2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta

Hoşgeldin canım, Ankara benim için çok özel,5 yılımı geçirdim orada, kocamla tanıştım okulumu bitirdim güzel dostlar edindim, döndüm. Şimdi çok özlüyorum

canım benimde bugün 12+0 ikili testim yapıldı.
ben de özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 30 tl.
tahlil için bugün ayrıca bir ücret ödemedim.

Çok teşekkür ederim canım, Allah hepimize ailemizle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömürler versin. Bebeğini görmene çok sevindim, Ben de çok özledim bebeğimi, dayanamıyorum. Ne güzel keyif verici haberler almışsın. Darısı başımıza. Ben cuma günü gideceğim, özel hastane ye gidiyorum, muayene ücreti harici 60 tl ikili test için ödeme yapacağım?

Benim trisomi 18/13 nt 2.57 mm o ne ki

Nisan sonu doğum olacağı için ben sizleri geriden takip ediyorum, fikir sahibi değilim o yüzden şahsım adına.
:26:

Hahahaha olsun kız biz gerçek kabul edelim de cesaret gelsin.
Bende doğrucu davut gibi hemen ne paylaştıysam :) Sonradan güldüm kendime :)

Moralim bozuldu arkadaş, geçen seneden beri lafı edildikçe gülerim, o kadını elime bir geçirirsem var ya duygularımla oynadı haspa

​Ay Masal benim kızın adı (tabi kız olursa:) Sen de koy beraber seleniriz :) hehehehe

Ya bu arada çatlak için hangi krem iyiydi ??? Almam lazım bebeyagi yetmiyor bana

ben hala parfümlerimin nemlendiricilerini kullanıyorum onlar bitince ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum şimdiden.. çatlak için satılan pek çok krem var ama sanki para tuzağı gibi geliyor bana emin olamıyorum doğrusu

kızlar birşey sormak istiyorum benim bebişim yarın 12+0 olacak ama önden gidiyor yani muayenede 12+3 olacak 2li yaparlarmı bugün semt polikliniğine gittim ense ölçümü alamadım dedi yoksa merkez hastaneye kan tahliline yollayacaktı sen en iyisi merkez hastaneye gel oradaki ultrasonlar daha iyi orada alabiliriz dedi ne diyorsunuz?

Aaaaaayyyy sinir geldi bana yineeee!!!! Ya arkadas hastayim hamileyim 13 hafta oldu cok sükür ama sürekli yatmam gerekiyor is yapmak kalkmak simdilik yasak hamile oldugumdan beri kocamin tarafindan bi müslümanda beni aramadi biseye ihtiyacim varmi iyimiyim o kadar hastanelik oldum bildikleri halde bir kere aramadilar sormadilar kocamda bana gelmis ablamin yanina git ara diyor yaaa. Gidemem dedim ara ozaman o buraya gelsin neymis annesi kizini merak ediyormus ben neyim pardon. Yaaa senin ablan burnumun dibinde bir kere aramadi 1 aydir annem bakiyor bana ya. Bu erkek milleti hepmi böyle yaa ya kadin ordan burayi arayip karistiriyor ya helal olsun yemin ediyorum ödüllük ya bu halde bile bana rahat vermiyor. Sülalece benim cocugum olsun istemiyorlar zaten. Allahim sabir ver yarabbim. Kizlar özür dilerim ama o kadar sinir oldumki ellerim titriyor napim yazmak zorundayim icimde birakamm cünkü kimseye anlatamam

bence gereksiz insanları bukadar takıp stres olma canım bebeğine zarar...

süpersin canım sen krem sorununu çözmüşsün hemen.bence markadan önce vücudu doğru nemlendirecek kremi bulmak önemli,çünkü çatlaktan korunmak için vücudu sürekli nemli tutmak gerekiyor

hamileliği ilerlemiş bir arkadaş bana hergün zeytinyağı sür dedi o öyle yapıyormuş annemde telde kızım artık başla yağlamaya dedi bende z.yağının tadını sevmediğimden evde olmaz marketten alayımda başlayayım benim cildim çok kuru ve ara sıra çok kaşınıyorum

kızlar benide ekleyiverin şu listenize yahu :)
Üye Adı: PeriLous
SAT:17 Temmuz
BEKLENEN DOĞUM TARİHİ:22 Nisan
KAÇINCI BEBEK:ilk

Hoş geldin aramıza canım.Hayırlı olsun bebişin :)

O zaman yapar canım.Ölçümü alamadım merkeze gel dediğine göre.İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Canım benim üzme kendini.Sinir sitres yapma.Çoğumuzun eşinin çevresi aynı durumda.
Önemli olan eşinin tavrı.Eşine mantıklı bir şekilde anlat durumu anlıcakdır seni.
Anlamazsa artık kendi kaybı.Allah yardımcın olsun.

