Kan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim.çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.
Düzeltmişler daha da kötü çıktı 1-182
merhabalar..
sakın moralinizi bozmayın..
hatırladığım kadarı ile 37 yaşında idiniz.. bu yaş çok büyük etken.. risk oranını çok artırıyor..
sakın ama sakın bozmayın moralinizi.. eğer içiniz rahat edecekse hemen başka bir klinikte daha tekrarlatın sonucunuzu.. birde eğer ki bebeğin down sendromlu olma durumunda aldırmayacaksanız amniyosentez yaptırmayın.. Rabbim'e sığının.. bu testler sadece istatiksel veriler veriyor.. %100 değil yani.. sadece veri.. olabilir de olmayabilir de.. hatta sizde olmaz da başka birinde sonu 1/30000 çıkmıştır.. onda bebekte sorun çıkar.. lütfen üzmeyin kendinizi de bebeğinizi de.. dualarımız bebeğiniz ve sizin için..
canım lütfen güçlü olmaya çalış bak arkadaşlar ne güzel örneklerden bahsediyorlar. Senin meleğinde sapasağlam doğacak inşallah dua ediyorum senin için.
ağzına saglık 185 de 1 olsa ne olur 10000de bir olsa ne olur mevlam isterse milyonda biri verir sana
bu bebek sağlıklı ben inanıyorum ya çevremde ornek çok sonucu kötü çıkıp mis gb bebek olan bu sadece risk analizim
risk yüksek çıktı kapatalım dükkanı o zaman öyle şey mı olur ya
naz onu allaha emanet et.. Dua ediyoruz ikiniz için.. Eğer içini rahatlatmak istiyorsan başka yerde de testi tekrarlat.. Sakın şimdi kendini bırakma olur mu ? Dirayetini koru.. Sabrı elden bırakma..
aynı risk soylenmıs amnıyosentez ıstenmıs ıkı kısı tanıyorum cevremde ıkısındede bısey cıkmadı turp gıbı cocukları var..allah sana da yardım edıcek...dualarımız senınle
lütfen kötü düşünüp de evrene kötü mesaj göndermeyin.
nazcım canım, ablamız, sen böyle yaparsan biz napalım? Lütfen ortada bilinen bir şey var, ve down sendromu 35 yaş üstü 18 yaş altı annelerde sık görülür, bu demek değil ki bu aralıkta olan anneler korkmasın. Herkes heran risk altında. 10000 de 1 çıkan da risk altında, o 1 kişi olmaması için hiçbir neden yok. Ki zaten bu testlerin yüzde yüz güvenilirliği de yok.
amin canım benim.
Biliyorsun bizim için çok değerlisin.
Bizi habersiz bırakma.
Ben inanıyorum allahın izniyle hiç bir sıkıntı yaşamıcaksın.
Ne zaman geri dönicekler sana.
Yarın ve cumada olmucam arayada hafta sonu girecek.
Aklım hep sende olucak
naz bak sana tüm samimiyetimle söylüyorum.. Eğer gerçekten ona birsey olmadığına inanırsan ve dua ederek kendini rahatlatırsan ben inanıyorum hiçbirsey cıkmayacak.. En yakınımdaki insanlar yaşadı o kadar cok oldu ki çevremde artık hiç inanmıyorum.. Bak bu yüzden test bile yaptırmıyorum. Bu gece senin için çok dua edeceğim. Sana bu mucizeyi veren rabbim onu koruyacak buna inan. Ikinizde allaha emanet..
lütfen korkma canım lütfen
biliyorsun dualarımız seninle.
tüm kalbimle aynen yazdıkların gibi düşünüyorum.
Duaya sığındıkça insan iç huzuru buluyor tüm korkularından arınıyor.
Diyorum ya hepimiz kucağımıza almadığımız sürece risk altındayız.
Sürekli düşündükçe insan kafayı yicekmiş gibi oluyor.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin,bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.
Ve naz lütfen en kötüsünü düşünme içini ferah tut.
Sen bilinçli ve olgun çok temiz kalpli bir insansın.
