2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hemşom varmışşşşşşşş burda :) bende özlüyorum en son 10 gün önce gittim süperdi hava falan.. ama ben ankara kadar yakın değilim 1500 km ötedeyim. zor oluyo ama herşeye değiyor. benimde ailem orda. şimdiden plan yapıyorum kızım doğsun az toparlansın hemen götürcem memleket kokusu alsın :))))
çorbaları canı çeken olur yapamayan olur diye özelden veriyor kızlar.. ama çok güzeller :))

Hakkında hayırlısı olsun canım benim.
Eşinede maşallah allah nazarlardan saklasın :)

Afiyet şeker olsun canım benim.
Zordur eminim Allah kolaylıklar versin. Oralarda istediğin yiyecekleri bulabiliyormusun bari?
Ağız içi yaralarını bilirim illallah ettirir, vitaminsiz kalmayasın.
Baktım yana yakıla çorba istiyorsun bende de değişik bişey yokki pek düşkün değilim çorbaya ama değişik bişey olunca senle paylaşayım dedim.

Allah rahmet eylesin..
canım ben iki ayrı şehirde doktora gittim.. benim ankaradaki doktorum 2li 3lü ve detaylı ultrason yaptıracağını söylemişti..
adapazarındaki doktorumsa 3lüye gerek yok 4lü yaptır ve detaylı ultrason dedi.. bakalım şimdi haftaya gidince konuşacağım. gereksizse yaptırmayacağım zaten..
detaylı ultrason kesin olacak ama o da çok masraflı bişeymiş.. 500tl gibi rakamlardan bahsediyorlar deli oldum duyunca

bende istiyorum çorbanın tarifini merakla bekliyorum...

Başım bugun çok ağrıdı kızlar.

Yarın ve cuma günü yıllık iznimden izin almayı düşünüyorum.
Sizleri özlicem:) Biraz evde zaman geçirip dinleneyim diyorum.
Birde sağlık ocağı konusu aklımda bu tetenoz aşısı için onuda halletmem lazım.

Randevuyu içim rahat etsin diye erkene aldım ama annem gelemicek bu durumda.
Telefonda haber verdim kızdı bana çok evhamlıyım diye
Çok mu abartıyorum sizce?Ama cidden merak ediyorum.

evet zor oluyo ama Allahtan merkezdeyim. tüm büyük marketler var burda. orda ne bulursan burda da bulunuyo çok şükür o açıdan memnunum.. tarifine ayrıca sevindim malzemesinden dolayı :)) tekrar tekrar teşekkür ederim canım :)

Son düzenleme:

Deyalı ultrason için daha erken değil mi canım?
Aman iyi araştırda para tuzaklarına kanma.
Benim arkadaşım benim gittiğim hastanede 200 tlye yaptırmışdı.

ayy keşke gitseydm o zman bende neyse ilaçsız toparladım ben umarım tekrar etmez de sorunsuz geçer hamilelik

Oy oy oy kıyamam sana çok geçmiş olsun canım.
Bebişinde dinleniyor işde bol bol yüz vermemiş size:)
Ama iyi olmasına çok ama çok sevindim.

sağol canım teşekkür ederim güzel sözlerin dileklerin için

bende geçen pazartesi döndüm adapazarından.. 2 aya yakın kaldım :)) kurbanda yine gidicem inşallah.. bende doğum olsun hayırlısı ile kırkı çıkınca gitmek istiyorum..
çark caddesinin paralelinde migrosun orda oturuyor ailem.. oohh miiss can sıkıldıkça çık caddede turla gel.. balkonda sefa yap.. var mı memleket gibisi yaa.. ahh ahh gurbet her yerde gurbet.. ister 100km mesafede ol ister 1000.. evden çıktın mı gurbet işte..
bende istiyorum çorba tarifini yaaa :) merak ettim valla..

nemu kuzucum tarifi bizde merak ettik ama yaa Mezopo öyle anlattıki merakdan çatlıcam:)
Bizde görsek neymiş bu tarif :)

Cumaa gunü doktoruna sorAr mısın saglık Ocağı'na gidip iğne vurulacagini,
yani ben düşünmüyorum saglık ocağını öyle birşeyi gerekse doktorum yazar bir reçete
giderim alırım iğnemi , ben sorucam doktoruma lazımda da yazsın reçete

yazılanlara inanabilirsiniz kızlar;şimdiden kendinizi hazırlayın oğlumda nisan doğumlu yani koç!

bende çok araştırdım canım.
Müdürüme dahil sordum eşi ne yapmış diye.
Eşide sağlık ocağında vurdurmuş.Anladığım kadarıyla bu konuyla sadece sağlık ocakları ilgileniyor.
Haftasınıda öğrendim.16. haftadan sonra vuruluyormuş.
Erkene almamın bir sebebide o.
Sorucam doktoruma ne yapmam gerektiğini.

Deyalı ultrason için daha erken değil mi canım?
Aman iyi araştırda para tuzaklarına kanma.
Benim arkadaşım benim gittiğim hastanede 200 tlye yaptırmışdı.

detaylı 20. haftada yapılıyor canım.. ehh ne kaldı şurda 20ye :)) öğrenmek lazım.. birde belli doktorlar yapıyormuş randevulu çalışıyorlar ve gün bulmak zor oluyormuş.. bir arkadaş söyledi onu da bana.. gidince sorucam doktora bakalım ne dicek..

kızlar bu arada benim adapazarındaki doktorum özellikle sağlık ocağına bildirmem gerektiğini söyledi. tetanoz aşısı sağlık ocağında 2 doz halinde yapılıyormuş.. birde bebek doğduktan sonra aşı takibi yapıyorlarmış.. bildirim kesinlikle yap dedi.. ama ben daha gitmedim :)) cuma giderim diye planlıyorum bakalım bi aksilik olmazsa gidicem..

yaaa içinde ne olduğunu bile bilmediğim bir çorbayı aşeriyorum şuan :) ben de tarif istiyorum

maşallah bebişimize
geçmiş olsun tatlım,yine grip salgını başladı anlaşılan biran önce iyileşip GEL

yaaa içinde ne olduğunu bile bilmediğim bir çorbayı aşeriyorum şuan :) ben de tarif istiyorum

ayy çok tatlısın ya :)))) nemu ve dertsiz kızlarrrrrrrrrrrrr tarifleri paylaşın isterseniz :) ben özelden kimseye yazamıyorum yoksa talep edenlere iletirdim valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…