Ay inanmıyorum kandırıldım mı? Geçen seneden beri böyle bir olayın varlığıyla mı aldandım ben
kızlar 1 ay sonra bebeğimizi görebildik.bizimde bugün ikili testimiz vardı. minnoşumuzun çok şükür ense kalınlığı normal çıktı. burun kemiği de oluşmuş. gelişimi de gayet iyiymiş. doktor ayaklarını kollarını ellerini gösterdi. bizim bebiş biraz tembel olcak galiba hiç hareket falan yoktu. doktor "sizin bebek bir güzel yerleşmiş ohhh rahatına düşkün baksana şuna" dedi güldü.cinsiyet için bişey söylemedi. tahlil sonuçlarımız 3 gün sonra çıkacakmış ama doktorumuz kongreye gidicem haftaya gelin dedi. bizde pazartesi günü için randevu aldık. eve gelirken sağlık ocağına uğradık gebelik kaydımı yaptırdım. hiv ve hepatit c ye falan bakılmamıştı. aile hekimimiz bunlara bakalım bir de şekerine bakalım dedi. benim şekerim yüksek biraz. tokluk şekerine bakılacak sadece. çarşamba gittiğimdede açlık şekerine bakarız dedi. kalp atışlarını burda dinleyebiliyor muyuz dedim. 16. haftadan itibaren dinleniyormuş. oooo yandınız o zaman hergün burdayım dedim. eşimede babalık testi yaptılar. eşinize yardımcı oluyor musunuz diye bir soru vardı. eşimde evet dedi. hemşire hanım mesela ne yapıyorsunuz dedi. yemek, bulaşık, temizlik ne yapılması gerekiyorsa dedi. hemşirelere garip geldi tabi burda kadınlar hergün dayak yiyor. her tarafları mor içinde. eşim gibi birini duyunca şaşırdılar. yorucu bir gündü hem ikili test için kan alındı hemde sağlık ocağında başım dönüyor şimdide.
kızlar 1 ay sonra bebeğimizi görebildik.bizimde bugün ikili testimiz vardı. minnoşumuzun çok şükür ense kalınlığı normal çıktı. burun kemiği de oluşmuş. gelişimi de gayet iyiymiş. doktor ayaklarını kollarını ellerini gösterdi. bizim bebiş biraz tembel olcak galiba hiç hareket falan yoktu. doktor "sizin bebek bir güzel yerleşmiş ohhh rahatına düşkün baksana şuna" dedi güldü.cinsiyet için bişey söylemedi. tahlil sonuçlarımız 3 gün sonra çıkacakmış ama doktorumuz kongreye gidicem haftaya gelin dedi. bizde pazartesi günü için randevu aldık. eve gelirken sağlık ocağına uğradık gebelik kaydımı yaptırdım. hiv ve hepatit c ye falan bakılmamıştı. aile hekimimiz bunlara bakalım bir de şekerine bakalım dedi. benim şekerim yüksek biraz. tokluk şekerine bakılacak sadece. çarşamba gittiğimdede açlık şekerine bakarız dedi. kalp atışlarını burda dinleyebiliyor muyuz dedim. 16. haftadan itibaren dinleniyormuş. oooo yandınız o zaman hergün burdayım dedim. eşimede babalık testi yaptılar. eşinize yardımcı oluyor musunuz diye bir soru vardı. eşimde evet dedi. hemşire hanım mesela ne yapıyorsunuz dedi. yemek, bulaşık, temizlik ne yapılması gerekiyorsa dedi. hemşirelere garip geldi tabi burda kadınlar hergün dayak yiyor. her tarafları mor içinde. eşim gibi birini duyunca şaşırdılar. yorucu bir gündü hem ikili test için kan alındı hemde sağlık ocağında başım dönüyor şimdide.
