2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

sürpriz bebek sayılır canım eşim çok istiyordu ama ben hazır hissetmiyordum ama bebeğim hazır hissetmiş olacak ki geldi hemen :)
evet ilkinde yaşadığım heyecanı yaşamıyorum çünkü çoğu şeye hazırlıklıyım ama tabi yaşayacağım güzellikleri tahmin edebildiğim için de daha farklı bi heyecan var.
benim sıkıntım ilk bebeğimin daha çok küçük olduğunu düşünmem biraz da.
bir oğlum var canım 14 aylık
ilk bebeğime de yeni evliyken hamile kalmıştım senin gibi ama çok istediğim için hiç böyle şeyler hissetmemiştim inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım tam da onu biraz büyüteyim 2. yi düşünürüm derken sürpriz bi bebiş daha :)) millet 2 senede çocuk düşünmezken ben 2. ye hamileyim yaa bazen gülüyorum bazen kzııyorum kendime :))

göğüslerimde diken batması gibi ani batmalar sızlamalar oluyor iki gündür. içinizde böyle birşey yaşayan var mı? özellikle ucundan batıyor gibi oluyor..

Demir hapını 2 kere kullanmıyorum canım.
İyi olan sonuçların için çok sevindim.
Doktora danışmanda fayda var.

Aferin senin kocişine :) Bak sonunda öğrendi:) Helal olsun kız sana bak herkesin gönlünü kazandın işde:)

Benim bildiğim hamilelikde lazer olmuyor canım.Bende başlıcakdım eylülü bekliyordum.
Yeride ayarlamışdım.Aradılar hamileyim dedim,yapamayız dediler.
Bende biliyordum zaten yapılmayacağını.Ama belki emzirirken yapılabilir ondan emin değilim.
Bir süre daha beklicez yani.

canım hiç üzülme. seni o kadar iyi anlıyorum. ben tam 10 hafta kustum hemde hastaneye yatacak kadar şiddetliydi. asit kusunca boğazın tahriş oluyo ve kan geliyo çok defa başıma geldi sakin ol tahrişten oluyormuş korkma.. bende panik olmuştum kan görünce ama sorun yokmuş. geçmiş olsun. ben 3-4 gündür kusmuyorum sadece yeni kesildi yani. 15. haftaya kadar oluyo demek ki

evet olmuyor benimde son iki seansım kalmıştı tam bittiyordu nerdeyse çok rahatlaşmıştım yarım kaldım ve yeniden gelişmeye başladı tüyler çok kötü oldu. emzirirkende olmaz dedi bana doktor bebek ayaklanınca artık yeniden başlarız :))

Oy oy allah bağışlasın canım.
Benimde oğluşum olucak kısmetse:) Birde adı ne oğluşunun.
Şu ara isimlere takmış durumdayım da :)
Bebişler planlı gelmiyorlar canım bize düşen mutluluğunu yaşamak oluyor.
İlkden bocalasamda şimdi oğluşum benim herşeyim.
Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah.

göğüslerimde diken batması gibi ani batmalar sızlamalar oluyor iki gündür. içinizde böyle birşey yaşayan var mı? özellikle ucundan batıyor gibi oluyor..

Canım benimde zaman zaman batmalar ve ağrılar oluyor.
Normal diye düşünüyorum.

canım dediğini yaptım dediğin yere de tıklıyorum ama bi konu çıkıyor başka da bişey çıkmıyor beceremedim bi türlü.
çok sağol ilgilendiğin için

HTML:
anaaaaam hemde ne batma , geceleri saga sola dönerken hele fena , sabahları ovusturuyorum öyle kalkıyorum kocam da gelmiş dur hayatım yorulma ben yaparım diyor yürü git dedim daha sana yasak :)

öğrendi valla ama aha bak buraya yazıyorum yarın yumurta istemicem yarından sonra isviçrem bana soracak nasıl yapılıyordu :)
bende lazer olmuyor diye biliyordum kaldım agdalara yine zaten onceden gittiğim yer 3 senede kıllarımı bitiremedi bana çok cansızlar dedi durdu ama ben öğrendim ki her alet bitirmiyormus iyi araştırın benimkisi ağda etkisi gösterenlerdenmis :/

Son düzenleme:

Hadi yaa
Doğumdan 6 ay sonra başlarım ekimde rahat ederim diyordum
Bak üzüldüm şimdi baya ertelicem yani desene.
Yazında almıyorlarki kışı bekletiyorlar offf

sağol canım oğlumun adı MEHMET EMRE
ve sanırım bu da oğlan olacak doktor geçen hafta kıza hiç benzemiyor büyük ihtimal oğlan dedi.
gerçi ilkinde de kıza benzetmişti oğlan çıkmıştı yaa:)) neyse yarın tekrar gideceğiz sabırsızlıkla bekliyorum valla
bu ara bende isimlere taktım düşünüp duruyorum ama hiç oğlan ismi yok aklımda kız olsaydı zeynep olacaktı ama oğlan için bir fikrimiz yok
senin düşündüğün isimler var mı ??

