2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kıyamam sana tatlım inşallah hep böyle keyifli günler geçirirsin artık.. inşallah geçiş konusunda da şansın güler canım

Hakkında hayırlısı olsun canım benim.
Eşinede maşallah allah nazarlardan saklasın :)

amin kızlar inşallah

ellerine sağlık gayet leziz bir tarif bence

temmuz senin için yönetmeliğe baktım şimdi. bak ne diyor.
(4) Memurlara tek hekim raporu ile bir defada en çok on gün rapor verilebilir. Raporda kontrol muayenesi öngörülmüş ise kontrol muayenesi sonrasında tek hekim tarafından en çok on gün daha rapor verilebilir.
(5) Kontrol muayenesi sonrası hastalığın devam etmesi sebebiyle verilecek hastalık raporlarının on günü aşması durumunda bu raporun sağlık kurulunca verilmesi zorunludur. Ancak o yerde sağlık kurulu bulunan SGK ile sözleşmeli bir sağlık hizmet sunucusu bulunmaması ve hastanın tıbbî sebeplerle sağlık kurulu bulunan SGK ile sözleşmeli sağlık hizmet sunucusuna nakline imkân bulunmaması hâlinde tek hekimler en çok on gün daha hastalık raporu düzenleyebilir. Raporda nakle engel olan tıbbî sebeplerin hekim tarafından belirtilmesi zorunludur. Bu şekilde tek hekim tarafından düzenlenen hastalık raporlarının geçerli sayılabilmesi için, bunların İl Sağlık Müdürlüğünün belirleyeceği sağlık kurullarınca onaylanması şarttır.
(6) Memurlara bir takvim yılı içinde tek hekim tarafından verilecek raporların toplamı kırk günü geçemez. Bu süreyi geçen hastalık raporları sağlık kurulunca verilir. Tek hekimlerin değişik tarihlerde düzenledikleri hastalık raporlarında gösterdikleri zorunluluk üzerine yıl içinde toplam kırk gün hastalık izni kullanan memurların, o yıl içinde bu süreyi aşacak şekilde tek hekimlerden aldıkları ilk ve müteakip raporların geçerli sayılabilmesi için bunların resmî sağlık kurullarınca onaylanması gereklidir.

dikkat et başın ağrımasın sonra canım

Anaokulu müdürüne bak dil çıkarıyoooooo hangi okulda söyle ben cocuğumu oraya vermiyim Hahahaha

Ay çok fenasın ya çok tatlısın

Neyse buna da şükür, onlar da haklı, herkes görevini yapıyor. Test sonuçlarına daa çok sevindim canım.

wosgi tatlım ne oldu?seninle konuştular mı??sorun var mı?

daha sonuç şimdi belli oldu benim hatamda var tabi ama öğleye kadar onu telafi ettim ve farklı bir sebepten ceza alıcaklar benimle alakası yok yani müdürümde sorun etmedi özür diledim nasıl yaptım diye kendimi yedim durdum zaten oda anladı hatamı fark ettiğimi şimdi daha iyiyim ama moralim okadar kötüydüki yemek fln yemedim aburcubur atıştırdım biraz daha kendime gelemedim.

neyse ki böyle sonuçlanmış. kendini yeme artık.. geçmiş olsun. bebişini düşün birşeyler ye annesi :))

hadi geçmiş olsun tatlım,Allah bir daha utandırmasın inşallah..

Haydi gecmis olsun canım bişeyler ye hemen bebise yazık annesii

Ay çok fenasın ya çok tatlısın

Neyse buna da şükür, onlar da haklı, herkes görevini yapıyor. Test sonuçlarına daa çok sevindim canım.
Kız seviyorum ben sevdiklerime uğraşmayı :) yanlış anlamayın sakın he bu tarz yaklaşımlarımı :26:

Inşallah bir daha böyle birşey yaşamam sağolun kızlar desteğiniz için ama bugün kendimi akşama kadar anca toplarım ...

Kan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim. çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.

Ben dün ilk defa bir yemek pişirdim kızlar.

Soğanlarıda tupperdan geçirdim incecik oldu yani.
Biraz salçayla kavurdum sonra su ekledim.
Bakdım soğanlar yüzüyor:) Yağda çok mu kavurmam gerekiyordu?
Resmen soğan yemeği oldu bildiğiniz.
Tabi ben onu eşim gelene kadar süzdüm,soğanları ve iç malzemesini birbirinden ayırdım.
Tekrar suyunun içine attım ama bildiğiniz ter içinde kaldım:)
Kociş görmedi delilleri yok ettim:)

