2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kız varya allah senide güldürsün sabahtan beri barut gibiydim sayenizde toparladım attım stresi azıcık benim eşimde sizleri biliyor ama nerden konuştuğumuzu bilmiyor arada sorup duruyor siz şimdi erkeleride çekiştiriyorsunuz diyor aa dedim aşk olsun biizm tek muhabbetimiz bebişlerimiz hiç dedikodu yaparmıyoz demi yani kızlar :)

Canım çokda özel bir çorba değildi.
kekikli kırmızı mercimek çorbası yaptım.
Eşim çok sever mercimeği nadir pişirdiğim için yedikçe yiyesi geliyor:)
Ama aklıma gelirse farklı çorba çeşitleri mutlaka yazarım.

valla bu dil ısı benim hoşuma gitti ben kokorece bayilan kız tipiyim yerim valla :)

valla öyle güzel anlattın ki sanırım artık yiyebilirim:) ağzına saglık

hayirli uğurlu olsun en güzelini yapmışsın:) Allah size de nasip etsin:)

o zaman iste ben yanarım hele ki kanka dediğimi duyarsa

He bende sürekli sohbet esnasında bir arkadaşımın söyle olmuş bir arkadaşımın kocası söyle yapmış diye anlatıp dürüyorum valla sizin yüzünüzden hiçbir arkadasımı aramaz oldum hayirsizlastin diyorlar :) sohbet bol burada hemde hepiniz benim kafadan ortak nokta çok iyeyim valla ya :)

canım hayırlı olsun,Allah güzel günlerde keyifle kullanmayı nasip etsin inşallah

canım güle güle kullan bebişin sağlıkla huzurla binsin arabasına valla ben ve eşim bu konularda sponsor arıyoruz aileden birileri olsa çok iyi olur.

Teşekkür ederim canım. Amin hepimizin önce hayırlısı sonra sağlıkla inşallah. Bizde aynen sponsor arıyorduk birden şans çıkınca diyemedim ben bunu buldum gelin alın diye.

İyi günlerde kullanın inşallah. Hangi markadan aldınız?

Sağol canım. Ünlü marka değil o yüzden modeline göre uygun fiyatı. e-bebek sitesinde Nobler marka. Ben mağaza açılışı vardı yarı fiyata aldım.

Sen birde bize sor.
Şimdi çalışıyoruz ya iş mi yapıyoruz,yoksa arkadaşlarla sohbete dışarımı çıkmışız belli değil:)
Gerçi çok şükür işi yetiştiriyorumda sayenizde zaman nasıl geçiyor anlamıyorum:)
İş daha zevkli hale geliyor:)

Hepimiz mutluyuz yani :)

Bugunde mesai bitti kızlar.
Bebişlere ve kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere.

kızlar bu akşam anneme gidiyorum yarın şehşrdışın açıkacak çünkü bayrama kadar yok bir göreyim dedim. Eşim de bugün buraya kdar gelip beni almaktan kurtuldu yazık yaaaa hergün hergün çoook uzaklardan geliyor yani bizim evi geçmiş oluyor benim işe gelmek için yazık zaten grip ya gitsin direk biraz dinlensin yazık. Ohhhh akşama dizi de var annemle birlikt eşööyle seyrederiz. akşam döncenm eve tbai ayrı kalmak istemiyorum yeni adet getirmek istemiyorum. çok zor oluyor dönmem ama döncem.

hepinize iyi akşamlar kızlar daha malesef 7 ye kadar işteyim ben hergün ama biraz işleri toparlayım kaçtım ben :) Kalın sağlıcakla. Yarın görüşürüz.

eşimde dio bundan sora hemen 2nciyi yaparız dio,yaa bi dur aşkım dedim bakalım bu bi olsun:))

kıs sende alemsin walla okudum şimdi bütün yazdıklarını,öldüm gülmekten,benim kocam dalga geçiyo benle yazmaya başlayınca,kk moderatörü chosyy die:))
canım gözümüz aydın,geçmiş olsun.. hareketli bebişimize 41 kere maşallah

sağol canım,Ay inşallah hepimiz sorunsuz alırız kucağımıza bebişleri,Allah nazarlardan saklasın bebelerimizi

canlarım bende çıkıyorum herşey için saolun kendinize iyi bakın aylardan sonra ilk defa eşim beni yemeğe çıkarıcak bugünün tarihini bir yerlere yazmam lazım :) çok öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…