2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ay inanmıyorum kandırıldım mı? Geçen seneden beri böyle bir olayın varlığıyla mı aldandım ben

Hahahaha olsun kız biz gerçek kabul edelim de cesaret gelsin.
Bende doğrucu davut gibi hemen ne paylaştıysam :) Sonradan güldüm kendime :)

Canım benim herşeyin normal olmasına çok ama çok sevindim.İnşallah kan sonucundada herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.
Ahh ya ben hala sağlık ocağına kaydımı yaptıramadım.Bu hafta içinde en geç haftaya bende halledicem onu inş.
Bu kadar ilgilendiklerine göre arada gider kalp atışlarını dinlerim hoş olur :)

ohhh gözün aydın canım benim. :) benim de perşembe günü belli olacak. İnşallah hakkımızda hayırlısı. Ne kdar detaylı bakmışlar sağlık ocağında maşallah. :) eşine testler falan :)

alemsin vallahi :) maşallah diyelim.

teşekkür ederim..

offf cd mi veriyor doktorlar? 17sinde kontrolüm gider gitmez hemen sorucam.. benimki de versin yaa..

valla canım dvd verdi aslında uzuun uzun bakmıştı ama kayıt sadece 1 dk bile değil saniyeler yani olsun hiç yoktan iyidir. :) herkesin öyle mi bilmiyorum. başlamasıyla bitmesi bir oluyor. Sen komediyi duy :) DOKTORDAN ÇIKTIK ELİMİZDE CD EŞİM DİYOR Kİ AŞKIM BİZE BAŞKA BEBEĞİN CD SİNİ FALAN VERMEMİŞLERDİR BU BİZİMKİDİR DİMİ DİYOR HA AH AHA AHA AHAAH:)

kızlarrrrr napıosunuz bakayımmm sohbettt edelimmmmm.....

EFENDİİMMM HOŞGELDİN :)

kızlaar sonuçlarımı aldım doktora yarın gideceğim trisomy 13/18 + nt diyor nt de 1.2 sizde nasıldıı??

AY CANIM HİÇ BİLEMİYORUM Kİ BUNLAR KAN TESTİ DİMİ? İNŞALLAH GÜZELDİR SONUÇLAR.

canım benimde bugün 12+0 ikili testim yapıldı.
ben de özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 30 tl.
tahlil için bugün ayrıca bir ücret ödemedim.

hmm.. gidince bi sorayım bakalım ne dicek benim doktor.. ben hamileliğimin başında kanama yaşamıştım ve annemlere gitmiştim. 2 aya yakın orda kaldım ve o süreçte hep adapazarında bir doktora gittim.. şimdi evime Ankaraya döndüm.. doktoruma gidince soracaklarımın listesine ekleyeyim bu cd olayını :))
off bnm eşimde ultrason görüntüleri için aynı şeyi söylüyo hep.. başkasının bebesi ise ya bu boşuna bakıp sevmeyelim diyor :))) bi de eşim daha hiç görmedi.. ben annemlerdeyken hep annem ve ablamla gittim doktora.. yazık adam inanamıyo

karın durumlarınız nedir? benim göbiş baya baya hamile gibi olmaya başladı.. bazı kıyafetlerde çok belli oluyor..

Ben bu aralar isim çok bakar oldum kız olarak daha çok buluyorum bakla
Ela, Alya, masal, okyanus , derin, nehir ...son olarak bu aralar HELEN hoşuma gitmeye başladı :)
Erkek olursa Pars çok hoşuma gidiyor pars, sarp, Demir, ateş, doruk :)

çok sevindim canım iyi haberlerle dönmene benim kont daha 1 hafta var çok özledim bebeğimi geçer çabuk inş.....

