selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta
http://hepsianneden.com/image/cache/data/Babybay/babybayoriginalnaturlackiert3-500x500.JPG
Baya kullanışlı bir yatak valla gece kalkmak yok :)
kuzum o zaman sende otur eşinle adam akıllı konuş kavga gürültü etmeden durumu anlat hala anlamıyorsa onun yanında ara ama kaynana evde deme tel hoparlöre ver eşinde duysun dediklerini o zaman inanır
Günaydın kızlar bebek görünürde iyiymiş bir problem yoktu çok şükür gayet iyi dedi kan sonucu da perşembe saat 5 te çıkacakmış yaşımı başımı herşeyi derleyip toplayıp programa aktardıklarında sonuçlarla birlikte risk analizi çıkacakmış. Umarım sırf yaştan dolayı amniyosentez falan istemezleryaş 37 ya . Işte böyle çok teşekkür ederim beni düşündüğünüz ve merak ettiğiniz için allah razı olsun hepinizden. Sizler nasılsınız. Geldim bilgisayarı açtım takıldı kaldı yazamıyorum bir türlü neyse şimdi kendine geldi de yazım. Bebeği hareket ederken görmek çok güzeldi :) çok tatlıydı dvd verdiler eve götürdük annem teyzem eniştem eşim hepbirlikte kısacık cd'yi 50 kere izledik. Böyle elleriyle gözlerini oğuşturuyo gibi böyle utanmış gibi çok şekerdi bayıldık. 2-3 kere yazdım gönderemeden internet gitti kusura bakmayın bilgisayarı açıp kapatmak zorunda kaldım.
hoşgeldinnnnnnn :) sefalar getirdinnnn :))
genelde lierac diyorlar ama ben yine de emin olamadım. bebeyağı bana da yetersiz geldi bitkisel ürünler satan bir dükkandan seçeneklere baktım.. 10-40 ve 100 tl ye kadar ürün çeşitleri var. ben kakao yağı özlü krem aldım.. uzun süre nemli kalıyor. iki günde bir banyodan sonra kullanıyorum. 10 TL fiyatı. kaşıntılarım da geçti kullandıgımdan beri. bir de kakao yağı karışımları var yine gebeler için onlardan da aldım bulunsun diye.
Bu arada egomego hala yok
Kizceler selamlar,
Grip olduuuumm beendoktora gittim hemen dahiliye baktı, 12. Hafta dolduğu için antibiyotik verdi , sonra kendi doktoruma da ilaçları gösterdik uygun dedi, deniz suyu spreyi verdi ağrı ve ateş düşürücü olarak minoset, pastil önermedi birde bol bol ıhlamur kaynat iç dedi
Bu arada ben Prof. A gitmemeye karar verdim Prof. Olduğu için hiç detayci değil testlere baktı tamam bisey yok dedi gecti
İlk tanıştığımızda prensibimdir geldİginizde sohbet edicez ne yapıp ne yapmaman gerektiğini anlatıcım dedi iki defa gittik esim sordu ne yemesi gerekir falan gibilerinden yağlı tuzlu tatlı ünlü seylerden uzak duracak o kadar, ben konuşan bir doktor istiyorum mesela ikili test sonucunda 1 hafta ileride görünüyor bebek , onu sordum bosver dedi :) hiç de öyle ense kalınlığında uzun uzun bakmadı siz parmak saydık diyorsunuz ben hiç saymadım valla :/ birde senem hanım daha detaylı testler istemişti toxo ve cma gibi onları da bugün gittim verdim tekrar kan deline deline bir hal oldum yaa
o yüzden senem Hanım'a devam edicem hem eve daha yakın birşeyi oldugunda 15 dk ya Ordayiz
Nazcim çok sevindim hadi gecmis olsun sana da bebise de :)
Sedagg canım ayni para tuzağı görümceme de yapılmıştı bu yüzden doktor değiştirdi görümcem ikinci doktoru hiç öyle birşeyi yok nerden çıkarmışlar böyle bir şey diye hayret etmiş ama görümcem yine de detaylı baktirmisti kızımız 4 yasında maşallah :) sende için rahat edecekse baktım istiyorsan ama ben birşeyi olmadıgını düşünüyorum
Kızlar pek hoş haberlerle gelmedim ikili test sonucum yüksek çıktı gittiğim doktor normal dedi öteki doktorumu aradım hemen gel bi yere göndercem problem olabilir dedi kafam bi dünya oldu daha yemek yemedim yeyip hemen gidicem bakalım dua edin kzlar ikili test1/185 cut off değerinin üzerinde yazıo yani ne demek özürlü mü olacak benim bebeğim
Hahaha gecmis olsun hayatım ya :)))Ay inanmıyorum kandırıldım mı? Geçen seneden beri böyle bir olayın varlığıyla mı aldandım ben
Bugün eczanede Bruno gördüm esime alalım dedim esim de ben bebeğime kıyamam o bizi 5 kez ister gidicez diyor :)çok güzelmiş :)) o anne gecede beş kez yanıma gelecek :))))
hanipeks canım, eşinle ve bebişinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum tatlım. allah uzun ömür versin.
bebeci canım sana da geçmiş olsun. kuşburnu falan da içebilirsin.
unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın lütfen olur mu?
Sende mi aaa ne güzel. bende Aylin Hanıma gidiyorum. Zapzup arkadaşta Aylin Hanıma gidiyor. Sayımız artıyor gitgide. Hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsın inşallah. gerçekten kıpır kıpırlar. Benim bebeğinde cinsiyetini söylememişti geçen gittiğimde. İnşallah 11 gün sonra bir sonraki kontrolümde (günleri sayıyorum artık) nasipse öğrenicez.
