aaaaaaaaa
sakaryalı çıktı bi tane ben gibi.. bende ankarada yaşıyorum artık :) özlüyorum memleketimi.. sürekli gidip geliyorum ailem orda..
** ya kızlar şu çorbaların tariflerini yazalım burdan herkes görsün öğrensin olmaz mı?
böyle merak uyanıyo bende çatlama noktasına geliyorum :)))
selam anneler, umarım herkes iyidir. Kızlar belki işsiz kalmayabilirim kurum arası geçiş varmış. Başarabilirsem işsiz kalmayacağım, uğraşıyorum dua edin lütfen. Bebeğimin kısmetine belki olur diyorum. Eşimle de aram iyi çok şükür geçen canım bi şey çekti (söylemeyeyim şimdi:)) yazık akşam 10 da gelmesine rağmen oturdu hamur açtı, saatlerce uğraştı benim için kıyamam.
nemucum özelden yazamıyomuşum gitmedi bi türlü..tarifini çok sevdim ...süpersin.. bende sakaryalıyım. mısırla büyüdük karadenizden pek farkı yoktur bizim oranın. çok severim mısırı. yaa cok mutluyum bu tarifler için.. şimdilik gurbetteyim güneydoğuda görev yapıyorum. iyi bir ev hanımı sayılmam . böyle farklı seyleri öğrenip denemek çok hoş oluyo. bi de ağzımda yaralar çıktı sürekli kustuğum için beslenemiyorum. katı yemek yiyemıyorum uzun zamandır. çorbalar hayatımı kurtarıyo. Allah razı olsun senden de..
çok çok teşekkür ederim tarifin için. denedikten sonra yazıcam sana..beceririm inş. öpüyorum ..
Aman ne be alla alla bulduk paylaşıorushhahahahahaaa
Valla canım artık dayanamadım ne yapayım.
Doktor bana 3. testten hiç bahsetmedi.Gerçi daha 15. haftanın içindeyim.
Bakalım ne olacak.
Benim eşimin babası rahmetli.(Allah rahmet eğlesin) Ama yinede halaları koymamızdan yana tarafdar deil.
Bizde o nedenle vazgeçtik artık hayırlısı.
hemşom varmışşşşşşşş burda :) bende özlüyorum en son 10 gün önce gittim süperdi hava falan.. ama ben ankara kadar yakın değilim 1500 km ötedeyim. zor oluyo ama herşeye değiyor. benimde ailem orda. şimdiden plan yapıyorum kızım doğsun az toparlansın hemen götürcem memleket kokusu alsın :))))
çorbaları canı çeken olur yapamayan olur diye özelden veriyor kızlar.. ama çok güzeller :))
Afiyet şeker olsun canım benim.
Zordur eminim Allah kolaylıklar versin. Oralarda istediğin yiyecekleri bulabiliyormusun bari?
Ağız içi yaralarını bilirim illallah ettirir, vitaminsiz kalmayasın.
Baktım yana yakıla çorba istiyorsun bende de değişik bişey yokki pek düşkün değilim çorbaya ama değişik bişey olunca senle paylaşayım dedim.
Allah rahmet eylesin..
canım ben iki ayrı şehirde doktora gittim.. benim ankaradaki doktorum 2li 3lü ve detaylı ultrason yaptıracağını söylemişti..
adapazarındaki doktorumsa 3lüye gerek yok 4lü yaptır ve detaylı ultrason dedi.. bakalım şimdi haftaya gidince konuşacağım. gereksizse yaptırmayacağım zaten..
detaylı ultrason kesin olacak ama o da çok masraflı bişeymiş.. 500tl gibi rakamlardan bahsediyorlar deli oldum duyunca
ayy keşke gitseydm o zman bende neyse ilaçsız toparladım ben umarım tekrar etmez de sorunsuz geçer hamilelikHamur mü açtı dedin sen ben kocayı boşuyorum arkadas
12 hafta bitince serbestmis canım bazı ilaçlar a b c kategorilerine göre sınıflandırmalar doktor bilinçliydi anlattı sonra kendi dogum doktorumagosterdim uygun dedi benim bademcik de oldu korktum iltihaptan o yüzden gittim doktora
Oy oy oy kıyamam sana çok geçmiş olsun canım.
Bebişinde dinleniyor işde bol bol yüz vermemiş size:)
Ama iyi olmasına çok ama çok sevindim.
hemşom varmışşşşşşşş burda :) bende özlüyorum en son 10 gün önce gittim süperdi hava falan.. ama ben ankara kadar yakın değilim 1500 km ötedeyim. zor oluyo ama herşeye değiyor. benimde ailem orda. şimdiden plan yapıyorum kızım doğsun az toparlansın hemen götürcem memleket kokusu alsın :))))
çorbaları canı çeken olur yapamayan olur diye özelden veriyor kızlar.. ama çok güzeller :))
Cumaa gunü doktoruna sorAr mısın saglık Ocağı'na gidip iğne vurulacagini,Başım bugun çok ağrıdı kızlar.
