selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta
Hoşgeldin canım, Ankara benim için çok özel,5 yılımı geçirdim orada, kocamla tanıştım okulumu bitirdim güzel dostlar edindim, döndüm. Şimdi çok özlüyorum
hanipeks canım, eşinle ve bebişinle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar diliyorum tatlım. allah uzun ömür versin.
bebeci canım sana da geçmiş olsun. kuşburnu falan da içebilirsin.
unuttuğum arkadaşlar varsa kusura bakmayın lütfen olur mu?
kızlar 1 ay sonra bebeğimizi görebildik.bizimde bugün ikili testimiz vardı. minnoşumuzun çok şükür ense kalınlığı normal çıktı. burun kemiği de oluşmuş. gelişimi de gayet iyiymiş. doktor ayaklarını kollarını ellerini gösterdi. bizim bebiş biraz tembel olcak galiba hiç hareket falan yoktu. doktor "sizin bebek bir güzel yerleşmiş ohhh rahatına düşkün baksana şuna" dedi güldü.cinsiyet için bişey söylemedi. tahlil sonuçlarımız 3 gün sonra çıkacakmış ama doktorumuz kongreye gidicem haftaya gelin dedi. bizde pazartesi günü için randevu aldık. eve gelirken sağlık ocağına uğradık gebelik kaydımı yaptırdım. hiv ve hepatit c ye falan bakılmamıştı. aile hekimimiz bunlara bakalım bir de şekerine bakalım dedi. benim şekerim yüksek biraz. tokluk şekerine bakılacak sadece. çarşamba gittiğimdede açlık şekerine bakarız dedi. kalp atışlarını burda dinleyebiliyor muyuz dedim. 16. haftadan itibaren dinleniyormuş. oooo yandınız o zaman hergün burdayım dedim. eşimede babalık testi yaptılar. eşinize yardımcı oluyor musunuz diye bir soru vardı. eşimde evet dedi. hemşire hanım mesela ne yapıyorsunuz dedi. yemek, bulaşık, temizlik ne yapılması gerekiyorsa dedi. hemşirelere garip geldi tabi burda kadınlar hergün dayak yiyor. her tarafları mor içinde. eşim gibi birini duyunca şaşırdılar. yorucu bir gündü hem ikili test için kan alındı hemde sağlık ocağında başım dönüyor şimdide.
canım benimde bugün 12+0 ikili testim yapıldı.
ben de özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 30 tl.
tahlil için bugün ayrıca bir ücret ödemedim.
Çok teşekkür ederim canım, Allah hepimize ailemizle birlikte sağlıklı mutlu uzun ömürler versin. Bebeğini görmene çok sevindim, Ben de çok özledim bebeğimi, dayanamıyorum. Ne güzel keyif verici haberler almışsın. Darısı başımıza. Ben cuma günü gideceğim, özel hastane ye gidiyorum, muayene ücreti harici 60 tl ikili test için ödeme yapacağım?
Benim trisomi 18/13 nt 2.57 mm o ne ki
Nisan sonu doğum olacağı için ben sizleri geriden takip ediyorum, fikir sahibi değilim o yüzden şahsım adına.:26:
Hahahaha olsun kız biz gerçek kabul edelim de cesaret gelsin.
Bende doğrucu davut gibi hemen ne paylaştıysam :) Sonradan güldüm kendime :)
Moralim bozuldu arkadaş, geçen seneden beri lafı edildikçe gülerim, o kadını elime bir geçirirsem var ya
Ben bu aralar isim çok bakar oldum kız olarak daha çok buluyorum bakla
Ela, Alya, masal, okyanus , derin, nehir ...son olarak bu aralar HELEN hoşuma gitmeye başladı :)
Erkek olursa Pars çok hoşuma gidiyor pars, sarp, Demir, ateş, doruk :)
​Ay Masal benim kızın adı (tabi kız olursa:) Sen de koy beraber seleniriz :) hehehehe