çok teşekkür ederim canım sağol geriye kaldı belki de daha önemlisi kan testi inşallah o da iyidir.gözün aydın canım. inşallah kan tahlilindede bir sorun yoktur.
selam nisan anneleri..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta
canım ne alaka sen başımızın tacısın ne dış kapısı aşkolsun burada bütün arkadaşlarımızı eşit seviyoruz merak ediyoruz istersen 1 ay girme geri geldiğinde herkes yeniden bağrına basar konular hep ortak yaşadıklarımız olduğu için kaldığı yerden devam eder merak etme :)
çok sevindim canım iyi haberlerle dönmene benim kont daha 1 hafta var çok özledim bebeğimi geçer çabuk inş.....kızlar 1 ay sonra bebeğimizi görebildik.bizimde bugün ikili testimiz vardı. minnoşumuzun çok şükür ense kalınlığı normal çıktı. burun kemiği de oluşmuş. gelişimi de gayet iyiymiş. doktor ayaklarını kollarını ellerini gösterdi. bizim bebiş biraz tembel olcak galiba hiç hareket falan yoktu. doktor "sizin bebek bir güzel yerleşmiş ohhh rahatına düşkün baksana şuna" dedi güldü.cinsiyet için bişey söylemedi. tahlil sonuçlarımız 3 gün sonra çıkacakmış ama doktorumuz kongreye gidicem haftaya gelin dedi. bizde pazartesi günü için randevu aldık. eve gelirken sağlık ocağına uğradık gebelik kaydımı yaptırdım. hiv ve hepatit c ye falan bakılmamıştı. aile hekimimiz bunlara bakalım bir de şekerine bakalım dedi. benim şekerim yüksek biraz. tokluk şekerine bakılacak sadece. çarşamba gittiğimdede açlık şekerine bakarız dedi. kalp atışlarını burda dinleyebiliyor muyuz dedim. 16. haftadan itibaren dinleniyormuş. oooo yandınız o zaman hergün burdayım dedim. eşimede babalık testi yaptılar. eşinize yardımcı oluyor musunuz diye bir soru vardı. eşimde evet dedi. hemşire hanım mesela ne yapıyorsunuz dedi. yemek, bulaşık, temizlik ne yapılması gerekiyorsa dedi. hemşirelere garip geldi tabi burda kadınlar hergün dayak yiyor. her tarafları mor içinde. eşim gibi birini duyunca şaşırdılar. yorucu bir gündü hem ikili test için kan alındı hemde sağlık ocağında başım dönüyor şimdide.
ohhh çok sevindim canım benim Allahım darısı kan testlerimizin başına ve henüz yaptırmamış olan arkadaşlarımızın başına olsun. Evet yaaa görünce bi başka seviyor insan dimi. A aaaaa cinsiyet belli oldu demek. Bak dikkat ederseniz erkekler kendini önden belli ediyorlar ve 2 li testte söylüyorlar erkek diye. Demek benimki kız :)
aminnnn herkese sağlıklı bebekler nasip etsin Allah kendi kendine ayakları kolları indirp kaldrıyo dünyadan bi haber bayıldım ya çok şekerlerr çoook cinsiyette hiç belli olmaz :) kız derse1 ay sonra iç şaşırmam çok küçükler daha Allah herkesin gönlüne göre versin :)))
Sagol canımcim sizde dikkat edin valla salgın var
Yani bu doktor ben ilk gittiğimde bana karar verirseniz 1 hafta sonra gelin uzun uzun konuşcaz dedi ben ondan tav oldum sonra dut yemiş bülbüle dondü esim de benden meraklı , memnun kalmadı senem Hanım'dan çok memnunduk aklım ondaydi zaten
selam nisan anneleri..
http://hepsianneden.com/image/cache/data/Babybay/babybayoriginalnaturlackiert3-500x500.JPG
Baya kullanışlı bir yatak valla gece kalkmak yok :)
kızlar 1 ay sonra bebeğimizi görebildik.bizimde bugün ikili testimiz vardı. minnoşumuzun çok şükür ense kalınlığı normal çıktı. burun kemiği de oluşmuş. gelişimi de gayet iyiymiş. doktor ayaklarını kollarını ellerini gösterdi. bizim bebiş biraz tembel olcak galiba hiç hareket falan yoktu. doktor "sizin bebek bir güzel yerleşmiş ohhh rahatına düşkün baksana şuna" dedi güldü.cinsiyet için bişey söylemedi. tahlil sonuçlarımız 3 gün sonra çıkacakmış ama doktorumuz kongreye gidicem haftaya gelin dedi. bizde pazartesi günü için randevu aldık. eve gelirken sağlık ocağına uğradık gebelik kaydımı yaptırdım. hiv ve hepatit c ye falan bakılmamıştı. aile hekimimiz bunlara bakalım bir de şekerine bakalım dedi. benim şekerim yüksek biraz. tokluk şekerine bakılacak sadece. çarşamba gittiğimdede açlık şekerine bakarız dedi. kalp atışlarını burda dinleyebiliyor muyuz dedim. 16. haftadan itibaren dinleniyormuş. oooo yandınız o zaman hergün burdayım dedim. eşimede babalık testi yaptılar. eşinize yardımcı oluyor musunuz diye bir soru vardı. eşimde evet dedi. hemşire hanım mesela ne yapıyorsunuz dedi. yemek, bulaşık, temizlik ne yapılması gerekiyorsa dedi. hemşirelere garip geldi tabi burda kadınlar hergün dayak yiyor. her tarafları mor içinde. eşim gibi birini duyunca şaşırdılar. yorucu bir gündü hem ikili test için kan alındı hemde sağlık ocağında başım dönüyor şimdide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?