Allahım gönlüne göre versin.
naz yeni gelen sonuc kötü bile çıksa çok dikkate alma ikili test dediğin bı kan aldirip enseyi ölçüp yasını basını karşılaştırıyorlar düşünsene bu riski ölçüyor yani sen şimdi risk analizine mi bakacaksın bebegin saglikli güzel duşun
ilgilendiğin için teşekkür ederim canım şuan öyle bir ikilemdeyimki herşeyi göze alıp gitsem mi yoksa raporlara devam mı etsem bilemedim. Neyse eşim bi gelsin detaylı konuşup karar verelim.
Biliyorum canım tüm öğretmenler gitsinde eğitim öğretim dursun mu yani... Ama işte özel durumu olanlara bi kolaylık yapmalılar.
Nazcım canım dua ediyorum senin için sonuç değişmese bile 1/200 olunca bile illaki öyle olacak diye bişey yok. Lütfen içini ferah tut. Iyi düşünelim iyi olsun. Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.
offf canım benim gözlerim dolu dolu oldu.
Hiç üzme kendini mutlaka bir yanlışlık bir hata vardır.
Sen söylüyorsun yazımı okuyamamışlar diye.
Hem benim raporumun altında özellikle yazıyır %100 doğru sonuç değildir diye.
Kucağımıza alana kadar hepimiz risk altındayız canım benim.
Her zaman dua ediyorum allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Söz veriyorum bugun senin için niyet edip yasin okucam allahın izniyle.
Sen içini ferah tut.bizi habersiz bırakma.
Bu arada kimseye söylememekle en iyisini yapmışsın.sonuç iyice kesinleşsin.
şimdi her kafadan başka ses çıkar daha çok üzülürsün.
işte bu yüzden test mest yaptırmadım ben ya. 200 de 1 ihtimal için şimdi sen kendini yiyeceksin.. Inşallah bir şey çıkmayacak. Görürsün bak evham yaptığınla kalacaksın.. Bu tür durumlarda ikinci bir labaratuarda test yaptırmadan şüpheye bile girmeyin derim. Bu konuda hastaneler çok sabıkalı. Onlarca kişi tanıyorum bu şekilde kötü sonuç verilen ama sağlıklı doğumlar yapan. O sebeple hiç üzülme bebeğini de üzme. Allah ikinizi de korusun. Dualarım seninle.. Gör bak birseycik olmayacak bebişine.
canım benim üzülme yanlış olmuştur o sen kafana takma bebişin sağlıklıdır inş.üzme canım kendini.
hepimiz meraktayız :26:
yok canım yanlış anlamadım ben şahsım adına, nome problome
​naz endişelenme, kilo ve yaş etkiler, yaşın azaltmıştır yüzdeyi, endişelenme sakin ol lütfen. Risk var diye olacak değil ya, daha geçen gün anlattım velimin başına geleni.
canım benim yüreğini ferah tut allahın izniyle birşey çıkmaz inşallah.
Sen yaştan ve kilodan dolayı şüpheli diyordun ya sonuç ondan öyle çıkmıştır.
Gerekliyse aminosentez de yaptırırsın pek çok insan yaptırıp olumlu sonuçlarla çıkıyor bebeciğin sağlığı için sabır gösterecektir.
Dualarımız seninle...
canım benim.hepimiz risk altındayız bunu asla unutma.
1000'1 dese hanipeks'in dediği gibi o 1 kişi olmadığımızı nerden bilicez.
Sen moralini yüksek tut,iyi düşün ki iyi olsun.
şimdi eve gidiyorum.. Hepinizi öpüyorum kızlar..
Eve gidince ilk iş başta naz olmak üzere burdaki herkesin bebeğinin sağlığı için okumak ve dua etmek olacak.. Okumayı bilen arkadaşlar için duyduğum birseyi paylaşayım. Bebekleri için hayırlı ve sağlıklı bir ömür dileyen hamilelerin enbiya suresini okumaları salık veriliyor..