Yarın ve cuma günü yıllık iznimden izin almayı düşünüyorum.
Sizleri özlicem:) Biraz evde zaman geçirip dinleneyim diyorum.
Birde sağlık ocağı konusu aklımda bu tetenoz aşısı için onuda halletmem lazım.
Randevuyu içim rahat etsin diye erkene aldım ama annem gelemicek bu durumda.
Telefonda haber verdim kızdı bana çok evhamlıyım diye
Çok mu abartıyorum sizce?Ama cidden merak ediyorum.
Eğer bebeğiniz koç burcuysa aksiyon sizi bekliyor. Sakın ona bir bebek çıngırağı verip, uslu uslu oturmasını beklemeyin. Böyle bir şey mümkün olamaz. Koç bebeği gürültü yapan bir bebektir ve ne yapar ne eder kendini size mutlaka duyurur. Çok hareketlidir. Pek çok şeye diğer bebeklerden daha erken başladıkları gibi daha erken konuşur ve yürür. Oldukça enerjik olan koç bebeği her daim bir şeylerin peşindedir. Bağımsız ruhludur ama başkalarıyla iletişim kurmaktan da çok hoşlanır.
Anlaşması zor bir bebektir. Diğer bebeklerle çok sık kavga eder. Bu yüzden ona diğer bebeklerle kavga etmeden oynanmayı ne kadar erken öğretebilirseniz, onun için o kadar iyi olur. Bu konuda akıllı ve mantıklı davranmalısınız. Paylaşmayı mutlaka öğrenmelidir. Ayrıca sizi uyaralım, çoğu koç bebeğinin en çok istediği şey ilgi dir.
Cumaa gunü doktoruna sorAr mısın saglık Ocağı'na gidip iğne vurulacagini,
yani ben düşünmüyorum saglık ocağını öyle birşeyi gerekse doktorum yazar bir reçete
giderim alırım iğnemi , ben sorucam doktoruma lazımda da yazsın reçete
Deyalı ultrason için daha erken değil mi canım?
Aman iyi araştırda para tuzaklarına kanma.
Benim arkadaşım benim gittiğim hastanede 200 tlye yaptırmışdı.
dertsizcim çok beğendim Allah dert keder göstermesin sana inşallah :) çok beğendim malzemeleri hep sevdiğim şeylerden.. ve çok besleyici olacağını düşünüyorum. eve gider gitmez yapıcam.. öğlenleri dışarda yemek zorunda kalıyorum hep aynı mercimek ya da ezogelin cıkıyo. bıkmıştım. iyi oldu bu tarif. annecim de yapardıözledim onu. gurbet eskiden bu kadar zor gelmezdi şimdi daha zor geliyo hamileliğim sıkıntılı geçti şimdiye kadar.. biri olsa da bana baksa ya da kapısını çalsam dediğim günler oldu. ayyyy efkar yaptım bak şimdi.. neyseki bu birkaç gündür iyiyim çok şükür tahtalara vuruyorum :)
Biz sana şimdiden bir helva kaynayalım o zaman iki tane koç Allah sabır versinyazılanlara inanabilirsiniz kızlar;şimdiden kendinizi hazırlayınoğlumda nisan doğumlu yani koç!
selam kızlar merhaba bu hafta yoktum burda grip oldum yatıyordum ama sizden uzak duramadım merakla pc yi açtım ama eskileri okumadım umarım kötü birşey yoktur hepiniz bomba gibisinizdir cumartesi ikili testimiz vardı bebişim bizi uğraştırdı çikolata yiyip doktora girmem rağmen hareket ettiremedik keyif yapıyor resmen doktorum ultrason cihazıyla karnımı dürttüyor tepki yokgülmek kırılıyoruz biz bebiş hiç keyfini bozmuyor doktor burnunu ölçmeye çalışıyor bir ara kıpırdadı biz deli gibi seviniyoruz olley kıpırdadı diye babası gibi bebişim keyifine düşkün doktorumuz kız gibi duruyor cinsiyeti dedi ama çok hareket etmediği için bende tam anlamıyla evet kızdır diye kendimi kaptıramıyorum :)) ama onu görmek çok güzeldi ne kadar çabuk büyüyorlar Rabbim onları bizleri korusun gündür ara ara hastalanıyorum çok zor bişey grip olayı hele berbat bende bide migren var oda tuttu işkence gibiydi neyse bugün biraz toparladım ayağa kalktım yarın işe gidebilirim artık sizleri özlemişim
yaaa içinde ne olduğunu bile bilmediğim bir çorbayı aşeriyorum şuan :) ben de tarif istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?