Hani aşağıda yazıyor ya 11 üye 2 ziyaretçi falan bazen şüpheleniyorum kocalarımız olmasın kız ziyaretçiler ha aha haa haa ha:) google dan açıp takip falan etmesinler burda birsürü özel şey konuşşuyoruz :) nisan annesi falan diye bilen gireracilen başka bir isim altında toplanmamız lazım :) ha aha haa ahaha:) mesela şaşırtmak için nisan 2013 te hamile kalmayı düşünenler falan olabilir ha aha ha:) şaka bir tarafa vallahi inşallah akıllarına böyle bir cinlik gelmez :)kızkıza konuşuyoruz şurda güzel güzel :)
Anacım bu misafirler de birtürlü (genel olarak diyorum) bitmiyor yaaaa hamileyiz diyorum yaaaaa alla allaaa
:) geçen sene başka bir topikte yazışıyoruz bir baktık üye olarak bir erkek geldi hemen anlaşılıyor yazdıklarından erkek olduğu böyle foyası ortaya çıkınca saçma salak bişeyler yazdı bizd e site yöneticisine haber verdik kovdular :) ha aha haahaah çok boş vakti vardı herhalde hem de öyle ilgisini çekebilecek bir konu da değildi girmiş araya :) tövbe yarabbim.
Ohh iyi olmuş:) Bizim kocişlerin okumaları yeter.
Ama eşimin zamanı yok.Arada gmaile gelip zor kalıyor garibim.
Galeride olduğu için önünde müşteri bitmiyor.Masa teli,cep teli susmuyor.
Yoğun çalışıyor anlıcanız.
ernsill ne çorbası yaptın ? ya bana farklı çorba tarifleri lazım .. yemek olayına geçemedim ben hala, içim almıyosadece çorba içiyorum artık aynı çorbalardan fenalık geldi.
kızlar farklı çorba tarifi bilenler yazarsa çok makbule geçer benim için..
:103::103::103::103::103::103:
Merhaba kızlar...
Hepimiz için güzel birgün olması dileğiyle inş...
Listeyi güncellemeye çalıştım.:87:Eksik bilgileri yazarsanız tamamlarım canlar.
Kızlar yaa bu ara acayip yoğunum. Çok çook yoruldum .Bir an önce eve gitmek istiyorum . Misafirde gelecekmiş. off
valla bu dil ısı benim hoşuma gitti ben kokorece bayilan kız tipiyim yerim valla :)Iğğğ ben de görmek bile istemiyordum. Geçen gün ilk defa yedim ama zorla o da superfresh pane harçlı olan dondurulmuş balıklarından, üzerine de limon sıktım bol salata ile kokuyu bastırdım. Kızlar bunu doktoruma açıkladım ben o da bana balık yiyemiyorsan ( mideniz bulunabilir belki) dil ye dedi. Iğğğ yiyemezsem diyordum amaaaa misss gibi koku yok Tuzla Tuzla ye.
valla öyle güzel anlattın ki sanırım artık yiyebilirim:) ağzına saglıkcanım bebişin için yemeye çalış çok önemli biliyosun. balık bu ya şöyleeee bolca limonu sıkacaksın, zeytinyağlı naş ekşili salatayla oh misss.
tatlım sen bugün gerilmişsin biraz aman boşver zibidiyi... o öyle konuşuyorsa hiç lafını esirgeme bundan sonra sorduğu şeylere de cevap verme. beceremesin de işi kalsın ortada, haketmiş o!
hayirli uğurlu olsun en güzelini yapmışsın:) Allah size de nasip etsin:)Kızlaar ben nasıl söylemeyi unuttum ya...
Bebeğimiz için ilk satın aldığımız şey bebek arabası oldu. Bizden önce araba sahibi oldu valla :)
Aslında 6-7 aya kadar birşey almayacaktık ama beğendiğim bir ürün çok uygun fiyata düşmüştü dayanamadım koşup aldım.
Araya haftasonu girdi sonrada size anlatmayı unuttum yaa.
