Oy oy maşallah.
Bende kız olacağından o kadar emindim ki oğlan isimlerine hiç bakmıyordum.
Şuanda eşimlede konuşuyoruz aklımızda isim yok.
Aslında eşimin babasının ismi olacakdı Cihan.
Ama halaları pek sıcak bakmadı bizde vazgeçtik.
Şimdilik düşünüyoruz.
canım ben sana özelden yazayım burda anlatırsam yapamayan arkadaşlar olabilir belki.ernsill ne çorbası yaptın ? ya bana farklı çorba tarifleri lazım .. yemek olayına geçemedim ben hala, içim almıyosadece çorba içiyorum artık aynı çorbalardan fenalık geldi.
kızlar farklı çorba tarifi bilenler yazarsa çok makbule geçer benim için..
ya aslında belki istisna bilmiyorum ama ben yazın başlamıştım geçen yıl ağustos ayında. hatta dayanamayıp tatile de gitmiştim güneşte leke olur diye cok korktum ama olmadı çok şükür. giden paracıklarıma yanıyorum bende :) çünkü eskiye dönecek belli ilk aylar hiç çıkmadı şimdi gösteriyo yavaştan kendini.. amaannnnn yaaaa boşver :) bekleriz ne olacak :)
Dün yine bir bombamız daha oldu mesajla sipariş verdim patlıcan kabak vs vs en son bir demet taze soğan yazdım benim koca da bilmez pek öyle seyleri :) adama sormuş taze soğan nerede o da ileride abi demiş bu gitmiş bakmış pirasayi almış bir tane dal düşünmüş kendi kendine ( en azından düşünmüş) bizimki 1 demet istedi bu bir taneyle ne yapacak ki demiş sonra adam uyarmış onu abi o pirasa diye :)))
Allahim sana geliyorum :) cocuğa bez isterim orkid alir gelir bu yarın :)
off kızlar ya az önce müdürüm aradı kaymakam raporumu onaylamamış. çok sayıda rapor alıp giden varmış, kimseninkini onaylamamış. tüm öğretmenler yarın gelsin demiş. eşim öğleden sonra kaymakam beyle görüşecek. inanmıyorum ya bana yine akçakale yolları göründü galiba
canım ben sana özelden yazayım burda anlatırsam yapamayan arkadaşlar olabilir belki.
Normalde sabah erkenden gelirdi.
Umarım kötü bir durum yoktur sadece dinleniyordur ve netten uzaktadır.
İnsan bazen düşünüyor keşke numarası olsada arasam haber alsam rahatlasam diye.
Yakınımda olsa realde tanısam ancak bu kadar endişe duyardım heralde.
Gerçekden yine söylüyorum allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Bebeklerimize eksiksiz,noksansız,sağlıkla kavuşmamızı sağlasın.
Bizi bebeklerimizle sınmasın yokluklarını göstermesin.
İnan bende bugün aynı şeyi düşündüm. Numarası olsaydı da arasaydım dedim
Amin canım amiiinnnn..
ya kızlar bana çok komik geliyo .. sık sık acıkıyorum sık sık uykum geliyo kusmalar falan.. bebek ilk aylarda ne yaşayacaksa bizde onu yaşıyoruz şimdi. ilahi birsey mı acaba onu daha iyi anlayalım diye :))) şu an sanki mide duvarlarımı kazıyo birisi içerden :)) açım , uykusuzum :)) akşam olsun eve gideyim tek isteğim bu .. hani bebek gibi zırlamak işe yarasa şu an ağlarım beni eve göndersinler diye. yemek de yedikten sonra iyice bastıracak uyku hali.. oyyyyyyyyyyyyyy oy
Ya sen Aras düşünüyordum neden vazgeçtin ki gayet güzel karizmatik isim
ilkinde hiç zorlanmadık çünkü yıllardır hep emre ismine bayılırdım eşimde çok sevdi mehmette eşimin babasının adı
eşim çok istemedi başta ama ben dedemin ismi olduğu için çok koymak istiyordum yani hep aklımda mehmet emre vardı
tam da istediğim oldu ama bu sefer de oğlan olursa benim babamın ismini koymamız gerek yoksa alınır diyorum ben
eşim de kardeşin koymak ister biz koymayalım diye delirtiyor beni kız olsa ne güzel bu sorunlar olmayacak yaa :))
yaa ne güzel isimler bulunuyor artık..
ben ilk günden beri erkek bu bebek diyorum ama daha öğrenemedik cinsiyeti.. ve ben erkek diye ismini hazırladım.. Ali Emir olacak inşallah..
ama kız olursa nanayı yedik.. her kız isminde kavga ediyoruz
Ben dayanamadım kızlar.