Testi gecen çok bugün belli ki bebisini ve eşini tebrik ediyoruz ben ve bebisim :)

benim göbeğimde biraz çıktı canım. bi de haftasonu özel yemek var. cumartesi günü kıyafet aradım bulamadım. şık bir elbise almam lazım ama yok yok. evdeki kıyafetlerimde hep dar geliyor. annemle teyzem bursada elbise arıyorlar bana. fotoğraf çekmişler göndermişler o da gelmiyor bir türlü. artık ne alırlarsa onu giycem.

işte aynı sıkıntı bende de var.. düğün var haftaya.. ve ben hala kıyafet alamadım.. dün akşam koskoca alışveriş merkezini alt üst ettim yoook bulamadım hiçbişey..
hafta sonu tekrar çıkıp bakacağım.. mecbur bulmam lazım bişey yoksa düğünde cıscıbıl kalıcam

evet yaaa aynen hiç sorma ben de çok dua ediyorum hepimiz için.

ultrason nasıl karışacak yaaa ha ahah tövbe yarabbim. Ama tabi insanın gözüyle görmesi bir başka oluyor gerçekten ben iyi ki cumartesiye almışım randevuyu eşim de görebildi bebişi. Karınlarımızın maşallahı var ben kilo almadım fazla ama göbüşüm önde gidiyor :) Çok seviyorum :)

selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta

sende eve gelerek yetiştin foruma
ben okuldan geliyorum,geçmişi okuyana kadar herkes dağılıyo
kendimi çöpçü gibi hissetmeye başladım yada böle artıklarla beslenen canlılar gibi

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben şimdi 2li test için gidicem dra, ama çok korkuyorum
dua edin bana lütfeeennnnn

2 tane fotoğraf geldi şimdi ama onlarda çok bol gibi duruyor ben giyince üstümde emanet gibi durur. arkadan kemeri var birinin ben öyle istemiyorum. önden A pile olursa daha güzel olur gibi. öyle bişeyde bulamamışlar. geçen gün markafonide vardı keşke alsaydım ya..

eee göz görmeden olmuyo işte.. zavallım sadece kagıtlarda gördü çocuğunu.. 17 ekimde kontrolümüz var hemde 3lü tarama yapılıcak sanırım.. o gün kocacık da görecek inşallah yavrusunu.. artık cinsiyet de öğrenicez sanırım o gün..
bende hiç kilo almamıştım.. taa ki şu son 2 haftaya kadar.. bu sabah tartıldım ve 2 kilo fazla çıktım.. ama karnım genişledi yanlara doğru özellikle.. bunu da elbiselerimi denerken farkettim.. hiç bir elbisem olmuyor artık :))) bende gerile gerile yürüyorum.. dün eşimin kuzeninin kınası vardı.. resmen gerdim de gerdim göbişi :)) çoook lafımı yapar olmuşlardı son zamanlarda.. Allah'ıma bin şükür nasip etti.. sağlıkla gelsin miniklerimiz dünyaya inşallah..

geldim geldim.. bende genelde akşamları daha aktif olabiliyorum ama burda mesai bitimi ile kimsecikler kalmıyo
ikiliden hiç korkma bişeycik olmuyo.. sen minnoşunu izlerken doktor ölçümleri yapacak bi de kan verdin mi tamamdır.. sonuçların da miss gibi geldimi hele değmeyin keyfinize

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım dualarımız seninle

allah yardımcınız olsun canım. dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.

h aha ah:) alemsin çöpçü gibi ha? artıkları okuyorsun :)

ay ikili testin iyi geçer inşallah canım benim bize yazma fırsatın olursa çok memnun oluruz haydi bakalım bismillahla :) Hiç heyecanlanma korkma hayırlı haberlerle geleceksin inşallah canım.

kızlar benide ekleyiverin şu listenize yahu :)
Üye Adı: PeriLous
SAT:17 Temmuz
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:22 Nisan
KAÇINCI BEBEK:ilk

bende Adapazarında bulmuştum bi elbise almadım.. Ankarada seçenek çok olur dedim.. ahh demez olaydım..
bende öyle çok hamile hamile olmak istemiyorum.. zor benim işim.. eşim bide çok seçici, beğenmiyo hiçbişeyi.. deli ediyo beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…