Nazcim tesekkur ederim egomego yü ben çok merak ediyorum biliyorsunuz o isyerindeki kız Tekin bir kız degildi ve en son şikayet etmişti onu sorunlar vardı sanki ne biliyim aklım onda , benimde bu durumda adetimden 1 hafta once oluyor anamm yani ben düğün gunü hamile kalmış gb oluyorum Heheee :))
Zaten facete duyurdum dün hamile oldugumu bir arkadasım kaç aylık olduğunu sordu cvp vermedim valla arada kaynattim:) utanıyorum hihii :)
teşekkür ederim..
offf cd mi veriyor doktorlar? 17sinde kontrolüm gider gitmez hemen sorucam.. benimki de versin yaa..
kızlarrrrr napıosunuz bakayımmm sohbettt edelimmmmm.....
kızlaar sonuçlarımı aldım doktora yarın gideceğim trisomy 13/18 + nt diyor nt de 1.2 sizde nasıldıı??
merhaba arkadaşlar
uzun süredir giremiyordum aylardır annemdeydim nete fln giremedm umarım herkes iyidir
salı günü randevum var ikili test yapılacak
önce Allah rızası için dualarınızı istiyorum
birde sorum olacak
ben özel hastanede muayene oluyorum ama test biraz pahalı oluyo
devlet hastanesindemi yaptırsam diyorum
eşimde orada çok ilgilenmezseler fln diyo
ne yapayım sizce birde ikili test randevu günüm 12+0 erken mi sizce siz nezaman yaptırdınız testi
Çok sevindim canım sonuçlarının iyi olmasına.İnş kan testinide atlatırsın hayırlısıyla.
Sanada paşa geliyor desene :) Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
aminn hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsinAllah gelio dedi dr öbür ay sürprz yapmazsa belli ediyo artık bebişler geliyo paşalar prensesler Allah gönlüne göre versin herkesin :))
valla canım dvd verdi aslında uzuun uzun bakmıştı ama kayıt sadece 1 dk bile değil saniyeler yaniolsun hiç yoktan iyidir. :) herkesin öyle mi bilmiyorum. başlamasıyla bitmesi bir oluyor. Sen komediyi duy :) DOKTORDAN ÇIKTIK ELİMİZDE CD EŞİM DİYOR Kİ AŞKIM BİZE BAŞKA BEBEĞİN CD SİNİ FALAN VERMEMİŞLERDİR BU BİZİMKİDİR DİMİ DİYOR HA AH AHA AHA AHAAH:)
çok sevindim canım iyi haberlerle dönmene benim kont daha 1 hafta var çok özledim bebeğimi geçer çabuk inş.....
Testi gecen çok bugün belli ki bebisini ve eşini tebrik ediyoruz ben ve bebisim :)
Canım benim herşeyin normal olmasına çok ama çok sevindim.İnşallah kan sonucundada herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.
Ahh ya ben hala sağlık ocağına kaydımı yaptıramadım.Bu hafta içinde en geç haftaya bende halledicem onu inş.
Bu kadar ilgilendiklerine göre arada gider kalp atışlarını dinlerim hoş olur :)
ohhh gözün aydın canım benim. :) benim de perşembe günü belli olacak. İnşallah hakkımızda hayırlısı. Ne kdar detaylı bakmışlar sağlık ocağında maşallah. :) eşine testler falan :)
kızlar çok teşekkür ederim.inşallah her zaman birbirimizin iyi haberlerini duyarız burda.nazcım tahlil sonuçlarımızı alana kadar endişeli bekleyişimiz devam edicek galiba. sedayı okuyunca şaşırdım. sedacım senin için dua ediyorum tatlım. hayırlı haberlerle gel lütfen.
