günaydın kızlar..sedaya ne oldu??
günaydın..
seda test sonuçlarının iyi olmadığına dair birseyler yazdı ortadan kayboldu. merak ediyoruz şimdi ne oldu dıye
kan sonucumu ikili sonucumu??
kızlar bu akşam anneme gidiyorum yarın şehşrdışın açıkacak çünkü bayrama kadar yok bir göreyim dedim. Eşim de bugün buraya kdar gelip beni almaktan kurtuldu yazık yaaaa hergün hergün çoook uzaklardan geliyor yani bizim evi geçmiş oluyor benim işe gelmek için yazıkzaten grip ya gitsin direk biraz dinlensin yazık. Ohhhh akşama dizi de var annemle birlikt eşööyle seyrederiz. akşam döncenm eve tbai ayrı kalmak istemiyorum yeni adet getirmek istemiyorum. çok zor oluyor dönmem ama döncem.
Bende hayatımın ilk kurufasulyesini yaptım bakalım oradan buradan tariflerle :) şimdi heyecanla bekliyorum :18:
ben yeni evli oldugum için anca yemek yapmasını öğreniyorum zaten ama başarılıyım internet sagolsun tarif iyi oluyor :)
Güzel oldu kız valla :) göğsümü gere gere kocamı aradım erken gel de annene yemek götür askım dedim
sok oldu :) hinizi sonra kayınvalidemi aradım kızım sen ne zahmet ediyorsun o halinle biz idare ediyoruz dedi yok anne kendime yaparken size de fazla yaptım dedim zahmet yok :) hihi ben mutlu oldum koca mutlu oldu babane mutlu oldu ee bebis daha çok mutlu oldu
:)) benimki de göbek atmıştır yemekten dolayı değil sırf onu düşündüm diye :) şimdi herkese söyler ballandira ballandira anlatır :)
Esim götürdü şimdi bekliyorum kocamı bizd aciktik valla ama kızlar esim de pek vefali ailesine maşallah benim evladım da öyle olur inşallah adam isten geldi yemeği aldı yarım saat uzaklıkta gitti şimdi tekrar yarım saat yol yapıp gelecek maşallah
Benim esim de biliyor sizi kendini fazla kaptirma diyor :)
merhaba kızlar
doktor size vitamin olarak ne verdi
bana elevit birde gyno ferro sanol diye bi kan hapı
ben biraz araştırma yapmıştım
ilerleyen gebelik haftalarında folikasit alımı iyi değilmiş
bunda ilacın birinde 800 mcg birinde 500 mcg folik asit var
yani ilk üç ay aldığımızın üç katı birde elevitte yazıyorki günlük a vitamini dozajı 10000 ıu yu geçmemeliymiş bebekte anomaliye sebep oluyormuş
zaten elevitte 4000 ıu a vtmini var ya biz yediklerimizden de bu vitamni fazlasıyla alırsak ne olacak o zaman
ben bugun eleviti içtim ama kan ilacını içmedim yarın doktora gidip vitamini değiştirmeyi düşünüyorum
rastgele herşeyi içmemeliyiz bence sizlere neler verdi doktorlarınız
kızlar günaydın işlere koyulmadan size bir günaydın diyeyim...
bugün epilasyon günüm ve canım başlamak bile istemiyor. üff kadın olmak ne zor ya kılıydı tüyüydü bitmiyo bi türlü
Allah kabul etsin inşallah tatlımsedagg normalde erken gelirdi.
Bugunde gelmediğine göre hiç mi gelmicel acaba.
Dün yasin okudum allah kabul etsin hepimiz için dua ettim.
Allahım yardımcımız olsun kızlar.
Allah kabul etsin inşallah tatlım
Hepinize günaydın kızlar.. Sedagg dan haber yok anlaşılanbütün dualarımız sedagg için olsun, iyi haberlerle gelsin bize. İçimden bir şey yazmak bile gelmiyor arada haber var mı diye okuyorum dünden beri
canım seda nın en son mesajı şuydu :
''Kızlar pek hoş haberlerle gelmedim ikili test sonucum yüksek çıktı gittiğim doktor normal dedi öteki doktorumu aradım hemen gel bi yere göndercem problem olabilir dedi kafam bi dünya oldu daha yemek yemedim yeyip hemen gidicem bakalım dua edin kzlar ikili test1/185 cut off değerinin üzerinde yazıo yani ne demek özürlü mü olacak benim bebeğim''
pay hamilelikte lazer oluyor mü benim lazerim yarıda kaldı evlenince istanbulda bulmam lazım cunku daha da sertleşmisler lazerden hamilelikten mı nedir alıyorum 3 gün sonra başlıyor çıkmayakızlar günaydın işlere koyulmadan size bir günaydın diyeyim...
bugün epilasyon günüm ve canım başlamak bile istemiyor. üff kadın olmak ne zor ya kılıydı tüyüydü bitmiyo bi türlü
bende aynı sekilde düşünüyorum bosuna moralini bozdu ki bu ikili testlerde sorun olan cogu bebek sağlıklı doğuyor biz icimiz rahat olsun diye yaptırdık o da detaylıya girsin bence ici rahat oluranladım..kan sonucunu almıs..doktor bişi yok diiyosa yoktur..fazla doktorla neden kafasını karıstırmıski..şimdi üzüldügüne üzülücek..
ohh sefanız olsun,ana kız baş başa hem muhabbet edip hem dizi izleyeceksiniz ne güzel.. dönüşün zor olacak galiba ama bu keyif için değer sanırım :)
Ya kıskandım ben seni , ben annemle aynı sehirde değilimben olsam kalirdim kız benim yerime de sarıl annene ve op laf olsun diye demiyorum he kesin öp iyi sohbetler ve keyifler şimdiden
canlarım bende çıkıyorum herşey için saolun kendinize iyi bakın aylardan sonra ilk defa eşim beni yemeğe çıkarıcak bugünün tarihini bir yerlere yazmam lazım :) çok öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?