Haftaya cuma olan doktor randevumu bu cumaya aldım.
Zaten doktor bayramdan 1 hafta önce demişdi.
Ancak,2 hafta oldu oğlumu görmedim.
İçim rahat etsin :)
Çok hoş isim bulmussunuz canım.Allahım gönlünüze göre versin.
Kızlar ben gebeliğin başlangıcından beri aynı doktora gidiyorum devlet hastanesinde ama iyi bir doktor değiştirmeyi de düşünmüyorum.
Fakat sırf kocacığım bebeği görsün diye hemde cinsiyeti belki daha net görünür diye haftasonu özelde başka bir doktora gideceğiz.
Bu doktora kendimi nasıl anlatayım bilemedim. Bir kereliğine geldim desem ilgisiz mi davranır? Bir sıkıntım var ondan geldim desem kendimi inandırabilirmiyim ki? Bilemedim ya
canım dediğini yaptım dediğin yere de tıklıyorum ama bi konu çıkıyor başka da bişey çıkmıyor beceremedim bi türlü.
çok sağol ilgilendiğin için
Ben şimdi yemeğe çıkıyorum kızlar.
Eşime söz verdim baık yicem eminönüne gidiyorum.
Bebişlerin karınlarını iyi doyurun görüşürüz.
Kızlar ben gebeliğin başlangıcından beri aynı doktora gidiyorum devlet hastanesinde ama iyi bir doktor değiştirmeyi de düşünmüyorum.
Fakat sırf kocacığım bebeği görsün diye hemde cinsiyeti belki daha net görünür diye haftasonu özelde başka bir doktora gideceğiz.
Bu doktora kendimi nasıl anlatayım bilemedim. Bir kereliğine geldim desem ilgisiz mi davranır? Bir sıkıntım var ondan geldim desem kendimi inandırabilirmiyim ki? Bilemedim ya
Hahama bizde de E takıntısı var herkesin ismi E harfiyen koymuşlar erkek olursa eşimde istiyor valla sülalede benim en sevdiğim isimler Emre de var emir de o yüzden başka beğendiğim isim yok e ile , bende bu düşünceden vazgeçirmeye çalışıyorum vazgeçmezse bende ikinci ismi babamin ismini koyucamamiiin cümlemizin inşallah..
Ali dedemin ismi aynı zamanda eşimin de ilk ismi.. ben yıllardır Ali derdim hep oğlum olursa.. eşimde kabul etti ama tek Ali olmaz yanına bişey ekleyelim dedi. Emir de onun eklemesi..
kayınpederim Hasan deyip duruyor sinir oluyorum. kendi adı Hasan ve o olsun istiyor. bende en baştan söyledim eğer o isimde ısrarcı olurlarsa ve eşimde okeylerse kendi babamın adını da ekleticem yanına.. gıcıklık değil mihem bizde yaşayan aile büyüğünün adı konulmaz. rahmetli olmuşsa koyarlar sadece..
devlete gidiyordum özel bur doktorum olsun istiyorum artık o yüzden araştırıyorum de memnun kalman için elinden geleni yapacak o zaman ben tüm doktorlara öyle yaptım ilk randevuda kendilerini yırttılar resmen ikincide faso fısk oldular sende bir defa gideceğin için öyle de :)Kızlar ben gebeliğin başlangıcından beri aynı doktora gidiyorum devlet hastanesinde ama iyi bir doktor değiştirmeyi de düşünmüyorum.
ilkinde hiç zorlanmadık çünkü yıllardır hep emre ismine bayılırdım eşimde çok sevdi mehmette eşimin babasının adı
eşim çok istemedi başta ama ben dedemin ismi olduğu için çok koymak istiyordum yani hep aklımda mehmet emre vardı
tam da istediğim oldu ama bu sefer de oğlan olursa benim babamın ismini koymamız gerek yoksa alınır diyorum ben
eşim de kardeşin koymak ister biz koymayalım diye delirtiyor beni kız olsa ne güzel bu sorunlar olmayacak yaa :))
Ben dayanamadım kızlar.
