kıyamam sana tatlım inşallah hep böyle keyifli günler geçirirsin artık.. inşallah geçiş konusunda da şansın güler canım
Hakkında hayırlısı olsun canım benim.
Eşinede maşallah allah nazarlardan saklasın :)
Kızlar utandım yaa beğenmezseniz bide
- bir baş soğanı doğrayıp yağda kavurdum, yeteri kadar tuz, az karabiber
- bir yemek kaşığı mısır unu katıp biraz daha kavurdum
- bir kutu konserve mısırı ekledim (konserve çok sağlıklı olmuyor, isterseniz süperfresh mısırdan bir su bardağı da aynı işi görür)
- İki su bardağı su katıp biraz karıştırdıktan sonra kısık ateşe bıraktım
- pişmeye yakın bir su bardağı süt ekleyip biraz daha kaynattım.
- Arada karıştırmak gerek mısır unu dibini tutmasına sebep olabilir.
su ve süt miktarı çoğaltılabilir ki bu tarife göre koyu oluyor zaten
Umarım beğenirsiniz arkadaşlar afiyet olsun
mecbur öyle yapacağım canım, özel hastane raporları geçerli oluyor değil mi? cuma günü özeldeki bir doktordan 12 günlük rapor alacağım. onlarda kendilerince haklı tabi çok fazla rapor alan varmış. eğer özeldeki rapor geçerli olmayacaksa devletten almam gerekecek.
sen nerde görev yapıyosun?
Anaokulu müdürüne bak dil çıkarıyoooooo hangi okulda söyle ben cocuğumu oraya vermiyim Hahahaha
kızlar eşim görüştü kaymakamla bir süre idare edelim demiş. cuma bitiyo raporum tekrar rapor almayı düşünüyodum ama napıcam bilmiyorum. yarın milli eğitim bakanı gidiyomuş oraya ilçede 100den fazla raporlu öğretmen varmış. haklarında sıkı takip başlatılmış. tabi benimde
bu arada doktorumu aradım 2li sonucu gelmiş sonuçlar çok iyi dedi. 1/10000 mi 100000 mi bişey dedi ama tam anlayamadım. hastası varmış o sırada aceleyle iyi iyi çok iyi dedi o kadar. maille göndermelerini istedim. bakalım gelirse paylaşacağım sizinle.
wosgi tatlım ne oldu?seninle konuştular mı??sorun var mı?
daha sonuç şimdi belli oldu benim hatamda var tabi ama öğleye kadar onu telafi ettim ve farklı bir sebepten ceza alıcaklar benimle alakası yok yani müdürümde sorun etmedi özür diledim nasıl yaptım diye kendimi yedim durdum zaten oda anladı hatamı fark ettiğimi şimdi daha iyiyim ama moralim okadar kötüydüki yemek fln yemedim aburcubur atıştırdım biraz daha kendime gelemedim.
hadi geçmiş olsun tatlım,Allah bir daha utandırmasın inşallah..daha sonuç şimdi belli oldu benim hatamda var tabi ama öğleye kadar onu telafi ettim ve farklı bir sebepten ceza alıcaklar benimle alakası yok yani müdürümde sorun etmedi özür diledim nasıl yaptım diye kendimi yedim durdum zaten oda anladı hatamı fark ettiğimi şimdi daha iyiyim ama moralim okadar kötüydüki yemek fln yemedim aburcubur atıştırdım biraz daha kendime gelemedim.
Sedag bugün de gelmedi
Egomego 10 gündür yok
Nerde bu kızlar yaaa
Haydi gecmis olsun canım bişeyler ye hemen bebise yazık annesiidaha sonuç şimdi belli oldu benim hatamda var tabi ama öğleye kadar onu telafi ettim ve farklı bir sebepten ceza alıcaklar benimle alakası yok yani müdürümde sorun etmedi özür diledim nasıl yaptım diye kendimi yedim durdum zaten oda anladı hatamı fark ettiğimi şimdi daha iyiyim ama moralim okadar kötüydüki yemek fln yemedim aburcubur atıştırdım biraz daha kendime gelemedim.
Kız seviyorum ben sevdiklerime uğraşmayı :) yanlış anlamayın sakın he bu tarz yaklaşımlarımı :26:Ay çok fenasın ya çok tatlısın
Neyse buna da şükür, onlar da haklı, herkes görevini yapıyor. Test sonuçlarına daa çok sevindim canım.
Çoook uykum geldi
Yine akşama yemek derdi var aklımdada hiç bir şey yok yahu.
Ne yapsam acep?
Kan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim.çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.
Kan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim.çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.
kan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim.çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.
Sedag bugün de gelmedi
Egomego 10 gündür yok
Nerde bu kızlar yaaa
Kız seviyorum ben sevdiklerime uğraşmayı :) yanlış anlamayın sakın he bu tarz yaklaşımlarımı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?