2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende bebegimin cinsiyetini ogrenmek istiyorum ama burda teeee 20. haftada bakiyorlar cinsiyete

tabiki once hayirlisi sagliklisi ama gonlumuzden kiz olsun diye geciyordu hep... ama kime hamileyim desem seninki erkek olcak diyor :) artik bende kendimi inandirmaya basladim erkek olcagina, pek umudum kalmadi kizdan yana

Kızlaar ben nasıl söylemeyi unuttum ya...
Bebeğimiz için ilk satın aldığımız şey bebek arabası oldu. Bizden önce araba sahibi oldu valla :)
Aslında 6-7 aya kadar birşey almayacaktık ama beğendiğim bir ürün çok uygun fiyata düşmüştü dayanamadım koşup aldım.
Araya haftasonu girdi sonrada size anlatmayı unuttum yaa.
Halbuki çok heyecanlıydım evirip çevirdim açıp kapattım ne hayaller kuruyorum onla bir bilseniz :)

hayırlı uğurlu olsun :) güzel günler geçirsin üstünde inşallah. bebek arabaları çok pahalı ya 1500 gibi fiyatlar vardı baktığımız yerde. eşim diyo alınca kasko yaptıralım :)))
seni arabayla oynarken hayal edebiliyorum :) tüm hayallerinin gerçek olması dileğiyle...

Aman da aman hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle gezsin minişkomuz arabasıyla sağlıkla inşallah canım.

olsun canım burda öyle bir kural yok ama doktor artık kendisi gördüyse bile bilemiyorum bzie söylemedi sağlıklı olsunlar da başka birşey istemiyorum . Ama tabi insan da merak etmiyor değil o ayrı :)

bakma sakın yaprlarken canım bir de en sevdiğin şeyleri düşün tam o sıradda ben de rahatsız olurdum eskiden ama şimdi bu hamilelik olayları oldu olalı herkesten önce kolumu uzatıyorum sonuçları güzel olsun da hertarafımı delsinler :) şimdi mesela tam alırlarken bebeği düşünüyorum canım acımıyor :)
yok canım önemli değil iğne deyince vücudum irkiliyor çocukluğumdan beri korkarım aman allah beni iğnelerden korusun (amin)

inşallah görür canım gönlünüze göre olsun sağlıkla :) düdüklü tenceren hayırlı olsun :) ben herşeyi hemen hemen düdüklüde yapıyorum :) annem ve ablamdan öğrendim herşey düdüklüde. :) hatta yeğenim annesinin doğumgününde ben anneme pasta yapıcam demiş küçücük nasıl yapacaksa :) hadi canım nasıl yapacaksın demişler böööyle un koyucam bööyle düdüklüye dökücem falan demiş. çok güldük yaaaa çocuk hep düdüklü lafını duyduğu için h aha ahaha:)

âmin canım inşallah :) bende de cinsiyet heyecanı var senin gb haftaya doktorla randevum var bakalım belki görür:)

gerilme canımmmmmm rahat ol bazen bize de oluyor öyle insanın günü gününe uymuyor ne yaparsın .
evet ya ben bugün baya gerildim sanırım biraz da hamillelik yaptı neyse geçer bunlar herkes hakkettiğini alır

yemek yapamaya giden arkadaşlarım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi çok öptüm

Okadar var mı yav allaha allah üstüne biraz ekleyip 2. El otomobil alınır vallahi :) haahahaahhha kasko demek ha :)

çok şükür gecmis olsun , kan sonucu da iyi çikar inşallah

Hayirli ugurlu olsun canim kan testi sonucun da iyi cikar insallah

tatlım geçmiş olsun,tebrik ederim.. bebişimize 41 kere maşallah

Teşekkür ederim inşallah. Amin

:103::103::103::103::103::103:

Merhaba kızlar...

Hepimiz için güzel birgün olması dileğiyle inş...

Listeyi güncellemeye çalıştım.:87:Eksik bilgileri yazarsanız tamamlarım canlar.

Ellerine sağlık mergen, benim eksik bilgileri de vereyim sat 15 temmuz, izmir, yaş 27

kızlaaar şimdi doktordan geldim çok şükür test sonucumuz normal bebeğim de büyümüş kocaman olmuş :))

hayırlı olsun çok sevindim.

