2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gecmis olsun canım bende grip takılıyorum 3 gündür antibiyotikle ayaktayim sende ilaç ictin mi

Ay ben bir koç bebeği olmama rağmen çok uslu bir bebekmişim. Annem koltuğa oturtup elime bir çıngırak verirmiş, 1 saat odaya uğramaz diğer odalarda işlerini yaparmış hiç kalkmazmışım, çıngırağım düşse bile. Sehpaları dolapları karıştırmazmışım, annem yemek yedirince yer uyutunca uyurmuşum. Annem arada takılıyor bana sen çok salak bir bebektin diyor ölüyorum gülmekten hahahahaha. Ama ekleme de yapıyor büyüyünce ortaokuldan sonra kök söktürdün diye

Aha da yandın senin cep numaran neydi :)

Buradan yazmam yasak değilse yazayım canım benim, olmadı özelden göndereyim ne dimek ne dimek

Çok geçmiş olsun güzelim, dikkat et kendini yorma, benim bebiş de önce kıpırdamamıştı sonra elini kaldırdı beni aldı bir gülme ben güldükçe göbeğim hop hop etti benim göbüş hop ettikçe bebiş zıplamıştı

selam anneler, umarım herkes iyidir. Kızlar belki işsiz kalmayabilirim kurum arası geçiş varmış. Başarabilirsem işsiz kalmayacağım, uğraşıyorum dua edin lütfen. Bebeğimin kısmetine belki olur diyorum. Eşimle de aram iyi çok şükür geçen canım bi şey çekti (söylemeyeyim şimdi:)) yazık akşam 10 da gelmesine rağmen oturdu hamur açtı, saatlerce uğraştı benim için kıyamam.

canım ya sende benle aynı durumdasın demek ki benimde okuldan öğretmen arkadaşım buralı ailesiyle yaşıyo.. sağolsunlar çok bunalınca onların kapısını çalıyorum nazımı da çekiyorlar ..anneciği annem gibi oldu.. zaten buraya tayinim çıktığından beri herşeyimle ilgilendiler.. iyi insanlardan Allah razı olsun. ve bizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..

teşekkür ederim canım yediklerime dikkat etmez miyim ediyorum ama işte hastalık bizi buluyor yine bebek sahibi olmak güzelmiş çok korkuyordum doğumdan sorumluluktan ama bebişim hazırsın anne dedi geldi iyiki gelmiş
Gecmis olsun canım bende grip takılıyorum 3 gündür antibiyotikle ayaktayim sende ilaç ictin mi
ahh canım sana da geçmiş olsun ben antibiyotik almadım doktora gitmedim evde yatıyorum nane limon çayı ıhlamur falan içiyorum annem kuvvetli (etli) yemek yapıyor onlarla toparladım sayılır antibiyotik yasak değil mi nasıl kullanıyorsun

İnşallah bebeğinin şansına olur.. hakkında hayırlısını nasip etsin Rabbim. kurumlar arası geçişte tanıdık bildik muhabbeti çok oluyo. varsa araya koyacağın birileri harekete geç hemen canım :)

ULTRASON TERİMLERİNİN KISALTMALARI

LMP:son adet tarihi
BPD:başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC:kafa çevresi
AC:karın çevresi
FL:uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
HL:humerus uzunluğu ( kolun uzun kemiği )
CRLcrown rump length)baş-popo mesafesi
AD:karın çapı
EFW:tahmini bebk ağırlığı
EDD:beklenen doğum tarihi
NT:ense pilisi kalınlığı
AFI:amniyotik sıvı indeksi
RA:kalpte sağ kulakçık
LA:kalpte sol kulakçık

Hamur mü açtı dedin sen ben kocayı boşuyorum arkadas
12 hafta bitince serbestmis canım bazı ilaçlar a b c kategorilerine göre sınıflandırmalar doktor bilinçliydi anlattı sonra kendi dogum doktorumagosterdim uygun dedi benim bademcik de oldu korktum iltihaptan o yüzden gittim doktora

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

nemucum özelden yazamıyomuşum gitmedi bi türlü..tarifini çok sevdim ...süpersin.. bende sakaryalıyım. mısırla büyüdük karadenizden pek farkı yoktur bizim oranın. çok severim mısırı. yaa cok mutluyum bu tarifler için.. şimdilik gurbetteyim güneydoğuda görev yapıyorum. iyi bir ev hanımı sayılmam . böyle farklı seyleri öğrenip denemek çok hoş oluyo. bi de ağzımda yaralar çıktı sürekli kustuğum için beslenemiyorum. katı yemek yiyemıyorum uzun zamandır. çorbalar hayatımı kurtarıyo. Allah razı olsun senden de..
çok çok teşekkür ederim tarifin için. denedikten sonra yazıcam sana..beceririm inş. öpüyorum ..

Ne güzel bir çorba tarifi bu böyle :)))

hmm pek tehlikeli bilgi verdin
ne güzel bir işin var dicem ama çok zor artık eğitimci olmak.. anne babalar fena cozutmuş durumda.. Allah kolaylık versin..

pek iyi bilgiler oldu bu da :) haftaya kontrole gideceğim bakalım ilk kez bebeğin ağırlığını da öğrenicez sanırım.. bir arkadaşım benden 3-4 hafta önde, onun 16. haftada ilk kez bebeğin ağırlığını da söylemiş.. çok merak ediyorum :)

aaaaaaaaa
sakaryalı çıktı bi tane ben gibi.. bende ankarada yaşıyorum artık :) özlüyorum memleketimi.. sürekli gidip geliyorum ailem orda..

** ya kızlar şu çorbaların tariflerini yazalım burdan herkes görsün öğrensin olmaz mı?
böyle merak uyanıyo bende çatlama noktasına geliyorum :)))

Valla canım artık dayanamadım ne yapayım.
Doktor bana 3. testten hiç bahsetmedi.Gerçi daha 15. haftanın içindeyim.
Bakalım ne olacak.

Benim eşimin babası rahmetli.(Allah rahmet eğlesin) Ama yinede halaları koymamızdan yana tarafdar deil.
Bizde o nedenle vazgeçtik artık hayırlısı.

Hiç bir açıklama yapma canım.
Direk gir ve muayeni ol :) Detay istemezler zaten.

Oyy canım özür dilerim ya keşke yazmıyaydım
Yok ben yemedim yemedim düşünme sen :)

Kız yok bende koç burcuyum.Ama çok usluymuşum hiç sesim çıkmazmış:) Kardeşim yengeç aramızda bir yaş var anneme kök söktürmüş.
Ama koç burcu inatçıdır,liderlik ruhu taşır,biraz burnu havada görünür:) Bence biz yinede yandık :)

Oy oy oy kıyamam sana çok geçmiş olsun canım.
Bebişinde dinleniyor işde bol bol yüz vermemiş size:)
Ama iyi olmasına çok ama çok sevindim.

Güle güle kullanın canım benim, mesleğimle ilgili sizlere yardımcı olabilmek için elimden geleni yaparım ni demek

canım bana ikilinin sonucu ne olursa olsun 3 lü yapmayacağını söyledi her doktorun tarzı farklı herhalde hadi bakalım hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

geçmiş olsun cnaım. Bebeğini gördüğüne ve güzel haberler getirdiğine çok sevindim . Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…