2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ohh sefanız olsun,ana kız baş başa hem muhabbet edip hem dizi izleyeceksiniz ne güzel.. dönüşün zor olacak galiba ama bu keyif için değer sanırım :)

tefalciğimin düdüklüsü benim canım ciğerim o.. fasulye, nohut, her türlü etli yemek itina ile tez vakitte pişirir..
ben yemeği yaptım geldim.. pilav kaldı sadece. onu da eşimin geliş saatine yakın yapıcam artık.. kolaylar gele size de :)

yaaa ne güzel.. bende sürekli araştırıyorum bebek arabalarını. ama hala aklıma yatan kesin bişey yok..
hangi markadan aldınız? nasıl bir model? ağırlık durumu ve kapandığında kapladığı yer nasıl? araba bagajına sığar mı? bir de tek elle açılıp kapanabiliyor mu? ayy amma sordum dimi :)) ama bu sorular her daim kafamda yankılanıyor bebek arabası denince

benim koca nerde yazıştığımı biliyor.. pko'lular başlığında da aktif yazıyorum ben 1.5 yıldır filan.. ordaki çoğu arkadaşımı tanıyor.. yakında sizi de tanımaya başlar.. çünki ben sürekli çen çen anlatıyorum

çorba offf.. en sevdiğim yiyecek sanırım.. sıcacık olcak içiceksin..
hangi çorbaları yapıyorsun ki? ben genelde etli kıymalı çorbaları tercih ediyorum. protein olsun bari yemek yiyemediğim zamanlarda diyorum. yoğurtlu, yumurtalı terbiyeler de yapıyorum. bol kalsiyum protein deposu oluyor kısacası.

Bende hayatımın ilk kurufasulyesini yaptım bakalım oradan buradan tariflerle :) şimdi heyecanla bekliyorum :18:
ben yeni evli oldugum için anca yemek yapmasını öğreniyorum zaten ama başarılıyım internet sagolsun tarif iyi oluyor :)

eline sağlık tatlım,afiyetle yiyin inşallah

Ya kıskandım ben seni , ben annemle aynı sehirde değilimben olsam kalirdim kız benim yerime de sarıl annene ve op laf olsun diye demiyorum he kesin öp iyi sohbetler ve keyifler şimdiden

tuncs senin de ellerine sağlık canım,ne güzel bir çırpıda yemeğini yapıp geldin hemen..
ağız tadıyla afiyetle yiyin inşallah

Bende çok ayrıntıcıyımdır, sorduğun soruların hepsini sormuştum. neredeyse hepsine cevap alabildiğim ve aynı türde olup fiyatı daha uygun olan (ünlü marka olmadığı için) bir araba beğendim. Hamile kaldığımdan beri beğeniyordum yarı fiyatına bulunca koştum hemen.
Bu sistemin olduğu (iki farklı şekilde kullanılabilen) diğer markalar çok pahalı.

Nobler Travel Sistem Bebek Arabası - e-bebek.com

İyi akşamlar kızlar. Kendinize ve bebişlere iyi bakın,Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere

owww afiyet bal şeker, bebişe kan can olsun yediklerin.. ellerine sağlık. ilk deneyimler her zaman güzel oluyor :)

tuncs senin de ellerine sağlık canım,ne güzel bir çırpıda yemeğini yapıp geldin hemen..
ağız tadıyla afiyetle yiyin inşallah

çok saol canımm.. gelin hepbirlikte yiyelim :)

teşekkür ederim canım cevabın için.. inceleyeceğim hemen..
maxi cossi lerde aklım benimde ama bilmiyorum. 1500 civarı bir rakamı arabaya vermek mantıklı mı diye düşünüp duruyorum..

İyi akşamlar kızlar. Kendinize ve bebişlere iyi bakın,Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere

sana da huzurlu mutlu bir akşam diliyorum..

Güzel oldu kız valla :) göğsümü gere gere kocamı aradım erken gel de annene yemek götür askım dedim
sok oldu :) hinizi sonra kayınvalidemi aradım kızım sen ne zahmet ediyorsun o halinle biz idare ediyoruz dedi yok anne kendime yaparken size de fazla yaptım dedim zahmet yok :) hihi ben mutlu oldum koca mutlu oldu babane mutlu oldu ee bebis daha çok mutlu oldu

oowwww ne muhteşem bi davranış.. maşallah size
bizim babane de ben yemek yapıp yollasam göbek atar hiç hayır demez, ne gerek vardı demez.. bayılır bayılır

ay ne güzel olmuş tatlım,hep böyle güzel yemekler yap herkesi mutlu et

:)) benimki de göbek atmıştır yemekten dolayı değil sırf onu düşündüm diye :) şimdi herkese söyler ballandira ballandira anlatır :)
Esim götürdü şimdi bekliyorum kocamı bizd aciktik valla ama kızlar esim de pek vefali ailesine maşallah benim evladım da öyle olur inşallah adam isten geldi yemeği aldı yarım saat uzaklıkta gitti şimdi tekrar yarım saat yol yapıp gelecek maşallah

Son düzenleme:

Ay canim benim hayirli ugurlu olsun gule gule geze geze kullanin :)

Benim esim de biliyor sizi kendini fazla kaptirma diyor :)

merhaba bugun gittim doktora bebişim haftasıyla uyumlu çok şükür
birde kıza benziyo dedi doktor haber vereyim dedm teyzeleriEki Görüntüle 528195 Eki Görüntüle 528195 Eki Görüntüle 528198

Ay iyi haberlerine cok sevindim kizlar gelsin artik

Benimde annem geldi az once baska bir sehirden, komsu sehirden yani. Gelmesiyle evde aylardir yapilmayan salata ve mercimek corbasi yapildi

dil derken ? sakatat yani değil mi? ben çok severim de sanki sakatat yasak gb aklımda kalmış

Benimde annem geldi az once baska bir sehirden, komsu sehirden yani. Gelmesiyle evde aylardir yapilmayan salata ve mercimek corbasi yapildi

ohh misss :)

insanin hamileyken yaninda esi disinda nazini gecirebilecegi birilerinin olmasi cok guzel...

bende annem dogumuma gelebilir ins diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…