2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ilkinde hiç zorlanmadık çünkü yıllardır hep emre ismine bayılırdım eşimde çok sevdi mehmette eşimin babasının adı
eşim çok istemedi başta ama ben dedemin ismi olduğu için çok koymak istiyordum yani hep aklımda mehmet emre vardı
tam da istediğim oldu ama bu sefer de oğlan olursa benim babamın ismini koymamız gerek yoksa alınır diyorum ben
eşim de kardeşin koymak ister biz koymayalım diye delirtiyor beni kız olsa ne güzel bu sorunlar olmayacak yaa :))

canım ben sana özelden yazayım burda anlatırsam yapamayan arkadaşlar olabilir belki.

Yazın başlatmaları süpermiş valla.
Benim gittiğim yer yazın olmaz dedi.Artık beklicez yapcak bişi yok cnm.
Ben allahtan başlamamışım :)

Hahahahah ay koptum ya :)
Allahtan adam uyarmış yoksa seninki pırasaların tamamını toplar gelirdi:)

gitme canım senin durumun diğer öğretmenlerle aynı değil ! kaymakam normal olarak herkes gitmesin diye önünü kesiyor rapor durumunun. senin özel durumun var eşin izah ederse kaymakam anlayışla karşılar eminim. gerekirse sende kaymakamlığı ara kendin açıkla. en kötüsünü söylüyorum çok çok soruşturma açar (ki hiç sanmam en son ihtimal) ondan da bi şey cıkmaz. hamilelik durumu seni kurtarır.

İnan bende bugün aynı şeyi düşündüm. Numarası olsaydı da arasaydım dedim

Amin canım amiiinnnn..

İnan bende bugün aynı şeyi düşündüm. Numarası olsaydı da arasaydım dedim

Amin canım amiiinnnn..

Allah yardımcımız olsun.

Beni mi tarif ettin canım :) Ahh o uyku yok mu o uyku :)

Ya sen Aras düşünüyordum neden vazgeçtin ki gayet güzel karizmatik isim

Canm katinam yazmışdı anlamı kötüymüş onun ya

:):)

Allahım gönlüne göre versin canım benim.
İsim işi zor:) İlkinde şansa atlatmışsınız ne güzel:)

yaa ne güzel isimler bulunuyor artık..

ben ilk günden beri erkek bu bebek diyorum ama daha öğrenemedik cinsiyeti.. ve ben erkek diye ismini hazırladım.. Ali Emir olacak inşallah..
ama kız olursa nanayı yedik.. her kız isminde kavga ediyoruz

Ben dayanamadım kızlar.
Haftaya cuma olan doktor randevumu bu cumaya aldım.
Zaten doktor bayramdan 1 hafta önce demişdi.
Ancak,2 hafta oldu oğlumu görmedim.
İçim rahat etsin :)

Ben şimdi yemeğe çıkıyorum kızlar.
Eşime söz verdim baık yicem eminönüne gidiyorum.
Bebişlerin karınlarını iyi doyurun görüşürüz.

Çok hoş isim bulmussunuz canım.Allahım gönlünüze göre versin.

Ben dayanamadım kızlar.

yaa ne güzel.. benimki de 17sine yazdı randevuyu ama deliricem. en son 20 eylülde gördüm.. 20 gün olmuş..
haftaya çarşamba randevum.. doktor 3lü taramayı da hallederiz diye 16. haftada görelim dedi.. mecbur bekleyeceğim sanırım.. bak canım çekti valla

Çok hoş isim bulmussunuz canım.Allahım gönlünüze göre versin.

amiiin cümlemizin inşallah..
Ali dedemin ismi aynı zamanda eşimin de ilk ismi.. ben yıllardır Ali derdim hep oğlum olursa.. eşimde kabul etti ama tek Ali olmaz yanına bişey ekleyelim dedi. Emir de onun eklemesi..
kayınpederim Hasan deyip duruyor sinir oluyorum. kendi adı Hasan ve o olsun istiyor. bende en baştan söyledim eğer o isimde ısrarcı olurlarsa ve eşimde okeylerse kendi babamın adını da ekleticem yanına.. gıcıklık değil mi hem bizde yaşayan aile büyüğünün adı konulmaz. rahmetli olmuşsa koyarlar sadece..

Kızlar ben gebeliğin başlangıcından beri aynı doktora gidiyorum devlet hastanesinde ama iyi bir doktor değiştirmeyi de düşünmüyorum.