hayır birşeyi değil bebisi korkutuyorsun annesi , o senin bebeğin sağlıklı bebeğin ona bu yakıştırmayı yapmam bile ben
benim yeğenim sapasaglam doğacak utandiracak seni böyle düşündüğün için
çok çok binlerce kere teşekkür ederim hepinize allahım hepimizin bebeklerini korusun keyfinizi kaçırıp moralinizi bozdum ister istemez kusuruma bakmayın dualarınız için ağzınıza yüreğinize sağlık yazdıklarınızı okuduktan sonra allaha sığınıp kendimi daha netleşmeden üzmemenin en doğrusu olacağını düşünmeye başladım sayenizde artık ne dile getireceğim ne de düşüneceğim bu yaşta hamile kalırsam olacağı buydu aslında sürpriz olmadı ama ne bilim insan yine bi,r fena oluyor allahım hiçkimseye böyle bir endişeyi yaşatmasın inşallah hepimize sağlık sıhhat huzur ve sağlıklı bebişler versin amin
afiyet olsun canım.Ayyyy süper ellerine saglık tadını tahmin edebiliyorum yapıcım yarın :)
amin canım akraba olupta sen de nasıl demeyen insanlar var. dediğin gibi allah iyi insanlarla karşılaştırsın.canım ya sende benle aynı durumdasın demek kibenimde okuldan öğretmen arkadaşım buralı ailesiyle yaşıyo.. sağolsunlar çok bunalınca onların kapısını çalıyorum nazımı da çekiyorlar ..anneciği annem gibi oldu.. zaten buraya tayinim çıktığından beri herşeyimle ilgilendiler.. iyi insanlardan Allah razı olsun. ve bizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..
canım tarifi yazıcam.yaaa içinde ne olduğunu bile bilmediğim bir çorbayı aşeriyorum şuan :) ben de tarif istiyorum
geçmiş olsun tatlım.daha sonuç şimdi belli oldu benim hatamda var tabi ama öğleye kadar onu telafi ettim ve farklı bir sebepten ceza alıcaklar benimle alakası yok yani müdürümde sorun etmedi özür diledim nasıl yaptım diye kendimi yedim durdum zaten oda anladı hatamı fark ettiğimi şimdi daha iyiyim ama moralim okadar kötüydüki yemek fln yemedim aburcubur atıştırdım biraz daha kendime gelemedim.
çok çok binlerce kere teşekkür ederim hepinize allahım hepimizin bebeklerini korusun keyfinizi kaçırıp moralinizi bozdum ister istemez kusuruma bakmayın dualarınız için ağzınıza yüreğinize sağlık yazdıklarınızı okuduktan sonra allaha sığınıp kendimi daha netleşmeden üzmemenin en doğrusu olacağını düşünmeye başladım sayenizde artık ne dile getireceğim ne de düşüneceğim bu yaşta hamile kalırsam olacağı buydu aslında sürpriz olmadı ama ne bilim insan yine bi,r fena oluyor allahım hiçkimseye böyle bir endişeyi yaşatmasın inşallah hepimize sağlık sıhhat huzur ve sağlıklı bebişler versin amin
Keyifse hepimizin keyfi, bir daha canımızı sıktığını asla düşünme. Biz burada birbirimize kenetlendik, bu forumu sadece lak lak yapalım diye doldurmuyoruz. Hepimiz birbirimizi seviyoruz. Birimiz kötüysek hepimiz kötü oluyoruz, birimiz mutluysak hepimiz de mutlu
Ben çıkıyorum kızlar.
Nazcım unutma dularımdasın.
Ve asla buraya yazdın bizimde moralimizi bozdun gibilerinden düşünme.
Paylaştıkça hep birlikde üstesinden gelicez inan bana.
Ben perşembe ve cuma olmicam yıllık iznimden kullandım.
Hafta sonuda geliyor,o nedenle ptesi görüşmek üzere.
Kendinize çok iyi bakın moraliniz hep yüksek olsun.
Kan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim.çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.
Düzeltmişler daha da kötü çıktı 1-182
Kızlar rapor revize edilmiş bana maıl atacaklar şimdi ne olur dua edin maılı açmaya korkuyorum lütfeennnnnn
Ben çıkıyorum kızlar.
Nazcım unutma dularımdasın.
Ve asla buraya yazdın bizimde moralimizi bozdun gibilerinden düşünme.
Paylaştıkça hep birlikde üstesinden gelicez inan bana.
Ben perşembe ve cuma olmicam yıllık iznimden kullandım.
Hafta sonuda geliyor,o nedenle ptesi görüşmek üzere.
Kendinize çok iyi bakın moraliniz hep yüksek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?