2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

185 te 1 demek 185 kişinin arasındaa olabilirsin demek. Fakat benim bir velime bütün doktorlar -ki gitmediği doktor kalmadı Türkiyede- 9. aya kadar engelli bu çocuk dedi, kadın altüst oldu, mahvoldu, çocuğunun doğumdan sonra gideceği rehabilitasyon merkezini bile ayarlamıştı düşün yani, bebeği sağlıklı mı sağlıklı mis gibi doğdu ve şuanda 3 yaşında. Lütfen kendine stres yapma, bi dur bakalım ortada net bir şey yok.

Mehmet ömer çok hoş isim canım.
Eğer çevreden olumsuz tepkiler olmassa benimki gibi kesinlikle çok hoş olur.
Hakkımızda hayırlısı artık.

İki doktorun dezavantajlarından biri canım.Ama yinede araştırmakda fayda var.
Ben sıkıntı olduğunu düşünmüyorum hiç bozma moralini.Hemen araştırıp dönicem sana bana değerleri söyler misi

Canım sen içini ferah tut. Allah'ın izniyle kötü birşey değildir inşallah.. Güzel haberler alırsın inşallah

sedagg netten bakdım anladığım kadarıyla risk görünmüyor.
Diğer gideceğin doktor para tuzağı olmasın?
Bizim orda vardı öyle bir doktor hastanenin ortagıymış meğer tepeden tırnağa inceliyor seni.
Arkadaşıma bebeğin sakat demişti.Kız ağla ağla helak olmuşdu.Şimdi 3 yaşında adı zeynep çokda sağlıklı.
Hiç üzme kendini.

Hindistan'da bir kadın 11 bebek doğurmuş aynı anda

Eki Görüntüle 527169

ilk kez gördüm ben :) inanılmaz ya :) ben bi tanesine bu kadar zorlandım öyle olsa ne olurdum kimbilir :)))))
ama varya ister miydim isterdim ne yalan söyleyim :) çok çocuğum olsun isterdim.. şimdi ilk gebeliğim zaten yaşım geldi 30 a bundan sonra kaç tane doğum yapabilirim ki .. şöyle 11 olmazdı belki ama bir üçüz dördüz gelse kurbanlar keserdim
:)))

Şaka gibi ya insanın inanası gelmiyor.

Benim yaşım 23 ilk bebeğim.
Eşime kalsa hemen peşinden bir tane daha yapıcaz ikisi birlikde büyücek.
Ama ben diyorum eğer sen doğurursan olabilir.
Gerçekden zorlu bir süreç atlattım.Şimdi de endişeden kafayı yicek gibi oluyorum.
Ultrason makinesiyle gezsem anca rahatlar gibiyim.
allahım yardımcımız olsun.

tatlım testinde yanlışlık vardır diye düşünüyorum ense kalınlığı normal çıktı,burun kemiği de öyle!bebeğin gelişimi normal seyrediyor,yaşın da genç.. sonucun doğru olduğunu sanmıyorum açıkcası.. doktorla görüştükten sonra yaz mutlaka bizi merakta bırakma

Kizceler selamlar,
Grip olduuuumm been doktora gittim hemen dahiliye baktı, 12. Hafta dolduğu için antibiyotik verdi , sonra kendi doktoruma da ilaçları gösterdik uygun dedi, deniz suyu spreyi verdi ağrı ve ateş düşürücü olarak minoset, pastil önermedi birde bol bol ıhlamur kaynat iç dedi
Bu arada ben Prof. A gitmemeye karar verdim Prof. Olduğu için hiç detayci değil testlere baktı tamam bisey yok dedi gecti
İlk tanıştığımızda prensibimdir geldİginizde sohbet edicez ne yapıp ne yapmaman gerektiğini anlatıcım dedi iki defa gittik esim sordu ne yemesi gerekir falan gibilerinden yağlı tuzlu tatlı ünlü seylerden uzak duracak o kadar, ben konuşan bir doktor istiyorum mesela ikili test sonucunda 1 hafta ileride görünüyor bebek , onu sordum bosver dedi :) hiç de öyle ense kalınlığında uzun uzun bakmadı siz parmak saydık diyorsunuz ben hiç saymadım valla :/ birde senem hanım daha detaylı testler istemişti toxo ve cma gibi onları da bugün gittim verdim tekrar kan deline deline bir hal oldum yaa
o yüzden senem Hanım'a devam edicem hem eve daha yakın birşeyi oldugunda 15 dk ya Ordayiz

