günaydın kızlar..
ersnil ve hanipeks hoşbulduk çok sağolun...
kızlar artık sizi sıkı sıkı takip etmeye karar verdim heyecanınız ne kadar bulaşıcı :))
benimki malum 2. bebek ve de beklemediğim bir gebelik olduğu için bu kadar heyecan duyamıyorum maalesef..
bi bebeğim daha olacağı için çok mutluyum tabi ki hevesle de bekliyorum ama bi taraftan da ilk gebeliğimdeki saf heyecan yok gibi.
ve bu durumdan dolayı çok üzülüyorum bebeğime haksızlık ettiğim için
neyse sayenizde bende havaya giriyorum geçmişi yüzümde gülümsemeyle okudum heyecanınız daim olsun inşallahh..
günaydın herkese güne kötü başladım işyerinde yaptığım bi hatadan dolayı şirlet para cezası alacak çok kötüyüm ya
tatlım ilk önce sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline git ve profil düzenleye tıkla;orada bebeğinizin doğacağı tarih soruyor,doktorunun söylediği tarihi şekilde ki gibi yaz..kızlar bende takvim yapmak istiyorum acaba anlatabilir misiniz nasıl yapacağımı??
günaydııııın ...
Güzel haberler alıp,vereceğimiz , huzurlu , sağlıklı , hayırlı birgün olsun inşallah...
günaydın kızlar..sedaya ne oldu??
kızlar günaydın işlere koyulmadan size bir günaydın diyeyim...
Bugün epilasyon günüm ve canım başlamak bile istemiyor. üff kadın olmak ne zor ya kılıydı tüyüydü bitmiyo bi türlü
hepinize günaydın kızlar.. Sedagg dan haber yok anlaşılanbütün dualarımız sedagg için olsun, iyi haberlerle gelsin bize. Içimden bir şey yazmak bile gelmiyor arada haber var mı diye okuyorum dünden beri
herkese günaydınlar :) inşallah hepiniz iyisinizdir :)
gunaydin kızlar ,
bende erkenciyim bugün kocam bu sefer omleti harika yapmış , beni karnımı operet uyandırdı hadi acıktiniz kalkın diyor :)
dun de kayınvalidem aradı bir sürü güzel dua etti allah da sana senin gb hayırlı evlat versin dedi sonra kayinbiraderim aradı bu ne bicim kurufasulye tatsız tuzsuz diye dalga geçiyor kayınbabam ellerine saglık çok güzel olmuş babani ariycam dedi, babam kayinbabama yemek yapmayı bilmez , hizmet etmez benim kızım basınıza bela aldınız demişti üstüne basa basa da :) neyse yemek testini geçtim dün :)
pay hamilelikte lazer oluyor mü benim lazerim yarıda kaldı evlenince istanbulda bulmam lazım cunku daha da sertleşmisler lazerden hamilelikten mı nedir alıyorum 3 gün sonra başlıyor çıkmaya
bende aynı sekilde düşünüyorum bosuna moralini bozdu ki bu ikili testlerde sorun olan cogu bebek sağlıklı doğuyor biz icimiz rahat olsun diye yaptırdık o da detaylıya girsin bence ici rahat olur
günaydın kızlarrr nasılsınız bugün
günaydın kızlar..
Ersnil ve hanipeks hoşbulduk çok sağolun...
Kızlar artık sizi sıkı sıkı takip etmeye karar verdim heyecanınız ne kadar bulaşıcı :))
benimki malum 2. Bebek ve de beklemediğim bir gebelik olduğu için bu kadar heyecan duyamıyorum maalesef..
Bi bebeğim daha olacağı için çok mutluyum tabi ki hevesle de bekliyorum ama bi taraftan da ilk gebeliğimdeki saf heyecan yok gibi.
Ve bu durumdan dolayı çok üzülüyorum bebeğime haksızlık ettiğim için
neyse sayenizde bende havaya giriyorum geçmişi yüzümde gülümsemeyle okudum heyecanınız daim olsun inşallahh..
günaydııınnnn
Kabuslarla dolu bir geceden sonra sabahın kör vaktinde hortladım..
Bebeğim doğmuş, sütüm gelmiyomuş.. Annem bol baharatlı bir mercimek çorbası pişirmiş, onu yedirmiş yenidoğmuş kuzuma.. Ayyy ne kavga ettim annemle rüyamda.. Eşimle de bu çocuğun hiçbişeyi yok bak, mama bile almamışsın diye bi kapıştık kı sormayınBenim .ıç açıkta kalmış sanırım.. Ama sürekli uyudum uyandım.. Verimsiz bir geceydi..
Geçmişe bakamadım ama sanırım sedagg'dan haber yokinşallah hayırlı haberlerle döner..
