2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kayınvaliden seni telefonda istememişse bence kendini sıkıp içinden gelmediği halde arama canım.
Eğer eşin çok ısrar ederse o zaman eşinin yanında sesi dışarı vererek konuşursun.
Dertleri ne gerçekden hiç anlamıyorum

canım zaten o gün midem çok kötüydü.
uzanmıştım biraz uyumuşum eşim geldiğinde uyandım.
aramadım kimseyi.eşimde sormadı zaten.

kuzum o zaman sende otur eşinle adam akıllı konuş kavga gürültü etmeden durumu anlat hala anlamıyorsa onun yanında ara ama kaynana evde deme tel hoparlöre ver eşinde duysun dediklerini o zaman inanır

tatlım defalarca konuştuk ama değişen bişey olmuyor. hamilelik dönemine kadar hep ben aradım onlar beni aramaz zaten. ama şu durumda ben de hal hatır sorulmasını bekliyorum. benim komşularım arkadaşlarım hergün beni arayıp yemek yapabildin mi, bişey yedin mi, istediğin bişey var mı diye sorarken evime yemek taşırken onların aramaması bana dokunuyor.

gözün aydın canım. inşallah kan tahlilindede bir sorun yoktur.

hanipeks canım, eşinle ve bebişinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum tatlım. allah uzun ömür versin.

bebeci canım sana da geçmiş olsun. kuşburnu falan da içebilirsin.

unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın lütfen olur mu?

Kakao yagi özlü krem aklimda bulunsun bakmam lazım acil yoksa çaltıycam belli ki

Bu arada egomego hala yok

evet yaaa ben de merak etmeye başladım işten falan mı ayrıldı acaba? AMan herkes iyi olsun da.

caım çok geçmiş olsun dikkat et kendine benim bebeğim de her gidişimde haftasından önde gidiyor. yani toplamda regl tarihime göre olması gerekenden 1 hafta büyük çıkıyor. Doktor bunu normal kabul edeceğiz ve ölçü alacağız dedi. yani bebeğin o anda bulunduğu durum önemli imiş. Problem yok yani sen de merak etme. toxo ve cmv ben de sonradan yaptırdım eskiden geçirip geçirmediğime bakmadı şuanda vücutta aktif rahatsızlık var mı yok mu onu araştırdı. negatif çıktı çok şükür. Bizim doktor da parmak falan söylemedi bana verdiği dvd'de ise bebiş ellerini yumruk yapmış göremedik bacajk arası da bacaklarıyla kapanmıştı oraları da göremiyoruz. Doktor kararın hayırlı uğurlu olsun canım hangisyle rahatsan o olsun bu çok hassas bir konu çünkü kendini huzursuz hissedersen veya istediğini soramaz isen bu iş olmaz.

canım hemen panik olma bana cmt günü doktor dedi ki bu testlerde sonuç kötü çıkınca bebek kötü anlamına gelmez dedi. vallahi bak bakalım ne diyecek doktor bize mutlaka haber ver hemen kötü düşünme sakın. llah korusun dualarım seninle arkadaşım.

Ay inanmıyorum kandırıldım mı? Geçen seneden beri böyle bir olayın varlığıyla mı aldandım ben
Hahaha gecmis olsun hayatım ya :)))
çok güzelmiş :)) o anne gecede beş kez yanıma gelecek :))))
Bugün eczanede Bruno gördüm esime alalım dedim esim de ben bebeğime kıyamam o bizi 5 kez ister gidicez diyor :)

Görümcem kusburnu yapmış kendi elleriyle ondan yesem de iyi gelir o zaman demii

kızlaar sonuçlarımı aldım doktora yarın gideceğim trisomy 13/18 + nt diyor nt de 1.2 sizde nasıldıı??

