Kızlaar ben nasıl söylemeyi unuttum ya...
Bebeğimiz için ilk satın aldığımız şey bebek arabası oldu. Bizden önce araba sahibi oldu valla :)
Aslında 6-7 aya kadar birşey almayacaktık ama beğendiğim bir ürün çok uygun fiyata düşmüştü dayanamadım koşup aldım.
Araya haftasonu girdi sonrada size anlatmayı unuttum yaa.
Halbuki çok heyecanlıydım evirip çevirdim açıp kapattım ne hayaller kuruyorum onla bir bilseniz :)
kızlaar ben nasıl söylemeyi unuttum ya...
Bebeğimiz için ilk satın aldığımız şey bebek arabası oldu. Bizden önce araba sahibi oldu valla :)
aslında 6-7 aya kadar birşey almayacaktık ama beğendiğim bir ürün çok uygun fiyata düşmüştü dayanamadım koşup aldım.
Halbuki çok heyecanlıydım evirip çevirdim açıp kapattım ne hayaller kuruyorum onla bir bilseniz :)
bende bebegimin cinsiyetini ogrenmek istiyorum ama burda teeee 20. Haftada bakiyorlar cinsiyete
tabiki once hayirlisi sagliklisi ama gonlumuzden kiz olsun diye geciyordu hep... Ama kime hamileyim desem seninki erkek olcak diyor :) artik bende kendimi inandirmaya basladim erkek olcagina, pek umudum kalmadi kizdan yana :d
yok canım önemli değil iğne deyince vücudum irkiliyor çocukluğumdan beri korkarım aman allah beni iğnelerden korusun (amin)
âmin canım inşallah :) bende de cinsiyet heyecanı var senin gb haftaya doktorla randevum var bakalım belki görür:)
doğru söylersin be :) bende yeni düduklu tencere aldım tefalden, 3 gündür yemek yapıyorum ne kolaylığımız ya en fazla 20 dk da kokusuz karıştırmadan yemek yapıyorsun tavsiye edilir giden bende mutfağa :)
haydi kızlar görüşürüz şimdilik öptüm
evet ya ben bugün baya gerildim sanırım biraz da hamillelik yaptı neyse geçer bunlar herkes hakkettiğini alır
yemek yapamaya giden arkadaşlarım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi çok öptüm
hayırlı uğurlu olsun :) güzel günler geçirsin üstünde inşallah. Bebek arabaları çok pahalı ya1500 gibi fiyatlar vardı baktığımız yerde. Eşim diyo alınca kasko yaptıralım :)))
seni arabayla oynarken hayal edebiliyorum :) tüm hayallerinin gerçek olması dileğiyle...
çok şükür gecmis olsun , kan sonucu da iyi çikar inşallah
Hayirli ugurlu olsun canim kan testi sonucun da iyi cikar insallah
tatlım geçmiş olsun,tebrik ederim.. bebişimize 41 kere maşallah
:103::103::103::103::103::103:
Merhaba kızlar...
Hepimiz için güzel birgün olması dileğiyle inş...
Listeyi güncellemeye çalıştım.:87:Eksik bilgileri yazarsanız tamamlarım canlar.
kızlaaar şimdi doktordan geldim çok şükür test sonucumuz normal bebeğim de büyümüş kocaman olmuş :))
canım sorular neyse mesela bişeyle yiyorum hemen tepemde ne yiyorsunuz hani bize en son kızdım zıkkımın kökünü yiyorum aaa dedim yeter ben hamileyim sana ne oluyor şimide patrona bu hamile nisandan sonra gelmez şimdiden birini ayarlıyalım yetiştirelim demiş bende sen git önce kendini yetiştir dedim 5 aydır bi halt öğrenemedi beyni değil anca midesi çalışıyor
canlar muhabbetinize doyum olmuyor ama kalkıp mutfağa girmezsem akşama aç kalırız..
mamalar yapayım gideyim de.. yine gelirim ama ben gelesiye siz gidersiniz kesin..
görüşmek üzere
Aslında 6-7 aya kadar birşey almayacaktık ama beğendiğim bir ürün çok uygun fiyata düşmüştü dayanamadım koşup aldım.
Okadar var mı yav allaha allah üstüne biraz ekleyip 2. El otomobil alınır vallahi :) haahahaahhha kasko demek ha :)
Hani aşağıda yazıyor ya 11 üye 2 ziyaretçi falan bazen şüpheleniyorum kocalarımız olmasın kız ziyaretçiler ha aha haa haa ha:) google dan açıp takip falan etmesinler burda birsürü özel şey konuşşuyoruz :) nisan annesi falan diye bilen gireracilen başka bir isim altında toplanmamız lazım :) ha aha haa ahaha:) mesela şaşırtmak için nisan 2013 te hamile kalmayı düşünenler falan olabilir ha aha ha:) şaka bir tarafa vallahi inşallah akıllarına böyle bir cinlik gelmez :)kızkıza konuşuyoruz şurda güzel güzel :)
merhaba bugun gittim doktora bebişim haftasıyla uyumlu çok şükür
birde kıza benziyo dedi doktor haber vereyim dedm teyzeleriEki Görüntüle 528195 Eki Görüntüle 528195 Eki Görüntüle 528198
birde kıza benziyo dedi doktor haber vereyim dedm teyzeleriEki Görüntüle 528195 Eki Görüntüle 528195 Eki Görüntüle 528198
benim eşim sizi biliyorda nerde konuştuğumu bilmiyor:)
ama şaş kaza gelse kesin yazdıklarımdan anlar:)
detaya girme gibi bir huyum var malesef.paylaşım yapmayıda yapılan paylaşımları okuyup gülümsemeyide seviyorum:)
evet nazcım :) aynen öyle.. Bizde aynı muhabbeti yaptık dedim babasına üzerine de koy bana alalım bir ikinci el bebek arabasından da ana kucağından da vazgeçeyim.. Neyse daha ekonomik olanlara yöneleceğiz artık.
kızlar yaa bu ara acayip yoğunum. çok çook yoruldum .bir an önce eve gitmek istiyorum . Misafirde gelecekmiş. Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?