Kızlar pek hoş haberlerle gelmedim ikili test sonucum yüksek çıktı gittiğim doktor normal dedi öteki doktorumu aradım hemen gel bi yere göndercem problem olabilir dedi kafam bi dünya oldu daha yemek yemedim yeyip hemen gidicem bakalım dua edin kzlar ikili test1/185 cut off değerinin üzerinde yazıo yani ne demek özürlü mü olacak benim bebeğim
Evliliğimizin başından beri erkek ismi düşündük ,kız ismi hiç düşünmedik. Bakalım daha cinsiyetini bilmiyoruz ama erkek olursa Ömer ismini çok beğeniyoruz . Rahmetli babamın ismi Mehmet olsun başında istiyorum.. Mehmet Ömer die. Hatta eşim Ömer Adil olsun demişti. birkaç gün sonra markette Ömer Adil cam silleri, sabunları, kolonyalarını görmüştüm. Rahmetli babamın isminin olmasını istedim.Bakalım hayırlsıı artık.
Kızlar pek hoş haberlerle gelmedim ikili test sonucum yüksek çıktı gittiğim doktor normal dedi öteki doktorumu aradım hemen gel bi yere göndercem problem olabilir dedi kafam bi dünya oldu daha yemek yemedim yeyip hemen gidicem bakalım dua edin kzlar ikili test1/185 cut off değerinin üzerinde yazıo yani ne demek özürlü mü olacak benim bebeğim
Kizceler selamlar,
Grip olduuuumm beendoktora gittim hemen dahiliye baktı, 12. Hafta dolduğu için antibiyotik verdi , sonra kendi doktoruma da ilaçları gösterdik uygun dedi, deniz suyu spreyi verdi ağrı ve ateş düşürücü olarak minoset, pastil önermedi birde bol bol ıhlamur kaynat iç dedi
Bu arada ben Prof. A gitmemeye karar verdim Prof. Olduğu için hiç detayci değil testlere baktı tamam bisey yok dedi gecti
İlk tanıştığımızda prensibimdir geldİginizde sohbet edicez ne yapıp ne yapmaman gerektiğini anlatıcım dedi iki defa gittik esim sordu ne yemesi gerekir falan gibilerinden yağlı tuzlu tatlı ünlü seylerden uzak duracak o kadar, ben konuşan bir doktor istiyorum mesela ikili test sonucunda 1 hafta ileride görünüyor bebek , onu sordum bosver dedi :) hiç de öyle ense kalınlığında uzun uzun bakmadı siz parmak saydık diyorsunuz ben hiç saymadım valla :/ birde senem hanım daha detaylı testler istemişti toxo ve cma gibi onları da bugün gittim verdim tekrar kan deline deline bir hal oldum yaa
o yüzden senem Hanım'a devam edicem hem eve daha yakın birşeyi oldugunda 15 dk ya Ordayiz
Nazcim çok sevindim hadi gecmis olsun sana da bebise de :)
Sedagg canım ayni para tuzağı görümceme de yapılmıştı bu yüzden doktor değiştirdi görümcem ikinci doktoru hiç öyle birşeyi yok nerden çıkarmışlar böyle bir şey diye hayret etmiş ama görümcem yine de detaylı baktirmisti kızımız 4 yasında maşallah :) sende için rahat edecekse baktım istiyorsan ama ben birşeyi olmadıgını düşünüyorum
​Geçmiş olsun hayatım ya dikkat et kendine, havalar çok serin bu aralar, ben evi serdirdim valla. Doktor konusunda da doğru düşünmüşsün bence, sana katılıyorum.
Kizceler selamlar,
Grip olduuuumm beendoktora gittim hemen dahiliye baktı, 12. Hafta dolduğu için antibiyotik verdi , sonra kendi doktoruma da ilaçları gösterdik uygun dedi, deniz suyu spreyi verdi ağrı ve ateş düşürücü olarak minoset, pastil önermedi birde bol bol ıhlamur kaynat iç dedi
Bu arada ben Prof. A gitmemeye karar verdim Prof. Olduğu için hiç detayci değil testlere baktı tamam bisey yok dedi gecti
İlk tanıştığımızda prensibimdir geldİginizde sohbet edicez ne yapıp ne yapmaman gerektiğini anlatıcım dedi iki defa gittik esim sordu ne yemesi gerekir falan gibilerinden yağlı tuzlu tatlı ünlü seylerden uzak duracak o kadar, ben konuşan bir doktor istiyorum mesela ikili test sonucunda 1 hafta ileride görünüyor bebek , onu sordum bosver dedi :) hiç de öyle ense kalınlığında uzun uzun bakmadı siz parmak saydık diyorsunuz ben hiç saymadım valla :/ birde senem hanım daha detaylı testler istemişti toxo ve cma gibi onları da bugün gittim verdim tekrar kan deline deline bir hal oldum yaa
o yüzden senem Hanım'a devam edicem hem eve daha yakın birşeyi oldugunda 15 dk ya Ordayiz
Nazcim çok sevindim hadi gecmis olsun sana da bebise de :)
Sedagg canım ayni para tuzağı görümceme de yapılmıştı bu yüzden doktor değiştirdi görümcem ikinci doktoru hiç öyle birşeyi yok nerden çıkarmışlar böyle bir şey diye hayret etmiş ama görümcem yine de detaylı baktirmisti kızımız 4 yasında maşallah :) sende için rahat edecekse baktım istiyorsan ama ben birşeyi olmadıgını düşünüyorum
Canım benim çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine.
Bende her zaman diyorum pozitif doktor,konuşkan doktor çok ama çok önemli.
İnsan kendini iyi hissediyor aklında soru işaretleri kalmıyor.
Kendine çok ama çok dikkat et canım.
Ya bu arada çatlak için hangi krem iyiydi ??? Almam lazım bebeyagi yetmiyor bana
Dış Haberler grubumuzun Hindistanda yerel bir haber sitesinden çeviri yaparak alıntı yaptıgı Aynı anda 11 bebek doğurdu başlıklı haberimizin, yanlış ve asılsız bir haber oldugunu öğrenmiş bulunmaktayız.
Resimde gösterilmekte olan bebeklerin, 11.11.11 tarihinde doğan şanslı bebekler oldugunu bilgilerinize sunarız.
Kamuoyunu yanlış yönlendirecek, dezenformasyon ve bilgi kirliliğine yol açacak bu tür hataları bir daha tekrar ettirmeyecegimizin teminatı veriyoruz.
Siz değerli takipçilerimizden defaaten özür diliyoruz.
Allaha emanet olunuz.
Site Yönetimi
Yinede şaşırdık ama değil mi vede gülümsedik :)Hanipeks'e teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?