Nazcim tesekkur ederim egomego yü ben çok merak ediyorum biliyorsunuz o isyerindeki kız Tekin bir kız degildi ve en son şikayet etmişti onu sorunlar vardı sanki ne biliyim aklım onda , benimde bu durumda adetimden 1 hafta once oluyor anamm yani ben düğün gunü hamile kalmış gb oluyorum Heheee :))
Zaten facete duyurdum dün hamile oldugumu bir arkadasım kaç aylık olduğunu sordu cvp vermedim valla arada kaynattim:) utanıyorum hihii :)

kızlar 1 ay sonra bebeğimizi görebildik. bizimde bugün ikili testimiz vardı. minnoşumuzun çok şükür ense kalınlığı normal çıktı. burun kemiği de oluşmuş. gelişimi de gayet iyiymiş. doktor ayaklarını kollarını ellerini gösterdi. bizim bebiş biraz tembel olcak galiba hiç hareket falan yoktu. doktor "sizin bebek bir güzel yerleşmiş ohhh rahatına düşkün baksana şuna" dedi güldü.cinsiyet için bişey söylemedi. tahlil sonuçlarımız 3 gün sonra çıkacakmış ama doktorumuz kongreye gidicem haftaya gelin dedi. bizde pazartesi günü için randevu aldık. eve gelirken sağlık ocağına uğradık gebelik kaydımı yaptırdım. hiv ve hepatit c ye falan bakılmamıştı. aile hekimimiz bunlara bakalım bir de şekerine bakalım dedi. benim şekerim yüksek biraz. tokluk şekerine bakılacak sadece. çarşamba gittiğimdede açlık şekerine bakarız dedi. kalp atışlarını burda dinleyebiliyor muyuz dedim. 16. haftadan itibaren dinleniyormuş. oooo yandınız o zaman hergün burdayım dedim. eşimede babalık testi yaptılar. eşinize yardımcı oluyor musunuz diye bir soru vardı. eşimde evet dedi. hemşire hanım mesela ne yapıyorsunuz dedi. yemek, bulaşık, temizlik ne yapılması gerekiyorsa dedi. hemşirelere garip geldi tabi burda kadınlar hergün dayak yiyor. her tarafları mor içinde. eşim gibi birini duyunca şaşırdılar. yorucu bir gündü hem ikili test için kan alındı hemde sağlık ocağında başım dönüyor şimdide.

evet aylin hanımla başladık çok da memnunum aynı dr olması iyi oldu haberleşiriz kontrollere gittikçe cinsiyeti öğrenmemiz de tesadüf oldu belli olmaz erken gibi dedi ama bekledik braz nazlanmadı bizimki :) kesin olarak bdaha ki kontrole artık

gözün aydın canım. inşallah kan tahlilindede bir sorun yoktur.
çok teşekkür ederim canım sağol geriye kaldı belki de daha önemlisi kan testi inşallah o da iyidir.

selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta

canım ne alaka sen başımızın tacısın ne dış kapısı aşkolsun burada bütün arkadaşlarımızı eşit seviyoruz merak ediyoruz istersen 1 ay girme geri geldiğinde herkes yeniden bağrına basar konular hep ortak yaşadıklarımız olduğu için kaldığı yerden devam eder merak etme :)

oyy pek bi teşekkür ederim..
walla her gün geliyorum ama cepten giriyordum.. ordan da alıntılamaz yazmak eziyet gibi geliyordu.. şimdi evime pcme kavuştum.. bol bol yazarım artık..

çok sevindim canım iyi haberlerle dönmene benim kont daha 1 hafta var çok özledim bebeğimi geçer çabuk inş.....

Senin için en iyisi oldu canım.En azından prof da da aklın kalmadı denemiş oldun işde.

selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta

Hoşgeldin canımcım.O demek öyle sende bundan sonra sık sık katılırsın sohbetlere.

Kocişle ben o yataga sığarsak olabilir :) ama onun dışında ben cidden eşim olmadan uyuyamıyorum.
İlla kokusunu alcam kollarının arasına gircem:) Eşimde sarılmadan uyumaz.Ben çok rahatsız olduğumda sadece kolumu sarılıp uyuyordu.
Birde bizde bir alışkanlık var el ele tutuşarak uyururz,el ele tutuşarak tv izleriz :):)
Dün akşam eşim elini havaya kaldırdı.Bende elimdeki kraket poşetini istiyor sandım verdm:)
Eşim diyorki vay bee.Ne oldu hayatım dedim.Elimi tutman için elimi uzatıyorum çöp veriyorsun değerimiz bu mu diyor.
Ay beni aldı bir gülmek,kociş ne bilim çöpü istiyorsun sandım dedim tuttum elini :)

Testi gecen çok bugün belli ki bebisini ve eşini tebrik ediyoruz ben ve bebisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…