Haftaya cuma olan doktor randevumu bu cumaya aldım.
Zaten doktor bayramdan 1 hafta önce demişdi.
Ancak,2 hafta oldu oğlumu görmedim.
İçim rahat etsin :)
Ben şimdi yemeğe çıkıyorum kızlar.
Eşime söz verdim baık yicem eminönüne gidiyorum.
Bebişlerin karınlarını iyi doyurun görüşürüz.
sağol canım oğlumun adı MEHMET EMRE
ve sanırım bu da oğlan olacak doktor geçen hafta kıza hiç benzemiyor büyük ihtimal oğlan dedi.
gerçi ilkinde de kıza benzetmişti oğlan çıkmıştı yaa:)) neyse yarın tekrar gideceğiz sabırsızlıkla bekliyorum valla
bu ara bende isimlere taktım düşünüp duruyorum ama hiç oğlan ismi yok aklımda kız olsaydı zeynep olacaktı ama oğlan için bir fikrimiz yok
senin düşündüğün isimler var mı ??
off kızlar ya az önce müdürüm aradı kaymakam raporumu onaylamamış. çok sayıda rapor alıp giden varmış, kimseninkini onaylamamış. tüm öğretmenler yarın gelsin demiş. eşim öğleden sonra kaymakam beyle görüşecek. inanmıyorum ya bana yine akçakale yolları göründü galiba
Dün yine bir bombamız daha oldu mesajla sipariş verdim patlıcan kabak vs vs en son bir demet taze soğan yazdım benim koca da bilmez pek öyle seyleri :) adama sormuş taze soğan nerede o da ileride abi demiş bu gitmiş bakmış pirasayi almış bir tane dal düşünmüş kendi kendine ( en azından düşünmüş) bizimki 1 demet istedi bu bir taneyle ne yapacak ki demiş sonra adam uyarmış onu abi o pirasa diye :)))
Allahim sana geliyorum :) cocuğa bez isterim orkid alir gelir bu yarın :)
göğüslerimde diken batması gibi ani batmalar sızlamalar oluyor iki gündür. içinizde böyle birşey yaşayan var mı? özellikle ucundan batıyor gibi oluyor..
kızlar ben kötü bir akşam geçirdim.tam bulantılarım geçti diyordumki dün daha önce hiç kusmadığım kadar kötü kustum.genzimden kan geldi.resmen asit kustum.daha önceden kustuğumda yemek tadı olurdu.ama akşam resmen asit kustum.miğdem boğazım genzim çok yandı.hala miğdem yanmaya devam ediyor.birşey yemeye korkuyorum.bu şekilde olan oldumu aranızda hiç.asitten genzinden kan gelen?
Gecmis olsun benim de dün oldu öyle sadece öğurdum sürekli e ve sonunda asit kustum ama kan olmadı doktorunu aradın mı
valla canım bilmiyorum inş. çok kötü şeyler söylemezler dua edin benim için
günaydııınnnn
kabuslarla dolu bir geceden sonra sabahın kör vaktinde hortladım..
bebeğim doğmuş, sütüm gelmiyomuş.. annem bol baharatlı bir mercimek çorbası pişirmiş, onu yedirmiş yenidoğmuş kuzuma.. ayyy ne kavga ettim annemle rüyamda.. eşimle de bu çocuğun hiçbişeyi yok bak, mama bile almamışsın diye bi kapıştık kı sormayınbenim .ıç açıkta kalmış sanırım.. ama sürekli uyudum uyandım.. verimsiz bir geceydi..
geçmişe bakamadım ama sanırım sedagg'dan haber yokinşallah hayırlı haberlerle döner..
ne var ne yok bakalım? iyisiniz değil mi? gidip geçmişe bi bakınayım gelişme var mı göreyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?