Halbuki çok heyecanlıydım evirip çevirdim açıp kapattım ne hayaller kuruyorum onla bir bilseniz :)
o zaman iste ben yanarım hele ki kanka dediğimi duyarsaHani aşağıda yazıyor ya 11 üye 2 ziyaretçi falan bazen şüpheleniyorum kocalarımız olmasın kız ziyaretçiler ha aha haa haa ha:) google dan açıp takip falan etmesinler burda birsürü özel şey konuşşuyoruz :) nisan annesi falan diye bilen gireracilen başka bir isim altında toplanmamız lazım :) ha aha haa ahaha:) mesela şaşırtmak için nisan 2013 te hamile kalmayı düşünenler falan olabilir ha aha ha:) şaka bir tarafa vallahi inşallah akıllarına böyle bir cinlik gelmez :)kızkıza konuşuyoruz şurda güzel güzel :)
Anacım bu misafirler de birtürlü (genel olarak diyorum) bitmiyor yaaaa hamileyiz diyorum yaaaaa alla allaaa
He bende sürekli sohbet esnasında bir arkadaşımın söyle olmuş bir arkadaşımın kocası söyle yapmış diye anlatıp dürüyorum valla sizin yüzünüzden hiçbir arkadasımı aramaz oldum hayirsizlastin diyorlar :) sohbet bol burada hemde hepiniz benim kafadan ortak nokta çok iyeyim valla ya :)kız varya allah senide güldürsün sabahtan beri barut gibiydim sayenizde toparladım attım stresi azıcık benim eşimde sizleri biliyor ama nerden konuştuğumuzu bilmiyor arada sorup duruyor siz şimdi erkeleride çekiştiriyorsunuz diyor aa dedim aşk olsun biizm tek muhabbetimiz bebişlerimiz hiç dedikodu yaparmıyoz demi yani kızlar :)
Kızlaar ben nasıl söylemeyi unuttum ya...
Bebeğimiz için ilk satın aldığımız şey bebek arabası oldu. Bizden önce araba sahibi oldu valla :)
Aslında 6-7 aya kadar birşey almayacaktık ama beğendiğim bir ürün çok uygun fiyata düşmüştü dayanamadım koşup aldım.
Araya haftasonu girdi sonrada size anlatmayı unuttum yaa.
Halbuki çok heyecanlıydım evirip çevirdim açıp kapattım ne hayaller kuruyorum onla bir bilseniz :)
canım güle güle kullan bebişin sağlıkla huzurla binsin arabasına valla ben ve eşim bu konularda sponsor arıyoruz aileden birileri olsa çok iyi olur.
İyi günlerde kullanın inşallah. Hangi markadan aldınız?
He bende sürekli sohbet esnasında bir arkadaşımın söyle olmuş bir arkadaşımın kocası söyle yapmış diye anlatıp dürüyorum valla sizin yüzünüzden hiçbir arkadasımı aramaz oldum hayirsizlastin diyorlar :) sohbet bol burada hemde hepiniz benim kafadan ortak nokta çok iyeyim valla ya :)
He bende sürekli sohbet esnasında bir arkadaşımın söyle olmuş bir arkadaşımın kocası söyle yapmış diye anlatıp dürüyorum valla sizin yüzünüzden hiçbir arkadasımı aramaz oldum hayirsizlastin diyorlar :) sohbet bol burada hemde hepiniz benim kafadan ortak nokta çok iyeyim valla ya :)[/QUO
aynen canım ya hamile arkadaşlarım var onlardan çok sizi merk ediyorum :)
eşimde dio bundan sora hemen 2nciyi yaparız dio,yaa bi dur aşkım dedim bakalım bu bi olsun:))Abimde öyle diyor benimki erkek olursa masraftan yırtmıştım kız olursa onlar yırtacakmış :) ikinci kız olsun istiyorlar da :) hayırlısı ne olursa artık :)
Sende ikinciyi duşun tabii ben hamilelikten korktum ama ben ikinciyi yapıcım Allah izin verirse kardes güzel şey çok evlat da güzel şey :)
ALEMSİN :) GÜLDÜRDÜN BİZİ. AALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN. TESTİNİN İYİ ÇIKTIĞINA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH CANIM HADİ GÖZÜMÜZ AYDIN. İNŞALLAH DARISI KAN TESTİNE BENİM DE SİZLERİN DE :)
.
canım gözümüz aydın,geçmiş olsun.. hareketli bebişimize 41 kere maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?