2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
güüüüüüüüüünaydıın hanımlaaaaaaaaaaaaar we tatlı bebişleri

geçmiişi okuyamadım bi bakayım diye girdiydim sizlere

umarım herbiriniz iyisinizdir

canım korkma inşallah kanaman da geçecek tutundu inşallah sıkıca bak göreceksin bugün. Raporunu uzatsın tabi güzelce dinlen canım. İkili testtten korkma bak gör ne kadar hayırlı haberlerle döneceksin senin de haftasonuna kadar kan sonuçları da çıkar inşallah. Bak gör şimdi onu görünce çok mutlu olacaksın :) dvd de verecek eline giderken :) bebişini doya doya başa sara sara görebileceksin evde de :)

Canim herseyiniyi olmasina sevindim. bende bugun o.sonra gidiyorum. Leyla hn.ada ugrucam. dun yine kanama oldu. icerde varsa raporunu uzatabilirim dedi bakalim hayirlisi..

ikili test hem korkutuyor hem heyecanlandiriyor beni...

canım geçmiş olsun hepinize

Sende mi aaa ne güzel. bende Aylin Hanıma gidiyorum. Zapzup arkadaşta Aylin Hanıma gidiyor. Sayımız artıyor gitgide. Hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsın inşallah. gerçekten kıpır kıpırlar. Benim bebeğinde cinsiyetini söylememişti geçen gittiğimde. İnşallah 11 gün sonra bir sonraki kontrolümde (günleri sayıyorum artık) nasipse öğrenicez.

ohhh çok sevindim canım benim Allahım darısı kan testlerimizin başına ve henüz yaptırmamış olan arkadaşlarımızın başına olsun. Evet yaaa görünce bi başka seviyor insan dimi. A aaaaa cinsiyet belli oldu demek. Bak dikkat ederseniz erkekler kendini önden belli ediyorlar ve 2 li testte söylüyorlar erkek diye. Demek benimki kız :)

çok sğol canım Allah hepinizden razı olsun dediğim gibi şimdilik iyi bakalım sonuç ne olacak kan testinden sonra. :) % 50'lik kısmı atlattık geri kaldı diğer kısmı )
Nazcım iyi sonuçlar almana bende sevindim.

evet aynen benim de bir sonraki kontrole artık bakalım cinsiyet hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah sağlıkla :)

ayh çok güzelmiş. Tebrik ederiz..

HANİPEKS :) canım çok sevimli olmuş pastalarınız, bayıldım :) eşine seninle ve bebeğinizle uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin Allah..

Çok beğendim tatlım.Sağlıkla nice nice doğum günleri kutlamanız dileğiyle:)

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Amin. Güzel dileklerinize layık olmaya çalışacağım

Çok sevindim canım sonuçlarının iyi olmasına.İnş kan testinide atlatırsın hayırlısıyla.
Sanada paşa geliyor desene :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

İnşallah geçecek canım benim.Benimde tansiyonum düşüyor genelde.
9/5 10/5 oluyor.Tüm anneler aynı galiba annemde hemen geliyor yanıma :)
Geçicek bu günler bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza hiç dert tasa kalmıcak hayırlısıyla inş.

evet aynen benim de bir sonraki kontrole artık bakalım cinsiyet hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah sağlıkla :)

Hayırlı , sağlıklı olsunlar inşallah. nazcım.

Sağol ersnilcim. Geçecek elbette. sağlıkla sıhhatle alalım kucaklarımıza.

Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü ??

Benim aklımdaki hep kızdı.
O nedenle erkek olunca şaşırdım :)
Oğluşumu tabiyki çok seviyorum annesinin küçük erkeği o :)
Ama aklımda isim yoktu.Şimdi ben kıza o kadar adapte olmuştum ki.
erkek olursa cihan koyarız diyordum.(Eşimin babasının adı)
Sonra eşimin halaları ile konuşurken koyma dediler.Halası hocadan dinlemiş filan.
Şimdi yanına isim koysam herkes cihan der biliyorum.Çünkü bizde adet gibi bir şey vefat eden kişinin adı veriler.
Aile büyükleri buna çok sevinir.Anne bana istediği adı koyamaz.

