Bugunde mesai bitti çok şükür kızlar.
Başım çok fena ağrıdı.Biran önce eve gidip kendimi yataga atmak istiyorum.
Gerçi yemeğimde yok birde o dert var.Neyse artık eve bir varayımda hayırlısıyla.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın.Yarın görüşmek üzere
sağol canım benim için hiiiç önemli değil cinsiyeti sadece karnımı severken oğlum yada kızım demek istiyorum ufak ufak birşeyler almak istiyorum yoksa hiç ama hiç mühim değil cinsiyeti sağlıklı sıhhatli olsunda
sağol canım benim için hiiiç önemli değil cinsiyeti sadece karnımı severken oğlum yada kızım demek istiyorum ufak ufak birşeyler almak istiyorum yoksa hiç ama hiç mühim değil cinsiyeti sağlıklı sıhhatli olsunda
bebeci canım Yasin için açtığımız topic nisan annelerini aradığında çıkıyor artık,2013 nisan annelerinin bir kaç konu altında;2013 Nisan Anneleri Yasin Okuyor..
ben yine de linki kopyalıyorum bulamayan arkadaşlarımız için;
http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=9610405
dertsiz okudumda herşey yolundaymış canım çok sevindim diğer topice gelemiyorum ya elim gitmiyor hiç açmaya çünkü hamileliğimin en kötü anları orada anlatıldı hiiiç giremiyorum o topicesanki girersem okursam herşey başa dönecekmiş gibi geliyor
selam nisan anneleri..
ben artık evimdeyim.. bol bol burda olabilicem artık..
hepiniz pek bi kaynaştınız, sürekli takipteyim.. uff dış kapının dış mandalı gibi kalcam şimdi ortalıkta
Gerçi yemeğimde yok birde o dert var.Neyse artık eve bir varayımda hayırlısıyla.
Aaaaaayyyy sinir geldi bana yineeee!!!! Ya arkadas hastayim hamileyim 13 hafta oldu cok sükür ama sürekli yatmam gerekiyor is yapmak kalkmak simdilik yasak hamile oldugumdan beri kocamin tarafindan bi müslümanda beni aramadi biseye ihtiyacim varmi iyimiyim o kadar hastanelik oldum bildikleri halde bir kere aramadilar sormadilar kocamda bana gelmis ablamin yanina git ara diyor yaaa. Gidemem dedim ara ozaman o buraya gelsin neymis annesi kizini merak ediyormus ben neyim pardon. Yaaa senin ablan burnumun dibinde bir kere aramadi 1 aydir annem bakiyor bana ya. Bu erkek milleti hepmi böyle yaa ya kadin ordan burayi arayip karistiriyor ya helal olsun yemin ediyorum ödüllük ya bu halde bile bana rahat vermiyor. Sülalece benim cocugum olsun istemiyorlar zaten. Allahim sabir ver yarabbim. Kizlar özür dilerim ama o kadar sinir oldumki ellerim titriyor napim yazmak zorundayim icimde birakamm cünkü kimseye anlatamam
kızlar birşey sormak istiyorum benim bebişim yarın 12+0 olacak ama önden gidiyor yani muayenede 12+3 olacak 2li yaparlarmı bugün semt polikliniğine gittim ense ölçümü alamadım dedi yoksa merkez hastaneye kan tahliline yollayacaktı sen en iyisi merkez hastaneye gel oradaki ultrasonlar daha iyi orada alabiliriz dedi ne diyorsunuz?
eee göz görmeden olmuyo işte.. zavallım sadece kagıtlarda gördü çocuğunu.. 17 ekimde kontrolümüz var hemde 3lü tarama yapılıcak sanırım.. o gün kocacık da görecek inşallah yavrusunu.. artık cinsiyet de öğrenicez sanırım o gün..
bende hiç kilo almamıştım.. taa ki şu son 2 haftaya kadar.. bu sabah tartıldım ve 2 kilo fazla çıktım.. ama karnım genişledi yanlara doğru özellikle.. bunu da elbiselerimi denerken farkettim.. hiç bir elbisem olmuyor artık :))) bende gerile gerile yürüyorum.. dün eşimin kuzeninin kınası vardı.. resmen gerdim de gerdim göbişi :)) çoook lafımı yapar olmuşlardı son zamanlarda.. Allah'ıma bin şükür nasip etti.. sağlıkla gelsin miniklerimiz dünyaya inşallah..