hamilelikte lazer oluyor mü benim lazerim yarıda kaldı evlenince istanbulda bulmam lazım cunku daha da sertleşmisler lazerden hamilelikten mı nedir alıyorum 3 gün sonra başlıyor çıkmaya
canım lazer değil evde epilatörle alıyorum. ama bebekten sonra acilen lazere başlamayı düşünüyorum. keşke hamilelikten önce lazerle halletseymişim bu işi şimdi uğraşmazdık ne güzel olurdu.

kızlar bende takvim yapmak istiyorum acaba anlatabilir misiniz nasıl yapacağımı??
canım bizim mesajların altındaki hamilelik takvimi ekle' ye tıklarsan kendi hamilelik takvimini oluşturabilirsin.

günaydın herkese güne kötü başladım işyerinde yaptığım bi hatadan dolayı şirlet para cezası alacak çok kötüyüm ya
canım sakin ol, öyle yada böyle kesin bişey söylerler ona katlanacaksın artık kendini hazırla. umarım ileri boyutta olmaz. bazen böyle hatalar yapılabilir umarım patronun bunun farkındadır.

Hahahah burayada yaz mutlaka:)

Biliyorum canım ben çok araştırdım.
Alexander en iyisi.Kesin çözüm.
Kuzenlerim gitti sonuç aldı,bende oraya başlıcakdım güya

Oy oy maşallah.

Bende kız olacağından o kadar emindim ki oğlan isimlerine hiç bakmıyordum.
Şuanda eşimlede konuşuyoruz aklımızda isim yok.
Aslında eşimin babasının ismi olacakdı Cihan.
Ama halaları pek sıcak bakmadı bizde vazgeçtik.
Şimdilik düşünüyoruz.

Hadi yaa
Doğumdan 6 ay sonra başlarım ekimde rahat ederim diyordum
Bak üzüldüm şimdi baya ertelicem yani desene.
Yazında almıyorlarki kışı bekletiyorlar offf

ya aslında belki istisna bilmiyorum ama ben yazın başlamıştım geçen yıl ağustos ayında. hatta dayanamayıp tatile de gitmiştim güneşte leke olur diye cok korktum ama olmadı çok şükür. giden paracıklarıma yanıyorum bende :) çünkü eskiye dönecek belli ilk aylar hiç çıkmadı şimdi gösteriyo yavaştan kendini.. amaannnnn yaaaa boşver :) bekleriz ne olacak :)

Canım muhtemelen kusarken burnun kanamıştır.. Günde 5-6 kere çıkartan biri olarak söyleyebilirim ki muhtemelen asitten burnun kulakların genzin yanmıştır ve sen çıkartmak için zorlanırken burnundaki damarlardan biri çatlamıştır.. Benim hemen hemen haftada 1-2 burnum çıkartırken kanar

off kızlar ya az önce müdürüm aradı kaymakam raporumu onaylamamış. çok sayıda rapor alıp giden varmış, kimseninkini onaylamamış. tüm öğretmenler yarın gelsin demiş. eşim öğleden sonra kaymakam beyle görüşecek. inanmıyorum ya bana yine akçakale yolları göründü galiba

Dün yine bir bombamız daha oldu mesajla sipariş verdim patlıcan kabak vs vs en son bir demet taze soğan yazdım benim koca da bilmez pek öyle seyleri :) adama sormuş taze soğan nerede o da ileride abi demiş bu gitmiş bakmış pirasayi almış bir tane dal düşünmüş kendi kendine ( en azından düşünmüş ) bizimki 1 demet istedi bu bir taneyle ne yapacak ki demiş sonra adam uyarmış onu abi o pirasa diye :)))
Allahim sana geliyorum :) cocuğa bez isterim orkid alir gelir bu yarın :)

ya kızlar bana çok komik geliyo .. sık sık acıkıyorum sık sık uykum geliyo kusmalar falan.. bebek ilk aylarda ne yaşayacaksa bizde onu yaşıyoruz şimdi. ilahi birsey mı acaba onu daha iyi anlayalım diye :))) şu an sanki mide duvarlarımı kazıyo birisi içerden :)) açım , uykusuzum :)) akşam olsun eve gideyim tek isteğim bu .. hani bebek gibi zırlamak işe yarasa şu an ağlarım beni eve göndersinler diye. yemek de yedikten sonra iyice bastıracak uyku hali.. oyyyyyyyyyyyyyy oy

Ya sen Aras düşünüyordum neden vazgeçtin ki gayet güzel karizmatik isim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…