hmm.. gidince bi sorayım bakalım ne dicek benim doktor.. ben hamileliğimin başında kanama yaşamıştım ve annemlere gitmiştim. 2 aya yakın orda kaldım ve o süreçte hep adapazarında bir doktora gittim.. şimdi evime Ankaraya döndüm.. doktoruma gidince soracaklarımın listesine ekleyeyim bu cd olayını :))
off bnm eşimde ultrason görüntüleri için aynı şeyi söylüyo hep.. başkasının bebesi ise ya bu boşuna bakıp sevmeyelim diyor :))) bi de eşim daha hiç görmedi.. ben annemlerdeyken hep annem ve ablamla gittim doktora.. yazık adam inanamıyo
karın durumlarınız nedir? benim göbiş baya baya hamile gibi olmaya başladı.. bazı kıyafetlerde çok belli oluyor..
benim göbeğimde biraz çıktı canım. bi de haftasonu özel yemek var. cumartesi günü kıyafet aradım bulamadım. şık bir elbise almam lazım ama yok yok. evdeki kıyafetlerimde hep dar geliyor. annemle teyzem bursada elbise arıyorlar bana. fotoğraf çekmişler göndermişler o da gelmiyor bir türlü. artık ne alırlarsa onu giycem.
kızlar çok teşekkür ederim.inşallah her zaman birbirimizin iyi haberlerini duyarız burda.nazcım tahlil sonuçlarımızı alana kadar endişeli bekleyişimiz devam edicek galiba. sedayı okuyunca şaşırdım. sedacım senin için dua ediyorum tatlım. hayırlı haberlerle gel lütfen.
hmm.. gidince bi sorayım bakalım ne dicek benim doktor.. ben hamileliğimin başında kanama yaşamıştım ve annemlere gitmiştim. 2 aya yakın orda kaldım ve o süreçte hep adapazarında bir doktora gittim.. şimdi evime Ankaraya döndüm.. doktoruma gidince soracaklarımın listesine ekleyeyim bu cd olayını :))
off bnm eşimde ultrason görüntüleri için aynı şeyi söylüyo hep.. başkasının bebesi ise ya bu boşuna bakıp sevmeyelim diyor :))) bi de eşim daha hiç görmedi.. ben annemlerdeyken hep annem ve ablamla gittim doktora.. yazık adam inanamıyo
karın durumlarınız nedir? benim göbiş baya baya hamile gibi olmaya başladı.. bazı kıyafetlerde çok belli oluyor..
selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta
2 tane fotoğraf geldi şimdi ama onlarda çok bol gibi duruyor ben giyince üstümde emanet gibi durur. arkadan kemeri var birinin ben öyle istemiyorum. önden A pile olursa daha güzel olur gibi. öyle bişeyde bulamamışlar. geçen gün markafonide vardı keşke alsaydım ya..işte aynı sıkıntı bende de var.. düğün var haftaya.. ve ben hala kıyafet alamadım.. dün akşam koskoca alışveriş merkezini alt üst ettim yoook bulamadım hiçbişey..
hafta sonu tekrar çıkıp bakacağım.. mecbur bulmam lazım bişey yoksa düğünde cıscıbıl kalıcam
ultrason nasıl karışacak yaaa ha ahah tövbe yarabbim. Ama tabi insanın gözüyle görmesi bir başka oluyor gerçekten ben iyi ki cumartesiye almışım randevuyu eşim de görebildi bebişi. Karınlarımızın maşallahı var ben kilo almadım fazla ama göbüşüm önde gidiyor :) Çok seviyorum :)
sende eve gelerek yetiştin foruma
ben okuldan geliyorum,geçmişi okuyana kadar herkes dağılıyo
kendimi çöpçü gibi hissetmeye başladım yada böle artıklarla beslenen canlılar gibi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben şimdi 2li test için gidicem dra, ama çok korkuyorum
dua edin bana lütfeeennnnn
kendimi çöpçü gibi hissetmeye başladım yada böle artıklarla beslenen canlılar gibi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
2 tane fotoğraf geldi şimdi ama onlarda çok bol gibi duruyor ben giyince üstümde emanet gibi durur. arkadan kemeri var birinin ben öyle istemiyorum. önden A pile olursa daha güzel olur gibi. öyle bişeyde bulamamışlar. geçen gün markafonide vardı keşke alsaydım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?