Fakat sırf kocacığım bebeği görsün diye hemde cinsiyeti belki daha net görünür diye haftasonu özelde başka bir doktora gideceğiz.

Bu doktora kendimi nasıl anlatayım bilemedim. Bir kereliğine geldim desem ilgisiz mi davranır? Bir sıkıntım var ondan geldim desem kendimi inandırabilirmiyim ki? Bilemedim ya

canım hiçbir açıklama yapma.. gebeliğimi takip etmek istiyorum filan de. daha önce gitmedim kontrole filan de :) bi daha gelmeyeceğin imajı çizme ama yoksa ilgi alaka sıfır olur.. sanki devamlı gelecekmiş gibi davran bence..

canım dediğini yaptım dediğin yere de tıklıyorum ama bi konu çıkıyor başka da bişey çıkmıyor beceremedim bi türlü.
çok sağol ilgilendiğin için

neden olmamış anlayamadım hamilelik takvimi çıkıyor sen de ;''hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için'' yazan yere tıklamadın mı?:26:

Vaayyy çok iyi yaa keşke benimde gitme imkanım olsa
Valla canım çekmedi desem yalan olur
Yakın olsam bende giderdim ama merterdeyim ben tramvayla 45 dk. öğlen arası yolda geçer
Bizim yerimize de ye canım afiyet olsun

tatlım, bence önceki doktorunun ilgisinden memnun kalmadığın için doktorunu değiştirme kararı almışsın gibi davran :) kısmetse artık gebelik takibini kendisinin yapmasını istediğini söylersin :)

Hahama bizde de E takıntısı var herkesin ismi E harfiyen koymuşlar erkek olursa eşimde istiyor valla sülalede benim en sevdiğim isimler Emre de var emir de o yüzden başka beğendiğim isim yok e ile , bende bu düşünceden vazgeçirmeye çalışıyorum vazgeçmezse bende ikinci ismi babamin ismini koyucam inşallah kız olur da bu düşünceler olmaz ama :)
devlete gidiyordum özel bur doktorum olsun istiyorum artık o yüzden araştırıyorum de memnun kalman için elinden geleni yapacak o zaman ben tüm doktorlara öyle yaptım ilk randevuda kendilerini yırttılar resmen ikincide faso fısk oldular sende bir defa gideceğin için öyle de :)

canım kontrol amaçlı geldim sizin de görmenizi istedim dersin niye ilgilenesin ilgilenir merak etme yani kuaför gibi falan hep sana gelicem iyi yap gibi bir durum sözkonusu değil doktor bu mutlaka iyi ilgilenecek merak etme canım.

ha aha ha ah sırf isim için kız istiyo çok alemsin :) hayırlısı olsun inşallah.

haydi git gör de için rhat etsin hayırlı haberlerle gel inşallah. insan özlüyor vallahi :) ben de 6 kasıma kadar göremicem daha

Ben dayanamadım kızlar.

hepinize afiyetler olsun bebeklerinize yarasın inşallah.

ne güzelmiş oğlunun sdı maşallah Allah bağışlasın. Zeynep ablamın adı ben de çok severim o ismi. Tavsiye ederim hem güzel hem akıllı zeki ablam :)

ay canım yaaaa üzüldüm hadi bakalım Allah'tan hayırlısı bkarsın özel durumundan dolayı sana bir iltimas geçerler inşallah. Dua ediyorum canım. Kaymakamla konuşmaktan çekinmeyin.

yine kahkaha attım burda sayende çok güzel yaaaaaa :) mantık yürüterek doğruyu bulması çok hoşuma gitti.

olmaz mı yara gibi göğüsler valla

göğüslerimde diken batması gibi ani batmalar sızlamalar oluyor iki gündür. içinizde böyle birşey yaşayan var mı? özellikle ucundan batıyor gibi oluyor..

çok geçmiş olsun canım kendinize dikkat edin

Gecmis olsun benim de dün oldu öyle sadece öğurdum sürekli e ve sonunda asit kustum ama kan olmadı doktorunu aradın mı

ediyoruz canım merak etme herkes hata yapabilir bugüne kadarki çalışmalarından dolayı hoş göreceklerinden emini tek bir hata için insan harcanmaz.

valla canım bilmiyorum inş. çok kötü şeyler söylemezler dua edin benim için

açıkta kalmış evet :) rüyalar tersine çıkar merak etme inşallah bugün rahat bir uyku uyursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…