Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim hayırlısını dilemekten başka çarem kalmadı dua etmekten başka malesef. Bu bebek benim ilk ve de yaşımdan dolayı son şansım sağlık olsun diyip geçebileceğim bir durum değil. Allah yardımcım olsun. Hevesimizi ve mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah. Hepimizin.
Arkadaşlar desteğiniz için çok teşekkür ederim hayırlısını dilemekten başka çarem kalmadı dua etmekten başka malesef. Bu bebek benim ilk ve de yaşımdan dolayı son şansım sağlık olsun diyip geçebileceğim bir durum değil. Allah yardımcım olsun. Hevesimizi ve mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah. Hepimizin.
Kızlar rapor revize edilmiş bana maıl atacaklar şimdi ne olur dua edin maılı açmaya korkuyorum lütfeennnnnn
naz bak sana tüm samimiyetimle söylüyorum.. eğer gerçekten ona birsey olmadığına inanırsan ve dua ederek kendini rahatlatırsan ben inanıyorum hiçbirsey cıkmayacak.. en yakınımdaki insanlar yaşadı o kadar cok oldu ki çevremde artık hiç inanmıyorum.. bak bu yüzden test bile yaptırmıyorum. bu gece senin için çok dua edeceğim. sana bu mucizeyi veren Rabbim onu koruyacak buna inan. ikinizde Allaha emanet..
evet haklılar.. özelden 20 güne kadar alınıyor canım.. geçerli de oluyo.. ancak yönetmeliğin rapor maddesinde sınırlar var. onlara dikkat et. aynı doktor 20 günden fazla veremiyor. yılda 40 günü de geçemiyorsun. o yüzden ben daha uzun düşünürsen diye söyledim. 30 veya 45 gün devlet hastanesi heyet raporu verebiliyor. kadın doğum hastanesinden aldım bende burdan. heyet alınca özlük haklarından kesinti yapılmıyor. mardindeyim bende.
ilgilendiğin için teşekkür ederim canım şuan öyle bir ikilemdeyimki herşeyi göze alıp gitsem mi yoksa raporlara devam mı etsem bilemedim. neyse eşim bi gelsin detaylı konuşup karar verelim.temmuz senin için yönetmeliğe baktım şimdi. bak ne diyor.
(4) Memurlara tek hekim raporu ile bir defada en çok on gün rapor verilebilir. Raporda kontrol muayenesi öngörülmüş ise kontrol muayenesi sonrasında tek hekim tarafından en çok on gün daha rapor verilebilir.
(5) Kontrol muayenesi sonrası hastalığın devam etmesi sebebiyle verilecek hastalık raporlarının on günü aşması durumunda bu raporun sağlık kurulunca verilmesi zorunludur. Ancak o yerde sağlık kurulu bulunan SGK ile sözleşmeli bir sağlık hizmet sunucusu bulunmaması ve hastanın tıbbî sebeplerle sağlık kurulu bulunan SGK ile sözleşmeli sağlık hizmet sunucusuna nakline imkân bulunmaması hâlinde tek hekimler en çok on gün daha hastalık raporu düzenleyebilir. Raporda nakle engel olan tıbbî sebeplerin hekim tarafından belirtilmesi zorunludur. Bu şekilde tek hekim tarafından düzenlenen hastalık raporlarının geçerli sayılabilmesi için, bunların İl Sağlık Müdürlüğünün belirleyeceği sağlık kurullarınca onaylanması şarttır.
(6) Memurlara bir takvim yılı içinde tek hekim tarafından verilecek raporların toplamı kırk günü geçemez. Bu süreyi geçen hastalık raporları sağlık kurulunca verilir. Tek hekimlerin değişik tarihlerde düzenledikleri hastalık raporlarında gösterdikleri zorunluluk üzerine yıl içinde toplam kırk gün hastalık izni kullanan memurların, o yıl içinde bu süreyi aşacak şekilde tek hekimlerden aldıkları ilk ve müteakip raporların geçerli sayılabilmesi için bunların resmî sağlık kurullarınca onaylanması gereklidir.
dikkat et başın ağrımasın sonra canım
biliyorum canım tüm öğretmenler gitsinde eğitim öğretim dursun mu yani... ama işte özel durumu olanlara bi kolaylık yapmalılar.Ay çok fenasın ya çok tatlısın
Neyse buna da şükür, onlar da haklı, herkes görevini yapıyor. Test sonuçlarına daa çok sevindim canım.
Kan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim.çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.
nazcım canım dua ediyorum senin için sonuç değişmese bile 1/200 olunca bile illaki öyle olacak diye bişey yok. lütfen içini ferah tut. iyi düşünelim iyi olsun. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.Kızlar rapor revize edilmiş bana maıl atacaklar şimdi ne olur dua edin maılı açmaya korkuyorum lütfeennnnnn
cumaya ikili test sonuçları çıkacak ödüm kopuyor, rüyalarıma giriyor valla
Kızlar rapor revize edilmiş bana maıl atacaklar şimdi ne olur dua edin maılı açmaya korkuyorum lütfeennnnnn
Kan sonuçlarını aldım iç açıcı değil down sendromu riski (allahım sen koru) 1/201 çıkmış sınır 1/250 imiş yani 200 kadından 1'i imişim.çok üzüldüm amniyosentez istediler detaylı ulatrasondan sonra çok şaşkın ve üzgünüm burda ağlayamıyorum biel doğrudüzgün. Raporu kendime maıl attırdım baktım kg 5 kg fazla yamışlar yanlışlıkla yazımı okuyamadılar herhalde doktoru aradım söyledim o da etkileyebilir sonucu ara labaratuarı bildir dedi aradım bildirdim birkaç güne revize ederiz dediler ben okadar bekleyemem acil düzeltin yanlışlığı dedim. Tamam dediler bugün sonuna kadar çıkacak inşallah hayırlı sonuçlar çıkar risk azalır inşalalh . Ne olur dua edin. Henüz sizin dışınızda kimseye söylemedim. Revize olsun çıkan sonuca göre söylücem hatta annem bugün yola gidiyor ona hiç daha belli değil diyeceğim. çok mutsuzum bebeğim iyi olsun başka birşey istemiyorum allahım. Amniyosentez tehlikeli diye duydum dedim doktora öyle ama şart falan dedi allahım sen koru beni ve bebeğimi lütfen. Amin.
biliyorum canım tüm öğretmenler gitsinde eğitim öğretim dursun mu yani... ama işte özel durumu olanlara bi kolaylık yapmalılar.
Düzeltmişler daha da kötü çıktı 1-182
Ağzına saglık 185 de 1 olsa ne olur 10000de bir olsa ne olur mevlam isterse milyonda biri verir sana
Lütfen kötü düşünüp de evrene kötü mesaj göndermeyin.
Nazcım canım, ablamız, sen böyle yaparsan biz napalım? Lütfen ortada bilinen bir şey var, ve down sendromu 35 yaş üstü 18 yaş altı annelerde sık görülür, bu demek değil ki bu aralıkta olan anneler korkmasın. Herkes heran risk altında. 10000 de 1 çıkan da risk altında, o 1 kişi olmaması için hiçbir neden yok. Ki zaten bu testlerin yüzde yüz güvenilirliği de yok.
Düzeltmişler daha da kötü çıktı 1-182
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?