2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

tatlım senin kociş çok alem yaa
işin zor ama zamanla öğrenir bence;daha sık alışverişe yolla ki pratik yapsın:129:

görüşmenin sonucunu paylaşmayı ihmal etme,inşallah raporun onayların tatlım

Canını sıkma eşinin iyi haberlerini bekliyoruz canım.

hehehehe çok iyi ya, benim eşim bilir maşşş. kaçmaz ondan bir şey, kayınbabam da öyle bi güzel yemek yapar eşim de kayınbabam da maşş. nazar değmesin.

Benim bir öğrencimin kardeşinin adı da Ali Emir, kendisinin de Demir, iki kardeş de çok tatlı maş

Ali Emir güzel duruyor.. bakalım tabi daha çook zaman var.. inşallah fikrimiz değişmez..
öğretmensin sanırım.. ne güzel yaa.. çok özledim bende öğretmenlik günlerimi.. iki yıl çalıştım sonra evlendim. Ankaraya yerleştim. iş bulamadım sonrasında da çocuk yapma telaşına girip zaten unuttum.. bebişimi sağlıkla dünyaya getirip büyüttükten sonra inşallah yeniden istiyorum bakalım..

tatlım senin kociş çok alem yaa
işin zor ama zamanla öğrenir bence;daha sık alışverişe yolla ki pratik yapsın:129:
Hergun sipariş veriyorum ama arada farklılık çıkınca arızaya bağlıyor :) daha farklı seyler sipariş etmeliyim :)

benim babamda fena deniz ürünleri tutar pişirir artık Bayram gelsin gideyim
demir de güzel isim cinsiyet bir belli olsa :)

Ben de yemeğimi yiyim geliyim sizlere bir çorba tarifi yazacağım .
oleeey bekliyorum aksama yaparım malzeme varsa:)

neden olmamış anlayamadım hamilelik takvimi çıkıyor sen de ;''hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için'' yazan yere tıklamadın mı?:26:

tıkladım canım ama bu konuyla alakalı açılmış bi topiğe yönleniyor acaba ben mi anlamadım diye defalarca kontrol ettim ama olmadı

Öğretmen değilim, çocuk gelişimi uzmanıyım. Aslında bugüne kadar mesleğimi net bir şekilde söylemekten çekindim, olur ya bir soru sorarsınız da net yanıtlayamam diye, hamilelik sürecindeki belirtiler kitaplarda yazılanlar gibi değilmiş ya da terzi kendi söküğünü dikemez hesabı benimkisi
Özel bir anaokulunda okul müdürüyüm ve aile danışmanıyım. Efendim saygılar....

Eğer bebeğiniz koç burcuysa aksiyon sizi bekliyor. Sakın ona bir bebek çıngırağı verip, uslu uslu oturmasını beklemeyin. Böyle bir şey mümkün olamaz. Koç bebeği gürültü yapan bir bebektir ve ne yapar ne eder kendini size mutlaka duyurur. Çok hareketlidir. Pek çok şeye diğer bebeklerden daha erken başladıkları gibi daha erken konuşur ve yürür. Oldukça enerjik olan koç bebeği her daim bir şeylerin peşindedir. Bağımsız ruhludur ama başkalarıyla iletişim kurmaktan da çok hoşlanır.
Anlaşması zor bir bebektir. Diğer bebeklerle çok sık kavga eder. Bu yüzden ona diğer bebeklerle kavga etmeden oynanmayı ne kadar erken öğretebilirseniz, onun için o kadar iyi olur. Bu konuda akıllı ve mantıklı davranmalısınız. Paylaşmayı mutlaka öğrenmelidir. Ayrıca sizi uyaralım, çoğu koç bebeğinin en çok istediği şey “ilgi” dir.

Aha da yandın senin cep numaran neydi :)

allahhıımmm bunlar ne böylee ( yandık işimiz zor desene :))

ayyyyyyy bizde seni seviyoruz tatlım. canım inşallah beğenmişsindir.

dertsizcim çok beğendim Allah dert keder göstermesin sana inşallah :) çok beğendim malzemeleri hep sevdiğim şeylerden.. ve çok besleyici olacağını düşünüyorum. eve gider gitmez yapıcam.. öğlenleri dışarda yemek zorunda kalıyorum hep aynı mercimek ya da ezogelin cıkıyo. bıkmıştım. iyi oldu bu tarif. annecim de yapardı özledim onu. gurbet eskiden bu kadar zor gelmezdi şimdi daha zor geliyo hamileliğim sıkıntılı geçti şimdiye kadar.. biri olsa da bana baksa ya da kapısını çalsam dediğim günler oldu. ayyyy efkar yaptım bak şimdi.. neyseki bu birkaç gündür iyiyim çok şükür tahtalara vuruyorum :)

selam kızlar merhaba bu hafta yoktum burda grip oldum yatıyordum ama sizden uzak duramadım merakla pc yi açtım ama eskileri okumadım umarım kötü birşey yoktur hepiniz bomba gibisinizdir cumartesi ikili testimiz vardı bebişim bizi uğraştırdı çikolata yiyip doktora girmem rağmen hareket ettiremedik keyif yapıyor resmen doktorum ultrason cihazıyla karnımı dürttüyor tepki yok gülmek kırılıyoruz biz bebiş hiç keyfini bozmuyor doktor burnunu ölçmeye çalışıyor bir ara kıpırdadı biz deli gibi seviniyoruz olley kıpırdadı diye babası gibi bebişim keyifine düşkün doktorumuz kız gibi duruyor cinsiyeti dedi ama çok hareket etmediği için bende tam anlamıyla evet kızdır diye kendimi kaptıramıyorum :)) ama onu görmek çok güzeldi ne kadar çabuk büyüyorlar Rabbim onları bizleri korusun gündür ara ara hastalanıyorum çok zor bişey grip olayı hele berbat bende bide migren var oda tuttu işkence gibiydi neyse bugün biraz toparladım ayağa kalktım yarın işe gidebilirim artık sizleri özlemişim

zapzup geçmiş olsun.. bebişin dinlenmeye çekilmiş demek ki :)) ya çok komik oluyo hareket için doktor dürtüyo falan sizin halinizi tahmin edebiliyorum :))) orda görmek bile neler hissettiriyor değil mi :) gribi iyice atlatmadan ayaklanma iş için falan.. Allah korusun nüksetmesin yeniden.. dikkat et yediğine içtiğine..

canım inan ben de senin gibiyim. zor bir dönem geçirdim. eşimden başka yanımda kimsem yok. annem geleyim dedi ama ona da kıyamadım bel fıtığı var yerinden kalkamıyor zaten. bana ne faydası olacak ki öyle. kendiside bakıma muhtaç. kayınvalidem dersen 1,5 saat mesafede ama aramıyor bile. ben ücretli öğretmenlik yapmıştım okuldan bir arkadaşım ve bir asker eşi yemek taşıyıp durdular bana. Allah ikisinden de razı olsun gönüllerinde ne varsa Rabbim onları versin diye hergün dua ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…