Ne var ne yok bakalım? Iyisiniz değil mi? Gidip geçmişe bi bakınayım gelişme var mı göreyim..
kızlar bende takvim yapmak istiyorum acaba anlatabilir misiniz nasıl yapacağımı??
günaydın herkese güne kötü başladım işyerinde yaptığım bi hatadan dolayı şirlet para cezası alacak çok kötüyüm ya
canım üzülme kötü olmuş ama yapacak birşey yok artık ne yapacaksın sağlık olsun diyelim belki hamilesin sıkıntıların car falan diye hoşgörürler kendimi pek iyi hissetmiyordum kendimi işe veremediğim için oldu falan diyip özür dilesen
Canım öyle düşünme, her zaman şöyle bir gerçek vardır. Anneliği 2. çocukta tadarsın. Birinci acemiliğine gelir. 2.de her şey daha çabuk mükemmel ve verimli yapılır, 1. de yanıla yanıla olur. 2. bebişin büyürken de 1.ye haksızlık ettiğini düşünürsün ve ödeşirler
Yok senin toto açıkta kalmamış dün en son çorba muhabbeti yaptık ya aklında kalmış :) hahahagünaydııınnnn
kabuslarla dolu bir geceden sonra sabahın kör vaktinde hortladım..
bebeğim doğmuş, sütüm gelmiyomuş.. annem bol baharatlı bir mercimek çorbası pişirmiş, onu yedirmiş yenidoğmuş kuzuma.. ayyy ne kavga ettim annemle rüyamda.. eşimle de bu çocuğun hiçbişeyi yok bak, mama bile almamışsın diye bi kapıştık kı sormayınbenim .ıç açıkta kalmış sanırım.. ama sürekli uyudum uyandım.. verimsiz bir geceydi..
geçmişe bakamadım ama sanırım sedagg'dan haber yokinşallah hayırlı haberlerle döner..
ne var ne yok bakalım? iyisiniz değil mi? gidip geçmişe bi bakınayım gelişme var mı göreyim..
Çok mü alcaklar peki ? Sıkma canını bence de konuşmayı denegünaydın herkese güne kötü başladım işyerinde yaptığım bi hatadan dolayı şirlet para cezası alacak çok kötüyüm ya
Pepe'nin şarkısı gibi oldu bu iki ekmek aldim eve gidiyorum biiiir iki biiiir iki bir iki bir iki :)Canım öyle düşünme, her zaman şöyle bir gerçek vardır. Anneliği 2. çocukta tadarsın. Birinci acemiliğine gelir. 2.de her şey daha çabuk mükemmel ve verimli yapılır, 1. de yanıla yanıla olur. 2. bebişin büyürken de 1.ye haksızlık ettiğini düşünürsün ve ödeşirler
tatlım üzgün olduğunu biliyorum ama yapabileceğin tek şey yaptığın hatanın farkında olduğunu ve tekrar etmeyeceğini sade bir şekilde anlatıp samimi bir şekilde özür dilemekvalla canım bilmiyorum inş. çok kötü şeyler söylemezler dua edin benim için
Gecmis olsun benim de dün oldu öyle sadece öğurdum sürekli e ve sonunda asit kustum ama kan olmadı doktorunu aradın mıkızlar ben kötü bir akşam geçirdim.tam bulantılarım geçti diyordumki dün daha önce hiç kusmadığım kadar kötü kustum.genzimden kan geldi.resmen asit kustum.daha önceden kustuğumda yemek tadı olurdu.ama akşam resmen asit kustum.miğdem boğazım genzim çok yandı.hala miğdem yanmaya devam ediyor.birşey yemeye korkuyorum.bu şekilde olan oldumu aranızda hiç.asitten genzinden kan gelen?
kızlar ben kötü bir akşam geçirdim.tam bulantılarım geçti diyordumki dün daha önce hiç kusmadığım kadar kötü kustum.genzimden kan geldi.resmen asit kustum.daha önceden kustuğumda yemek tadı olurdu.ama akşam resmen asit kustum.miğdem boğazım genzim çok yandı.hala miğdem yanmaya devam ediyor.birşey yemeye korkuyorum.bu şekilde olan oldumu aranızda hiç.asitten genzinden kan gelen?
ne güzel anlatmışsın canım ya bayıldım bayıldım :)
inşallah öyle olurrrr
günaydııınnnn
kabuslarla dolu bir geceden sonra sabahın kör vaktinde hortladım..
bebeğim doğmuş, sütüm gelmiyomuş.. annem bol baharatlı bir mercimek çorbası pişirmiş, onu yedirmiş yenidoğmuş kuzuma.. ayyy ne kavga ettim annemle rüyamda.. eşimle de bu çocuğun hiçbişeyi yok bak, mama bile almamışsın diye bi kapıştık kı sormayınbenim .ıç açıkta kalmış sanırım.. ama sürekli uyudum uyandım.. verimsiz bir geceydi..
geçmişe bakamadım ama sanırım sedagg'dan haber yokinşallah hayırlı haberlerle döner..
ne var ne yok bakalım? iyisiniz değil mi? gidip geçmişe bi bakınayım gelişme var mı göreyim..
Yok senin toto açıkta kalmamış dün en son çorba muhabbeti yaptık ya aklında kalmış :) hahaha
Çok mü alcaklar peki ? Sıkma canını bence de konuşmayı dene
Pepe'nin şarkısı gibi oldu bu iki ekmek aldim eve gidiyorum biiiir iki biiiir iki bir iki bir iki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?