Hoş geldin aramıza canım.Hayırlı olsun bebişin :)

O zaman yapar canım.Ölçümü alamadım merkeze gel dediğine göre.İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

sağol canım hoşbuldum
inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız yarını ve sonuçlarımızda iyi gelir devlete gideceğim cinsiyet tahmini yaparlarmı acaba:18:

Ha ha ha çöpçü gibi mi, deli :) Ama insan atladığı sayfa yorum olunca kendini kötü hissediyor :)

Hoşgeldin aramıza, tebrikler yeni annemiz.

Berlinaya ulaşsak mı napsak, unuttu bizim topici, mayıs anneleri bile bi aktif bi aktif görseniz.

Ben de haftasonu vazelin aldım Jhonson Baby'nin. Çok güzel kokuyor. Ben de hazır kremlerden yana değilim, aktardan alınanlar daha samimi geliyor bana.

​Canım anlamıyor kocalarımız bu ince işlerden. Onlar düz mantık düşünüyorlar. Haklısın evet, hep de haklı olacaksın ama kocalar kendi aileleri söz konusu olduğunda hiç değişmeyecekler bence. Kim bilir ailesi de oğlunu aramıyor sormuyor die dolduruyordur. Sakin ol derin nefes al ver.

Hadii git gel bekliyorum senin için giricem aksam nete he ona göre yazmayı unutma buraya hemen :))

O gerdigin göbeğini yerim kız :)) ohhhh sefamız olsun çatlasınlar :)))

Bebeci canım geçmiş olsun,Allahtan acil şifalar diliyorum sana
Sağlı hayatım bu arada ben dua başlığını bulamıyorum ya neden

Ooooo çok beklersin ben kaç haftadır eklenemedim

​Ay Masal benim kızın adı (tabi kız olursa:) Sen de koy beraber seleniriz :) hehehehe
Gördüm kuzum bugün çınarı da gördüm :) yeğenimin ismi ben koymuştum :) masal ablam istiyor tutturdu kafasına göre ikinci ismi ben koyucam diye bende dedim iki isim istemiyorum güzel isim bulursan koyarız o da buldum diye arayıp masal' i söyledi cok güzel isim ama benim yine de ela öncelikli :) dün helen duydum hoşuma gitti ay bı de öğrensek cinsiyet
Of ben artık parasını geçtim ya yeter ki çatlamıyor çünkü gercekten çatlak kötü benim Totomda var geçmiyor göbeğim çatlarsa asıl o zaman sinirimden çatlarım :/

Evet haklisin ama elimde degil iste napim

Sen sitres yaptıkça,kendin ve allah korusun bebişin zarar gördükçe çevren ağlıcak mı sanıyorsun?
Göbek atıcaklar,belkide o yüzden bu tavırları.Hiç takılma kapa kulaklarını.
Bırak onların içi,içini yesin.

canım hoş geldin,bebişin hayırlı olsun;Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben ilk hamileliğim de susam ve kayısı yağı kullanmıştım çok şükür hiç çatlağım olmadı.. ama bu defa zeytin yağı da kullanmayı düşünüyorum;önemli olan göbüşü hep nemli tutmak zaten hepsi olur yani

dertsiz okudumda herşey yolundaymış canım çok sevindim diğer topice gelemiyorum ya elim gitmiyor hiç açmaya çünkü hamileliğimin en kötü anları orada anlatıldı hiiiç giremiyorum o topice sanki girersem okursam herşey başa dönecekmiş gibi geliyor

sağol canım hoşbulduk
canım ben birde anneme sorayım ne yağıymış bana yengenin karnınada sürmüştük hiiiç çatlağı yok dedi ne yağı acaba Allahım birde o dönemler aynı evdeydik ben dünyadan bihabermişim

sağol canım hoşbuldum
inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız yarını ve sonuçlarımızda iyi gelir devlete gideceğim cinsiyet tahmini yaparlarmı acaba:18:

Hiç belli olmuyor ki canım.
Ben hiç beklemediğim halde bir anda çok yaramaz erkek bebiş gelecek dedi.
Ben çok oldum:) Bazıları yüzde veriyor,bazıları kesin konuşuyor,bazıları ağzını açmıyor.
Hayırlı olsun senin için.

sağol canım benim için hiiiç önemli değil cinsiyeti sadece karnımı severken oğlum yada kızım demek istiyorum ufak ufak birşeyler almak istiyorum yoksa hiç ama hiç mühim değil cinsiyeti sağlıklı sıhhatli olsunda

Koca kocaa bana bak onlar beni aradı mı sordu mü, aramadılar sormadılar sen gidip onlara sevili arayın dedin mı demedin bana niye diyosun, adaletini yiyim senin de geç :))) ben öyle yapardım yani alt tarafi kavga ederdik kavga da ederse suclardim onu ya bebeğe birşey olsa o zaman mutlu olacak mısın babasin sen derim hihiii , ezilmek hoşgörüyse ben hoşgörülü değilim arkadaslar :)

Son düzenleme:
Bugunde mesai bitti çok şükür kızlar.
Başım çok fena ağrıdı.Biran önce eve gidip kendimi yataga atmak istiyorum.
Gerçi yemeğimde yok birde o dert var.Neyse artık eve bir varayımda hayırlısıyla.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.Yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…