2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ohh misss :)

insanin hamileyken yaninda esi disinda nazini gecirebilecegi birilerinin olmasi cok guzel...

bende annem dogumuma gelebilir ins diye dua ediyorum

evet kesinlikle, hemen yemek yapti canim annem, ins dogumunda yanina gelebilir canim, yurtdisindaydin degil mi

evet kesinlikle, hemen yemek yapti canim annem, ins dogumunda yanina gelebilir canim, yurtdisindaydin degil mi

evet, bakalim vize almalari icin yavastan islemlere baslicaz, insallah problem cikarmazlar..

onun da akli bende kaliyor, her aradigimda hadi ogren bebisin cinsiyetine de ona gore bavullari doldurup gelcem diyor :)

evet, bakalim vize almalari icin yavastan islemlere baslicaz, insallah problem cikarmazlar..

onun da akli bende kaliyor, her aradigimda hadi ogren bebisin cinsiyetine de ona gore bavullari doldurup gelcem diyor :)

İnsanin akli nasil kalmaz ki? İns cikar vizeleri, bu en guzel aninda ailenle beraber olursun.

Anam seninki daha sormuş ben hiç isyan etmeyim Allah kavuştursun canım ananeye

seni çok iyi anlıyorum. benimde ön tarafta bi bölgede vardı. 3 ayda bayağı uzadı artık saklayamaz oldum. kadın doğumcum 3 ay dolduktan sonra boyatabileceğimi söyledi.
bende sadece beyaz bölgeye saç derisine değdirmeden kuaföre boyattım.
senin her yerindemi beyaz var.

merhaba kızlar
doktor size vitamin olarak ne verdi
bana elevit birde gyno ferro sanol diye bi kan hapı
ben biraz araştırma yapmıştım
ilerleyen gebelik haftalarında folikasit alımı iyi değilmiş
bunda ilacın birinde 800 mcg birinde 500 mcg folik asit var
yani ilk üç ay aldığımızın üç katı birde elevitte yazıyorki günlük a vitamini dozajı 10000 ıu yu geçmemeliymiş bebekte anomaliye sebep oluyormuş
zaten elevitte 4000 ıu a vtmini var ya biz yediklerimizden de bu vitamni fazlasıyla alırsak ne olacak o zaman
ben bugun eleviti içtim ama kan ilacını içmedim yarın doktora gidip vitamini değiştirmeyi düşünüyorum
rastgele herşeyi içmemeliyiz bence sizlere neler verdi doktorlarınız

canım ben gynoferon ( demir-b12-folik asit) ve magnaform ( magnezyum) kullanıyorum sadece..

İnsanin akli nasil kalmaz ki? İns cikar vizeleri, bu en guzel aninda ailenle beraber olursun.

Anam seninki daha sormuş ben hiç isyan etmeyim Allah kavuştursun canım ananeye

sagolun insallah...

benim vitaminim one a day`in hamilelik icin olani..

benimkinin icinde de A vitamini var 4000IU kadar buda %50 sini karsiliyormus gunluk ihtiyacin, bende tereddut ettim bastan fazla gelir mi diye ama doktor kullan iyi bu vitamin demisti, 2 hafta sonra gittigimde tekrar sorucam

Günaydııııın ...

Güzel haberler alıp,vereceğimiz , huzurlu , sağlıklı , hayırlı birgün olsun inşallah.
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…