2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydııınnnn

kabuslarla dolu bir geceden sonra sabahın kör vaktinde hortladım..
bebeğim doğmuş, sütüm gelmiyomuş.. annem bol baharatlı bir mercimek çorbası pişirmiş, onu yedirmiş yenidoğmuş kuzuma.. ayyy ne kavga ettim annemle rüyamda.. eşimle de bu çocuğun hiçbişeyi yok bak, mama bile almamışsın diye bi kapıştık kı sormayın benim .ıç açıkta kalmış sanırım.. ama sürekli uyudum uyandım.. verimsiz bir geceydi..

geçmişe bakamadım ama sanırım sedagg'dan haber yok inşallah hayırlı haberlerle döner..

ne var ne yok bakalım? iyisiniz değil mi? gidip geçmişe bi bakınayım gelişme var mı göreyim..

günaydın herkese güne kötü başladım işyerinde yaptığım bi hatadan dolayı şirlet para cezası alacak çok kötüyüm ya

Seninkide benimki gibi süpriz bebek desene canım.
Birde seninki ikinciymiş:) Bizi takip ettikçe bak nasıl heyecanlanıcaksın sen bile şaşırıcaksın:)
İlk bebişinin cinsiyeti ne kaç yaşında?

Birde kendine haksızlık ettiğini düşünme.
Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevinçden çok şaşkınlık yaşadım.
Erkendi çünkü.Hiç aklımızda yoktu.Ertelediğimiz balayı tatili için planlar yaparken bebeğimiz süpriz olmuşdu.
Ama şimdi burdayım ve çok mutluyum :)

canım üzülme kötü olmuş ama yapacak birşey yok artık ne yapacaksın sağlık olsun diyelim belki hamilesin sıkıntıların car falan diye hoşgörürler kendimi pek iyi hissetmiyordum kendimi işe veremediğim için oldu falan diyip özür dilesen

günaydın herkese güne kötü başladım işyerinde yaptığım bi hatadan dolayı şirlet para cezası alacak çok kötüyüm ya

günaydın kknın güzel anne adayları

ne kadar çok yazmışsınız öyle geçmişi okumadan yazayım sonra geriye dönücem.
pazartesi sağlık ocağında kan tahlili için kan vermiştim. bugün sonuçlarımı almaya gittim.
şekerim 113tü şimdi 88e düşmüş sevindim valla içim rahatladı.
onun dışında hepatit a, b, c ve hiv virüsüne bakılmıştı onlarda negatif çıkmış.
tek sorun hemoglobinim düşmeye başlamış. aile hekimi demir hapını günde 2 ye çıkarttı.( DEMİR HAPINI GÜNDE 2 TANE İÇEN VAR MI ARKADAŞLAR?)
kendi doktorumu arayıp soracağım 2 tane içeyim mi diye.
onun dışında sorun yok gibi.1 ay sonra çağıracaklarmış tekrar şekere ve hemoglobine bakacaklarmış.

sizler nasılsınız kızlar?seda yine yok galiba...

kızlar bende takvim yapmak istiyorum acaba anlatabilir misiniz nasıl yapacağımı??
tatlım ilk önce sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline git ve profil düzenleye tıkla;orada bebeğinizin doğacağı tarih soruyor,doktorunun söylediği tarihi şekilde ki gibi yaz..
sonra konuya dön ve bizim cevapların altında bulunan takvimlere bak;
''hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın'' yazıyor takvimin en altında oraya tıkla..

güle güle kullan

günaydııııın ...

Güzel haberler alıp,vereceğimiz , huzurlu , sağlıklı , hayırlı birgün olsun inşallah.
..

günaydın kızlar..sedaya ne oldu??

kızlar günaydın işlere koyulmadan size bir günaydın diyeyim...
Bugün epilasyon günüm ve canım başlamak bile istemiyor. üff kadın olmak ne zor ya kılıydı tüyüydü bitmiyo bi türlü

hepinize günaydın kızlar.. Sedagg dan haber yok anlaşılan bütün dualarımız sedagg için olsun, iyi haberlerle gelsin bize. Içimden bir şey yazmak bile gelmiyor arada haber var mı diye okuyorum dünden beri

herkese günaydınlar :) inşallah hepiniz iyisinizdir :)

günaydın kızlarrr nasılsınız bugün

günaydın arkadaşlarım, güzel bir gün geçiririz inşş.

kızlar bende takvim yapmak istiyorum acaba anlatabilir misiniz nasıl yapacağımı??

yazdığınız yorumun altındaa hamilelik takvimi var oraya tıklayınız :)

günaydın canım üzülme ne olur bir çözümü yok mudur?

Canım öyle düşünme, her zaman şöyle bir gerçek vardır. Anneliği 2. çocukta tadarsın. Birinci acemiliğine gelir. 2.de her şey daha çabuk mükemmel ve verimli yapılır, 1. de yanıla yanıla olur. 2. bebişin büyürken de 1.ye haksızlık ettiğini düşünürsün ve ödeşirler

ayy tatlım çok üzüldüm,moralin sıfırdır şimdi benzer durum benimde başıma gelmişti seni anlıyorum
umarım yöneticilerin anlayışla karşılar,çünkü sonuçta hepimiz insanız hata yapabiliyoruz..
ben yaptığım hatayı bir daha yapmayarak ve pek çok konuda daha dikkatli olarak kendimi zamanla affetmiştim :)

kızlar ben kötü bir akşam geçirdim.tam bulantılarım geçti diyordumki dün daha önce hiç kusmadığım kadar kötü kustum.genzimden kan geldi.resmen asit kustum.daha önceden kustuğumda yemek tadı olurdu.ama akşam resmen asit kustum.miğdem boğazım genzim çok yandı.hala miğdem yanmaya devam ediyor.birşey yemeye korkuyorum.bu şekilde olan oldumu aranızda hiç.asitten genzinden kan gelen?

valla canım bilmiyorum inş. çok kötü şeyler söylemezler dua edin benim için

ne güzel anlatmışsın canım ya bayıldım bayıldım :)
inşallah öyle olurrrr

Yok senin toto açıkta kalmamış dün en son çorba muhabbeti yaptık ya aklında kalmış :) hahaha
Çok mü alcaklar peki ? Sıkma canını bence de konuşmayı dene

Pepe'nin şarkısı gibi oldu bu iki ekmek aldim eve gidiyorum biiiir iki biiiir iki bir iki bir iki :)

valla canım bilmiyorum inş. çok kötü şeyler söylemezler dua edin benim için
tatlım üzgün olduğunu biliyorum ama yapabileceğin tek şey yaptığın hatanın farkında olduğunu ve tekrar etmeyeceğini sade bir şekilde anlatıp samimi bir şekilde özür dilemek

Gecmis olsun benim de dün oldu öyle sadece öğurdum sürekli e ve sonunda asit kustum ama kan olmadı doktorunu aradın mı

Çok geçmiş olsun, kusan arkadaşlarıma çok üzülüyorum, hiç yaşamadığım için ne kadar anlıyorum desem yanlış olur. Acil şifalar diliyorum.

ne güzel anlatmışsın canım ya bayıldım bayıldım :)
inşallah öyle olurrrr

Velilerimden gözlemle test edilip onaylanmıştır.

tatlım dün yemeklerden çorbalardan çok bahsettik ondandır :) tabi üstün de açıkta kalmış olabilir

hahahaha alemsin yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…