2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hoşgeldin :) hayırlı uğurlu olsun canım sen de laterna gibi başları çekenlerdensin maşallah bizler de arkanızdan geliyoruz Allahın izni ile :) Herzaman böyle neşeli olun inşallah. daha nice aylara olsun sağlıkla:)

slm kızlar işten yeni geldim ve 22 sayfa yazmışsınız hepsini kısa kısa okumaya calışıyorum.bugün 15. haftama girdim ve 1 hafta sonra 4. ayımıza basacağım çok heyecanlıyımmm

çok çok geçmiş olsun aman dikkat et Allah korumuş Allahım birdah akaza bela göstermesin ben de toplu taşıma kullanıyorum korkuyorum hergün iğrenç kullanıyorlar .( tam inerken veya binerken gitmeye kalkıyorlar falan düşmekten çok korkuyorum strese giriyorum.

geçmiş olsun canım ucuz atlaşmışsın daha dikkatli olmalıyız hepimiz birer melek taşıyoruz kendine iyi bak...

ayy kıyamam çok büyük geçmiş olsun tatlım,Rabbim korusun karnımızda ki sabileri inşallah ve annelerini tabi..

[/QUOTE]

Offf böyle çok zor olacak acaba sürekli takip eden birisi yeni konu açsa da ordan mı devam etsek ilk sayfada olunca daha düzenli oluyor:26:

Allah korusun canım çok geçmiş olsun yüreğim ağzımda okudum yazdıklarını. Nolur dikkat et kendine. Şükür ki bebiş iyi.

slm kızlar işten yeni geldim ve 22 sayfa yazmışsınız hepsini kısa kısa okumaya calışıyorum.bugün 15. haftama girdim ve 1 hafta sonra 4. ayımıza basacağım çok heyecanlıyımmm

Kıskananlar çatlasın değil mi? mesela ben ​Darısı başımızaa canım şaka bir yana, biz de görürüz inş 4.ayımızı

Allah sağ salim sonuna ermeyi bebeğini kucağına almayı nasip etsin canım..
işin zor tatlım sayfalar artık çok hızlı ilerliyor maşallah nazar değmesin ben de oğlumu göndermek için 2 saat çıkıyorum arayı kapatmam 1 saati geçiyor :)

sağol canım Allah razı olsun Rabbim hepimize kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin inşallah

HERKESE İYİ AKŞAMLAR YARIN GÖRÜŞMEK ÜZERE
KENDİNİZE
VE
BEBİŞLERİNİZE
ÇOOOOOOKKKKK İYİ BAKIN.......

kızlar yaaaa hamilelikte hurma yasakmıymış ben 4 gözle çıkmasını bekliyorum yemek için amaaa

Canım aynı seyleri bende yasadım bir de burada başka topiclerde araştırdım hep düştü diye seyler okudum moralim bozuldu tam gecti derken temizlik falan yaptım gecen hafta bebeğin esinde kanama oldu şimdi iğne vuruluyorum gecmis çok şükür dün sdoguma son 1 ayı kalan arkadasım tebrik etmek için mesaj gönderdi laf lafı açtı onda da aynı seyler olmuş çok şükür gecmis ve doğuracak hiç düşünme bunları artık gecti çok şükür
ağlama kızzzz kıyamam :) nasıl kahkaha atıyor annem bi görsen görünce :) ayyy yüzünü kapatıyor bak şuna diyorlar :) utangaç seniii diye diye seviyorlar. :)
Hahaha çok güzel ya bende haftaya doktor kontrolümde istiycem cd:) bakalım bizimkiler ne yapacak :)

Gecmis olsun canım Allah korusun üzüldüm tedirgin olmuşsundur sen şimdi olmamaya çalış bebislerimiz güçlü çok şükür

canım o dediğin nabzın takip et bileğinden aynısı.daha önce hamilelikten önce hiç mi farketmemiştin :)
tuh yaa bende ersnil yüzünden o seyirmeleri bebek sanıyordum hayallerimi yıktın vitaminnn :)))

süpersin canım sen krem sorununu çözmüşsün hemen.bence markadan önce vücudu doğru nemlendirecek kremi bulmak önemli,çünkü çatlaktan korunmak için vücudu sürekli nemli tutmak gerekiyor

Ben kremlerin para tuzagi oldugunu dusunuyorum canim.. bulsam sadece saf zeytinyagi surecegim. Onemli olan sadece nemli kalip gerilmemesi . Bence tabi. Insallah minimum catlakla bitiririz bu sureci

kızlar yaaaa hamilelikte hurma yasakmıymış ben 4 gözle çıkmasını bekliyorum yemek için amaaa

Canım hurma rahim kasılmalarını arttırıomuş hatta gebeliğin son dönemlerinde yenmesi tavsiye ediliomuş ... Abartmamak kaydıyla bir - iki tanecik yesen bişi olmaz ama sürekli yeme

Kızlar hepinize teşekkür ederim iyiyiz çok şükür Rabbim tüm bebişleri korusunn

canım benim daha hissetmek için çok erken siz benden iki üç hafta geriden geliyorsunuz ben hissedince size haber veririm

pericim çok fazla yemediğin sürece bişey olacağını sanmıyorum. alışkanlık gibi değilde hevesini kıracak kadar yesen yeterli. bende hiç kontrol edemiyorum kendimi dün gece yarısı çiğ köfte krizi tuttu... biliyorum çok sağlıksız ve hamilelikte yenmemeli ama napiyim çok canım çekti. gitti çiğ köfteciye nefsimi köreltecek kadar yedim :26:

Kızlar balık yiyemiyorum ben midem almıyo evde de pişiremiyorum zaten bugün balık hapı sordum diyetisyene olur dedi bir isim verdi ama kadın doğum doktoruna sormadan alma dedi. Ay bi olur dese de bu vicdan azabından kurtulurum vallahi yiyemiyorum diye.

Ilacın adı seven seas pulse günde 1 adet dedi bakim onay alırsam başlıcam

geçmiş olsun. rabbim korusun bebişleri ve bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…