ohh misss :)
insanin hamileyken yaninda esi disinda nazini gecirebilecegi birilerinin olmasi cok guzel...
bende annem dogumuma gelebilir ins diye dua ediyorum
evet kesinlikle, hemen yemek yapti canim annem, ins dogumunda yanina gelebilir canim, yurtdisindaydin degil mi
evet, bakalim vize almalari icin yavastan islemlere baslicaz, insallah problem cikarmazlar..
onun da akli bende kaliyor, her aradigimda hadi ogren bebisin cinsiyetine de ona gore bavullari doldurup gelcem diyor :)
evet, bakalim vize almalari icin yavastan islemlere baslicaz, insallah problem cikarmazlar..
onun da akli bende kaliyor, her aradigimda hadi ogren bebisin cinsiyetine de ona gore bavullari doldurup gelcem diyor :)
kızlar saolun ilginiz için ama o kadar çok beyaz varki kendimi bakımsız çirkin hissediyorum bide benim yanaklarımda güneş lekelerim vardı tam onları azalttım derken sanırım hamilelikten yine çok görünmeye başladı kuaför arkadaşım var oda saç derisine değmemesi gerekiyor boyanın o zaman zararı olmaz diyor ne bilim internetten de araştırdım ilk 3 ay içinde boyamak düşük riskini arttırırmış haftalardır aynaya bakamıyorum
merhaba kızlar
doktor size vitamin olarak ne verdi
bana elevit birde gyno ferro sanol diye bi kan hapı
ben biraz araştırma yapmıştım
ilerleyen gebelik haftalarında folikasit alımı iyi değilmiş
bunda ilacın birinde 800 mcg birinde 500 mcg folik asit var
yani ilk üç ay aldığımızın üç katı birde elevitte yazıyorki günlük a vitamini dozajı 10000 ıu yu geçmemeliymiş bebekte anomaliye sebep oluyormuş
zaten elevitte 4000 ıu a vtmini var ya biz yediklerimizden de bu vitamni fazlasıyla alırsak ne olacak o zaman
ben bugun eleviti içtim ama kan ilacını içmedim yarın doktora gidip vitamini değiştirmeyi düşünüyorum
rastgele herşeyi içmemeliyiz bence sizlere neler verdi doktorlarınız
İnsanin akli nasil kalmaz ki? İns cikar vizeleri, bu en guzel aninda ailenle beraber olursun.
Anam seninki daha sormuş ben hiç isyan etmeyim Allah kavuştursun canım ananeye
merhaba kızlar
doktor size vitamin olarak ne verdi
bana elevit birde gyno ferro sanol diye bi kan hapı
ben biraz araştırma yapmıştım
ilerleyen gebelik haftalarında folikasit alımı iyi değilmiş
bunda ilacın birinde 800 mcg birinde 500 mcg folik asit var
yani ilk üç ay aldığımızın üç katı birde elevitte yazıyorki günlük a vitamini dozajı 10000 ıu yu geçmemeliymiş bebekte anomaliye sebep oluyormuş
zaten elevitte 4000 ıu a vtmini var ya biz yediklerimizden de bu vitamni fazlasıyla alırsak ne olacak o zaman
ben bugun eleviti içtim ama kan ilacını içmedim yarın doktora gidip vitamini değiştirmeyi düşünüyorum
rastgele herşeyi içmemeliyiz bence sizlere neler verdi doktorlarınız
günaydın canlarrrr
​Gunaydin kizlar, haftayi yariladik :)
günaydın canlarrrr
günaydın güzeller
gününüz güzel olsun
günaydın annecikler :)))
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?