Seninkide benimki gibi süpriz bebek desene canım.
Birde seninki ikinciymiş:) Bizi takip ettikçe bak nasıl heyecanlanıcaksın sen bile şaşırıcaksın:)
İlk bebişinin cinsiyeti ne kaç yaşında?
Birde kendine haksızlık ettiğini düşünme.
Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğimde sevinçden çok şaşkınlık yaşadım.
Erkendi çünkü.Hiç aklımızda yoktu.Ertelediğimiz balayı tatili için planlar yaparken bebeğimiz süpriz olmuşdu.
Ama şimdi burdayım ve çok mutluyum :)
günaydın kknın güzel anne adayları
ne kadar çok yazmışsınız öyle geçmişi okumadan yazayım sonra geriye dönücem.
pazartesi sağlık ocağında kan tahlili için kan vermiştim. bugün sonuçlarımı almaya gittim.
şekerim 113tü şimdi 88e düşmüş sevindim valla içim rahatladı.
onun dışında hepatit a, b, c ve hiv virüsüne bakılmıştı onlarda negatif çıkmış.
tek sorun hemoglobinim düşmeye başlamış. aile hekimi demir hapını günde 2 ye çıkarttı.( DEMİR HAPINI GÜNDE 2 TANE İÇEN VAR MI ARKADAŞLAR?)
kendi doktorumu arayıp soracağım 2 tane içeyim mi diye.
onun dışında sorun yok gibi.1 ay sonra çağıracaklarmış tekrar şekere ve hemoglobine bakacaklarmış.
sizler nasılsınız kızlar?seda yine yok galiba...
Gunaydin kızlar ,
bende erkenciyim bugün kocam bu sefer omleti harika yapmış , beni karnımı operet uyandırdı hadi acıktiniz kalkın diyor :)
dun de kayınvalidem aradı bir sürü güzel dua etti Allah da sana senin gb hayırlı evlat versin dedi sonra kayinbiraderim aradı bu ne bicim kurufasulye tatsız tuzsuz diye dalga geçiyor kayınbabam ellerine saglık çok güzel olmuş babani ariycam dedi, babam kayinbabama yemek yapmayı bilmez , hizmet etmez benim kızım basınıza bela aldınız demişti üstüne basa basa da :) neyse yemek testini geçtim dün :)
pay hamilelikte lazer oluyor mü benim lazerim yarıda kaldı evlenince istanbulda bulmam lazım cunku daha da sertleşmisler lazerden hamilelikten mı nedir alıyorum 3 gün sonra başlıyor çıkmaya
kızlar ben kötü bir akşam geçirdim.tam bulantılarım geçti diyordumki dün daha önce hiç kusmadığım kadar kötü kustum.genzimden kan geldi.resmen asit kustum.daha önceden kustuğumda yemek tadı olurdu.ama akşam resmen asit kustum.miğdem boğazım genzim çok yandı.hala miğdem yanmaya devam ediyor.birşey yemeye korkuyorum.bu şekilde olan oldumu aranızda hiç.asitten genzinden kan gelen?
göğüslerimde diken batması gibi ani batmalar sızlamalar oluyor iki gündür. içinizde böyle birşey yaşayan var mı? özellikle ucundan batıyor gibi oluyor..
Benim bildiğim hamilelikde lazer olmuyor canım.Bende başlıcakdım eylülü bekliyordum.
Yeride ayarlamışdım.Aradılar hamileyim dedim,yapamayız dediler.
Bende biliyordum zaten yapılmayacağını.Ama belki emzirirken yapılabilir ondan emin değilim.
Bir süre daha beklicez yani.
sürpriz bebek sayılır canım eşim çok istiyordu ama ben hazır hissetmiyordum ama bebeğim hazır hissetmiş olacak ki geldi hemen :)
evet ilkinde yaşadığım heyecanı yaşamıyorum çünkü çoğu şeye hazırlıklıyım ama tabi yaşayacağım güzellikleri tahmin edebildiğim için de daha farklı bi heyecan var.
benim sıkıntım ilk bebeğimin daha çok küçük olduğunu düşünmem biraz da.
bir oğlum var canım 14 aylık
ilk bebeğime de yeni evliyken hamile kalmıştım senin gibi ama çok istediğim için hiç böyle şeyler hissetmemiştim inanılmaz mutlu ve heyecanlıyım tam da onu biraz büyüteyim 2. yi düşünürüm derken sürpriz bi bebiş daha :)) millet 2 senede çocuk düşünmezken ben 2. ye hamileyim yaa bazen gülüyorum bazen kzııyorum kendime :))
göğüslerimde diken batması gibi ani batmalar sızlamalar oluyor iki gündür. içinizde böyle birşey yaşayan var mı? özellikle ucundan batıyor gibi oluyor..
tatlım ilk önce sağ üst köşede kullanıcı kontrol paneline git ve profil düzenleye tıkla;orada bebeğinizin doğacağı tarih soruyor,doktorunun söylediği tarihi şekilde ki gibi yaz..
sonra konuya dön ve bizim cevapların altında bulunan takvimlere bak;
''hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayın'' yazıyor takvimin en altında oraya tıkla..
güle güle kullan
anaaaaam hemde ne batma , geceleri saga sola dönerken hele fena , sabahları ovusturuyorum öyle kalkıyorum kocam da gelmiş dur hayatım yorulma ben yaparım diyor yürü git dedim daha sana yasak :)göğüslerimde diken batması gibi ani batmalar sızlamalar oluyor iki gündür. içinizde böyle birşey yaşayan var mı? özellikle ucundan batıyor gibi oluyor..