Bu arada kızlar geçen gün gazetede gördüm başvurdum, anneboyutu adlı sitede form dolduruyorsunuz bebeğimi beklerken adlı kitabı ücretsiz adresinize gönderiyor. Ben dün başvurdum bakalım bekliyorum gelecek mi? Sizi de bilgilendireyim istedim.
Sedagg'den haber yok sanırım umarım iyidir.

Hani aşağıda yazıyor ya 11 üye 2 ziyaretçi falan bazen şüpheleniyorum kocalarımız olmasın kız ziyaretçiler ha aha haa haa ha:) google dan açıp takip falan etmesinler burda birsürü özel şey konuşşuyoruz :) nisan annesi falan diye bilen girer acilen başka bir isim altında toplanmamız lazım :) ha aha haa ahaha:) mesela şaşırtmak için nisan 2013 te hamile kalmayı düşünenler falan olabilir ha aha ha:) şaka bir tarafa vallahi inşallah akıllarına böyle bir cinlik gelmez :)kızkıza konuşuyoruz şurda güzel güzel :)

Ayy bayılazammmm iyi sabrediyorsun.
Önce kendi öğrensinde sonra elemanın derdine düşsün.
Sen moralini yüksek tut canım

canlar muhabbetinize doyum olmuyor ama kalkıp mutfağa girmezsem akşama aç kalırız..
mamalar yapayım gideyim de.. yine gelirim ama ben gelesiye siz gidersiniz kesin..
görüşmek üzere

Kolay gelsin tatlım.Bende dünden yemek hazırlığımı yaptım eve gidip hemen pişiricem kısmetse.
Birde dün çorba yaptım eşim çok beğendi.İkinci kaseyi içicek,çeşitte çok.
İçme diyorum :) ertesi güne çorba derdi olmasın bugunede kalsın diye.
Sonra kıyamadım koydum tabi:)

Oy oy kıyamam hayırlı uğurlu olsun paşanın arabası:)
Modeli nedir ne kadara aldın canım benimde aklımda bulunsun

Hamile kalmayı düşünenler topiklerinin ziyaretçileri daha bol oluyor sanırım hamilelik belirileri vs falan bakmak için :)

Okadar var mı yav allaha allah üstüne biraz ekleyip 2. El otomobil alınır vallahi :) haahahaahhha kasko demek ha :)

evet nazcım :) aynen öyle.. bizde aynı muhabbeti yaptık dedim babasına üzerine de koy bana alalım bir ikinci el bebek arabasından da ana kucağından da vazgeçeyim.. neyse daha ekonomik olanlara yöneleceğiz artık.

Benim eşim sizi biliyorda nerde konuştuğumu bilmiyor:)
Ama şaş kaza gelse kesin yazdıklarımdan anlar:)
Detaya girme gibi bir huyum var malesef.Paylaşım yapmayıda yapılan paylaşımları okuyup gülümsemeyide seviyorum:)

ernsill ne çorbası yaptın ? ya bana farklı çorba tarifleri lazım .. yemek olayına geçemedim ben hala, içim almıyo sadece çorba içiyorum artık aynı çorbalardan fenalık geldi.
kızlar farklı çorba tarifi bilenler yazarsa çok makbule geçer benim için..

Ohhh ne güzel gözümüz aydın çok sevindim güzeller güzeli kızına :)
hayırlı uğurlu olsun.
merhaba bugun gittim doktora bebişim haftasıyla uyumlu çok şükür
birde kıza benziyo dedi doktor haber vereyim dedm teyzeleriEki Görüntüle 528195 Eki Görüntüle 528195 Eki Görüntüle 528198

:) geçen sene başka bir topikte yazışıyoruz bir baktık üye olarak bir erkek geldi hemen anlaşılıyor yazdıklarından erkek olduğu böyle foyası ortaya çıkınca saçma salak bişeyler yazdı bizd e site yöneticisine haber verdik kovdular :) ha aha haahaah çok boş vakti vardı herhalde hem de öyle ilgisini çekebilecek bir konu da değildi girmiş araya :) tövbe yarabbim.

ana kucağının doğalı burda diyosun ayrıca ne gerek var :) al sana ana al sana sıcacık kucak :)

Kızlar yaa bu ara acayip yoğunum. Çok çook yoruldum .Bir an önce eve gitmek istiyorum . Misafirde gelecekmiş. off

canım güle güle kullan bebişin sağlıkla huzurla binsin arabasına valla ben ve eşim bu konularda sponsor arıyoruz aileden birileri olsa çok iyi olur.

İyi günlerde kullanın inşallah. Hangi markadan aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…