Nazcim çok sevindim hadi gecmis olsun sana da bebise de :)
Sedagg canım ayni para tuzağı görümceme de yapılmıştı bu yüzden doktor değiştirdi görümcem ikinci doktoru hiç öyle birşeyi yok nerden çıkarmışlar böyle bir şey diye hayret etmiş ama görümcem yine de detaylı baktirmisti kızımız 4 yasında maşallah :) sende için rahat edecekse baktım istiyorsan ama ben birşeyi olmadıgını düşünüyorum

Son düzenleme:

​Geçmiş olsun hayatım ya dikkat et kendine, havalar çok serin bu aralar, ben evi serdirdim valla. Doktor konusunda da doğru düşünmüşsün bence, sana katılıyorum.

Dış Haberler grubumuzun Hindistan’da yerel bir haber sitesinden çeviri yaparak alıntı yaptıgı “Aynı anda 11 bebek doğurdu” başlıklı haberimizin, yanlış ve asılsız bir haber oldugunu öğrenmiş bulunmaktayız.

Resimde gösterilmekte olan bebeklerin, 11.11.11 tarihinde doğan şanslı bebekler oldugunu bilgilerinize sunarız.

Kamuoyunu yanlış yönlendirecek, dezenformasyon ve bilgi kirliliğine yol açacak bu tür hataları bir daha tekrar ettirmeyecegimizin teminatı veriyoruz.

Siz değerli takipçilerimizden defaaten özür diliyoruz.
Allah’a emanet olunuz.
Site Yönetimi

Yinede şaşırdık ama değil mi vede gülümsedik :)Hanipeks'e teşekkürler:)

​Geçmiş olsun hayatım ya dikkat et kendine, havalar çok serin bu aralar, ben evi serdirdim valla. Doktor konusunda da doğru düşünmüşsün bence, sana katılıyorum.

Sağol kuzum,dikkat de ettim ama esimin ailesi komple hasta sanirim birinde vardi bize bulastirdi cunku hepimiz ayni anda hasta olduk
benim de icim rahat su an bu konuda , ayın 16sini iple çekiyorum senem hanım i görmek için o sohbet eder benimle :)

Canım benim çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine.
Bende her zaman diyorum pozitif doktor,konuşkan doktor çok ama çok önemli.
İnsan kendini iyi hissediyor aklında soru işaretleri kalmıyor.
Kendine çok ama çok dikkat et canım.

Sagol canımcim sizde dikkat edin valla salgın var
Yani bu doktor ben ilk gittiğimde bana karar verirseniz 1 hafta sonra gelin uzun uzun konuşcaz dedi ben ondan tav oldum sonra dut yemiş bülbüle dondü esim de benden meraklı , memnun kalmadı senem Hanım'dan çok memnunduk aklım ondaydi zaten

selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta

Ya bu arada çatlak için hangi krem iyiydi ??? Almam lazım bebeyagi yetmiyor bana

genelde lierac diyorlar ama ben yine de emin olamadım. bebeyağı bana da yetersiz geldi bitkisel ürünler satan bir dükkandan seçeneklere baktım.. 10-40 ve 100 tl ye kadar ürün çeşitleri var. ben kakao yağı özlü krem aldım.. uzun süre nemli kalıyor. iki günde bir banyodan sonra kullanıyorum. 10 TL fiyatı. kaşıntılarım da geçti kullandıgımdan beri. bir de kakao yağı karışımları var yine gebeler için onlardan da aldım bulunsun diye.

Ay inanmıyorum kandırıldım mı? Geçen seneden beri böyle bir olayın varlığıyla mı aldandım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…