öğrendi valla ama aha bak buraya yazıyorum yarın yumurta istemicem yarından sonra isviçrem bana soracak nasıl yapılıyordu :)Aferin senin kocişine :) Bak sonunda öğrendi:) Helal olsun kız sana bak herkesin gönlünü kazandın işde:)
Benim bildiğim hamilelikde lazer olmuyor canım.Bende başlıcakdım eylülü bekliyordum.
Yeride ayarlamışdım.Aradılar hamileyim dedim,yapamayız dediler.
Bende biliyordum zaten yapılmayacağını.Ama belki emzirirken yapılabilir ondan emin değilim.
Bir süre daha beklicez yani.
evet olmuyor benimde son iki seansım kalmıştı tam bittiyordu nerdeyse çok rahatlaşmıştım yarım kaldımve yeniden gelişmeye başladı tüyler çok kötü oldu. emzirirkende olmaz dedi bana doktor bebek ayaklanınca artık yeniden başlarız :))
Oy oy allah bağışlasın canım.
Benimde oğluşum olucak kısmetse:) Birde adı ne oğluşunun.
Şu ara isimlere takmış durumdayım da :)
Bebişler planlı gelmiyorlar canım bize düşen mutluluğunu yaşamak oluyor.
İlkden bocalasamda şimdi oğluşum benim herşeyim.
Allahım bebişlerimizi bize bağışlasın inşallah.
.
canım lazer değil evde epilatörle alıyorum. ama bebekten sonra acilen lazere başlamayı düşünüyorum. keşke hamilelikten önce lazerle halletseymişim bu işi şimdi uğraşmazdık ne güzel olurdu.hamilelikte lazer oluyor mü benim lazerim yarıda kaldı evlenince istanbulda bulmam lazım cunku daha da sertleşmisler lazerden hamilelikten mı nedir alıyorum 3 gün sonra başlıyor çıkmaya
canım bizim mesajların altındaki hamilelik takvimi ekle' ye tıklarsan kendi hamilelik takvimini oluşturabilirsin.kızlar bende takvim yapmak istiyorum acaba anlatabilir misiniz nasıl yapacağımı??
canım sakin ol, öyle yada böyle kesin bişey söylerler ona katlanacaksın artık kendini hazırla. umarım ileri boyutta olmaz. bazen böyle hatalar yapılabilir umarım patronun bunun farkındadır.günaydın herkese güne kötü başladım işyerinde yaptığım bi hatadan dolayı şirlet para cezası alacak çok kötüyüm ya
anaaaaam hemde ne batma , geceleri saga sola dönerken hele fena , sabahları ovusturuyorum öyle kalkıyorum kocam da gelmiş dur hayatım yorulma ben yaparım diyor yürü git dedim daha sana yasak :)HTML:
öğrendi valla ama aha bak buraya yazıyorum yarın yumurta istemcime yarından sonra isviçrem bana soracak nasıl yapılıyordu :)
bende lazer olmuyor diye biliyordum kaldım agdalara yine zaten onceden gittiğim yer 3 senede kıllarımı bitiremedi bana çok cansızlar dedi durdu ama ben öğrendim ki her alet bitirmiyormus iyi araştırın benimkisi ağda etkisi gösterenlerdenmis :/
sağol canım oğlumun adı MEHMET EMRE
ve sanırım bu da oğlan olacak doktor geçen hafta kıza hiç benzemiyor büyük ihtimal oğlan dedi.
gerçi ilkinde de kıza benzetmişti oğlan çıkmıştı yaa:)) neyse yarın tekrar gideceğiz sabırsızlıkla bekliyorum valla
bu ara bende isimlere taktım düşünüp duruyorum ama hiç oğlan ismi yok aklımda kız olsaydı zeynep olacaktı ama oğlan için bir fikrimiz yok
senin düşündüğün isimler var mı ??
Hadi yaa
Doğumdan 6 ay sonra başlarım ekimde rahat ederim diyordum
Bak üzüldüm şimdi baya ertelicem yani desene.
Yazında almıyorlarki kışı bekletiyorlar offf
kızlar ben kötü bir akşam geçirdim.tam bulantılarım geçti diyordumki dün daha önce hiç kusmadığım kadar kötü kustum.genzimden kan geldi.resmen asit kustum.daha önceden kustuğumda yemek tadı olurdu.ama akşam resmen asit kustum.miğdem boğazım genzim çok yandı.hala miğdem yanmaya devam ediyor.birşey yemeye korkuyorum.bu şekilde olan oldumu aranızda hiç.asitten genzinden kan gelen?
Ya sen Aras düşünüyordum neden vazgeçtin ki gayet güzel karizmatik isimOy oy maşallah.
Bende kız olacağından o kadar emindim ki oğlan isimlerine hiç bakmıyordum.
Şuanda eşimlede konuşuyoruz aklımızda isim yok.
Aslında eşimin babasının ismi olacakdı Cihan.
Ama halaları pek sıcak bakmadı bizde vazgeçtik.
Şimdilik düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?