi herkesi hepimizi korusun. Çok ağladım o gün ve gece hep baktım acaba girermisin bir haber alır mıyız diye. neyse ki iyisiniz çok şükür. Allah ayırmasın az kalmış çok sevindim. Huzur ve mutlulukla bebeişinizi büyütmek ve doğurmak nasip etsin inşallah. Amin.

inşallah canım benim hayırlısı ile. Bize yazmayı ihmal etme merakla bekliyor olacağız. Hadi dualarımız seninle ve bebeğinle inşallah.Kayınvalidene çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Eşine de Allah kolaylık versin inşşallah başınızda eksik etmesin.

İnşallah ya Nisan gibide doğumlarımızı konuşucaz , Allah'ın izniyle :)))

Benimde ikili testim Pazartesi , inşallah ..

Ben ara ara giriyorum ama hatırladığım Naz'ın iklisi vardı Cuma yazdı mı ki buraya durumunu?[/QUOTE]

canı iyi geçti benim çok şükür darısı başına kan testini de perşembe akşam alacağım bakalım. Sna da kolay gelsin canım mutlaka yaz bize.

Nazcım nbr? Nasıl geçti Hakan beyle ikili. Bende Pazartesi gidicem.)))

ah canım senin de cuma demek hadi dualrım seninle inşallah önümüzdeki hafta artık bu ikili testler de biter sanırım hepimiz kurtuluruz inşallah hayırlı haberlerle.

ah canım yaaaa kıyamam kurban olurum inan çok üzüldük biz de burda sizler için. Birşey olmamıştır canım merak etme ben de günlerce eşimle annemle falan seni konuştum annem dedi ki ben ablana hamile iken baban mecburi hizmetteydi terör olan biryerde ben de çok zor günler geçirdim ama ablana bişey olmadı arkadaşına da olmaz merak etme bebek etkilenmez dedi.

eşine çok geçmiş olsun canım yaaaa herkese nazar değdi görüyor musun. Kendinize çok dikkat edin.

Hanimlaaaaaar iyi aksamlaaaaaar

Dun gece kocisim hastalandi hastanede gecirdik 4saat , sabah kalktik yine hastaneyw XD )

bende öyle ya belim ağrıyor ayağım ağrıyor. yazık kocam bişey diyemiyor . omuzu ovala , ayaklarımı ovala diye die bıktırdım. Adam yakında isyan edecek napalım herşey çikomuz için.
göğüs ağrılarım ilk zamanda ki gibi yok. herhalde rahim büyüdüğünden karın genişlemeye çalıştığı için oluyor ağrı . zaten gebelik takvimi açıklamasında da yazıyor ağrı olur diye.

Canim herseyiniyi olmasina sevindim. bende bugun o.sonra gidiyorum. Leyla hn.ada ugrucam. dun yine kanama oldu. icerde varsa raporunu uzatabilirim dedi bakalim hayirlisi..

ikili test hem korkutuyor hem heyecanlandiriyor beni...

sağol canım çok teşekkür ederim. Hepimiz herzaman güzel haberler verelim inşallah birbirimize.

nazcım güzel anne tebrik ederim bebişin sağlıklıymış..hadi atlattın darısı kan sonucuna inşallah..

ah canım heyecanlanma hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz iyi çıkacak inşallah korkma sakın biz eyazmayı ihmal etme.
kızlar ikilitest sonuçlarım çıkmış öğlende almaya gideceğim bakalım heyecan bastı walla

kutlu ve mutlu olsun inşlalah ne kadar tatlısın ne güzel sürprizler hazırlamışsın :) Bayıldım yaaaa harika olmuş. :) Çok beğenmiş ve duygulanmıştır. Maşallah Allah'ım bu mutluluğunuzu bozmasın hiç. Nice yaşlar nice yıllar birlikte olun bebşinizle .)

slm arkadaşlar herkesten iyi haberler var çok güzell benimde kontrolm c.tesi günüydü 2li tarama yaptı ense burun normal çok şükür kan testimide 1 hafta sonra alcam hayırlısıyla 1 aydır görmüyodum bebişi hareketlerinide daha hissetmeyince merak ediyo insan herşey yolundamı diye maşallah kolları ayakları durmadı iki dakka çok şekerrrlerr yaaa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin böyle gördükçe daha da sabırsızlanıyo insan dr erkek dedi cinsiyeti için şimdilik bdaha ki kontrole kesinleşçek bu arada bende izmirdeyim tınaztepeye aylin hanıma gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…