2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim hayırlısını dilemekten başka çarem kalmadı dua etmekten başka malesef. Bu bebek benim ilk ve de yaşımdan dolayı son şansım sağlık olsun diyip geçebileceğim bir durum değil. Allah yardımcım olsun. Hevesimizi ve mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah. Hepimizin.

Amin canım benim.
Biliyorsun bizim için çok değerlisin.
Bizi habersiz bırakma.

Ben inanıyorum allahın izniyle hiç bir sıkıntı yaşamıcaksın.
Ne zaman geri dönicekler sana.

Yarın ve cumada olmucam arayada hafta sonu girecek.
Aklım hep sende olucak

naz bak sana tüm samimiyetimle söylüyorum.. eğer gerçekten ona birsey olmadığına inanırsan ve dua ederek kendini rahatlatırsan ben inanıyorum hiçbirsey cıkmayacak.. en yakınımdaki insanlar yaşadı o kadar cok oldu ki çevremde artık hiç inanmıyorum.. bak bu yüzden test bile yaptırmıyorum. bu gece senin için çok dua edeceğim. sana bu mucizeyi veren Rabbim onu koruyacak buna inan. ikinizde Allaha emanet..

Tüm kalbimle aynen yazdıkların gibi düşünüyorum.
Duaya sığındıkça insan iç huzuru buluyor tüm korkularından arınıyor.
Diyorum ya hepimiz kucağımıza almadığımız sürece risk altındayız.
Sürekli düşündükçe insan kafayı yicekmiş gibi oluyor.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin,bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Ve naz lütfen en kötüsünü düşünme içini ferah tut.
Sen bilinçli ve olgun çok temiz kalpli bir insansın.
Allahım gönlüne göre versin.

Naz yeni gelen sonuc kötü bile çıksa çok dikkate alma ikili test dediğin bı kan aldirip enseyi ölçüp yasını basını karşılaştırıyorlar düşünsene bu riski ölçüyor yani sen şimdi risk analizine mi bakacaksın bebegin saglikli güzel duşun

ilgilendiğin için teşekkür ederim canım şuan öyle bir ikilemdeyimki herşeyi göze alıp gitsem mi yoksa raporlara devam mı etsem bilemedim. neyse eşim bi gelsin detaylı konuşup karar verelim.

Ay çok fenasın ya çok tatlısın

Neyse buna da şükür, onlar da haklı, herkes görevini yapıyor. Test sonuçlarına daa çok sevindim canım.

biliyorum canım tüm öğretmenler gitsinde eğitim öğretim dursun mu yani... ama işte özel durumu olanlara bi kolaylık yapmalılar.

Kızlar rapor revize edilmiş bana maıl atacaklar şimdi ne olur dua edin maılı açmaya korkuyorum lütfeennnnnn
nazcım canım dua ediyorum senin için sonuç değişmese bile 1/200 olunca bile illaki öyle olacak diye bişey yok. lütfen içini ferah tut. iyi düşünelim iyi olsun. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.

cumaya ikili test sonuçları çıkacak ödüm kopuyor, rüyalarıma giriyor valla

Lütfen kötü düşünüp de evrene kötü mesaj göndermeyin.

Kızlar rapor revize edilmiş bana maıl atacaklar şimdi ne olur dua edin maılı açmaya korkuyorum lütfeennnnnn

Nazcım canım, ablamız, sen böyle yaparsan biz napalım? Lütfen ortada bilinen bir şey var, ve down sendromu 35 yaş üstü 18 yaş altı annelerde sık görülür, bu demek değil ki bu aralıkta olan anneler korkmasın. Herkes heran risk altında. 10000 de 1 çıkan da risk altında, o 1 kişi olmaması için hiçbir neden yok. Ki zaten bu testlerin yüzde yüz güvenilirliği de yok.

aynı risk soylenmıs amnıyosentez ıstenmıs ıkı kısı tanıyorum cevremde ıkısındede bısey cıkmadı turp gıbı cocukları var..allah sana da yardım edıcek...dualarımız senınle

Ağzına saglık 185 de 1 olsa ne olur 10000de bir olsa ne olur mevlam isterse milyonda biri verir sana
bu bebek sağlıklı ben inanıyorum ya çevremde ornek çok sonucu kötü çıkıp mis gb bebek olan bu sadece risk analizim
risk yüksek çıktı kapatalım dükkanı o zaman öyle şey mı olur ya

canım lütfen güçlü olmaya çalış bak arkadaşlar ne güzel örneklerden bahsediyorlar. senin meleğinde sapasağlam doğacak inşallah dua ediyorum senin için.

şimdi eve gidiyorum.. hepinizi öpüyorum kızlar..
eve gidince ilk iş başta NAZ olmak üzere burdaki herkesin bebeğinin sağlığı için okumak ve dua etmek olacak.. okumayı bilen arkadaşlar için duyduğum birseyi paylaşayım. bebekleri için hayırlı ve sağlıklı bir ömür dileyen hamilelerin ENBİYA suresini okumaları salık veriliyor..

Hayır birşeyi değil bebisi korkutuyorsun annesi , o senin bebeğin sağlıklı bebeğin ona bu yakıştırmayı yapmam bile ben
benim yeğenim sapasaglam doğacak utandiracak seni böyle düşündüğün için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…