Yemek yapma derdi beni çok yoruyor yahuu
Hala alışamadım :S

3 çorba kaşığı zeytinyağı
2 doğranmış soğan
4 diş doğranmış sarımsak
2 kuşbaşı doğranmış havuç
2 kuşbaşı doğranmış patates
2 doğranmış kereviz sapı
1 su bardağı haşlanmış barbunya
4 su bardağı su veya sebze suyu
1 su bardağı domates püresi
¼ su bardağı küçük makarna veya arpa şehriyesi
3 çorba kaşığı doğranmış maydanoz
2 çorba kaşığı rendelenmiş Parmesan veya kaşar peyniri
deniz tuzu, karabiber, kırmızı biber ve nane

Tencereye suyu ve domates suyunu koyup kaynatın. Su kaynadıktan sonra bütün sebzeleri ve baharatları koyun, kapağını kapatıp orta ısıda 30-35 dakika pişirin. Bütün sebzeler yumuşadığında içine barbunya ve makarnaları koyun, karıştırıp tuzunu kontrol edin. Tekrar kapağını kapatıp arada karıştırarak makarnalar yumuşayana kadar pişirin. En son maydanozu ilave edip karıştırın ve parmesan peyniriyle servisini yapın. (6-8 kişilik)

ÇOK FARKLI TARİFLERİ VAR BU ÇORBANIN, BEN KENDİME GÖRE 2 KİŞİLİK AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE YAPIYORUM. ARZU EDEN YUKARIDAKİ GİBİ DE YAPABİLİR.

3 çorba kaşığı zeytinyağı
1 doğranmış soğan
2 diş doğranmış sarımsak
1 kuşbaşı doğranmış havuç
1 kuşbaşı doğranmış patates
3 su bardağı su
2 su bardağı domates püresi
¼ su bardağı küçük makarna veya arpa şehriyesi
3 çorba kaşığı doğranmış maydanoz
2 çorba kaşığı rendelenmiş Parmesan veya kaşar peyniri
tuz, karabiber, kırmızı biber ve nane

Tencereye suyu ve domates rendesini koyup kaynatın. Su kaynadıktan sonra bütün sebzeleri ve baharatları koyun, kapağını kapatıp orta ısıda 30-35 dakika pişirin. Bütün sebzeler yumuşadığında içine makarnaları veya arpa şehriyeyi koyun, karıştırıp tuzunu kontrol edin. Tekrar kapağını kapatıp arada karıştırarak makarnalar yumuşayana kadar pişirin. En son maydanozu ilave edip karıştırın. Ben peynir kullanmıyorum çoğu zaman.

Kullandığım makarna ise küçük bilezik şeklinde olanlardan, boncuk makarna diye geçiyor:

Offf canım benim gözlerim dolu dolu oldu.
Hiç üzme kendini mutlaka bir yanlışlık bir hata vardır.
Sen söylüyorsun yazımı okuyamamışlar diye.
Hem benim raporumun altında özellikle yazıyır %100 doğru sonuç değildir diye.
Kucağımıza alana kadar hepimiz risk altındayız canım benim.
Her zaman dua ediyorum allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Söz veriyorum bugun senin için niyet edip yasin okucam allahın izniyle.
Sen içini ferah tut.Bizi habersiz bırakma.

Bu arada kimseye söylememekle en iyisini yapmışsın.Sonuç iyice kesinleşsin.
Şimdi her kafadan başka ses çıkar daha çok üzülürsün.

işte bu yüzden test mest yaptırmadım ben ya. 200 de 1 ihtimal için şimdi sen kendini yiyeceksin.. inşallah bir şey çıkmayacak. görürsün bak evham yaptığınla kalacaksın.. bu tür durumlarda ikinci bir labaratuarda test yaptırmadan şüpheye bile girmeyin derim. bu konuda hastaneler çok sabıkalı. onlarca kişi tanıyorum bu şekilde kötü sonuç verilen ama sağlıklı doğumlar yapan. o sebeple hiç üzülme bebeğini de üzme. Allah ikinizi de korusun. dualarım seninle.. gör bak birseycik olmayacak bebişine.

canım benim üzülme yanlış olmuştur o sen kafana takma bebişin sağlıklıdır inş.üzme canım kendini.

Sedag bugün de gelmedi
Egomego 10 gündür yok
Nerde bu kızlar yaaa

Hepimiz meraktayız :26:

Kız seviyorum ben sevdiklerime uğraşmayı :) yanlış anlamayın sakın he bu tarz yaklaşımlarımı :26:

Yok canım yanlış anlamadım ben şahsım adına, nome problome

​Naz endişelenme, kilo ve yaş etkiler, yaşın azaltmıştır yüzdeyi, endişelenme sakin ol lütfen. Risk var diye olacak değil ya, daha geçen gün anlattım velimin başına geleni.

Canım benim yüreğini ferah tut Allahın izniyle birşey çıkmaz İnşallah.
Sen yaştan ve kilodan dolayı şüpheli diyordun ya sonuç ondan öyle çıkmıştır.
Gerekliyse aminosentez de yaptırırsın pek çok insan yaptırıp olumlu sonuçlarla çıkıyor bebeciğin sağlığı için sabır gösterecektir.
Dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…