- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
Canim herseyiniyi olmasina sevindim. bende bugun o.sonra gidiyorum. Leyla hn.ada ugrucam. dun yine kanama oldu. icerde varsa raporunu uzatabilirim dedi bakalim hayirlisi..
ikili test hem korkutuyor hem heyecanlandiriyor beni...
Her yanımda bir sızı bir ağrı var canım.
Benim bu şikayetlerim mızmızlanmam yüzünden eşimle 3 haftadır hafta sonlarını evde geçiriyorduk.
Dün ilk kez çıkdık gezdik bende mümkün olduğunca şikayet etmedim.
Ama bir ara yemekden sonra uyuyordum :) Hepimizde farklı etkileri oluyor.
Allahım yardımcımız olsun.
amin canım ya geçer inşallah.Sabredicez. ben de cumartesi günü çok kötüydüm. adet sancısı gibi bir ağrı vardı.. belim ağrıdı hep. mide bulantısı hepsi bir araya geldi daha önceden böyle olmamıştım. Annemde korkudan geldi yanıma hemen. Tansiyonum 9-5 civarı çıktı. Halim yoktu yattım . tuzlu ayran falan içtim. dayanamadım doktoru aradım. Emedur içtikten sonra bulantım kesildi birşeyler yiyince düzeldim çok şükür. hiç böyle olmamıştım. Ben bile korktum kendimden. Nazar değdi bana ya..
valla sorsan her yerimde sızı var :) kendimi dinleyince bir sürü sızı ve ağrı buluyom.. geçen akşam eşime sızlanırken birden farkına vardım yaşlı teyzeler gibiyim :) karnım ağrıyo, midem ağrıyo, kasıklarım ağrıyo. ha bi de göğsüm ağrıyo :) göbek deliğim içine çöktü gibi geliyo bana :)
sol tarafa yatmak tavsiye ediliyor zaten evham yapma canım birşey yoktur..
slm arkadaşlar herkesten iyi haberler var çok güzell benimde kontrolm c.tesi günüydü 2li tarama yaptı ense burun normal çok şükür kan testimide 1 hafta sonra alcam hayırlısıyla 1 aydır görmüyodum bebişi hareketlerinide daha hissetmeyince merak ediyo insan herşey yolundamı diye maşallah kolları ayakları durmadı iki dakka çok şekerrrlerr yaaa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin böyle gördükçe daha da sabırsızlanıyo insan dr erkek dedi cinsiyeti için şimdilik bdaha ki kontrole kesinleşçek bu arada bende izmirdeyim tınaztepeye aylin hanıma gidiyorum
slm arkadaşlar herkesten iyi haberler var çok güzell benimde kontrolm c.tesi günüydü 2li tarama yaptı ense burun normal çok şükür kan testimide 1 hafta sonra alcam hayırlısıyla 1 aydır görmüyodum bebişi hareketlerinide daha hissetmeyince merak ediyo insan herşey yolundamı diye maşallah kolları ayakları durmadı iki dakka çok şekerrrlerr yaaa Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin böyle gördükçe daha da sabırsızlanıyo insan dr erkek dedi cinsiyeti için şimdilik bdaha ki kontrole kesinleşçek bu arada bende izmirdeyim tınaztepeye aylin hanıma gidiyorum
Nazcım iyi sonuçlar almana bende sevindim.
güüüüüüüüüünaydıın hanımlaaaaaaaaaaaaar we tatlı bebişleri
geçmiişi okuyamadım bi bakayım diye girdiydim sizlere
umarım herbiriniz iyisinizdir
Sende mi aaa ne güzel. bende Aylin Hanıma gidiyorum. Zapzup arkadaşta Aylin Hanıma gidiyor. Sayımız artıyor gitgide. Hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsın inşallah. gerçekten kıpır kıpırlar. Benim bebeğinde cinsiyetini söylememişti geçen gittiğimde. İnşallah 11 gün sonra bir sonraki kontrolümde (günleri sayıyorum artık) nasipse öğrenicez.
ayh çok güzelmiş. Tebrik ederiz..
HANİPEKS :) canım çok sevimli olmuş pastalarınız, bayıldım :) eşine seninle ve bebeğinizle uzun ve hayırlı bir ömür nasip etsin Allah..