geldim geldim.. bende genelde akşamları daha aktif olabiliyorum ama burda mesai bitimi ile kimsecikler kalmıyo
ikiliden hiç korkma bişeycik olmuyo.. sen minnoşunu izlerken doktor ölçümleri yapacak bi de kan verdin mi tamamdır.. sonuçların da miss gibi geldimi hele değmeyin keyfinize
Açılınca arama kriteri bulunamadı diyooo
Ayyy agliycaam galibacanım boşver sıkma canını bebeği düşün.
haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah.
3 lü benden sonuç ne çıkarsa çıksın istemeyecekmiş. gereksiz görüyormuş 3 lü 4 lü falan. gerekirse amniyosentezden başkası sağlıklı sonuç vermez dedi Allah korusun. Çok haklısın göz görmeden olmuyor gerçekten de anneme cdyi izlettim doktordan dönünce. diyor ki önce seviniyordum kızım hamile falan diye ama şimdi torunumu görünce SEVİYORUM diyor. :) çok sevdim çok alıştım falan diyor :)
Senin ne oldu bilmiyorum ama benim de zor gecti 12. Haftaya geldik binlerce kez şükür Rabb'ime kötü düşünmeyelim güzel olacak hersey
Ayyy agliycaam galiba(( ananeeee olacaklar ya dayanamicam ağlıyorum hormonlardan hormonlardan :))))
canım ben 4. haftada kanama+k.rengi lekeler yaşadım 2 güne bir acilde alıyordum soluğu saatlerce hastanelerde bekledim rh uyumsuzluğu iğnesi düşük tehlikeleri 2 ay boyunca neredeyse full yattım eşim çok yardımcı oldu halada oluyor ama akşama kadar evde bir başımaydım psikolojim bozuldu annem bebeğime çok sevinmişti çok istiyordu kalp hastası onada anlatamadım durumu çok üzülecekti bir süre kuzenim geldi baktı bana ağrılarım çok fazlaydı hoş hala var kanama+k.rengi leke yüzünden çok üzülüyordum dua ediyordum Rabbim şifa vereceksen bebeğime nolur ver yok vermeyeceksen yoksa bu dünyada ona biçilmiş bir hayat benden alacaksan nolur hemen al böyle yaşayamıyorum diye çok ağladım dua ettim bulantılar kusmalar öylesine mahvetti beni çok şükür hepsi geçti sadece enfeksiyon geçmedi kaldı onada sanırım tekrar bir ilaç tedavisi uygulanacak progestan kullanıyorum onu bırakamıyorum bi ara bıraktım ev pazar yeri gibiydi eşimin bütün ailesi eşleriyle çocukları ile beraber bendeydi o koşuşturmada tekrar başladı k.rengiler tekrar başladım ilaca çok şükür 2 gündür normale döndü akıntı anlayacağın hamileliğin başından beri sıkıntılııyım inşallah ilerisi iyi oluur
Kızlar size bir şey danışıcam.
Ben şimdi böyle uzanıp göbişime baktığımda.
Göbişim pır pır atıyor,göz segirmesi gibi sanki.
Bu sizdede oluyor mu?
Canım merak ediodum seni iyiymişsin çok şükür
Kızlar ben bugün otobüsle küçük bir kaza geçirdimbelimi ve karın boşluğumu çarptım demire... hemen doktora koştum.. bebişim iyiymiş çok şükür ama benim biraz ağrılarım var... Doktor kanaman olursa gel dedi... Bu haftalarda rahim küçük olduğundan çarpmalardan çok etkilenmez ama ilerleyen haftalarda daha dikkatli ol dedi Allah korusun plesanta ayrılması olabiliomuş o da bebeğin kaybedilmesi demekmiş Rabbim tüm anneleri ve bebişlerini korusun bizi de unutmasın inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?