Bende oğluşumda öyle olsun istemiyorum.Tek isim olsun herkes benimsesin istiyorum.
Hani halaların yorumu gibi olumsuz olunca insan üzülüyor.herkes beğensin istiyor.
Şimdilik düşünme aşamasındayız.

Kızlar size bir şey danışıcam.

Ben şimdi böyle uzanıp göbişime baktığımda.
Göbişim pır pır atıyor,göz segirmesi gibi sanki.
Bu sizdede oluyor mu?

evet evet bende de oluyor
ama taa 7. haftadan beri ben doktora sordum bebekle alakası yok demişti
karın damarınla ilgili falan dedi

hanipeks pastalarına bayıldım :) Allah eşine seninle ve yavrunuzla huzur içinde geçirebileceğiniz uzun bir ömür nasip etsin

Evliliğimizin başından beri erkek ismi düşündük ,kız ismi hiç düşünmedik. Bakalım daha cinsiyetini bilmiyoruz ama erkek olursa Ömer ismini çok beğeniyoruz . Rahmetli babamın ismi Mehmet olsun başında istiyorum.. Mehmet Ömer die. Hatta eşim Ömer Adil olsun demişti. birkaç gün sonra markette Ömer Adil cam silleri, sabunları, kolonyalarını görmüştüm. Rahmetli babamın isminin olmasını istedim.Bakalım hayırlsıı artık.

evet evet bende de oluyor
ama taa 7. haftadan beri ben doktora sordum bebekle alakası yok demişti
karın damarınla ilgili falan dedi

Bende de oluyor geçen farkettim. Çok ilginç birşey ya içimizde ayrı bir canlının büyümesi. Allah'ın bir lütfü gerçekten. Vücudumuz bir makine gibi çalışıyor. Gün gün farklı birşeyleri keşfediyoruz kendimize ait. Bebeğimize ait. Güzel keşiflerinin tadını çıkara çıkara hamileliklerimiz sağlıkla sürer inşallah. Hele hareketlerini hissedelim işte o zaman apayrı bir duygu olacaktır eminim. Şimdi bile bazen elimi karnıma koydudğumda merak ediyorum acaba şu an ne yapıyor diye. Özlüyorum hatta şimdiden . Doktora gidip görmek için gün sayar oldum ya.. hehe

Son düzenleme:
ah canım senin de cuma demek hadi dualrım seninle inşallah önümüzdeki hafta artık bu ikili testler de biter sanırım hepimiz kurtuluruz inşallah hayırlı haberlerle.

İnşş kuzum dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

Ne güzel haberler oh be bu hafta güzel geçecek inşş. Hayırlı uğurlu olsun sonuçlar.

güüüüüüüüüünaydıın hanımlaaaaaaaaaaaaar we tatlı bebişleri

geçmiişi okuyamadım bi bakayım diye girdiydim sizlere

umarım herbiriniz iyisinizdir

Kuzum teşekkür ederim, iyiyiz, sen nasılsın?

Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü ??

Kız olursa Masal, erkek olursa Güngör Çınar olacak inşşş

hanipeks pastalarına bayıldım :) Allah eşine seninle ve yavrunuzla huzur içinde geçirebileceğiniz uzun bir ömür nasip etsin

İnşallah canım. Bu güzel dilekler hepimiz için geçerli. Geçen seneki pastamızı daa paylaşayım sizinle, sizlere de fikir olur belki.

Kız olursa Masal, erkek olursa Güngör Çınar olacak inşşş

Komşumuzun bebişinin adı da Çınar. Güzel isimler ikiside..

Kızlar pek hoş haberlerle gelmedim ikili test sonucum yüksek çıktı gittiğim doktor normal dedi öteki doktorumu aradım hemen gel bi yere göndercem problem olabilir dedi kafam bi dünya oldu daha yemek yemedim yeyip hemen gidicem bakalım dua edin kzlar ikili test1/185 cut off değerinin üzerinde yazıo yani ne demek özürlü mü olacak benim bebeğim

Allah korusun sakin ol canım.. ben yorum yapamıyorum test yaptırmadım hiç rakamlar ne anlama geliyor bilmiyorum. önce git uzmanıyla konuş, burda sadece birşey olmamasını dileyebiliriz.. dualarım seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…