Çok beğendim tatlım.Sağlıkla nice nice doğum günleri kutlamanız dileğiyle:)
kutlu ve mutlu olsun inşlalah ne kadar tatlısın ne güzel sürprizler hazırlamışsın :) Bayıldım yaaaa harika olmuş. :) Çok beğenmiş ve duygulanmıştır. Maşallah Allah'ım bu mutluluğunuzu bozmasın hiç. Nice yaşlar nice yıllar birlikte olun bebşinizle .)
amin canım ya geçer inşallah.Sabredicez. ben de cumartesi günü çok kötüydüm. adet sancısı gibi bir ağrı vardı.. belim ağrıdı hep. mide bulantısı hepsi bir araya geldi daha önceden böyle olmamıştım. Annemde korkudan geldi yanıma hemen. Tansiyonum 9-5 civarı çıktı. Halim yoktu yattım . tuzlu ayran falan içtim. dayanamadım doktoru aradım. Emedur içtikten sonra bulantım kesildi birşeyler yiyince düzeldim çok şükür. hiç böyle olmamıştım. Ben bile korktum kendimden. Nazar değdi bana ya..
evet aynen benim de bir sonraki kontrole artık bakalım cinsiyet hakkımızda hangisi hayırlısı ise o olsun inşallah sağlıkla :)
Çok sevindim canım sonuçlarının iyi olmasına.İnş kan testinide atlatırsın hayırlısıyla.
Sanada paşa geliyor desene :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
İnşallah geçecek canım benim.Benimde tansiyonum düşüyor genelde.
9/5 10/5 oluyor.Tüm anneler aynı galiba annemde hemen geliyor yanıma :)
Geçicek bu günler bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza hiç dert tasa kalmıcak hayırlısıyla inş.
Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü ??
Kızlar size bir şey danışıcam.
Ben şimdi böyle uzanıp göbişime baktığımda.
Göbişim pır pır atıyor,göz segirmesi gibi sanki.
Bu sizdede oluyor mu?
Benim aklımdaki hep kızdı.
O nedenle erkek olunca şaşırdım :)
Oğluşumu tabiyki çok seviyorum annesinin küçük erkeği o :)
Ama aklımda isim yoktu.Şimdi ben kıza o kadar adapte olmuştum ki.
erkek olursa cihan koyarız diyordum.(Eşimin babasının adı)
Sonra eşimin halaları ile konuşurken koyma dediler.Halası hocadan dinlemiş filan.
Şimdi yanına isim koysam herkes cihan der biliyorum.Çünkü bizde adet gibi bir şey vefat eden kişinin adı veriler.
Aile büyükleri buna çok sevinir.Anne bana istediği adı koyamaz.
Bende oğluşumda öyle olsun istemiyorum.Tek isim olsun herkes benimsesin istiyorum.
Hani halaların yorumu gibi olumsuz olunca insan üzülüyor.herkes beğensin istiyor.
Şimdilik düşünme aşamasındayız.
evet evet bende de oluyor
ama taa 7. haftadan beri ben doktora sordum bebekle alakası yok demişti
karın damarınla ilgili falan dedi
ah canım senin de cuma demek hadi dualrım seninle inşallah önümüzdeki hafta artık bu ikili testler de biter sanırım hepimiz kurtuluruz inşallah hayırlı haberlerle.
güüüüüüüüüünaydıın hanımlaaaaaaaaaaaaar we tatlı bebişleri
geçmiişi okuyamadım bi bakayım diye girdiydim sizlere
umarım herbiriniz iyisinizdir
Kızlar bebişlerinize isim düşündünüz mü ??
hanipeks pastalarına bayıldım :) Allah eşine seninle ve yavrunuzla huzur içinde geçirebileceğiniz uzun bir ömür nasip etsin
Kızlar pek hoş haberlerle gelmedim ikili test sonucum yüksek çıktı gittiğim doktor normal dedi öteki doktorumu aradım hemen gel bi yere göndercem problem olabilir dedi kafam bi dünya oldu daha yemek yemedim yeyip hemen gidicem bakalım dua edin kzlar ikili test1/185 cut off değerinin üzerinde yazıo yani ne demek özürlü mü olacak benim bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?