2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Sedagg canım aklımız sende,hayırlı haberlerini bekliyoruz ...:109:

kan sonucumu ikili sonucumu??

canım seda nın en son mesajı şuydu :

''Kızlar pek hoş haberlerle gelmedim ikili test sonucum yüksek çıktı gittiğim doktor normal dedi öteki doktorumu aradım hemen gel bi yere göndercem problem olabilir dedi kafam bi dünya oldu daha yemek yemedim yeyip hemen gidicem bakalım dua edin kzlar ikili test1/185 cut off değerinin üzerinde yazıo yani ne demek özürlü mü olacak benim bebeğim''

kızlar günaydın işlere koyulmadan size bir günaydın diyeyim...
bugün epilasyon günüm ve canım başlamak bile istemiyor. üff kadın olmak ne zor ya kılıydı tüyüydü bitmiyo bi türlü

Ohh canım keyfini çıkar.Dönüş yolundada dikkat et kendine.

Aferim sana :) Internet olduğu sürece bizim sırtımız yere gelmez:)

Canım benim çok güzel bir şey yapmışsın.Ne mutlu kocana ve ailesine senin gibi geline sahipler.

Canım benim eşinin vefası senden de kaynaklanıyor.Sen surat asan bir insan olsan aman gitme ne işin var desen ne olacak?
Eşin mutsuz olacak yapsa bile gergin olucak.Eşim bana her zaman der senin kocaman bir kalbin var iyiki benimsin diye:)
Güler yüz çok önemli bence.

Benim esim de biliyor sizi kendini fazla kaptirma diyor :)

Ben üzüldüğümde eşimde aynısını söylüyor:)
Ama ben seviyorum burda konuşup bilgi paylaşımı yapmayı :)

Sana verdiği ilaçların aynısını banada verdi canım.
Ama ben kan ilacını bir kez içtim dahada içmedim.
İlaç içmeyi hiç sevmem.Bir sonraki kontrolde ne dicek merak ediyorum.
Değerlerim normalken kendimi ilaç bağımlısı yapmak istemiyorum açıkcası.

sedagg normalde erken gelirdi.
Bugunde gelmediğine göre hiç mi gelmicel acaba.
Dün yasin okudum allah kabul etsin hepimiz için dua ettim.
Allahım yardımcımız olsun kızlar.

Allah kabul etsin inşallah tatlım

Amin canım.

Gerçekden aynı şeyleri düşündüğümüzü ve hissettiğimizi biliyorum.
O yüzden her zaman dualarımda varsınız kızlar.
Benim içim ancak o şekilde rahat ediyor.
Anne olmakdan gerçekden farklı bir duyguymuş.
O kadar çok evhamlı oldum ki.
Kaybetmekden korkuyorum,sorun yaşamakdan korkuyorum.
Aklım şimdi hep sedagg da.
Allahım hepimizin yardımcısı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Zaman su gibi akıp gitsin.

Hepinize günaydın kızlar.. Sedagg dan haber yok anlaşılan bütün dualarımız sedagg için olsun, iyi haberlerle gelsin bize. İçimden bir şey yazmak bile gelmiyor arada haber var mı diye okuyorum dünden beri

Normalde sabah erkenden gelirdi.
Umarım kötü bir durum yoktur sadece dinleniyordur ve netten uzaktadır.
İnsan bazen düşünüyor keşke numarası olsada arasam haber alsam rahatlasam diye.
Yakınımda olsa realde tanısam ancak bu kadar endişe duyardım heralde.
Gerçekden yine söylüyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Bebeklerimize eksiksiz,noksansız,sağlıkla kavuşmamızı sağlasın.
Bizi bebeklerimizle sınmasın yokluklarını göstermesin.

anladım..kan sonucunu almıs..doktor bişi yok diiyosa yoktur..fazla doktorla neden kafasını karıstırmıski..şimdi üzüldügüne üzülücek..

Gunaydin kızlar ,
bende erkenciyim bugün kocam bu sefer omleti harika yapmış , beni karnımı operet uyandırdı hadi acıktiniz kalkın diyor :)
dun de kayınvalidem aradı bir sürü güzel dua etti Allah da sana senin gb hayırlı evlat versin dedi sonra kayinbiraderim aradı bu ne bicim kurufasulye tatsız tuzsuz diye dalga geçiyor kayınbabam ellerine saglık çok güzel olmuş babani ariycam dedi, babam kayinbabama yemek yapmayı bilmez , hizmet etmez benim kızım basınıza bela aldınız demişti üstüne basa basa da :) neyse yemek testini geçtim dün :)

kızlar günaydın işlere koyulmadan size bir günaydın diyeyim...
bugün epilasyon günüm ve canım başlamak bile istemiyor. üff kadın olmak ne zor ya kılıydı tüyüydü bitmiyo bi türlü
pay hamilelikte lazer oluyor mü benim lazerim yarıda kaldı evlenince istanbulda bulmam lazım cunku daha da sertleşmisler lazerden hamilelikten mı nedir alıyorum 3 gün sonra başlıyor çıkmaya

anladım..kan sonucunu almıs..doktor bişi yok diiyosa yoktur..fazla doktorla neden kafasını karıstırmıski..şimdi üzüldügüne üzülücek..
bende aynı sekilde düşünüyorum bosuna moralini bozdu ki bu ikili testlerde sorun olan cogu bebek sağlıklı doğuyor biz icimiz rahat olsun diye yaptırdık o da detaylıya girsin bence ici rahat olur

günaydın kızlar..
ersnil ve hanipeks hoşbulduk çok sağolun...

kızlar artık sizi sıkı sıkı takip etmeye karar verdim heyecanınız ne kadar bulaşıcı :))
benimki malum 2. bebek ve de beklemediğim bir gebelik olduğu için bu kadar heyecan duyamıyorum maalesef..
bi bebeğim daha olacağı için çok mutluyum tabi ki hevesle de bekliyorum ama bi taraftan da ilk gebeliğimdeki saf heyecan yok gibi.
ve bu durumdan dolayı çok üzülüyorum bebeğime haksızlık ettiğim için
neyse sayenizde bende havaya giriyorum geçmişi yüzümde gülümsemeyle okudum heyecanınız daim olsun inşallahh..

arkadaşlar sizi de özendirdim galiba :) güzel geçti dönüşte uzak ama mecburen taksiyle döndüm :) çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

ohh sefanız olsun,ana kız baş başa hem muhabbet edip hem dizi izleyeceksiniz ne güzel.. dönüşün zor olacak galiba ama bu keyif için değer sanırım :)

Ya kıskandım ben seni , ben annemle aynı sehirde değilimben olsam kalirdim kız benim yerime de sarıl annene ve op laf olsun diye demiyorum he kesin öp iyi sohbetler ve keyifler şimdiden

nasıl geçti canım afiyetler olsun :)

canlarım bende çıkıyorum herşey için saolun kendinize iyi bakın aylardan sonra ilk defa eşim beni yemeğe çıkarıcak bugünün tarihini bir yerlere yazmam lazım :) çok öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…